Helse Bruiden

Helse Bruiden

Vrienden, familieleden én zelfs bruidegommen krijgen het hard te verduren door aanstaande bruiden die voor niets terugdeinzen om hun ultieme droom te verwezenlijken: de perfecte bruiloft beleven.

Afleveringen

6 afleveringen

Stacy raakt gefrustreerd wanneer haar weddingplanner niet aan al haar eisen voldoet. De plannen van Nakosha voor een wild vrijgezellenfeest komen op de helling te staan wanneer haar verloofde ontdekt dat er een stripper komt.
Stacy panikeert en verdwijnt spoorloos. Roxanne drijft haar bruidsmeisjes en vader tot het uiterste.
De leugens van GuardZilla Roxanne leiden tot chaos aan het altaar en ook het huwelijk van diva McKenzie komt op de helling te staan.
De vader van McKenzie is alle drama's van zijn dochter meer dan beu en dreigt ermee haar huwelijk niet bij te zullen wonen. Symoan heeft nog geen jurk, geen bloemen en haar verloofde maakt het bont in een stripclub... zal haar droomhuwelijk nog wel plaatsvinden?
Symoan stort compleet in op de ochtend van haar bruiloft en brengt zo de hele dag in gevaar. Nigeriaanse koningin Evelyn eist perfectie voor haar twee bruiloften, maar de uitbater van de trouwlocatie blijkt ook een diva te zijn. En dat zorgt voor spanningen.
Problemen met de bruidsmeisjes en een teleurstellende bruidsschat dreigen de twee huwelijksfeesten van Nigeriaanse koningin Evelyn in het water te doen vallen. Jessica blijft maar genodigden toevoegen aan de gastenlijst, tot grote ergernis van zowat iedereen, inclusief de bruidegom.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.