Entourage

Entourage

De serie Entourage volgt de opkomende filmster Vincent Chase, zijn twee jeugdvrienden en zijn halfbroer bij hun verhuis van New York naar Los Angeles.

12 afleveringen

Na de moeilijkheden met Medellin lijkt het Vince opnieuw voor de wind te gaan. Hij maakt zich klaar voor een rijexamen.
Eric stelt aan Sloan voor om samen 'als vrienden' naar de première van Gatsby te gaan. Ari regelt een afspraak tussen zijn vrouw en die van Andrew. Lloyd begint een crashdieet op verzoek van Ari.
Een kleinerend telefoontje van zijn moeder en twee peperdure cadeaus van Vince en Jamie-Lynn vergallen de verjaardag van Turtle.
Aangezien de productie van zijn volgende film twaalf weken uitgesteld werd, gaat Vince op zoek naar manieren om hem te amuseren.
Vince en Drama verenigen de krachten met Mark Wahlberg en Tom Brady tijdens een benefietgolftoernooi. Turtle maakt zich klaar om aan Brady zijn ongezouten menig over hem te geven.
Turtle start aan zijn eerste collegedag. Eric slaagt erin om de brokken de lijmen tussen hem en Ashley, die dan ontdekt dat hij niet volledig eerlijk tegenover haar is geweest.
Eric begint op zijn nieuwe job en heeft met collega Scott Lavin al meteen een aanvaring over Bob Saget. Er wordt ingebroken in de woning van Vince, maar Ari en Turtle lijken zich meer zorgen te maken dan Vince zelf.
Vince neemt de inbraak nu wél ernstig, en belt de dure veiligheidsverantwoordelijke van Ari.
Drama onderzoekt een tip in verband met de vermeende stalker van Vince. Turtle krijgt verrassend nieuws over de inbraak.
Ari verklaart de oorlog aan Lloyd wanneer Drama het contract van Five Towns wil verbreken om een rol in de nieuwe Melrose 2009-reeks te bemachtigen.
Twee onverwachte zaken hebben een onvoorzien effect op Drama tijdens de auditie voor Melrose 2009. Ari ruikt onraad wanneer Terrence onverwacht het voorstel doet om hem uit te kopen.
Vlak voor Vince naar Italië vertrekt om er te werken aan zijn volgende film, proberen Matt Damon, Bono en LeBron James hem te overhalen om mee te werken aan hun liefdadigheidsproject.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.