Dora the Explorer

Dora the Explorer

Kijk naar Dora en doe mee! Dora is een vrolijk, ondernemend meisje dat graag met haar onafscheidelijke aapje Boots de jungle in trekt op ontdekkingsreis. En jij kan mee!

20 afleveringen

Dora is met al haar vrienden in Brazilië, waar ze samen met Dora's Braziliaanse vriendin Paula aan een groot voetbaltoernooi mee gaan doen. Ze moeten drie teams verslaan om kampioen te worden.
Dora, Boots en Benny doen de twaalf hondjes van Benny in bad, maar dan ontdekken ze dat er een ontbreekt.
Dora en Boots plakken een trein in het stickerboek. Voordat ze de cirkel voor het stuur erop plakken, rijdt de trein weg. Ze moeten er vlug achteraan, want de trein rijdt op een scherpe bocht af en zonder Circle Shape kan hij niet sturen.
Dora en Boots zijn op het wagenterrein om Greeny de schoonmaakwagen op te halen. Greeny is jarig en ze gaan naar het feestpark om een feestje te vieren. Maar dan belt de Grote Rode Kip om te zeggen dat het park onder water staat!
Dora wil net met haar nieuwe step naar Boots gaan als Perrito aan komt rennen. Hij waarschuwt Dora dat Boots met een ton de rivier in is gerold en op de waterval af drijft! Dora en Perrito moeten hem meteen gaan redden.
Dora en Boots gaan met de oma van Dora naar het Avonturenbos. Dat is een pretpark waar Dora's oma graag kwam toen ze een klein meisje was. Oma wil dolgraag nog een keer in de attracties.
Het poesje Lucky logeert bij Dora en Dora leest hem zijn lievelingsverhaal voor over drie poesjes die hun wantjes kwijtraken. Lucky wil de poesjes helpen en daarom springen Dora en Lucky in het boek en gaan ze samen met de poesjes op zoek.
Dora en Boots willen naar het skatepark gaan om te rolschaatsen met hun vrienden, maar dan horen ze dat de pestkop Baaswagen het park heeft afgesloten omdat hij het voor zichzelf alleen wil hebben.
Dora's ouders hebben het paard Sparky verzorgd toen het gewond was, maar nu is Sparky weer beter en kan hij terug naar de boerderij. Dora mag hem terugbrengen, zodat ze nog één keer op hem kan rijden.
Dora, Boots en Diego mogen een nachtje in het museum slapen waar de moeder van Dora werkt. Voor het slapengaan vertelt Dora's moeder het verhaal van een schilderij.
Dora is samen met Boots haar speciale schaatsfiguur aan het oefenen als de Sneeuwfee haar om hulp komt vragen. Er is een nieuwe heks in het Sneeuwbos, die de schaatsen van alle dieren heeft afgepakt.
Dora en Boots moeten hun vrienden in Sprookjesland helpen. De heks heeft het Sprankelmeer in haar macht en daardoor droogt de regenboogplant uit. Als de regenboogplant doodgaat, raakt Sprookjesland zijn magie kwijt.
Dora en Boots moeten hun vrienden in Sprookjesland helpen. De heks heeft het Sprankelmeer in haar macht en daardoor droogt de regenboogplant uit. Als de regenboogplant doodgaat, raakt Sprookjesland zijn magie kwijt.
Het is bijna tijd voor de grote talentenshow, maar eerst moeten Dora en Boots Benny redden, zodat hij grappen kan maken in de show.
Baby Jaguar is jarig en Diego heeft een dinosaurussenfeest voor hem georganiseerd. Bij het uitblazen van de kaarsjes wenst Baby Jaguar dat hij een echte dinosaurus kan zien en dan is hij ineens verdwenen!
Dora en Boots proberen de superslaperige Baby Beer lang genoeg wakker te houden om haar naar huis te kunnen brengen voor haar winterslaap.
Dora, Emma en Kate helpen Gus de bus alle instrumenten naar de kinderen bij de muziekschool brengen.
Dora en Boots moeten de goede fee helpen haar toverstaf te repareren zodat ze haar hondje terug kan krijgen!
Dora en Boots zijn bij een kopaalboom, waar als het regent houten dieren uitkomen. De wind blaast de kleine 'Animal-vriendjes' weg, maar gelukkig is er ook een draak en samen met hem gaan Dora en Boots de dieren zoeken.
Dora en Boots moeten Nachtlamp naar de bibliotheek brengen, zodat Dora de kuikens kan voorlezen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.