Witse

Witse

De eigenzinnige en gedreven politierechercheur Witse krijgt in deze VRT-reeks de meest uiteenlopende moordzaken voorgeschoteld. Witse en zijn team van rechercheurs en agenten van de federale recherche, moordsectie Halle gaan tot het uiterste om deze misdaden op te lossen.

13 afleveringen

1. Lief Hondje

Een achtjarige jongen wordt vermist, en Witse en zijn team werken mee met de afdeling Vermiste Personen om hem terug te vinden. Het feit dat er in de buurt onlangs een veroordeelde pedofiel is komen wonen doet het ergste vermoeden.

2. Nachttrein

Het lijk van een jonge vrouw wordt teruggevonden in een goederentrein. Het blijkt dat ze verdoofd en verkracht werd. Tijdens hun onderzoek ontdekken Witse en Sam dat er nog meisjes slachtoffer zijn geworden van de verkrachters.
Topadvocaat Joris Camerlynck wordt dood teruggevonden in een boerderijtje dat hij aan het renoveren was. Camerlynck had veel vijanden, en zijn huwelijk was ook al verre van onbesproken.
In een familiebrouwerij wordt het lijk van de jongste broer uit de familie teruggevonden in een bierketel. Tegelijkertijd wordt een jonge vrouw neergeschoten op de parking van een nachtclub. Witse moet beide zaken zien op te lossen.
Arnold Verbeeck, chef dispatching bij het vervoersbedrijf Euroconnection, komt om het leven bij een verkeersongeval. Er blijkt kwaad opzet mee gemoeid te zijn. Witse gaat op onderzoek uit in de firma.
De rijke barones Van Calster wordt bij een inbraak vermoord, vreemd genoeg worden maar weinig zaken gestolen in haar kasteel. De barones had een jongere minnaar, de zogezegde landjonker Hendrik Palfijn en leefde in onmin met haar zoon Didier.

7. Scherven

Op een school wordt 's ochtends het lijk gevonden van de leraar chemie, Frank Alpaerts. Alpaerts bleek een zeer populaire leraar te zijn, die echter nogal een druk liefdesleven had. Onder andere met de echtgenote van turnleraar Dierckx .
Witse ligt nog steeds in het ziekenhuis en Van Deun leidt het onderzoek naar de moord op de bejaarde Hubert Van Gaver. Sam blijft aan Witse rapporteren, en vanop zijn ziekbed houdt hij zich met de zaak bezig, tot grote ergernis van Van Deun.

9. Eerwraak

Aziza Suleyman, een jonge Turkse vrouw, wordt brutaal met messteken afgemaakt nadat ze op een avond terugkomt van een vergadering, en in het cultureel centrum ruzie maakte met haar Vlaamse vriend Jeroen.

10. Hudo

Op een scoutskamp wordt de jonge Tatiana gewurgd teruggevonden. Tatiana was een zeer knap meisje dat een relatie had met de stoere, agressieve Wout, en dat bemind werd door de schuchtere leider Ludo.

11. Huisbezoek

Een vrouw valt uit het raam van haar villa. De ex-man wordt verdacht, maar dan stuurt een anoniem telefoontje het onderzoek in de richting van een Spaanse pooier die in Halle een machtsbasis probeert te verwerven.
Het lijk van een jonge vrouw wordt gevonden in de Halse bossen, en bijna tegelijkertijd ontdekt men dat de vroegere overste van Van Deun dezelfde nacht werd vermoord. Witse en zijn team bijten zich vast in beide zaken.
Terwijl Van Deun na de moordaanslag tussen leven en dood zweeft, proberen Witse, Sam en Dams de hitman te vinden. Alles blijkt verband te houden met een meer dan twintig jaar oude moord.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.