Blaze en de Monsterwielen

Blaze en de Monsterwielen

De rode monstertruck Blaze en zijn slimme jonge chauffeur leven in een wereld vol monstertrucks waarbij ze problemen met wetenschap oplossen.

20 afleveringen

Blaze komt vast te zitten in vreselijk plakkerige modder. Gelukkig is zijn vriend AJ er om te helpen. En AJ is niet alleen; hij heeft een paar nieuwe vrienden meegebracht!
Crusher wil de trofee van de Kampioenschapsrace hebben. Maar blijkbaar heeft Crusher nog niet geleerd dat je een trofee eerst eerlijk moet verdienen.
Blaze en AJ helpen Darington met zijn zoektocht naar de verloren schat. Ondertussen helpt Crusher Pickle met kaartlezen.

4. Oppashelden

Stripes past op de kleintjes. Maar dat valt nog niet mee; oppassen op drie pandaatjes, drie olifantjes en drie konijntjes! Gelukkig komen Blaze en AJ hem helpen.
Pickle treedt op als tovenaar. Crusher is jaloers op Pickles toverkunsten en steelt zijn toverstok. En dan gaat het mis.
Blaze en Watts gaan samen met AJ en Gabby naar hun favoriete winkel: een speelgoedwinkel. Daar ontdekken ze een machine die speelgoed maakt. De speelgoedmachine heeft een rode knop waar je niet op mag drukken. En wat doet Crusher?
Gasquatsch geeft een ijspartijtje voor al zijn vrienden. Hij heeft hoorntjes, en lepels, en sprinkels, maar waar is het ijs?
Blaze en AJ doen mee met de Gouden Medaillespelen. Hiervoor moeten ze voetballen, basketballen en tennissen. Crusher, die ook op de gouden medaille aast, speelt weer eens vals.
Blaze en AJ worden door hun nieuwe vrienden Zork, Oola en Zuzu uitgenodigd om mee te doen aan de grootste race in het heelal, de grote Ruimterace!
Blaze en AJ racen mee in een race onderwater: de grand prix van de diepzee!
Blaze en AJ zijn net druk met afval scheiden als het Rommel-mormel er weer een bende van maakt.
Blaze en AJ vormen samen met Gabby het monteursteam. Ze gaan op pad om drie verschillende trucks te repareren.
Er is een groot ballonnenfeest; met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar hoe ga je met zo'n heteluchtballon weer naar beneden?!
Pickle leest samen met Blaze, AJ en Crusher baby Gurkje drie verhalen voor; het eerste gaat over cowboys, het tweede over politieagenten en het derde over superhelden.
Stripes geeft een groot dierenfeest. Alles staat al klaar. Maar dan steekt er ineens een harde wind op en die blaast alles weer weg. Gelukkig is daar vrachtwagen Blaze om alles weer terug te brengen.
Blaze en AJ ontmoeten een heel bijzonder wezen; het is Gormy en Gormy komt uit de ruimte. Als Gormy weer terug wil vliegen naar huis, verliest hij de accu's van zijn raketrugzak. Blaze en AJ helpen hem de accu's terug te vinden.
Blaze stelt zijn familie aan ons voor; zijn vader, zijn moeder en zijn zusje Sparkle. En als de familie bij elkaar is wordt er natuurlijk geracet.
Blaze heeft een nieuw videospel. Als het spel per ongeluk op de grond valt, gebeurt er iets vreemds; het videospel komt tot leven. Blaze en AJ kunnen het spel nu écht zelf spelen, in Axle Stad.
Er is een snoepdief actief in Axle Stad. Agent Anna schakelt de hulp in van agenten Blaze en AJ.
Blaze en Crusher doen allebei mee met De race rond de wereld: een race over grote oceanen, door besneeuwde bossen en over hoge bergen. Wie gaat er winnen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.