Drie mannen onder een dak

Drie mannen onder een dak

Succesvolle komische serie uit de jaren 90 waarin de 16-jarige Danny op zoek gaat naar zijn biologische vader en uiteindelijk samen met hem en zijn stiefvader gaat samenwonen.

Afleveringen

18 afleveringen

1. Schoolmoe

Danny is de school kotsbeu. Hij heeft dagelijks ruzie met Van Baelen en nu beginnen zelfs de directeur en zijn klasgenoten op hem te vitten. Hij wil schrijver worden zoals Max. Lucien vindt dat hij zijn school moet uitdoen. Van Max mag Danny doen wat hij wil, het is ten slotte zijn school. Danny blijft dagen weg van school en schrijft in het geheim een artikel voor de krant.

2. Babysit

Vicky die al weken haar Max wil ontmoeten krijgt hem eindelijk te pakken en vraagt of hij geen kind van haar wil. Max, die geen vaste relatie wil, weet niet hoe hij moet reageren want de laatste tijd droomt hij steeds meer van al zijn vriendinnen die hem om een kind vragen.

3. De kineast

Danny krijgt van Nancy een videocamera cadeau. Dit had ze beter niet gedaan, want alles wat er nu ten huize van de drie mannen gebeurt wordt vastgelegd op film. Max krijgt het idee om een film te maken over Antwerpen. Sofie is de regisseur, Max schrijft het verhaal, Danny filmt en Lucien is script-girl.

4. Zwanger

Margot is zwanger van Danny. Zij wil dat Max de eerste is die het weet, want ze kan met haar probleem nergens anders naartoe. Danny weet niet hoe hij het moet verwerken, hij dacht nog lang niet aan trouwen en een gezin. Als Lucien het nieuws verneemt slaan zijn stoppen door. Ten einde raad gaat Danny met zijn probleem naar Reinhilde Rubens, de vriendin van Lucien.

5. De echtscheiding

De grote dag: Lucien gaat scheiden van Nancy. Max en Danny willen niets aan het toeval overlaten en maken Lucien veel te vroeg wakker.Lucien krabbelt precies een beetje terug, maar dit geldt zeker niet voor Nancy.

6. De butler

Max en Lucien sluiten een weddenschap af. Als Lucien verliest moet hij een hele week butler 'James' spelen voor Max. Danny speelt in dit spelletje de diplomatische scheidsrechter.

7. Antihond

Noch Max, noch Danny vindt de tijd om zich om Georges te bekommeren. En Lucien denkt dat het niet aan hem is om voor hond te zorgen. Sofie lukt erin de twee vaders mee te krijgen om Danny alleen te laten om te studeren ... Met Ann.

8. Het schoolbal

Lucien is in een romantische bui en wil een gezellig dia-avondje. Maar daar zijn Max en Danny niet voor te vinden.Waar ze alle drie wel voor te vinden zijn, is het verkleed schoolbal. Maar wie gaat hun kleren maken?

9. Boooooooing!!

Danny leert George om geen eten aan te nemen van vreemde mensen. Het vlot vrij goed tot er ansjovis bij te pas komt. Lucien heeft een plezante verrassing voor Max en Danny. En voor de buurman...

10. Horoscoop

Nancy heeft haar toekomst laten voorspellen; ze zou opnieuw trouwen met een van haar ex-mannen. Lucien en Max doen al het mogelijke om geen enkel voorteken van haar voorspelling te laten uitkomen. Wie zal haar man worden?
Sinds Nancy met van Baelen, klastitularis van Danny, vrijt, zijn de schoolresultaten van Danny opmerkelijk goed. Lucien, Max en Danny willen zo vlug mogelijk een eind maken aan hun relatie, Sofie echter is stik jaloers op hun 'romance'.

12. In conditie

Danny is plotseling sportief geworden. Max en Lucien vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Danny andere redenen heeft om in conditie te zijn.

13. Sinatra

Max is nog maar pas lid van de Frank Sinatra club en wordt al verkozen tot erelid. Zijn vreugde kan niet op. Danny studeert keihard voor zijn rijbewijs. Lucien wil hem de praktijk van het autorijden leren.

14. Vrijgezellenfuif

Danny gaat naar een vrijgezellenfuif. Hij komt veel te laat en veel te zat thuis volgens Lucien en krijgt huisarrest. Maar hiervoor heeft Max de oplossing gevonden: een vrijgezellenfuif op een loft!

15. Hittegolf

Het is veel te warm. De drie mannen doen alles om het een beetje koeler en aangenamer te maken. Tot Lucien een briefje krijgt dat aangenaam bezoek voorspelt.

16. De lift

De lift is kapot. Niets is onhandiger voor de drie mannen. Danny moet een dag gaan werken in een computerbedrijf in Brussel, maar hij vergeet de boterhammen die Lucien speciaal had klaargemaakt. Lucien wil hem achterna gaan en stapt in de lift die ondertussen gemaakt is.

17. Roderick

Er komt een man logeren bij Max. Sofie wordt in vertrouwen genomen en Max vertelt wat een persoon hij eigenlijk is. Lucien en Danny krijgen een heel ander verhaal te horen, maar ze vertrouwen het zaakje niet.

18. Valentijn

Zaterdag is het valentijn en Lucien wil een etentje voor de drie koppeltjes. Max en Danny zijn er eerst niet voor te vinden, maar Lucien kan ze overhalen. Alleen cadeautjes vinden, is een groot probleem. Of toch niet echt?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.