Beat Da Bompaz

Beat Da Bompaz

Jeugdige bekende Vlamingen nemen het onder het toeziend oog van Evi Hanssen op tegen 'Da Bompaz' om uit te maken welke generatie nu het sterkst is.

Afleveringen

9 afleveringen

Evi Hanssen trekt naar Alden Biesen, waar de bompaz hun eer zullen moeten verdedigen. De 67-jarige fitnessfanaat James, ex-huisvrouw Lydia (67) en de 75-jarige ex-profwielrenner René nemen het er op tegen het jonge geweld van 'De Kotmadam': Helle Vanderheyden (24), Stoffel Bollu (27) en Frederik Huys (34). Op het programma staat een potje Highland dancing, tonheffen en hoogwerpen.
Vandaag is het een rondje mannen tegen vrouwen, in het thema 'race tegen de klok'. De 68-jarige Paul nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen als roeier. Laurent (66) loopt al eens graag een marathon en René (69) is een fervent loper en fietser. De drie tegenstanders zijn modellen Zoë Van Gastel (30), Joke van de Velde (35) en Elisa Guarraci (23).
Drie nieuwe bompaz strijden opnieuw tegen drie jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie. Thema van vandaag is 'Winterspelen'. Q-dj's Maarten Vancoillie, Jolien Roets en Marcia Bwarody nemen het op tegen de 68-jarige Ludo Segers, de 70-jarige François Toetenel en de 65-jarige Jan Frooninckx, die 10 jaar lang aan shorttrack deed en daarna aan langebaanschaatsen.
In de vierde aflevering van Beat da Bompaz strijden 3 nieuwe bompaz en 3 jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie. Thema van vandaag is 'Paardenkracht'. Acteurs en goede vrienden Steven Boen, Darya Gantura en Joke De Bruyn nemen het op tegen de 64-jarige Franky Versprille uit Eekloo, een technicus op rust die al vijf keer de Dodentocht wandelde, Frank Schellens (65) uit Noorderwijk, die 500 kilometer per week fietst en zo goed als alle bekende bergen beklom met zijn tweewieler en de knappe 64-jarige Brusselse human resources manager Jeanine Verboomen, een fervent langeafstandsloopster en globetrotter. Op het programma? Paardenmennen, racen met miniatuurwagens en paardenkracht ontwikkelen op een loopband. In de finaleproef moeten beide teams hun er verdedigen in een echte autocross.
Stephanie, Francesco en Junior Planckaert nemen het op tegen de 71-jarige ex-wereldkampioen roeien Ludwig, de 65-jarige ex-basketballer Alain en de 68-jarige taekwondo-beoefenaar René. Het thema van vandaag is 'circus'. Volgende disciplines staan op het programma: messenwerpen, acrobatisch cocktails maken, lopen op een bal en een eigen straattheatervoorstelling maken om geld op te halen.
In de zesde aflevering van Beat da Bompaz strijden 3 nieuwe bompaz en 3 jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie. Thema van vandaag is 'Natuurelementen'. Acteurs Guillaume Devos, Leen Dendievel en Maarten Goffin nemen het op tegen de 66-jarige Liliane Pepermans en haar partner Richard Van Steenberghe (69). Beiden zijn ze bezeten door sport. Liliane won in 1985 de wereldtitel in het windsurfen en ook Richard heeft zich daaraan gewaagd, maar houdt vooral van explosieve adrenalinesporten als wildwater kajak en raften. Ook de 70-jarige Roland Pieters, tweevoudig wereldkampioen roeien, laat zich van zijn sterkste kant zien. Op het programma? Strandzeilen, reddingszwemmen, fire games en moddervoetbal.
Thema van vandaag is 'Olympische Spelen'. Laura Tesoro, Sofie Engelen en Nasrien Cnops nemen het op tegen de 72-jarige Eric Crauwels, de oudste baseballspeler van België en Nederland, Eli Iweins (73) die vorig jaar Tanja Dexters, Jelle van Dael en Kevin Rans versloeg in een mini triatlon, en Hugo Bastelaer (74) die reeds 5 keer de 10 Miles in Antwerpen uit liep.
Astrid Bryan, haar broer Laurens en Niels De Jonck nemen het op tegen Bernadette Bultynck (68), Jules Neyens (72) en Willy Luyten (69). Thema van vandaag is 'Platteland'. Bernadette loopt al 53 jaar en traint gemiddeld drie keer per week tien tot twaalf kilometer. In het jaar dat Jules 70 werd, liep hij zijn 70ste marathon. Ook Willy is sportief en heeft al 231 marathons op zijn palmares staan.
Ann Van Elsen, Ellen Petri en Hanne Troonbeeckx nemen het op tegen Guido Phillipaers (70), Robert Decoo (66) en Jozef Dewil (65). Thema van vandaag is 'Zwaartekracht'. Guido is een fervent loper, terwijl Robert driemaal de Mont Blanc beklom. Jozef heeft nog aan tienkamp gedaan. De teams trekken vandaag naar het Nederlands kampioenschap Bommetje, ze gaan flyboarden, fierljeppen en indoor skydiven.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.