Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Een competitie op het scherpst van de snee waarin bekende Vlamingen op zoek gaan naar objecten die hen op de veiling de grootste winst kunnen opleveren.

Afleveringen

7 afleveringen

Axel en Jacques vormen elke week een duo met een andere bekende kop. Jacques kan vandaag rekenen op de hulp van Kamal Kharmach. Axel wordt bijgestaan door Martien Meiland. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, en antiquairs af op zoek naar unieke stukken. Die stukken worden op een veiling verkocht. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.
Axel krijgt vandaag hulp van Julie Van den Steen, Jacques van Conner Rousseau. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken. Die stukken worden op een veiling verkocht. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.
Axel vormt deze week een duo met Bart Kaëll, Jacques met Luc Appermont. In de Brusselse Marollenwijk start hun zoektocht naar drie goedkope, verborgen parels met een budget van 750 euro per duo. Alvorens Bart en Luc van elkaar gescheiden worden, geeft Luc nog snel een boodschap door aan Bart: 'Voor ons privé: als je een grote spiegel met een voet ziet voor in onze hal: kopen, hé?'
Axel vormt deze week een duo met Véronique De Kock, Jacques met zanger Christoff. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
Jacques Vermeire en Axel Daeseleire slaan hun slag in Tongeren, de oudste stad van België, maar ze pikken eerst Leen Dendievel en Niels Albert op. De zoektocht van de duo's start op de grootste brocante- en antiekmarkt van het land. In hun ateliers geven Noortje en Ansje de buit van beide duo's een opknapbeurt en dan volgt de veiling met het verdict.
Axel en Jacques kunnen de laatste keer hun budget voor de finale verhogen. Dat doen ze deze week in Gent, waar ze worden bijgestaan door Stephanie Planckaert en Kim Van Oncen. De markt aan Sint Jacobs is normaal 'the place to be' voor antiek- en brocanteliefhebbers, maar door het regenweer staan er nu amper drie kraampjes.

7. Maastricht

De finaledag is aangebroken. Het belooft een duel op het scherpst van de snee te worden tussen Jacques en Axel. Zes weken lang hebben ze met de hulp van hun bekende gasten unieke objecten gezocht en gekocht op antiekmarkten en in brocante- en antiekwinkels over heel Vlaanderen. Voor deze finale ligt het actieterrein net over de grens, in Maastricht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.