9-1-1

9-1-1

Een blik op de levens en carrières van de politieagenten, het ambulancepersoneel en de brandweerlieden die als eerste hulpverleners ter plekke komen na een 911-oproep bij de alarmcentrale.

Afleveringen

5 afleveringen

1. Panic

Enkele hackers proberen via cyberaanvallen Los Angeles lam te leggen en dat zorgt voor een overvloed aan noodgevallen bij de 118. Athena moet haar trauma opnieuw onder ogen komen wanneer de rechtszaak tegen de dader van start gaat. Eddie krijgt af te rekenen met gezondheidsproblemen. De postnatale depressie van Maddie wordt erger.

2. Desperate Times

Een stroomstoring en een hittegolf zorgen voor chaos in Los Angeles. De 118 moeten onder meer uitrukken voor dieren die ontsnapt zijn uit de zoo en een ziekenhuishelikopter die is neergestort. Chimney lucht zijn hart bij Hen over de postnatale depressie van Maddie. Athena's ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid.

3. Desperate Measures

De stroompanne veroorzaakt nog steeds chaos doorheen Los Angeles. Athena probeert haar familie in veiligheid te brengen. Eddie staat ondertussen voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst, en ook Maddie moet knopen doorhakken.

4. Home and Away

Het team moet uitrukken wanneer een vrachtwagen inrijdt op een schoolparade. Eddie en Hen verwisselen de identiteit van twee cheerleaders, van wie er één zwaargewond raakte en één de aanrijding niet overleefde. Chimney probeert te achterhalen waarom Maddie vertrokken is en is razend wanneer hij ontdekt dat Buck op de hoogte was van haar plan. Het zelfvertrouwen van May krijgt een deuk.

5. Peer Pressure

Het team reageert op een oproep van een man die zijn training net iets te au sérieux heeft genomen, een tuinman die gewond is geraakt door zijn kettingzaag en een ontploffing in een rusthuis. May praat met Athena over de opmerkingen van Claudette, maar weigert hulp te aanvaarden. Harry komt in de problemen op school, nadat hij advies van May verkeerd interpreteerde.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.