De 25

De 25

Thematische countdown van de meest opmerkelijke tv-fragmenten uit het rijkgevulde VTM-archief vol spannend, ontroerend, grappig en verrassend beeldmateriaal.

10 afleveringen

Valentijn is de dag van de liefde. Om aan een lief te geraken, moet je wat moeite doen: de 25 beste fragmenten van mannen die het goede voorbeeld geven, of net niet. Zo zien we hoe Bart Kaëll in zijn begindagen ongegeneerd vrouwen versiert op tv, hoe Vincent Van Quickenborne op een boot zijn kans waagt bij Francesca Vanthielen, en hoe Franske met zijn spleetje Wendy Van Wanten voor zich wint.
Nergens anders lijken er zo veel lefgozers te zijn die hun ding durven te doen voor het oog van een jury dan bij vtm. In 'De 25 Strafste Jurymomenten' herbeleven we de iconische jury van 'Idool 2003', zien we hoe een topchef een Miss België kan doen huilen aan het fornuis, en hoe Sam Gooris de jury terugpakt in 'Sterren op de Dansvloer'.
De eerste keer is altijd spannend, voor alles. Al kan die spanning verschillende maten en vormen aannemen. In deze aflevering is te zien hoe spannend de eerste keer van VTM zelf was, in 1989. We ontdekken ook dat Stef Wauters zijn debuut bij het VTM NIEUWS al veel vroeger maakte dan verwacht.
Emoties zijn er overal, ook op tv. Het is alleen een kwestie van ze onder controle te houden, zeker wanneer de camera's draaien. In deze aflevering zien we onder meer hoe Sergio helemaal door de rooie gaat, hoe Jeff Hoeyberghs net niet ontploft van woede en waarom de hele studio van 'Dancing on Ice' in een gezamenlijke huilbui schiet.
Bij MEDIALAAN zijn er bijzondere mooie, talentvolle vrouwen in overvloed. In deze countdown worden de 25 allerstrafste op een rijtje gezet. We ontdekken bijvoorbeeld dat Véronique De Kock bijna even goed kan zingen als Mariah Carey en dat rappen in het plat Gents een makkie is voor Rani De Coninck. Bieke Ilegems liet nog niet zo lang geleden dan weer zien dat ze heel goed kan dansen.
MEDIALAAN is de voorbije 25 jaar overspoeld met kandidaten vanuit alle hoeken van het land en met de meest uiteenlopende talenten. Af en toe waagden ook bekende Vlamingen zich als kandidaat aan een entertainmentshow, denk maar aan Staf Coppens. Zijn leven veranderde helemaal sinds zijn deelname aan 'Dancing On Ice'. Hij staat dan ook mee in deze top van 'De 25 meest opmerkelijke kandidaten'.
Mariah Carey, Justin Bieber, Spice Girls, Robbie Williams en David Guetta. Het is niet overdreven om te stellen dat vtm de voorbije 25 jaar de grootste wereldsterren mocht ontvangen. Zo deed wereldster Kevin Costner met zijn charmes nog bijna een vtm-presentatrice in zwijm vallen.
Iedereen heeft wel eens iets voor dat zo gênant is dat je meteen het schaamrood op de wangen krijgt, zeker wanneer je beseft dat er net op dat moment een camera voor je neus staat. Niemand minder dan koningin Mathilde maakte het mee toen ze per ongeluk de foute Rode Duivel feliciteerde met zijn goal op het WK.
Naast straffe madammen lopen er ook een heleboel straffe kerels rond bij MEDIALAAN. Een van die straffe kerels is Guga Baúl, wat blijkt uit het fragment waarmee hij in deze countdown van 'De 25 strafste kerels' staat. Een andere straffe kerel die deze top haalt, is Dany Verstraeten. Niet veel nieuwslezers in de wereld zullen immers zo moedig zijn als hij.
We herontdekken de heldhaftigste mannen en vrouwen van de laatste 25 jaar op tv. Stunts zijn er in alle vormen en maten en dat al sinds de prille start van vtm. In 1989 was op het scherm bijvoorbeeld te zien hoe 17 agenten samen op 1 motor kropen. In 2003 sprong Tanja Dexters door glas van een gebouw af. In 2009 maakte Thomas Van Hemeledonck bijna een fatale slipper.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.