Blind Getrouwd: Australië

Blind Getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

37 afleveringen

De eerste twee koppels die in het huwelijksbootje treden zijn Selin & Anthony en Tamara & Brent. Tussen Selin en Anthony is er meteen een klik en het feit dat ze allebei al kinderen hebben, lijkt dat alleen nog maar te versterken. Bij Tamara en Brent daarentegen verloopt de kennismaking minder vlot. Vooral de hautaine houding van Tamara zorgt meteen voor spanning en drama op de receptie.
Terwijl Tamara & Brent en Anthony & Selin wennen aan het getrouwde leven, maken we kennis met de volgende twee koppels die de experten hebben samengesteld: Domenica & Jack en Ella & Mitch.
De volgende koppels die in het huwelijksbootje treden zijn: Holly & Andrew en Cody & Selina. Selina is duidelijk heel tevreden met de keuze van de experten, maar Cody lijkt net iets minder enthousiast. Holly is door het dolle heen met de Texaanse Andrew. Voor de andere koppels is het ondertussen tijd voor de huwelijksreis.
Tijdens de huwelijksreizen ontvangen de koppels een Honesty Box en die zorgt hier en daar voor de eerste strubbelingen. Zo haalt een opmerking van Andrew het zelfvertrouwen van Holly danig onderuit en zaait een antwoord van Jack twijfel bij Domenica. Tussen Brent en Tamara lijkt het ijs dan weer gebroken, en tussen Ella en Mitch is de seksuele spanning te snijden.
Twee nieuwe koppels wagen zich aan het experiment en treden in het huwelijk: Jackson & Olivia en Al & Samantha. Tussen Jackson en Olivia is het liefde op het eerste gezicht en ook Al en Samantha lijken een klik te hebben wanneer ze elkaar voor het eerst te zien krijgen, maar al gauw vreest Sam dat Als jonge leeftijd wel eens een spelbreker zou kunnen zijn.
Na een huwelijksreis vol ups en downs keren Selin en Anthony elk apart terug naar Sydney. En met het eerste etentje voor de deur, rest de vraag of Anthony zal opdagen. Samantha maakt zich ondertussen nog steeds zorgen over de onvolwassenheid van Al.
In de eerste Confessions Week moeten de koppels gaan samenwonen en krijgen ze opdrachten van de experten die hen kunnen helpen om elkaar beter te leren kennen. Bij Tamara en Brent lijkt dit alvast te helpen en ook tussen Selin en Anthony lijkt het ijs eindelijk wat gebroken te zijn.
De problemen tussen Selin en Anthony zijn nog niet helemaal van de baan en dat wordt duidelijk bij een van de opdrachten die ze van de experten voorgeschoteld krijgen. De verminderde intimiteit tussen haar en Jack, baart Domenica zorgen. Een opmerking van Cody slaat Selina met verstomming.
Het is tijd voor de eerste verbintenisceremonie. Wie blijft in het experiment en wie besluit een punt te zetten achter zijn of haar huwelijk?
Tijdens de eerste Intimacy Week krijgen de koppels opdrachten van seksuologe Alessandra Rampola die de intimiteit en romantiek tussen hen zullen bevorderen. En vooral Holly en Andrew lijken hier de vruchten van te plukken.
De koppels gaan verder aan de slag met de opdrachten van seksuologe Alessandra Rampolla. Terwijl Selina en Cody dichter naar elkaar toegroeien, dreigt een breuk tussen Andrew en Holly. Tussen Selin en Anthony lijkt het de goede kant op te gaan en ook Dom en Jack tillen hun huwelijk naar een niveau hoger.
Het tweede etentje brengt heel wat drama met zich mee nadat een goedbedoelde tussenkomst verkeerd wordt geïnterpreteerd. En ook Tamara en Brent zorgen voor extra spanning wanneer een eerdere discussie opnieuw oplaait.
De koppels staan voor een nieuwe verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en wie beslist om het experiment te verlaten? Zal Andrew opdagen? En kunnen Tamara en Brent hun discussies een halt toeroepen?
Twee nieuwe koppels - Kate & Matt en Carolina & Dion - doen hun intrede in het experiment. De overige deelnemers zijn te gast op hun bruiloften en daar wordt duidelijk dat het huwelijk van Domenica en Jack barsten begint te vertonen.
Terwijl de koppels op huwelijksreis vertrekken, maken we kennis met het laatste koppel dat door de experten werd samengesteld: Jessica & Daniel. Zij hadden allebei een moeilijke jeugd, maar zal dit voldoende zijn om een band te creëren? Het einde van hun huwelijksfeest verloopt alvast anders dan ze zich hadden voorgesteld. Domenica en Jack verzoenen zich.
Op het derde etentje zorgt de komst van Jessica en Daniel als nieuwste koppel in het experiment voor heel wat commotie. Het komt zelfs tot een confrontatie tussen Domenica en Jessica. Selina stelt zich ondertussen opnieuw vragen bij de emotionele toegankelijkheid van Cody. Loopt hun huwelijk op z'n einde?
Het is tijd voor de derde verbintenisceremonie. Terwijl sommige koppels zich meer dan ooit verbonden voelen, lijken andere huwelijken op een dood spoor te belanden. Cody & Selina en Jessica & Daniel vragen raad aan de experten over hoe ze hun huwelijk alsnog kunnen doen slagen. Selin en Anthony besluiten ondertussen om de handdoek in de ring te gooien.
De drie laatste koppels gaan samenwonen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt voor Daniel, die in de steek wordt gelaten door Jessica. Hij stort vervolgens zijn hart uit bij Carolina en dat brengt heel wat teweeg. Dominica organiseert een picnic voor haar en Jack en heeft ook een verrassing voor haar echtgenoot. Tussen Ella en Mitch gaat het ondertussen van kwaad naar erger.
De feedback van hun ouders zorgt bij sommige koppels voor spanningen. Kate geeft aan dat ze zich nog steeds niet aangetrokken voelt tot Matt. Dion probeert Carolina te charmeren, maar zij kan Daniel maar niet uit haar hoofd krijgen.
Het is tijd voor het vierde etentje. Terwijl de meeste koppels ondertussen hun draai gevonden lijken te hebben, lijkt er geen sprake meer te zijn van enige emotionele verbintenis tussen Carolina en Dion. Zij zit nog steeds met Dan in haar hoofd. En ook Kate en Matt lijken op een heel andere golflengte te zitten.
Op de vierde verbintenisceremonie vallen er harde woorden tussen Dion en Carolina. Maar ook de experten houden zich niet in en wijzen Carolina op haar soms respectloze gedrag. Olivia & Jackson, Selina & Cody, Mitch & Ella, Tamara & Brent en Domenica & Jack zetten hun huwelijk verder, maar bij Kate & Matt en Sam & Al is er twijfel.
De koppels vertrekken op retraite en dat doet sommigen duidelijk goed. Carolina kan het niet laten om voor hun vertrek nogmaals af te spreken met Daniel. Een bekentenis van Domenica over haar seksleven met Jack blijft niet zonder gevolgen.
Jack troost Domenica na haar confrontatie met de andere vrouwen. De volgende dag vertelt Jack haar versie van de feiten aan de andere mannen, waarna Jackson Olivia confronteert met haar gedrag. Brent heeft ondertussen steeds meer het gevoel dat Tamara hem ontwijkt.
Na een eerder onrustige retraite keren de koppels terug naar Sydney. Matt en Kate lijken sterker dan ooit, maar een dronken uitspatting van Matt dreigt zijn huwelijk opnieuw op de helling te zetten. Op het volgende etentje hangt er duidelijk spanning in de lucht, en niet alleen tussen Domenica en Olivia.
Vooraleer een beslissing te nemen op de voorlaatste verbintenisceremonie vragen Sam & Al en Brent & Tamara raad aan de experten over hoe ze hun problemen het best kunnen aanpakken. Voor Matt en Dion lijkt het einde van hun huwelijk in zicht. Zullen Kate en Carolina hun echtgenoten nog een kans geven?
Terwijl de verrassende onthulling van Carolina en Daniel op de verbintenisceremonie nog nazindert, maken de koppels zich op voor Homestay Week. Al gauw wordt duidelijk dat de confrontatie met de realiteit niet bij alle koppels even vlot verloopt. Domenica kijkt ernaar uit om Jack en hond Finn te laten kennismaken met haar meest favoriete plek op de hele wereld: de familieboerderij.
Tamara en Brent zetten een stap voorwaarts. Jackson vreest dat Olivia zijn dagelijkse trainingen nooit zal aanvaarden. Voor het tweede deel van Homestay Week trekken Domenica en Jack naar zijn appartement in Millers Point. Selina hoopt via een gesprek met de mama en stiefvader van Cody meer inzicht te krijgen in haar echtgenoot.
De koppels zakken opnieuw af naar Sydney, waar het voorlaatste etentje op de planning staat. Aan tafel doet Cody een onthulling die Domenica en Jack met verstomming slaat.
Op een nieuwe verbintenisceremonie besluiten Al en Sam definitief de handdoek in de ring te gooien. Olivia wordt door de experten op de vingers getikt voor haar ongepaste gedrag tegenover Domenica.
De vijf resterende koppels staan voor een nieuwe uitdaging: Reflections Week. Hoe goed kennen ze elkaar ondertussen? En aan welke punten moet er nog gewerkt worden vooraleer ze een definitieve keuze maken over hun huwelijk? De koppels geven feedback aan elkaar en die komt bij sommigen hard aan.
De koppels zijn ondertussen twee maanden ver in het experiment en staan voor hun laatste date vooraleer een definitieve beslissing te nemen over hun huwelijk. Bij wie laait de romantiek op? Ella & Mitch gaan jetskiën, Jack geeft zijn date met Domenica een Italiaanse twist en Cody verrast Selina met een ballonvaart.
Iedereen maakt zich op voor het Boys and Girls-feestje, waarop ook de andere deelnemers uitgenodigd zijn. Zullen Daniel en Carolina opdagen? Bij de dames vallen er harde woorden tussen Tamara en Selin.
Het experiment loopt op zijn einde en dus maken de vijf resterende koppels zich op voor het laatste etentje samen. En terwijl sommige koppels bereid zijn om water bij de wijn te doen, willen anderen niet wijken van hun principes. Opgekropte frustraties zorgen dan ook voor de nodige spanning aan tafel en de experten doen daar nog een schepje bovenop met een laatste opdracht: een Honesty Box.
Na drie maanden huwelijk loopt het experiment op zijn einde. De resterende koppels staan voor hun finale beslissing: blijven ze getrouwd of niet? Olivia & Jackson, Tamara & Brent en Selina & Cody pakken als eerste hun koffers om afzonderlijk van elkaar hun geloftes te schrijven. Maar voor het zover is wil Selina nog de goedkeuring van haar moeder krijgen en dus neemt ze Cody mee naar Adelaide.
Selina staat voor een moeilijke beslissing nadat haar moeder niet bepaald onder de indruk was van het gedrag van Cody. En ondertussen pakken ook Ella & Mitch en Domenica & Jack hun koffers om afzonderlijk van elkaar hun finale geloftes te schrijven. Blijven ze getrouwd of niet?
Zes weken na hun finale geloftes komen alle bruiden en bruidegommen opnieuw samen voor een reüniefeestje. Hoe bevalt het leven na het experiment hen? En wie is er nog steeds samen?
Samen met de experten blikken de kandidaten een allerlaatste keer terug op hun 'Blind Getrouwd'-parcours. Hoe kijken ze terug op het experiment?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.