Dora the Explorer

Dora the Explorer

Kijk naar Dora en doe mee! Dora is een vrolijk, ondernemend meisje dat graag met haar onafscheidelijke aapje Boots de jungle in trekt op ontdekkingsreis. En jij kan mee!

21 afleveringen

Dora krijgt van haar oma een sterrenvak, waarmee ze sterren kan vangen. Samen met Boots gaat ze enthousiast op zoek naar sterren, maar als ze de babyster Woehoe heeft gevangen, steelt Zwieber het sterrenvak en bindt het vast aan een ballon.
Dora zit aan tafel met haar familie en al haar vrienden. Bij Dora thuis is het gebruikelijk dat er iemand een verhaal vertelt onder het eten en daarom vertelt Dora over haar eerste ontdekkingstocht.
Dora's lievelingsketting wordt helemaal naar de top van Star Mountain geslingerd! Dora and haar vriendjes moeten ijs, wind en sneeuw trotseren om naar de top te komen.
Zwieber heeft een Super Swiping Machine uitgevonden en hij gaat Tico's verjaardagskadootjes swipen! Super Spionnen Dora en Boots, doe je ding!
Dora en Boots komen onderweg naar school Boots z'n muzieklerares tegen. Als ze in de verte de schoolklok horen slaan, gaat plots de muzieklerares haar fiets kapot. Zal ze met behulp van Dora en Boots nog op tijd op school kunnen komen?
Daisy, Dora's nichtje, viert haar 15e verjaardag!
Diego is bezig met het redden van dieren. Maar als hij een babypapegaai wil redden, raakt zijn touw in de knoop en kan hij niet meer weg.
Dora en Boots zijn bij Diego in het dierenopvangcentrum, waar ze kennismaken met Baby Beer, het beste vriendje van Baby Jaguar. Baby Jaguar en Baby Beer zijn samen met een bal aan het spelen, maar dan komt Zwieber en die probeert de bal te stelen.
Dora en Boots zijn bij hun vriend, de domme koning John the Silly. De moeder van de koning is jarig en ze wil graag dat John zijn kroon draagt op haar verjaardagsfeest. Maar koning John weet niet waar zijn kroon is.
Dora heeft thuis een hondje gekregen. Haar oma geeft haar een cadeautje voor het nieuwe hondje. Dora en Boots moeten het cadeautje zo snel mogelijk naar het hondje brengen, want Zwieber wil het cadeautje heel graag stelen.
Dora heeft heel spannend nieuws: haar moeder krijgt een baby. Haar vader heeft haar een telefoon meegegeven, zodat hij haar kan bellen als de baby komt.
Boots is op zijn kamer en zingt een liedje dat Dora heeft gemaakt. Dan belt Dora. Ze is op school en ze moet zo haar zelfgemaakte liedje inleveren, maar ze heeft het liedje bij Boots laten liggen.
Dora en Boots geven Dora's kleine broertje en zusje hun bananenfruithapje. Dora vertelt de baby's hun lievelingsverhaal, waarin ze veranderen in superbaby's. In het verhaal steelt Zwieber alle bananen en zelfs het bananenfruithapje van de tweeling.
Dora, Boots, Benny, Tico en Isa gaan samen de Superavonturenrace lopen. Ze hebben het allemaal al eens afzonderlijk geprobeerd, maar dat lukte niet. Maar iedereen is wel ergens goed in, dus samen moet het lukken.
Dora en haar vrienden zijn aan het strand, want het is zomer. Ze zwemmen, ballen en doen andere zomerdingen. Maar dan horen ze hulpgeroep. Er is een sneeuwpop verdwaald in de zomer en hij begint te smelten!
Dora en Boots kijken naar de regenbogen. De zon roept een van de regenbogen bij zich om aan de hemel te komen staan, maar de regenboog is verlegen.

17. Babykrab

Dora en Boots zijn op het strand aan het ballen als ze hulpgeroep horen. Ze vinden een babykrab die vastzit in een net. Ze bevrijden de krab en vrolijken hem op met een krabbendansje.
Dora en Boots vinden een jong vosje dat zijn moeder kwijt is. Zwieber probeert de bal van Boots te stelen, maar als hij het jonge vosje ziet, wil hij helpen het vosje naar zijn moeder te brengen.
Dora's hele familie is bij elkaar en dan vertellen ze elkaar altijd grappige verhalen. Dora vertelt over de keer dat de buggy met de baby's erin per ongeluk wegreed en de hele familie er in pyjama achteraan ging.
Klaar om op ontdekkingstocht te gaan met Dora? Super, een heleboel nieuwe avonturen staan klaar!
Klaar om op ontdekkingstocht te gaan met Dora? Super, een heleboel nieuwe avonturen staan klaar!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.