Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

12 afleveringen

Crusher speelt weer eens vals: tijdens de Teamwerk-race laat hij Blaze wegvoeren door een bijzondere helikopter. Gelukkig is daar Sparkle, het kleine zusje van Blaze. Zij schiet haar grote broer te hulp.
Er moeten drie grote postpakketten bezorgd worden en er is maar één monstertruck die dat kan: Postauto Blaze! Hij zwemt door zeeën, beklimt bergen en rijdt naar het Monster-dome - want postauto's bezorgen altijd!
Crusher wil zijn oma voor haar verjaardag een Super Skateboard cadeau doen. Maar hij heeft niet genoeg geld. Dus moet Crusher aan het werk. Blaze en AJ helpen hem.
Crusher en Pickle komen vast te zitten in een kooi boven een slijmerig moeras. Maar er is redding in zicht: de ridders, Sparkle, AJ en Blaze, komen in actie.
Ambulance Blaze en hulpverleners AJ en Gabby komen in actie bij drie verschillende noodgevallen.
Het komt tot een flinke krachtmeting als zowel Blaze als Crusher meedoet aan de Sneeuwvlokspelen! Wie is het beste in de verschillende wintersporten en wie wint uiteindelijk de gewilde Sneeuwvlokmedaille?
AJ doet mee aan de Vliegwedstrijd in Axle Stad. Crusher speelt weer eens vals en laat Blaze en AJ verdwijnen. Lukt het AJ om op tijd terug te zijn én te finishen in zijn supercoole vliegende uitvinding?
NASA-commandant Megan neemt Blaze en zijn vrienden mee naar Mars. Onderweg ontkoppelt Crusher per ongeluk de stuwraketten van het ruimtevaartuig. Aan Marsrover Blaze de taak om op Mars te de stuwraketten terug te vinden!
Blaze en zijn vrienden doen mee aan een marathon. Als een nieuwe racer hun brandstof steelt, moeten de Monsterwielen op zoek naar andere energiebronnen.
Door Crusher's uitvinding verandert iedereen in Axle Stad in een baby. Blaze gaat zijn vrienden redden en komt in actie als Speciaal Agent Blaze!
Een vies eendje bedekt Axle Stad onder een plakkerige, dikke, vieze drab. Aan Speciaal Agent Blaze de taak om haar te stoppen en te voorkomen dat heel de wereld een vieze bende wordt.
Een kussenpiraat steelt alle kussens uit Axle Stad. Aan Speciaal Agent Blaze de taak om de zaak op te lossen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.