Beat Da Bompaz

Beat Da Bompaz

Jeugdige bekende Vlamingen nemen het onder het toeziend oog van Evi Hanssen op tegen 'Da Bompaz' om uit te maken welke generatie nu het sterkst is.

Afleveringen

9 afleveringen

Eline De Munck, Kobe Van Herwegen en Joyce Beullens moeten het in een niet-alledaagse race opnemen tegen autoracer Yvette Fontaine, een levende legende. Yvette is ondertussen 67 jaar, maar kickt nog steeds op snelheid, adrenaline en snelle motoren. Als jong meisje van 22 won ze het Belgisch Toerisme Wagens Kampioenschap. De mannen die toen meereden zijn er nog steeds niet goed van.
Niels Destadsbader, Brahim en Arne Vanhaecke moeten het in de eerste ronde opnemen tegen de 68-jarige Josette Lambrechts. Op het eerste gezicht een gewone bomma, met dat verschil dat Josette nog wereldkampioen rolschaatsen is geweest. In een ondergrondse parking in het centrum van Brugge moeten Niels, Arne en Brahim hun skates aantrekken en Josette proberen te verslaan op een spectaculair parcours
Sean Dhondt, Bram Van Deputte en Vincent Banic nemen het op tegen veelvuldig Europees kampioene kleiduifschieten Elisabeth Bersani. Deze 73-jarige dame is nog altijd heel actief als schutter. Daarnaast duelleert het drietal ook nog met een triatleet, een Nederlandse circusartiest en een voormalig wereldkampioene rolschaatsen.
Willy Troch is op zijn 66ste de oudste Belg die de zeven hoogste bergtoppen van de zeven continenten heeft beklommen. Hij stond als eerste Belgische grootvader op de top van de Mount Everest en zou deze trip maar wat graag nog eens overdoen. Vandaag neemt hij het in zijn eentje op tegen Nicolas Liébart, Dean en vj Niko, die moeten bewijzen dat ze uit het juiste survivalhout gesneden zijn.
Net over de grens, in het Franse dorpje Givet, wordt een verlaten trainingskamp van het Franse leger omgetoverd tot oorlogsgebied. Hier zullen 'Familie'-acteurs Jo Hens en Jasmijn Van Hoof het samen met presentatrice Jess Donckers moeten opnemen tegen de gepensioneerde paracommando René. Zij die René willen verslaan zullen flink moeten afzien want deze bompa is allesbehalve versleten.
Gilbert Hamerlinck is wereldkampioen deadlift en veroverde 18 Belgische titels in het Olympisch gewichtheffen. Op zijn 73ste doet Gilbert nog steeds mee aan wedstrijden en hij is dus een echte recordman. Anthony Kumpen, zijn echtgenote Griet Vanhees en Lesley-Ann Poppe zijn gewaarschuwd. Gilbert en de andere bompa's willen bewijzen dat ze nog niet moeten onderdoen voor de jeugd van tegenwoordig
Tanja Dexters, Kevin Rans en Jelle van Dael maken op de dijk van Oostende kennis met de 72-jarige Eli Iwens. Die is net terug van de Iron Man triathlon in Las Vegas, waar hij tweede werd in zijn leeftijdscategorie. Vandaag wil Eli het in zijn eentje opnemen tegen de drie jonge BV's. Zijn Tanja, Kevin en Jelle opgewassen tegen deze straffe bompa?
Bjorn de Wilde, Evelien Hoste en Annelien Coorevits gaan deze keer de strijd aan met de bompa's. De 67-jarige René Vivet is een van de oudste taekwandobeoefenaars van België. Hij is vastberaden om te bewijzen dat 65-plussers niet moeten onderdoen voor de jeugd van tegenwoordig.
De bompa's trekken naar de ruïnes van de Abdij van Villers. Deze verlaten abdij vormt de spelarena waarin boogschutter Fons de jeugd uitdaagt. De drie jonge tegenstanders van de bompa's zijn deze keer pokertweeling Christophe en Matthias De Meulder en acteur Antony Arandia, die zich enkele jaren geleden goed staande wist te houden op een verlaten eiland in 'Expeditie Robinson'.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.