De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

De Scheetjes: Bouwen op Bonaire

Een blik op de Caribische avonturen van Hans en Karin ten Böhmer - aka De Scheetjes - op het eiland Bonaire.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 3

Ruud en Elza, fans van het eerste uur, komen over uit Nederland. Zij zien in Hans en Karin een enorme inspiratiebron. Door hun avontuur willen ze zelf ook emigreren naar Bonaire. Maar dat niet alleen: ze willen ook werken in het toekomstige resort en werpen zich op als beheerders. Samen met Hans en Karin maken ze plannen voor het resort.

Aflevering 4

Door een staking in de haven komt de bestelde chalet niet op tijd voor de geplande opendeurdag. Daarom heeft Hans zelf hout gehaald en het huisje begint inmiddels vorm te krijgen. Maar grond is er nog steeds niet.

Aflevering 5

Hans werkt hard door om het huisje op tijd af te krijgen voor de geplande opendeurdag, en ondertussen treft hij ook nog samen met Karin voorbereidingen voor deze speciale dag: er moet een muziekband komen, westernaankleding en natuurlijk een hoop mensen. Karin schrijft speciaal voor de gelegenheid een lied en krijgt hierbij hulp uit onverwachte hoek.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.