Louislouise

Louislouise

Romantische telenovelle over een onverbeterlijke macho die op een dag als vrouw wakker wordt.

Afleveringen

198 afleveringen

Louis staat als hoofdredacteur van het mannenblad Don aan de vooravond van een belangrijke vergadering met een investeerdersgroep. Hij dumpt zijn zoveelste vriendin en gaat werken.
Tot grote frustratie van Bruno wordt niet hij, maar Louise door Vic aangeduid als opvolger van Louis. Bruno maakt haar onverbloemd duidelijk dat ze aan hem een harde tegenstander zal hebben.
Op de redactie van Don slingeren de bewijzen rond van Bruno's zeer wilde avond. Hij beseft meteen dat Louise hem te slim af is geweest. De dochter van Vic, Natalie, keert terug na een tegenvallend verblijf in het buitenland.
Natalie, de dochter van grote baas Vic, steekt niet onder stoelen of banken dat ze Thomas wel ziet zitten. Zelf ziet de art-director meer in Louise.
Bruno, Anouk en Kaat bundelen de krachten om de nieuwe hoofdredacteur, Louise, in haar blootje te zetten. Letterlijk. Hun gemeen plan inspireert Louise wel om een gewaagd themanummer te maken.
Natalie legt meer en meer beslag op de job van Kaat én ze grijpt elke kans om met Thomas te flirten. Charlotte wil de vloek van Louis verbreken en ze kaart in haar radioprogramma het paranormale aan.
Charlotte heeft via de radio het adres gekregen van een astroloog die Louise mogelijk kan helpen. Ze maken meteen een afspraak, maar die loopt niet goed af.
Receptioniste Jana blijft Nico verdenken van diefstal en ze smeekt Vic om de jongeman niet aan te nemen. De vraag is of Vics respect voor Jana opweegt tegen de last die hij met Nico's oma heeft als hij afziet van de aanwerving.
Het dochtertje van Thomas is weggelopen. Louise start samen met de art director de zoektocht naar Femke. Meer nog, ze voorkomt dat het kind wordt aangereden door een wagen.
Vic en Theo zijn razend omdat Louise zelf de cover van het heksennummer wou sieren en ze zetten de hoofdredactrice op haar plaats. Maar Louise geeft zich niet gewonnen.
Met de hulp van Charlotte vindt Louise iemand die haar valse papieren kan bezorgen, zodat Anouk haar inschrijving als werknemer in orde kan brengen. Louise besluit ook om het nummer over heksen niet op te geven en ze laat de persen stilleggen.
Louise is er het hart van in dat ze ontslagen is, maar op de steun van Charlotte kan ze dit keer niet rekenen. Bruno geniet van de situatie en wrijft nog wat zout in de wonde.
Louise is ontslagen en ze trekt zich terug in eenzaamheid, triest over haar mislukking. Maar ondertussen krijgt het heksennummer met de hulp van Charlotte aandacht op de televisie.
Na het zien van Thomas' videoboodschap komt Louise terug op haar beslissing en stemt ze in om Don opnieuw te leiden als hoofdredacteur. Charlotte is bang dat Louise verliefd aan het worden is op de art director.
Louise vermoedt dat Theo en Bruno iets achter haar rug proberen te regelen. Ze vertrouwt het zaakje niet en ze achtervolgt hen zelfs tot in de sauna. Maarten maakt Charlotte opnieuw avances.
Louise ontmoet op het feestje in de Skybar een knappe lesbische vrouw en neemt haar mee naar huis. Charlotte reageert heel jaloers, met als gevolg dat Louise er de volgende dag alleen voor staat om zich aan te kleden voor het werk.
Sinds Louise in mannenkleren op het werk is verschenen, wordt er over haar seksuele voorkeur geroddeld. Louise verzekert Thomas dat ze niet op vrouwen valt, maar er is duidelijk iets gebroken tussen hen.
Louise vindt dat ze zich bij Thomas moet excuseren, maar hij wordt volledig opgeëist door Natalie. En dat zal hij geweten hebben. Louise laat hem overuren kloppen en verwijt hem zich door de eerste de beste vrouw te laten zoenen.
Louise probeert de brokken te lijmen bij Thomas, maar ze maakt het alleen maar erger. Theo versiert Anouk om haar medewerking te krijgen voor het profijt dat hij en Bruno willen doen.
Louise kijkt thuis naar Anderlecht-Club Brugge, want bij de mannelijke collega's is ze niet welkom. Charlotte kampt met een slecht humeur om een scheef gelopen date met Maarten en ze vraagt zich af wat er mis is met haar.
Sinds Louise en Thomas elkaar tegen het lijf zijn gelopen in het park, kunnen ze zich geen houding geven op het werk. Kaat en Patrick scheppen tegenover elkaar op dat ze een streep hebben getrokken onder hun vrijgezellenleven.
Louise zit in nauwe schoentjes want Vic is vastbesloten om met Louis te bellen. Kaat is het gepest van Natalie beu en neemt ontslag. Deze laatste wordt jaloers als de gast veel aandacht besteedt aan Louise.
Op vraag van Charlotte helpt Elvis Louises stem vervormen, zodat zij als Louis kan telefoneren met Vic. Vic is in de wolken dat hij eindelijk contact heeft met Louis.
De dief die de kassa heeft leeggehaald, wordt gezocht én gevonden. Louise vermoedt echter dat niet de echte schuldige is gevat en voor één keer deelt Theo haar mening.
Bruno en Anouk zoeken een manier om te achterhalen wie Louise echt is. Ze hopen via haar medische attesten meer te weten te komen. Louise weigert echter om als vrouw naar een dokter te gaan.
Louise keurt de relatie tussen Charlotte en Maarten allerminst goed. Ze haat Maarten. En dat is heel duidelijk tijdens een etentje waarvoor ze Thomas vraagt om haar tafelgenoot te zijn.
Er wacht Louise een nieuwe ervaring als vrouw wanneer ze ontdekt dat niet alleen mannen haar op hun benen hebben. Charlotte probeert haar te overhalen om te waxen.
Bruno wil koste wat het kost met Louis telefoneren. Louise roept de hulp in van Charlotte en Elvis, maar niet alles loopt volgens plan. Bruno ruikt onraad en confronteert Charlotte met zijn vermoeden.
Natalie slooft zich uit om Thomas voor zich te winnen. Wanneer Louise hem ontwijkt, verdenkt de art director haar ervan jaloers te zijn. Maar ze heeft een andere reden.
Terwijl Louise haar best doet om het nieuwe nummer tijdig af te krijgen, steekt jaloezie overal de kop op. Zowel Charlotte, Maarten als Natalie hebben er last van.
Natalie pikt voor de zoveelste keer een idee van Kaat in. Wanneer Louise hiervan weet krijgt, stelt ze resoluut orde op zaken. De vraag is hoelang ze dit nog zal kunnen doen.
Kaat en Patrick blijven elkaar onder een pseudoniem versieren. Harold wil het contract niet verlengen, maar verandert van mening wanneer hij hoort dat de nieuwe Don is uitverkocht.
Louise slaagt erin om Harold het contract met Highfive te laten tekenen. Hoe ze dat gefikst heeft, houdt ze voor zichzelf. Zelfs Thomas kent het ganse verhaal niet en hij loopt kwaad weg.
Louise bezorgt Bruno een aanlokkelijke, maar valse werkaanbieding. Hij tuint erin en neem ontslag bij Hercules. Maar eerst laat hij zich nog eens flink gaan op de redactie door iedereen te beledigen.
Bruno wil graag zijn job terug bij Hercules, maar niemand lijkt daar happig op. Hij blijft rondhangen in de buurt en gaat in de clinch met Louise. Natalie brengt Thomas naar huis en maakt kennis met zijn dochtertje Femke.
Het ongenoegen bij de redactieleden is groot wanneer Vic Bruno weer in dienst neemt. Bruno schakelt Nico in om de ploeg opnieuw achter zich te krijgen. Geen eenvoudige klus, zo blijkt.
Thomas is kwaad op Louise omdat ze hem heeft voorgelogen en Natalie ziet opnieuw haar kans. Bruno en Anouk smeden een nieuw plan om het ontslag van Louise te bekomen.
Louise ontwaakt met een ferme kater en ze herinnert zich niet meer wat ze de vorige nacht bij Bruno heeft uitgespookt. Er zit maar één ding op: haar trots inslikken en hem bellen.
Femke vraagt Louise om samen iets te ondernemen tegen Natalie, maar het meisje kan niet verhinderen dat ze door haar papa samen met de blonde heks naar het shoppingcenter wordt gestuurd.
Thomas neemt afstand van Natalie na het voorval met Femke in het shoppingcenter. Claudia verveelt zich thuis en valt Vic lastig op het werk. Ze loopt er echter ook Theo tegen het lijf.
Charlotte en Louise doen geen oog dicht omdat ze voor Laurens moeten zorgen nu zijn mama in het ziekenhuis ligt. Een vermoeide Louise verwaarloost haar werk en Vic dreigt met ontslag.
Louise ziet geen andere oplossing dan Laurens mee te nemen naar het werk. Op het eerste gezicht een domme beslissing, maar de baby zorgt er wel voor dat een belangrijke adverteerder het contract tekent.
Vic wil dat er op de redactie aan teambuilding wordt gedaan om alle onderlinge wrijvingen weg te werken. Louise moet de sessie organiseren en zij zet Charlotte op de zaak.
Tijdens de teambuildingsessie worden Kaat en Patrick betrapt én vraagt Thomas aan Louise of ze een geheim heeft. De volgende dag is het een en al harmonie op de redactie, tot blijkt dat Louise verkozen is tot zakenvrouw van het jaar.
Bij de uitreiking van de trofee is er een incident tussen Thomas en Louise en dat terwijl de televisiecamera's draaien. De beelden belanden meteen op het internet.
Na de confrontatie met Louise wil Thomas dat Natalie het misverstand van hun verloving zo snel mogelijk rechtzet. Maar voor Natalie is daar geen haast bij.
Na de confrontatie met Louise wil Thomas dat Natalie het misverstand van hun verloving zo snel mogelijk rechtzet. Maar voor Natalie is daar geen haast bij.
Na de confrontatie met Louise wil Thomas dat Natalie het misverstand van hun verloving zo snel mogelijk rechtzet. Maar voor Natalie is daar geen haast bij.
Theo grijpt elke kans om bij Claudia twijfel te zaaien over Vic. Bruno ziet op een terrasje Charles, een bevriend modeontwerper, terug.
Terwijl Charles reeds wordt rondgeleid in zijn nieuwe werkomgeving, tast Thomas nog steeds in het duister over wat hem te wachten staat.
Louise slaagt er niet in om samen te werken met de vervanger van Thomas, Charles. Claudia zet Vic aan de deur. Ze wil een echtscheiding.
Charles heeft Jana in zijn macht. Charlotte vertrouwt de kwestie niet en ze geeft Louise de opdracht om Jana te bespioneren om meer te weten te komen. Ook Kaat en Anouk houden de receptioniste in de gaten.
De fan van Charlotte, Julien, begint hoe langer hoe meer de allures van een stalker te krijgen. Claudia roept de redactie samen en meldt dat zij vanaf nu het roer in handen neemt.
Charlotte voelt zich meer en meer belaagd door haar stalker. Bruno ontdekt dat er meer aan de gang is tussen Claudia en Theo en confronteert Theo hiermee.
De politie wordt er bij gehaald om uit te vissen door wie Charlotte wordt gestalkt. Femke houdt het niet meer uit bij Thomas en Natalie en ze wil bij Louise komen wonen.
Vic is jarig. Hj heeft het er zelf moeilijk mee dat hij weer een jaartje ouder is en slaat aan het fitnessen. Hij koopt een pruik om er weer jonger uit te zien.
Tijdens het verjaardagsfeestje van Vic wordt Louise gehypnotiseerd en verraadt zo haar identiteit bijna. Charlotte weet haar net op tijd te redden.
Tijdens de samengeroepen personeelsvergadering wordt Louise geconfronteerd met Bruno's bewijsmateriaal dat ze een oplichtster is. Ze kan geen enkel antwoord geven op de vragen naar haar verleden.
Er is onenigheid over het onderwerp voor het nieuwe nummer. Bovendien is Claudia niet tevreden over de uitwerking van het hoofdartikel en de cover.
Het nieuwe nummer is een fiasco, wat te wijten is aan Claudia's grillen en aan intercollegiale probleempjes. Vic wordt terug aangesteld als hoofd van Don. Hij laat prompt een tv-ploeg komen om een positieve reportage over de redactie te maken.
Vic heeft het moeilijk na de televisiereportage, waarin onder meer te zien was dat Claudia en Theo een affaire hebben. De spanningen met Theo lopen hoog op, maar Vic vindt onverwacht troost bij Charlotte.
Het klikt heel goed tussen Charlotte en Vic. Louise heeft het best wel moeilijk met hun opflakkerende verliefdheid. Hetzelfde kan worden gezegd van Julien, de gestoorde stalker van de radiopresentatrice. Hij dringt terug de loft binnen.
Natalie dreigt Thomas te verliezen aan Louise en ze zet haar beste beentje voor. Via bemiddeling van haar vader komt ze aan een jobaanbod in Milaan, waar Thomas als fotograaf aan de slag kan. Zijn stoutste droom wordt hiermee werkelijkheid.
Louise worstelt met haar gevoelens voor Thomas. Moet ze hem zeggen dat ze verliefd op hem is? En zal hij dan niet naar Italië vertrekken met Natalie? Charlotte is van mening dat Louise open kaart moet spelen.
Claudia vermoedt dat het Italië-plan een list is van Vic om haar en haar dochter uit elkaar te drijven. Ze vraagt Mattias om zijn charmes uit te spelen en het hart van Natalie opnieuw te veroveren.
Louise heeft geen goesting om naar het verlovingsfeest van Natalie en Thomas te gaan. Maar dat is buiten Charlotte gerekend. Zij verplicht Louise om eindelijk uit haar kot te komen. Voor één keer vallen de woorden niet in dovemansoren.
Louise en Thomas zijn klaar voor hun relatie, maar Natalie strooit roet in het eten. Haar nieuws slaat in als een bom. Charlotte ligt nog steeds overhoop met Maarten omwille van Evy, maar met Vic lijkt ze haar soulmate gevonden te hebben.
Mathias weet dat Nathalie liegt over haar zwnagerschap. Louise baalt om het hele gebeuren. Vic promoveert Thomas tot assistent van Louise. Bruno reageert gefrustreerd omdat hij niet opklimt binnen het bedrijf.
Claudia krijgt bijna een crisis als ze hoort dat Thomas, met wie ze niet hoog oploopt, gepromoveerd is tot assistent-manager. Theo is evenmin te spreken over de hervorming, vooral uit eigenbelang.
Charlotte organiseert een live-uitzending in de Skybar tijdens de Sprookjesnacht. Verkleed als Peter Pan maakt Louise haar opwachting. Ze krijgt er geen spijt van, want er is ook een magiër aanwezig.
Jana is bedolven onder het werk nu Vic er niet is. Ze denkt redding te vinden met één van zijn kalmerende pilletjes, maar ontdekt al snel de nevenwerkingen. Theo heeft een sluw idee om Bruno terug in zijn oude positie te krijgen.
Charlotte maakt zich zorgen over `het hart op de tong¿. Vic heeft met haar te doen en gaat in de aanval. De nieuwe Don kan door het plannetje van Bruno en co niet gedrukt worden. Bruno komt op de proppen met een 'reserve'nummer.
Kaat geeft Patrick de bons. Om Kaat alsnog te imponeren, wil Patrick saxofoon leren spelen. Wanneer hij bij Femke muziekles gaat volgen, zorgt hij ongewild voor spanningen tussen Femke en Thomas. Femke zoekt troost bij Louise.
De hele redactieploeg van Don gaat in Oostende twee dagen brainstormen over het volgend nummer en over de toekomst van het blad. Louise valt echter op mysterieuze wijze ten prooi aan een virus dat haar darmen teistert.
De moeder van Louise, Suzanne, zorgt voor ophef als ze aankondigt dat ze een tijdje blijft logeren. Maar ze shockeert Louise pas echt als ze zegt dat ze in de stad is om haar internetdate te zien. Dat haar moeder zoiets doet!
Louise kijkt knarsetandend toe hoe Suzanne, haar moeder, zich als een bakvis door haar internetvriend Robert laat versieren. Ze moet en zal de romantische avond saboteren. Vic en Charlotte zitten ondertussen gegijzeld in de slaapkamer.
Thomas heeft zich verzoend met Natalie en organiseert in de skybar een feestje voor haar verjaardag. Louise is de enige die niet welkom is. Geen nood, want er is een reünie van Louis' school. Maar ook hier blijkt ze persona non grata te zijn.
Bruno vraagt Louise of de klasreünie in de loft kan doorgaan. Zij is laaiend enthousiast, maar beseft niet dat Bruno een dubbele agenda heeft. Tijdens de party worden er heel wat pintjes verzet en probeert Sam met Louise aan te pappen.
Natalie wil dat Thomas de geheimzinnige documenten van haar vader ondertekent, maar Thomas werkt niet mee. Zelfs in bed kan ze hem niet verleiden een pen te nemen.
Natalie zit in zak en as omdat Thomas niet klaar is om met haar naar een nieuw appartement te verhuizen. Ook Louise heeft een rotdag. Het nieuws dat ze nog maagd is, verspreidt zich als een lopend vuurtje op de redactie.
Thomas heeft het hoofdartikel gewijd aan maagdelijkheid. Bruno wijst het thema radicaal af. Kaat haalt de tekst echter uit de prullenmand en toont die aan Louise en zij op haar beurt aan Vic.
Vic en Louise zijn er helemaal gerust in wanneer Harold samen met human resources manager Sonja naar de redactie komt. Harold stond immers volledig achter het nummer over maagdelijkheid en de verkoopcijfers zijn ook zeer goed.
Iris vreest voor haar job nu Thomas en Femke gaan verhuizen. Ook bij Don komt de werkzekerheid in het gedrang. Door toedoen van Louise dreigen er immers afvloeiingen.
Louise is ongemakkelijk door de versierpoging van Sonja en omdat de medewerkers haar verantwoordelijk houden voor de nakende afvloeiingen. Sonja heeft een digitaal aanwezigheidscontrolesysteem laten installeren.
Bruno geeft Anouk de opdracht om Sonja te versieren, maar Natalie strooit roet in het eten. Thomas vertelt eindelijk aan Femke dat ze een broertje of een zusje krijgt. En samen maken vader en dochter een afspraak bij de gynaecoloog.
Thomas is er kapot van dat hij nu toch niet opnieuw papa wordt en hij zoekt troost bij Louise. Natalie brengt ondertussen haar ouders op de hoogte in de Skybar. Vic het verschrikkelijk dat zijn dochter een miskraam heeft gehad.
Natalie veinst een crisis over de miskraam. Thomas trapt er met beide voeten in en kiest haar kant, tot grote teleurstelling van Louise. Ondertussen rommelt het op de redactie.
Louise is er niet over te spreken dat Thomas haar meeneemt naar het appartement, waar hij met Natalie en Femke gaat wonen. Ze voelt echter dingen die ze nog niet eerder als vrouw gevoeld heeft.
Louise en Vic hebben het escortemeisje opgespoord dat door Theo is ingehuurd. Het duo probeert haar op alle mogelijke manieren te overtuigen om te getuigen dat ze deel uitmaakte van opgezet spel.
De job van Sonja bij Don zit er op. Vic krijgt zijn oude functie terug, Louise is opnieuw eindredacteur en Bruno wordt gedegradeerd tot assistent. Vic is zo blij dat hij een redactiefeestje wil organiseren in de loft.
Er zijn spanningen tussen Charlotte en Vic omdat hij het redactiefeest in de villa van zijn ex laat doorgaan. Bruno ontdekt wat er aan de gang is tussen Thomas en Louise en hij zorgt ervoor dat Natalie diezelfde avond nog op de hoogte is.
Kreeg Thomas gisteren de volle lading van Vic, vandaag is het de beurt aan Louise. In een volle Skybar maakt de bezorgde vader haar harde verwijten en spreekt zelfs van verraad. Vic wilt niet langer onder één dak met Louise wonen.
Tijdens het redactiefeest strijden drie vrouwen voor de liefde van Vic. Na Charlotte en Claudia vindt Jana het nodig om open kaart te spelen en Vic haar gevoelens op te biechten.
Claudia pleit bij Vic om haar oude boezemvriendin Monica een job te geven. Hij trapt met open ogen in de val en neemt haar als directiesecretaresse aan. Voor Jana is dit een nieuwe slag in het gezicht.
Jana voelt zich steeds meer verwaarloosd door Vic, zeker nu die Monica als nieuwe directiesecretaresse aantrekt. Ze gaat naar het dak van het gebouw om eraf te springen... Vic komt te weten dat Jana omwille van hem van het dak wil springen.
Manu laat blijkbaar geen enkele vrouw bij Hercules ongeroerd. Bruno maakt Anouk op hardhandige manier duidelijk waar zijn prioriteiten liggen. Anouk is woedend. Thomas vermoedt dat Manu een bedrieger is, maar Louise denkt dat Thomas jaloers is.
Thomas wordt overstelpt met complimenten door zijn nieuwe werkgever, maar toch klapt diezelfde Guido Vermeersch dicht als de art director vragen stelt over zijn voorganger. Voor Thomas is dit het bewijs dat Manu een mol is.
Hercules wint de match tegen Men's World. Thomas wil vrijen met Louise. Louise bekent: zij is Louis. Thomas moet eerst lachen en is daarna kwaad. Hij gelooft haar niet. Louise probeert het uit te leggen.
Thomas vraagt een bevriend psychiater om raad, maar deze kan niets doen zolang hij Louise niet zelf gezien heeft. Claudia probeert Vic nog steeds te overtuigen om Radio Bavo over te nemen.
Louise is razend wanneer ze ontdekt dat Michel een psycholoog is en het draait uit op een ruzie met Thomas. Charlotte is er achter gekomen dat Claudia Radio Bavo wil overnemen en ze wil dat Vic daar een stokje voor steekt.
Theo en Monica groeien naar elkaar toe. Patrick daagt Nico uit en Nico neemt de uitdaging aan. Thomas heeft het moeilijk in zijn relatie met Louise. Ondertussen brengt Vic het thema van het volgende nummer aan: het mannelijk lichaam.
Claudia geeft Theo de volle lading omdat hij met Monica aanpapt. Ze is echter loslippig en verklapt haar dierbaarste geheim. Op de redactie verspreidt Bruno het gerucht dat Thomas homo is. En Jana gaat in op een mysterieuze uitnodiging.
Thomas ziet nu pas de foto's van hem en Gigi, het mannelijk model en overtuigd homo. De art director beseft meteen dat dit een zet is van Bruno en hij gaat de confrontatie aan.
Louise heeft het akelig gevoel dat Thomas haar ontloopt en ze wil weten waar ze staat. Natalie wil koste wat het kost de waarheid kennen. Wanneer Vic geen bevredigend antwoord geeft, polst ze bij Monica en bij haar mama.
Louise laat op de redactie vallen dat ze op zoek is naar een poetsvrouw. Bruno schiet meteen in zesde versnelling. Claudia wordt nog altijd gechanteerd door Theo. Nico is met Patrick een weddenschap aangegaan om Jana te veroveren.
Louise weet dat Thomas het nog altijd moeilijk heeft om haar als vrouw te zien en ze besluit haar vrouwelijkheid extra in de verf te zetten. Isabel solliciteert als poetsvrouw bij Charlotte. Claudia deelt haar geheim met haar ex-man Vic.
Monica voelt zich onterecht behandeld door Vic en ze roept de hulp in van Theo. Wanneer Natalie hoort dat er een haar in de boter zit tussen Louise en Thomas, probeert ze meteen van de situatie te profiteren.
Louise stort zich op haar werk om niet geconfronteerd te worden met haar privéproblemen. Claudia en Vic hebben een gesprek over Natalie. Deze laatste schakelt haar oude vlam Mattias in om Thomas jaloers te maken.
Theo zint op wraak en besluit bij Natalie een boekje open te doen over haar vader. Tussen Thomas en Louise lopen de gemoederen steeds hoger op. Ze bereiken zonder meer een climax met haar ultimatum.
Vic is bang dat hij zijn dochter zal verliezen. Feit is dat het verhaal nu ook doorsijpelt op kantoor. Louise zit helemaal in de knoop met zichzelf en ze hoopt dat Thomas haar zal helpen bij het ontwarren.
Kaat ontdekt dat Patrick een motorrijcursus volgt en Louise ziet een oude bekende terug. Toch heeft zij even genoeg van de mannen, net zoals Anouk en Kaat. Vic kan niet langer in onzekerheid leven en stuurt aan op een DNA-test.
Charlotte ontdekt dat Louise contact heeft gehad met Maarten en ze is daar niet over te spreken. Louise, Kaat en Anouk hebben even genoeg van de mannen nadat Thomas, Patrick en Bruno het bij hen verkorven hebben.
Tot grote ergernis van Charlotte geraakt iedereen meer en meer in de ban van Maarten. Theo is vastbesloten zelf een DNA-onderzoek te laten uitvoeren, maar het blijkt niet zo gemakkelijk om de nodige stalen te bemachtigen.
Theo wil laten onderzoeken of Natalie echt zijn biologische dochter is, maar hij slaagt er niet in om DNA-materiaal van haar te bemachtigen. Hij schuift de klus door naar Bruno en die op zijn beurt naar Nico.
Charlotte verdenkt Louise ervan met Maarten te hebben geslapen. Nico bezorgt Bruno de gevraagde DNA-stalen van Natalie, maar hij wordt er niet rijker van. Thomas moet foto's van Maarten maken voor de nieuwe cover.
Maarten is de eerste man bij wie Louise zich echt op haar gemak voelt. Ze overweegt dan ook om mee te gaan als hij aankondigt aan de slag te kunnen in een opleidingscentrum in Stockholm.
Louise voelt er veel voor om Maarten naar Zweden te volgen. Charlotte bedenkt daarop een slim plannetje, met Thomas en Maarten in de hoofdrollen.
Kaat heeft het haar vriend nog altijd niet vergeven dat hij een motor heeft gekocht. Patrick stelt alles in het werk om haar liefde terug te winnen. Het resultaat van de DNA-test is eindelijk voorhanden.
De ex-vrouw van Thomas verschijnt onaangekondigd op het verjaardagsfeestje van Femke. Geen enkele moeite is Patrick teveel om het weer goed te maken met Kaat. Maar het is zeer de vraag hoe hij zal reageren op haar ultimatum.
Het ziet er naar uit dat Sofie terug deel zal uitmaken van het leven van Thomas en Femke. Theo probeert toenadering te zoeken tot Natalie. Patrick neemt een drastische beslissing en Kaat zoekt steun bij Jana.
Kaat is doodongelukkig omdat Patrick hun relatie echt voor bekeken houdt en niet meer met haar wil herbeginnen. Bruno probeert Anouk terug aan zijn kant te krijgen.
Sofie maakt almaar nadrukkelijker deel uit van het leven van Thomas en Femke. Kaat worstelt met een gewetenskwestie: ze vindt eigenlijk niet dat haar collega's recht hebben op een deel van de winst.
Louise maakt zich zorgen over Sofie die in haar ogen een stoorzender is. Anouk, Patrick en Bruno zijn verbolgen omdat Kaat de winst niet wil delen. Anouk droomt verder van haar toekomst met Bruno, maar wordt beloond met een koude douche.
Louise zit er mee dat Femke boos op haar is. Natalie ergert zich blauw aan Theo tijdens hun etentje op restaurant, maar feit is dat hij haar kan helpen om haar ambities te realiseren.
Louise vermoedt dat Sofie haar auto heeft gekrast. Ze zoekt een manier om terug controle te krijgen over de hele situatie. Natalie deelt vanaf nu de lakens uit op Hercules, tot grote onvrede van de rest.
Louise overvalt Charlotte in de radiostudio met een verwarrend verhaal over moedervlekken, anonieme telefoontjes en ene Sven. Bruno slooft zich nog altijd uit om een deel van Kaats loterijwinst in te pikken.
Louise weet niet wat ze hoort wanneer Femke vertelt dat ze haar mama mist. Het meisje probeert zelfs haar papa te overtuigen om Sofie terug in huis te nemen. Ook de vijandige sms'jes die ze ontvangt, baren Louise zorgen.
Louise volgt de raad van Charlotte op en ze neemt contact op met Sven. Hun gesprek wordt onderbroken door alarmerend nieuws: de loft is overhoop gehaald. Bij Sofie is net hetzelfde gebeurd.
Louise wil goed voorbereid gaan samenwonen en ze verplicht Jana en Anouk om samen met haar een kookcursus te volgen. Patrick zit krap bij kas sinds hij een motor heeft en zijn huishuur is opgeslagen.
Louise, Anouk en Jana volgen een kookcursus bij Piet Huysentruyt, maar maken het te bont. Ook Sofie gaat over de schreef. Charlotte stuurt de laatste song van radio Bavo de ether in, ook al is ze er van overtuigd dat Vic de radio zal redden.
Louise vindt Sofie en Femke op het moment dat Sofie een wanhoopsdaad wil plegen. Vic heeft zijn plan om radio Bavo over te nemen nog niet opgegeven. Louise voelt zich ongemakkelijk wanneer ze in de loft het bezoek krijgt van Sven.
Bruno heeft een nieuw wapen in handen om Louise te verslaan en hij probeert haar te chanteren. Patrick heeft dringend geld nodig en hij slooft zich uit om terug bij Kaat in de gunst te komen.
Thomas ziet dat Louise een goeie stiefmoeder voor Femke zal zijn, maar toch is hij in de war door de foto's van haar en Sven. Anouk vindt geen uitleg voor de geldtransfers en ze ziet ontslag als enige oplossing.
Louise heeft een ongemakkelijke ontmoeting met Gina. Het toeval wil dat Bruno hier getuige van is en zijn nieuwsgierigheid is gewekt. Hij moet en zal meer te weten komen over deze vrouw, die Louise wel heel goed schijnt te kennen.
Bruno speelt met succes zijn charmes uit en dat heeft ook grote gevolgen voor Louise. Bovendien moet ze alle verwikkelingen geheim houden voor Thomas en dat is niet meteen bevorderlijk voor hun relatie.
Louise probeert Gina duidelijk te maken dat Bruno niet te vertrouwen is. Maar de blondine is helemaal in de ban van haar nieuwe vlam en ze trekt met hem naar de sauna. Tijdens dat onderonsje onthult Gina haar band met de hoofdredactrice.
Louise bereidt Gina voor op mogelijke vragen over Louis én ze bedenkt een plannetje om Bruno voor heel Vlaanderen belachelijk te maken. Patrick blijft vechten voor Kaat, maar zijn pogingen blijven op niets uitdraaien.
Thomas heeft er niets beter op gevonden dan Gina uit te nodigen voor een etentje. Voor Louise is dit een grote uitdaging, want ze moet verhinderen dat haar "moeke" de verkeerde dingen zegt.
Louise beseft dat ze een fout heeft gemaakt wanneer Gina afbelt voor het etentje. Ze probeert de cover nog tegen te houden, maar het is al te laat. Haar dag verbetert er niet op wanneer ze Thomas in het gezelschap van een knap model ziet.
Thomas probeert zich te redden uit de gretige armen van het fotomodel, maar de gesloten deur van zijn atelier wekt ondertussen argwaan bij Louise. Bruno is terug boven water en hij maakt Anouk grote beloftes.
De beschuldigingen van model Maaike aan het adres van Thomas groeien uit tot een schandaal én inspireren Bruno om een Don over losse handjes te maken. Thomas vraagt aan Louise om dat te verhinderen. Maar die heeft geen tijd voor hem.
Terwijl Charlotte worstelt met de capriolen van huisman Vic, aarzelt Louise of ze Gina zal vragen bij hen in te trekken. Anouk is razend wanneer ze te weten komt dat Bruno al drie maanden geleden aan de deur werd gezet door zijn echtgenote.
Natalie heeft Thomas op non-actief gezet en tijdelijk een nieuwe art director in dienst genomen. Louise vindt dit erg ver gaan en ze schakelt een oude bekende in om het probleem Maaike op te lossen.
Vic is nukkig omdat Charlotte niet met hem naar het platteland wil verhuizen. En zij vindt dat het leeftijdsverschil in hun relatie begint door te wegen. Kaat is in de wolken omdat ze benoemd is tot hoofdredactrice van Diva.
Thomas stormt woedend de skybar binnen en confronteert Louise met het verhaal dat Gina hem heeft verteld. Het toeval wil dat Bruno een deel van het gesprek opvangt.
Bruno is er zeker van dat hij Louis op het Zuid heeft gezien, maar Anouk kan hij niet overtuigen. Zij gelooft trouwens niets meer van hem en is vastbesloten hem te vernederen tijdens zijn rondleiding voor adverteerders bij Radio Bavo.
Louise heeft een goed gesprek met Femke, maar Thomas blijft afstandelijk tegen haar doen. Natalie weet dat er een haar in de boter zit en ze slooft zich uit om Thomas terug in haar netten te strikken.
Thomas is in alle staten omdat hij zich niets van de voorbije nacht herinnert. Bruno blijft er van overtuigd dat hij Louis heeft gezien. Terwijl hij de bewakingsbeelden van het plein bekijkt, stuurt hij Nico de straat op met een foto van Louis.
Louise ervaart dat een overdosis aan moederliefde verstikkend kan werken en Gina moet het ontgelden. Thomas is zo in de war door de gebeurtenissen van de voorbije dagen dat hij de hulp van zijn goede vriend en psycholoog Michel weer inroept.
Net nu Thomas geheimen heeft voor Louise, belooft ze hem dat ze niets meer voor hem achter zal houden. De verkoopcijfers van de eerste Diva zijn een fiasco. Patrick kan niet aanzien hoe Kaat daaronder lijdt en hij onderneemt actie.
Thomas worstelt met zijn geweten en hij gedraagt zich almaar afstandelijker tegenover Louise. Zij komt echter te weten dat hij iets voor haar verbergt en probeert te achterhalen wat.
In een poging om de adverteerders terug te winnen, gaat Louise met tegenzin akkoord om de volgende Don weer in de oude stijl te maken. Ze krijgt het wel bijzonder moeilijk wanneer Bruno's seksistische voorstellen in de smaak vallen.
Charlotte is in alle staten wanneer Thomas onthult dat hij Louis heeft gezien. Nico probeert via de dochter van de concurrentie te achterhalen waarom de adverteerders overlopen naar Men's World.
Patrick confronteert Kaat met de stapels Diva die hij opgekocht heeft en in de container gegooid. Ze wil haar bankcheque terug, maar Theo en Natalie overhalen haar om toch te investeren in het tweede nummer van Diva.
Louise en Thomas lopen op wolkjes en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Tussen Charlotte en Vic vlot het heel wat minder omdat zij gestopt is met de pil. Anouk is vastbesloten om Bruno helemaal gek te maken.
Louise zet alles in op het nieuwe themanummer over transgenders om Hercules te redden. Patrick is begeesterd door Aalst Carnaval en hij inspireert Louise. Anouk vertelt aan Bruno dat ze Louis aan de lijn heeft gehad.
Louise is dolgelukkig met Thomas en ze wil haar geluk door niemand verstoord zien. Zeker niet door een oude bekende. Tussen Patrick en Kaat zijn de plooien gladgestreken. Meer nog, ze zijn terug dolverliefd.
Natalie is gedeeltelijk in haar opzet geslaagd, want Louise en Thomas hebben vlammende ruzie. Maar dat betekent niet dat Thomas weer iets met Natalie wil beginnen. Een dolgelukkige Kaat toont Jana haar verlovingsring.
Vic beslist dan toch om het nummer van Louise te laten drukken. Dit neemt niet weg dat hij met een bang hart de eerste verkoopcijfers afwacht. Ondertussen probeert Charlotte er alles aan te doen om Vics zaadcellen terug in beweging te krijgen.
Patrick is bloednerveus voor het etentje met de conservatieve ouders van Kaat en hij maakt er een boeltje van. Nico verzamelt in de woning van Thomas de spullen van Louise, die niet kan leven met zijn bedrog en terug naar haar loft verhuisd is.
De spanning stijgt in de gebouwen van Hercules, want vandaag komen de verkoopcijfers van de nieuwe Don binnen en valt het verdict voor Vic en Louise. Van Theo hoeven zij geen steun te verwachten.
Thomas reageert hoopvol op het nieuws van Louise. Nico slaagt er in de echte verkoopcijfers van de laatste Don terug te vinden en Kaat redt Patrick net op tijd uit de gretige klauwen van Harold.
Bruno wil koste wat het kost Louis spotten en hij tovert zijn kantoor om tot een opsporingscentrum. Louise is dan weer op zoek naar Jeroen, die haar kan helpen zichzelf terug te vinden.
Charlotte en Vic hebben nog altijd geen open kaart gespeeld over hun gevoelens. Louise ervaart de zwangerschap van Natalie als een bedreiging voor haar relatie met Thomas.
Louise weet met een list het adres van Jeroen te achterhalen. Charlotte en Vic zijn het met mekaar eens dat ze beter elk hun eigen weg gaan. Elvis entertaint Jana met de stemvervormer en dat is niet naar de zin van Louise.
Louise schrikt wanneer ze telefoon krijgt van Jeroen. Maar ze krijgt het ronduit warm wanneer ze zich realiseert dat ze eigenlijk Bruno aan de lijn heeft, die de stemvervormer in handen heeft.
Bruno heeft met de stemvervormer een belangrijk wapen in handen om Louise buiten spel te zetten. Op relationeel vlak gaat het nog steeds moeilijk tussen Thomas en Louise.
Kaat is razend omdat Patrick hun intiem leven uit de doeken heeft gedaan bij de collega's. Vic vraagt aan Kaat om de Spaanse sms'en van Claudia te vertalen en krijgt er bijna een beroerte van.
Thomas heeft aan alles gedacht voor zijn huwelijksaanzoek: een lichtpad van kaarsjes, een strijkorkestje, champagne en kreeft. Charlotte gebruikt haar radioprogramma om op zoek te gaan naar een geschikte spermadonor.
Patrick bekent aan Anouk dat hij diep in de shit zit en hij vraagt een voorschot op zijn loon. Anouk stoort zich aan de lege drankflessen op de redactie en ze geeft Jana de opdracht uit te vissen wie de schuldige is.
Natalie ziet het niet zitten om haar kind alleen op te voeden en ze dreigt met abortus als Thomas niet voor haar kiest. Vic vindt het niet kunnen dat er bij Don meer sterke drank dan papier wordt besteld en hij neemt maatregelen.
Anouk blijft doen alsof ze een onvoorwaardelijke bondgenoot van Bruno is en ze hoort Louise uit over Jeroen. Natalie stelt Thomas voor een ultimatum en dat terwijl Vic net een pleidooi heeft gehouden om voor haar ongeboren kind te kiezen.
Louises zoektocht naar Jeroen verloopt moeilijker dan ze had gehoopt. Patrick werkt tijdens de kantooruren én op kosten van Don aan de voorbereiding van zijn dance-night. Natalie drijft de druk op bij Thomas.
Thomas weet zich geen raad met het ultimatum van Natalie. Louise denkt dat Natalie blufpoker speelt en geeft hem raad. Bruno wordt door Vic op het matje geroepen voor zijn alcoholprobleem.
De wereld van Louise stort helemaal in. Natalie wil een bondgenootschap aangaan met Bruno in haar strijd tegen Louise. Bruno hapt maar al te graag toe, maar schrikt toch wanneer hij hoort hoe ver Natalie wil gaan.
Louise krijgt onverwacht goed nieuws. Vic raakt de pedalen kwijt wanneer hij de jonge vriend van Claudia in de Skybar betrapt met Anouk. Patrick probeert via een mega dance event voldoende geld in te zamelen om zijn schulden af te betalen.
Het dance event van Patrick is een groot succes. Toch voelt Louise zich eenzamer dan ooit in de massa en heeft Jana een moeilijk gesprek met Elvis. Vic en Claudia beleven een passionele nacht, maar bij het ontbijt wacht hem een koude douche.
Grote opschudding bij Hercules. Louise krijgt een golfbal tegen het hoofd en valt neer. Wanneer ze naar het ziekenhuis wordt overgebracht, is ze nog altijd buiten bewustzijn. Het ongeluk laat niemand onberoerd.
Louise mag het ziekenhuis verlaten en ze gaat meteen werken. Charlotte heeft hier een interessante verklaring voor. Bruno is nog steeds naarstig op zoek naar bewijsmateriaal voor zijn theorieën.
Louise vertelt Thomas dat hij niet de vader is van Natalie haar kind. Het is echter de vraag of hij haar gelooft. Patrick zit nog altijd tot over zijn oren in de schulden, maar toch verlooft Kaat zich terug met hem.
Patrick schakelt Jana in om een goed woordje te doen bij Kaat. Nog voor Kaat echter de kans krijgt hem te vergeven, heeft Patje het alweer verbrod. Bruno heeft spandoeken laten drukken om Louis op te sporen.
Bruno's plan om Louis terug te vinden lijkt de verkeerde vruchten af te werpen. Patrick doet alles om zijn probleem op te lossen, maar Kaat heeft blijkbaar nog meer klachten over hem.
De mannen op de redactie kunnen maar niet achterhalen wat de vrouwen bekokstoven. Dat wordt echter duidelijk in de redactievergadering: ze willen Don herdopen tot MaDonNa, een blad voor mannen en vrouwen.
Het eerste MaDonNa-nummer is een succes. De vreugde is echter van korte duur, want zowel de mannen als de vrouwen eisen de zege op.
Louise wordt zwaar belaagd op de parking van het BCG. Ze heeft de dader niet gezien, maar heeft een sterk vermoeden. Ze kan de politie echter niet overtuigen. Thomas weet niet goed wat hij moet doen met de raad van Michel.
Louise is in alle staten na de aanklacht van Theo. Ze is niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Thomas heeft een verhelderend gesprek met zijn vriend Michel. Nico onderneemt een ultieme poging om Jana van zijn liefde te overtuigen.
Louise heeft bijzondere ontmoeting in de straten van Gent. Ondertussen gaat Thomas op zoek naar Jeroen. Theo en Natalie broeden samen moordplannen uit en willen Bruno voor hun kar spannen.
Charlotte is niet happy wanneer ze hoort dat Jeroen door Thomas is opgespoord. Kaat en Patrick hebben vanavond het etentje met haar ouders. Dit zorgt voor spanningen tussen het koppel.
Louise is volledig van de kaart wanneer Jeroen haar op de mond zoent en ze wil hem niet meer zien. Toch is hij geen moment uit haar gedachten. Patrick is ervan overtuigd dat hij er goed aan heeft gedaan om voor zichzelf op te komen.
Tegen alle verwachtingen in maakt Theo zijn rentree bij Highfive. Vic, Louise en de redacteurs zijn daar niet over te spreken. Bruno wordt door Anouk opgejaagd in zijn zoektocht naar Louis. Nico vindt eindelijk de mp3-speler van Jana terug.
Charlotte maakt zich zorgen over wat er aan de gang is tussen Jeroen en Louise, maar Thomas lijkt er nogal gerust in. Tot Iris een verontrustend verslag geeft van wat ze heeft gezien in het park. Theo zorgt weer voor problemen op kantoor.
Patrick en Kaat lopen op wolkjes, hoewel de voorbereidingen van hun huwelijksfeest hier en daar voor een regenbui zorgen. Nico slaagt erin de mp3-speler van Jana te bemachtigen en doet ondertussen een belangrijke ontdekking.
De grond zakt onder de voeten van Thomas weg wanneer Babs hem vertelt dat Louise weer Louis kan worden. Moet hij dit aan Louise vertellen en het risico nemen om alles te verliezen? Of moet hij de informatie voor zichzelf houden?
Thomas twijfelt nog altijd of hij Louise over de eclips moet vertellen en hij gaat te rade bij Charlotte. Anouk vindt geen enkele investeerder die geïnteresseerd is in de kapitaalsverhoging van Hercules.
Thomas vertelt Louise dat er een weg terug is en dat ze haar oude lichaam kan terugkrijgen. De beslissing is aan haar om al dan niet opnieuw te transformeren in Louis. De verkoopcijfers van het laatste nummer overtreffen alle verwachtingen.
Bruno's verhaal over de transformatie mag dan een merkwaardige ontknoping kennen, feit is dat Louise er voluit wil voor gaan. Deze beslissing heeft alles te maken met haar laatste gesprek met Thomas.
De dag van de eclips. Louise en Jeroen gaan vastbesloten voor de transformatie. Bruno ontsnapt ondertussen uit de gevangenis en vindt onderdak bij een wraakzuchtige Natalie.
De dag van de eclips. Louise en Jeroen gaan vastbesloten voor de transformatie. Bruno ontsnapt ondertussen uit de gevangenis en vindt onderdak bij een wraakzuchtige Natalie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.