Tegen de Sterren op Live

Tegen de Sterren op Live

Een hele resem TDSO-acteurs waagt zich aan straffe imitaties en hilarische persiflages van populaire tv-programma's, bekende Vlamingen en internationale gezichten.

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

De meisjes van K3 zitten achter de schuivende wand van 'Blind Date'. Ella Leyers (Josje), Nathalie Meskens (Karen) en Tine Embrechts (Kristel) zijn de drie prooien in dit beroemde en beruchte datingprogramma. Het wordt helemaal hilarisch wanneer blijkt dat de jager niemand minder dan de echte K3-baas, Gert Verhulst is.

Aflevering 2

Deel twee van de entertainmentshow 'Tegen de Sterren Op Live' in de Lotto Arena, boordevol sketchplezier en livemuziek, gebracht door Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Ella Leyers, Walter Baele, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen, die in de humoristische huid kruipen van nationale en internationale sterren.

Aflevering 3

Slotaflevering van de registratie van de entertainmentshow 'Tegen de Sterren Op Live' in de Lotto Arena, boordevol sketchplezier en livemuziek, gebracht door Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Ella Leyers, Walter Baele, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen. Zij kruipen in de humoristische huid van nationale en internationale sterren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.