Henry Danger

Henry Danger

De 13-jarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden.

20 afleveringen

Ray en Henry zitten achter een viñata aan. Als deze op een kinderfeestje terechtkomt waar Piper ook is vermommen Henry en Ray zich om de viñata te kunnen pakken.
Ray is onder invloed van een liefdes muffin tot over zijn oren verliefd op Gwen. Een crimineel die de bank wil overvallen.
Als Schwoz de uitvinding van Charlotte heeft gesloopt denkt hij haar te helpen door een nieuwe machine te bouwen. Deze machine is echter zo goed dat het veel publiciteit met zich mee brengt en waardoor de identiteit van Captain Man in gevaar komt.
Frittle chips heeft twee nieuwe smaken waar door de klanten op gestemd kan worden. Dit leidt tot spanningen in de mancave.
Ray wil een podcast maken en Jasper wordt onterecht opgesloten nadat Mitch de schuld van een snoepdiefstal in zijn schoenen heeft geschoven.
Er is een nucleair gaslek onder Swelview en Captain Man is ter plaatse maar Henry zit vast in het lokaal van Mw Shapen voor een toets. Als Captain Man in de problemen raakt zal Henry toch moeten spijbelen.
Most wanted crimineel Drex is ontsnapt uit de gevangenis en aangezien hij het oude hulpje van Captain Man was is er de nodige stress in de mancave.
Nadat Drex Kid Danger heeft vernederd wil Henry stoppen met zijn bijbaantje. Captain Man heeft zijn hulp harder nodig dan ooit en er wordt besloten om Kid van superkracht te voorzien.

9. JAM Sessie

Piper gaat naar JAM les om haar boosheid onder controle te krijgen. Ray en Henry besluiten te wedden over Piper's driftbuien. Ondertussen stevent er een tornado op Swelview af.
Nadat Schwoz een ziekte heeft veroorzaakt die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray per ongeluk heeft beïnvloedt, blijft hij in het huis van Henry om een genezing te vinden.
Henry helpt Jasper uit de brand met een potje trefbal als Oliver geblesseerd raakt. Ray is boos op Henry omdat hij vindt dat hij zijn superkrachten misbruikt. Om Henry een lesje te leren geeft Ray zich ook op voor het toernooi.
Captain Man en Kid Danger moeten naar een ruimtestation als blijkt dat daar twee astronauten worden gegijzeld. Piper heeft haar tv debuut in een reclame.
Captain Man en Kid Danger zijn nog steeds in het ruimteschip vanwaar ze iedereen op tijd naar de aarde willen loodsen als blijkt dat een van de konijnen een kabel heeft doorgeknaagd.
Henry en Jasper vechten om de aandacht van Noëlle, het nichtje van ms. Shapen. Als blijkt dat ze een bijbaantje heeft bij boorvinger is de liefde echter snel voorbij.

15. Vliegles

Ray verliest een weddenschap van Henry waardoor hij hem nu eindelijk moet leren een helikopter te besturen. De twee krijgen echter steeds ruzie, ook in de lucht. Jasper en Piper raken in gevecht met een doorgedraaide suikerspinmachine.
Nadat wordt ontdekt dat de deelnemers van Swellview's Got Talent hun bewustzijn verliezen, roepen Captain Man en Kid Danger de hulp in van Charlotte en Schwoz om te ontdekken wat de onheil veroorzaakt.
Whaaaat?!? Captain Man and Kid Danger zitten vast in een gat?!? Charlotte en Jasper kunnen maar beter gaan helpen, want Schwoz neemt een bonenbad!
Captain Man en Kid Danger moeten een manier zien te vinden om de gijzelaars te redden zonder dat Dr. Minyak ze ziet verplaatsen.
Captain Man en Kid Danger zijn uitgenodigd door een beroemde internetberoemdheid om zijn feest bij te wonen, maar als ze aankomen ontdekken ze dat het feest niet is wat het lijkt te zijn.
Wanneer Frankini zijn plan bekend maakt om Kid Danger en Captain Man te ontmaskeren komen Charlotte, Schwoz, Piper en Jasper in actie om te voorkomen dat de ware identiteiten van beide worden geopenbaard aan de wereld.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.