Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

20 afleveringen

Blaze en AJ proberen drie robots te stoppen die Axle Stad dreigen te slopen.
Familie Pickle gaat kamperen. Maar als de familie op zoek gaat naar hout voor het kampvuur raakt de een na de ander in de problemen. Gelukkig zijn Blaze en AJ in de buurt om Pickle te helpen bij het redden van zijn neven, nichtjes en opa.
Blaze en AJ bezoeken samen met Darington het Kippencircus. Maar waar zijn de kippen gebleven? Blaze en zijn vrienden gaan op zoek.

4. Ninja Blaze

Blaze en AJ worden opgeleid tot ninja. Ze kunnen direct hun nieuwe vaardigheden in de praktijk brengen als Crusher en Pickle moeten worden gered.
Blaze en AJ gaan klusjes doen, om genoeg muntjes bij elkaar te verdienen voor de Super Onwijze Prijs op de kermis.
Robot Blaze gaat op pad om een klein konijntje te redden. Het konijntje zit op een smeltende ijsschots en kan geen kant op!
Blaze zijn vrienden zijn op bezoek op het hoofdkwartier. Daar komen op dat moment net drie noodoproepen tegelijk binnen. Blaze zijn vrienden komen als geroepen!
Blaze, Zegg en AJ brengen drie verdwaalde, kleine T-rexen weer terug naar huis. En daarbij gebruiken ze hun robotkrachten!
Crusher bakt overheerlijke gehaktballen met een bijzonder ingrediënt: groeikruid. Maar als Crusher met het kruid morst zorgt dat voor gigagrote problemen.
Robot Blaze vertrekt samen met zijn vrienden naar de ruimte om commandant Megan te helpen. Zij staat op de dwergplaneet Pluto met pech.
Blaze komt tijdens een race met lekke banden te staan. Gelukkig regelt Gabby een set nieuwe banden; Superbanden die zich kunnen aanpassen aan alle omstandigheden.
Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. En daar hebben ze met dit koude weer wel trek in! Maar Crusher heeft geen trek in delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.
Blaze, Starla en Stripes veranderen in bouwvoertuigen om Pauline te helpen haar pizzeria te bouwen. Crusher en Pickle gaan ook aan de slag; zij bouwen een hoge toren.
Blaze en AJ gaan bij de politie. Op hun eerste werkdag hebben ze direct al drie zaken op te lossen. Dat doen ze met behulp van deductie.
Blaze en AJ ontmoeten Roarian, een vliegende leeuw. Hij heeft een mooie zonnesteen die Crusher ook wel wil hebben. Als Crusher zijn zonnesteen steelt, blijkt dat vreselijke gevolgen te hebben voor Roarian. Blaze en AJ gaan erachteraan!

16. Ninjasoep

Oma Ninja is snipverkouden. Blaze en AJ gaan samen met Zwarte Band op zoek naar de ingrediënten van Ninjasoep; daar knapt oma vast van op!
Blaze en AJ bezoeken het kasteel. De koning heeft een nieuw huisdier dat hij graag wil laten zien; een draakje! Maar dan gaat er iets mis. Blaze en AJ moeten, samen met het draakje Zwiep, de koning zien te redden.
Blaze en AJ vinden in de woestijn een lamp met daarin een wensgeest. Ze mogen een wens doen. Maar dan verliest de geest de wensstenen waarmee hij wensen uit kan laten komen. Blaze en AJ gaan samen met hem op zoek.
Blaze en Crusher doen mee aan de 100-eieren-race. Wie van de twee heeft het snelst honderd eieren verzameld? De winnaar wint een wel heel bijzondere trofee.
Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in het donker om een lichtgevende trofee.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.