Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

20 afleveringen

Vince probeert zijn moeder te overuigen om naar de wereldpremière van Aquaman te komen.
Ari en Eric maken zich zorgen om de blackouts die Los Angeles teisteren en mogelijk de box-office cijfers van Aquaman kunnen kelderen.
De crew weet niet wat ze moeten denken van de 'nieuwe' makker van Vince, die een voormalige bajesklant blijkt te zijn. Intussen breekt Ari's dochter met haar bekend vriendje.
Dom is nu een deel geworden van de entourage van Vince. Hij zou Vince een droomrol kunnen bezorgen in de film Medellin.
Vince, Eric en Ari moeten een oplossing zoeken voor de overvolle agenda van Vince zodat hij zowel in Medellin als Aquaman kan spelen.
Vince verhoogt zijn vraagprijs voor Aquaman 2. Ari moet weer gaan lobbyen bij de studio.
Eric valt op een verkeerde griet na een spannend triootje. Intussen sluiten Ari en Terrance een akkoord.
Vince en de entourage vernemen het nieuws dat 'Queens Boulevard' een nationale release zal krijgen. Drama is zenuwachtig voor een belangrijke auditie en vertaalt dat in woede.
De groep trekt naar Vegas voor een broodnodige break en een promostunt van Vince ter waarde van 100.000 dollar. Eric wordt jaloers op Seth Green als die enkele opmerkingen maakt over Sloan.
Drama en Turtle gaan op zoek naar Saigon op de dag dat er een recorddeal zou moeten gesloten worden. Eric komt met een nieuw project voor Vince op de proppen.
Eric, Ari en Bob gaan het filmproject Ramones bij de studio's pitchen. Dat levert een strijd op tussen Ari en Bob. Drama begint intussen met een eigen pilot-aflevering.
Na het floppen van het Ramones-project geven de jongens Ari de schuld van alles. Ze gaan dan ook op zoek naar een andere agent voor Vince.
De nieuwe agent van Vince wil dat hij een (speciaal) project probeert. Eric en Vince gaan intussen lunchen met Ari, terwijl Turtle een verjaardagsfeest voor Vince voorbereidt.
Amanda is furieus op Vince en Eric. Turtle en Drama vinden enkele droommeisjes op een hondenwei.
Amanda doet Vince een voorstel dat hij niet kan weigeren. Ari moet van Babs één werknemer ontslagen.
Drama ontdekt dat hij het doelwit wordt in de nieuwe reality show van Pauly Shore. Eric probeert intussen de spanning tussen Vince en Amanda te bekoelen.
Medellin ligt terug op tafel voor Vince. Maar producer Nick Rubenstein en Ari moeten de deal sluiten op Yom Kippur, een heilige dag waarop er geen smartphones mogen gebruikt worden.
Eric en Vince hebben hun zinnen opnieuw op Medellin gezet, maar stuiten op rechtenissues. Intussen hebben Drama en Turtle hun eigen zorgen.
Drama krijgt een aanbod voor een rol in Rush Hour 3. Ari zoekt een uitweg voor Medellin en Turtle gaat op date met Kelly.
Vince, Eric, Drama en Turtle worden gedwongen om de mansion te verlaten. Eric trekt in bij Sloan, de anderen gaan hun eigen weg. En last but not least: er duikt een verrassende naam op in de cast van Medellin.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.