Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Een competitie op het scherpst van de snee waarin bekende Vlamingen op zoek gaan naar objecten die hen op de veiling de grootste winst kunnen opleveren.

Afleveringen

10 afleveringen

Aflevering 1

Jacques en Axel krijgen tijdens hun zoektocht naar verborgen parels hulp van huizenspecialisten Bart Appeltans en Béa Vandendael. Samen steken ze de grens over en trekken ze naar de indrukwekkend grote rommelmarkt van Maroilles in het noorden van Frankrijk.

Aflevering 2

Axel vormt een duo met Ingeborg en Jacques probeert met Karen Damen de beste stukken voor een prijsje op de kop te tikken. Het jachtterrein is deze keer de bekendste rommelmarkt van het land, die op het Vossenplein in Brussel. Ze nemen ook een kijkje in de omliggende antiekwinkels.

Aflevering 3

Jacques en Axel trekken naar de kust. Ze bezoeken de rommelmarkt in De Haan en enkele antiekwinkels in Oostende. Jacques mag met voormalig K3-lid Klaasje Meijer rondspeuren naar goed veilbare hebbedingen en Axel krijgt in zijn zoektocht hulp van Jelle Cleymans.

Aflevering 4

Op de grote rommelmarkt van het Zand in Brugge vormt Jacques een team met ex-wielerkampioen Eddy Planckaert, terwijl Axel actrice Ini Massez aan zijn zijde heeft. Zowel Ini als Eddy blijken zich op de markt helemaal in hun element te voelen.

Aflevering 5

Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loïc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.

Aflevering 6

Jacques en Axel gaan op zoek naar unieke en goed veilbare stukken in het Nederlandse Delft. Hier krijgt Jacques assistentie van acteur Jelle De Beule en gaat Axel rondsnuisteren met voormalig Miss België Annelien Coorevits.

Aflevering 7

Jacques en Axel trekken naar de rommelmarkt in het centrum van Gent. Stand-upcomedian Henk Rijckaert vormt een duo met Jacques, terwijl Belle Perez met Axel op stap gaat. Samen gaan ze op zoek naar objecten die het meeste geld gaan opleveren tijdens de veiling.

Aflevering 8

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

Aflevering 9

Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de bekende chocolatier Dominique Persoone.

Aflevering 10

De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de grootste rommelmarkt van Europa, die van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren zijn Frans oefenen en speuren naar de best veilbare stukken. Axel krijgt dan weer hulp van acteur Ben Segers.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.