Eenmaal Andermaal

Eenmaal Andermaal

Een competitie op het scherpst van de snee waarin bekende Vlamingen op zoek gaan naar objecten die hen op de veiling de grootste winst kunnen opleveren.

Afleveringen

8 afleveringen

Aflevering 1

Jacques Vermeire en Axel Daeseleire trekken naar de kust. Jacques vormt een duo met Francesco Planckaert, zelf verzamelaar van zowat àlles, en Axel kan rekenen op het jonge enthousiasme van Jamie-Lee Six. Elk duo krijgt een budget van 750 euro waarmee ze 3 objecten moeten kopen in slechts 3 uur tijd.

Aflevering 2

Axel Daeseleire vormt deze week een duo met Andy Peelman, die zelf ooit schilderijen van Rembrandt, Picasso en Warhol kocht, maar er naar eigen zeggen 'de ballen' van kent. Jacques Vermeire kan rekenen op de hulp van ex-Miss België Celine Van Ouytsel. Jacques en Celine slagen er al snel in twee objecten op de kop te tikken, Axel en Andy hebben na twee uur nog steeds niets gevonden.

Aflevering 3

Axel vormt deze week een duo met Sieg De Doncker en Jacques met Kürt Rogiers. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken. Gewapend met hun op de kop getikte goederen, trekken ze daarna naar het atelier van Noortje en Ansje Cools. Daar gebruiken de zussen hun gouden handen om de items te restaureren.

Aflevering 4

Axel vormt deze week een duo met Koen Wauters en Jacques met Margriet Hermans. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.

Aflevering 5

Axel kan vandaag rekenen op het enthousiasme van showbeest Natalia en creatief directeur van VTM, Davy Parmentier, mag mee op jacht met Jacques. Met een startkapitaal van 750 euro trekken de competitieve tweetallen naar de oudste stad van België en dé internationale hotspot voor antiek: Tongeren. Natalia en Axel stoten op twee stenen beelden met een wel heel speciaal verhaal.

Aflevering 6

Jacques vormt deze week een duo met Sergio Quisquater en Axel met Jacques' dochter Julie. Met een startkapitaal van 750 euro trekken ze naar de rommelmarkten en antiekwinkels van Mechelen. Julie en Axel hebben een coole move bedacht voor hun gehaaide techniek, maar brengt die ook geluk? Ze stoten op een kleurrijke paravent, een kamerscherm, uit de 19de eeuw en Julie is meteen verkocht.

Aflevering 7

Jacques en Axeltrekken naar de antiekmarkten en brocantewinkels van Antwerpen. Beide heren kunnen rekenen op de hulp van twee gemotiveerde verzamelaars. Barbara Sarafian vervoegt het team van Axel en is grootgebracht in het antiekwereldje, ze is een grote fan van art deco. Jacques mag op stap met Herman Verbruggen, een echte kampioen, óók in het verzamelen.

Aflevering 8

Jacques en Axel zochten acht weken lang samen met enkele bekende partners in crime naar unieke parels op antiekmarkten en brocantewinkels over heel Vlaanderen. De ultieme battle wordt vanavond uitgevochten in de grote beurshal in het Waalse Ciney. Axel mag rekenen op de hulp van Sven De Ridder en Jacques op die van William Boeva. De heren krijgen dubbel zoveel budget als anders.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.