SOS Piet XL

SOS Piet XL

Piet Huysentruyt, de man die zijn volk leerde koken, trekt opnieuw als 'SOS Piet' op pad om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun kleine of grote culinaire problemen.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

Piet krijgt een mengelmoes van culinaire problemen voorgeschoteld. Hij bijt de spits af bij de zestienjarige Cato, die een probleem heeft met haar speculoos cheesecake. Heidi heeft last met het maken van een simpele kaassaus voor haar bloemkool. De eerste bekende Vlaming die Piet bezoekt is Loïc Van Impe.

Aflevering 2

Vandaag gaat Piet op bezoek bij Viviane, die er maar niet in slaagt een goede quiche met spekjes te maken. Annelien Coorevits staat heel graag in de keuken en doet dat meestal ook goed, maar door haar drang naar perfectionisme wil ze dat Piet haar frambozenbavarois op punt komt zetten. Afsluiten doen we vandaag aan de zee, waar Steffi - die we nog kennen uit 'Bestemming X' - American fried onion rings wil maken.

Aflevering 3

Wanneer Marie wafels bakt, lijken die eerder op zeemvellen dan iets anders. Piet gaat langs om te zien wat er mis gaat. Nu het avontuur in 'De verraders' voor Bart Appeltans erop zit, heeft hij weer tijd om in de keuken te staan. Hij vraagt Piet om hulp bij het bereiden van een steak met verse bearnaisesaus.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.