Tegen de Sterren op Live

Tegen de Sterren op Live

Een hele resem TDSO-acteurs waagt zich aan straffe imitaties en hilarische persiflages van populaire tv-programma's, bekende Vlamingen en internationale gezichten.

Afleveringen

2 afleveringen

Aflevering 1

In het eerste deel van de derde editie van 'TDSO live' waagt de bomma van 'Familie' (Chris Van Espen) zich aan een heuse dancebattle, in de hoop geselecteerd te worden voor 'So You Think You Can Dance'. Verder halen Guga Baúl en Jonas Van Geel hun beste imitatie van Bart Peeters naar boven, terwijl ze zich inleven als jurylid van 'The Voice'. Maar dan duikt de échte Bart Peeters plots op.

Aflevering 2

In het tweede deel van 'Tegen de sterren op live' slaat zuster Katharina (Walter Baele) weer toe, ditmaal bij de kinderen uit de musical 'The Sound of Music'. Guga Baúl kruipt in de huid van Gert Verhulst, die samen met Samson (Jonas Van Geel) de spot drijft met Tom Coninx. En de Kiss Cam richt zich op Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne (Walter Baele en Nathalie Meskens).
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.