9-1-1

9-1-1

Een blik op de levens en carrières van de politieagenten, het ambulancepersoneel en de brandweerlieden die als eerste hulpverleners ter plekke komen na een 911-oproep bij de alarmcentrale.

Afleveringen

2 afleveringen

6. Brawl in Cell Block 9-1-1

Wanneer er brand uitbreekt in een gevangenis, bevinden Bobby en het team zich plots temidden van enkele zware rellen. Twee gevangenen slagen erin te ontsnappen en gijzelen vervolgens Buck, Eddie en een gewonde cipier. Athena ontdekt het motief van een van de mannen: hij wil zijn zoon zien. De jongen lijdt aan een ernstige hartziekte en is stervende.

7. Ghost Stories

May krijgt een vreemde oproep van een man die beweert slachtoffer te zijn van een carjacking waarbij hij beschoten en vervolgens levend begraven werd. Detective Lou Ransone keert terug om de zaak te onderzoeken. Tijdens zijn zoektocht naar Maddie redt Chimney het leven van een baby die een hartstilstand kreeg. Hen krijgt onverwacht bezoek van Eva, die verrassend nieuws heeft.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.