Boer zkt Vrouw

Boer zkt Vrouw

Feelgoodprogramma waarin Vlaamse boeren gevolgd worden in hun zoektocht naar de liefde.

Afleveringen

12 afleveringen

Aflevering 0

Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw' met een oproepaflevering. Wie zijn de deelnemende boeren Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy? Welke stiel beoefenen ze? Hoe kijken ze aan tegen het werk en het leven daarbuiten? Dina stelt hen voor aan de hand van gesprekken en beelden van het reilen en zeilen op de boerderij.

Aflevering 1

De 37-jarige Cathy uit Tielt-Winge, de 29-jarige Stef uit Lier en de 26-jarige Raphaël uit Gooik zijn de eerste drie boeren die hun identiteit onthullen. Op de reveal van de andere twee boeren is het nog een weekje wachten.

Aflevering 2

Vorige week werden Cathy, Raphaël en Stef voorgesteld aan hun dates. Vandaag onthullen ook koeienboer Jef en witloof- en frambozenboer Kevin hun ware gelaat. In Arendonk legt Dina de laatste hand aan een gezellige setting tussen de koeien, voor de dates van de 33-jarige Jef. De melkveehouder is sinds vier jaar opnieuw vrijgezel en is vastberaden daar verandering in te brengen.

Aflevering 3

De boeren schakelen een versnelling hoger. Op het einde van de dag moeten boerin Cathy, melkveeboer Stef en hoefsmid Raphaël kiezen wie ze uitnodigen voor de boerderijweek. Hoeveel mannen en vrouwen ze mee willen nemen, staat hun helemaal vrij, maar er schuilt een addertje onder het gras: één iemand mag meteen al mee huiswaarts voor een 24-uurs tête-à-tête, en dit voor de anderen arriveren.

Aflevering 4

Koeienboer Jef en witloof-en frambozenboer Kevin stellen vandaag enkele vrouwen teleur wanneer ze moeten kiezen wie op de boerderij mag komen logeren en wie exclusief een dag en nacht met hen mag doorbrengen. Er is ook melkveeboer Stef die de eerste kus uitdeelt. Voor Raphaël ziet het er minder rooskleurig uit wanneer jaloezie zijn eens zo goed bevriende vrouwen uit elkaar drijft en de bom barst.

Aflevering 5

Jolyn vertelt wat ze heeft gezien in de caravan van Raphaël. Een gebeurtenis die grote gevolgen lijkt te hebben, want zowel Jolyn als Katrijn staan op het punt de manege te verlaten. Terwijl het dagelijks leven zich op het erf op gang trekt, is er in de slaapzaal van de meisjes geen teken van leven te bespeuren. Dina Tersago werd voor dag en dauw uit bed gebeld om meteen naar de manege te komen,
Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen.

Aflevering 7

Frambozenboer Kevin staat voor een nieuw keuzemoment en moet Jana, Elke of Heidi teleurstellen. En op de boerderij van koeienboer Stef, besloot een van de dames stiekem zelf te vertrekken, in het holst van de nacht. Wie vertrok huiswaarts, en vooral: waarom?

Aflevering 8

In Arendonk is de sfeer gespannen: Jef moet straks beslissen wie hij naar huis stuurt. Cathy heeft ondertussen beslist wie ze huiswaarts gaat sturen, en ze heeft zelfs meer nieuws voor Dina: ze heeft kriebels voor één van de mannen. Na een geslaagde comeback van Elke, heeft frambozenboer Kevin nog steeds drie vrouwen te gast.

Aflevering 9

Het is erop of eronder voor de kandidaten: wie mag mee op romantische trip, en wie blijft op de valreep achter met een gebroken hart? In Tielt-Winge blijft Cathy piekeren tot de laatste seconde. Ook in Lier zit koeienboer Stef met een luxeprobleem: wordt het Annelore of Leen? Bij Jef is het hoog tijd voor Bente of Kim om afscheid te nemen.

Aflevering 10

Er hangt romantiek in de lucht; positieve, maar helaas ook negatieve. Terwijl Jef en Bente niet van elkaar af kunnen blijven, zit er bij Kevin en Jana helaas een haar in de boter. Bij Stef en Leen is er al een kus gevallen, maar Stef voelt de klik niet. Cathy koos ervoor om Kenny mee te nemen op romantisch weekend, maar die bleek naar het huwelijk van een van zijn beste vrienden te moeten.

Aflevering 11

We zijn zes maanden verder en Dina gaat een laatste keer langs bij Stef, Kevin, Raphaël, Jef en Cathy om te kijken hoe het met hen gaat. Samen blikken ze ook terug op het bijzondere avontuur van de voorbije maanden. Ook alle uitverkorenen komen langs om hun kant van de verhalen te vertellen die er te rapen zijn. Wie heeft de liefde gevonden en bij wie is er misschien nog een extra duwtje nodig?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.