The Plot Against America

The Plot Against America

De jaren 40. Charles Lindbergh is president van de Verenigde Staten. Zijn presidentschap wakkert haat en antisemitisme aan, wat een jongen en zijn gezin uit Newark aan den lijve ervaren.

Afleveringen

6 afleveringen

1. Part 1

Het is 1940 en de presidentsverkiezingen komen eraan. Vliegenier en presidentskandidaat Charles Lindbergh zijn populariteit wakkert het antisemitisme in Amerika aan. Het Joodse Levin-gezin is op zijn hoede.

2. Part 2

De populariteit van Lindbergh blijft groeien. Evelyn laat zich inpakken door een lokale rabbi. Alvin staat voor een moeilijke keuze.

3. Part 3

Het gezin trekt naar D.C., ook al wil Bess naar Canada verhuizen, een land waar veel angstige Joden naartoe trekken.

4. Part 4

Evelyn en Bengelsdorf ontvangen een uitnodiging voor een staatsdiner de Duitse minister van Buitenlandse zaken zal op aanwezig zijn. Alvin krijgt een job van zijn oom.

5. Part 5

Herman ontdekt dat hij en zijn gezin geselecteerd zijn voor een gedwongen verhuis naar Kentucky. Hij zoekt naar een manier om er tegenin te gaan.

6. Part 6

Seizoensfinale. Rellen en samenzweringen verspreiden zich door de Verenigde Staten. Herman probeert zijn gezin te beschermen, Bess tracht een kind te helpen en Alvin maakt deel uit van een geheime missie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.