Tegen de Sterren op Live

Tegen de Sterren op Live

Een hele resem TDSO-acteurs waagt zich aan straffe imitaties en hilarische persiflages van populaire tv-programma's, bekende Vlamingen en internationale gezichten.

Afleveringen

3 afleveringen

De meisjes van K3 zitten achter de schuivende wand van 'Blind Date'. Ella Leyers (Josje), Nathalie Meskens (Karen) en Tine Embrechts (Kristel) zijn de drie prooien in dit beroemde en beruchte datingprogramma. Het wordt helemaal hilarisch wanneer blijkt dat de jager niemand minder dan de echte K3-baas, Gert Verhulst is.
Deel twee van de entertainmentshow 'Tegen de Sterren Op Live' in de Lotto Arena, boordevol sketchplezier en livemuziek, gebracht door Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Ella Leyers, Walter Baele, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen, die in de humoristische huid kruipen van nationale en internationale sterren.
Slotaflevering van de registratie van de entertainmentshow 'Tegen de Sterren Op Live' in de Lotto Arena, boordevol sketchplezier en livemuziek, gebracht door Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Ella Leyers, Walter Baele, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen. Zij kruipen in de humoristische huid van nationale en internationale sterren.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.