Helden van hier: De MUG

Helden van hier: De MUG

Beleef de adrenaline van artsen, ambulanciers en verplegers tijdens hun levensreddende job vanop de eerste rij in 'Helden van hier: De MUG'.

Afleveringen

3 afleveringen

De mug wordt uitgestuurd naar het Sint Jacobsplein om een gevallen vrouw te helpen, maar bij aankomst blijkt het een pak erger te zijn. Urgentie-arts Lien moet al haar overtuigingskracht boven halen om een man met een hartritmestoornis mee naar het ziekenhuis te nemen. Assistent in opleiding Wouter vraagt raad aan David voor een vrouw die een rode en opgezwollen arm heeft.

Aflevering 2

Wanneer een meisje wordt aangereden met haar brommer moeten mugarts Bob en verpleegkundige Sofie snel ter plaatse gaan om haar te stabiliseren. Wanneer een man flauwvalt voor het onthaal van het ziekenhuis snelt arts Catheline ter plaatse met de interne mug. Wouter en Dries leren de kneepjes van het vak op spoed en helpen een jongen die een muntje inslikte.

Aflevering 3

Een huisarts roept de versterking van het mugteam op voor een man die plots begint te stuipen. Een man valt bewusteloos nadat hij zijn hoofd stootte aan de waterglijbaan. Hij herinnert zich niets meer en wordt agressief. Mugarts Philip gaat ter plaatse om de man te kalmeren en uit te zoeken wat er mis is.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.