Dora the Explorer

Dora the Explorer

Kijk naar Dora en doe mee! Dora is een vrolijk, ondernemend meisje dat graag met haar onafscheidelijke aapje Boots de jungle in trekt op ontdekkingsreis. En jij kan mee!

19 afleveringen

Dora en Boots vliegen op de rug van Pegasus naar de hemel om de sterrenbeelden Beer, Leeuw en Walvis te zoeken.
De tweeling is jarig en oma bakt verjaardagstaarten voor ze. Ondertussen vertelt Dora een superbaby's-verhaal waarin een Beer alle verjaardagstaarten steelt en de superbaby's ervoor zorgen dat de taarten worden teruggebracht naar alle jarigen.
Boots wil een mooie foto van zichzelf aan zijn moeder geven voor haar verjaardag, maar zijn haar valt steeds voor zijn ogen. Hij gaat daarom samen met Dora op zoek naar een kapper om een mooi kapsel te laten knippen.
Dora en Boots komen Baby Winkie tegen, een ruimtewezen dat z'n familie kwijt is.
De Oude Bromtrol gaat trouwen maar is vergeten om de trouwringen op te halen bij z'n oma. Dora en Boots helpen hem zo snel mogelijk de trouwringen op te halen zodat ze op tijd terug zijn voor de trouwerij.
Het is Halloween en Dora en haar vriendjes zijn op weg naar de Kostuum Parade. Daar mogen ze mee marcheren in de parade en zal iedereen een kostuum dragen. Onderweg komen ze het Kleine Monster tegen. Hij huilt, omdat 'ie geen kostuum heeft.

7. Holidays

Dora en Boots gaan op vakantie naar de Regenwoud Camping. Ze gaan kamperen met Diego en Baby Jaguar. Tico en Benny geven hen een lift in hun Notenwagen. Onderweg helpen ze vrienden met het pakken voor hun vakantie.
De grote rode kip heeft Boots in een kip omgetoverd. Dan moet hij heel erg niezen en niest hij zijn toverstokje stuk. Boots kan niet meer in een aap getoverd worden tot het stokje weer heel is.
Dora en Boots willen de trollenbrug oversteken om naar de nieuwe speeltuin te gaan, maar de trol is er niet. Dan horen ze hulpgeroep vanuit Trollenland, dat onder de brug ligt.
Dora's dansklas geeft een dansvoorstelling en iedereen komt kijken. Maar de bezorg-eend heeft de verkeerde schoenen gebracht. Dora en Boots moeten zo snel mogelijk terug naar de dansschool om alle dansschoenen te halen vóór de voorstelling begint.
Dora heeft als verrassing een nieuwe fiets uitgezocht voor Boots. Onderweg naar de fietsenwinkel helpen ze hun vrienden met allerlei klussen.
Het varkentje Pepe gaat voor de eerste keer naar school en Dora maakt hem wegwijs. De juf heeft een verrassing, als de klas tien gouden sterren verdient door opdrachten uit te voeren, krijgt iedereen popcorn!
Dora en Boots ontmoeten een konijn dat op zoek is naar Unicorn de eenhoorn. Het konijn heeft een belangrijke boodschap: Unicorn is gekozen om de nieuwe koning te worden.
Dora en Boots keren terug naar het Betoverde Bos om het te redden van Uil, die de rol van koning heeft overgenomen en nieuwe regels heeft opgesteld om vogelverschrikkers, elfen en feeën uit het bos te verbannen!
Dora, Boots en Diego zijn op zoek naar Atlantis als ze een babydraakje vinden. Het draakje is haar moeder kwijt, die met alle andere draken Atlantis heeft verlaten toen het onder water liep.
Dora, Boots en hun vrienden hebben zich verkleed als ridders en lezen verhalen. Dan komt er een paard, Rocinante, dat denkt dat Dora een echte ridder is.
Dora, Boots en hun vrienden hebben zich verkleed als ridders en lezen verhalen. Dan komt er een paard, Rocinante, dat denkt dat Dora een echte ridder is.
Dora en Boots luisteren naar een verhaal over ridders en willen zelf ook ridders worden. Een ridder moet anderen helpen en daarom gaan ze samen met het paard Rocinante en de ezel Grijsje op weg naar een prinses die hulp nodig heeft.
Boots blijft bij Dora logeren en heeft zijn lievelingsspullen meegenomen. Maar dan horen ze iemand om hulp roepen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.