Boer zkt Vrouw

Boer zkt Vrouw

Afleveringen

13 afleveringen

0. Boer zkt Vrouw

Voor welke boer kies jij blind, louter op basis van zijn leven, niet hoe hij eruit ziet?

Aflevering 1

Zowel bij de kandidaten als bij de boeren is de spanning te snijden bij de start van dit nieuwe romantische avontuur. Vandaag maken we alvast kennis met William en Elien die allebei op zoek zijn naar een partner. Elien werkt in een melkveebedrijf en William is eerder een cowboy dan een boer.

Aflevering 2

Vandaag leren we boeren Garry, Cyriel en Kim beter kennen. Aardappelboer Kim woont in Gingelom, is 30 jaar en heeft zuiderse looks. Garry, een geitenboer uit Heist-op-den-Berg is 45 jaar en Cyriel is een 29-jarige melkveehouder uit Vleteren. Zij krijgen vandaag te zien of er veel vrouwen bereid zijn om hen te ontmoeten.

Aflevering 3

Hoe vergaat het boeren Garry, Cyriel, Kim, William en Elien in hun zoektocht naar een partner? Dina Tersago doet zoals steeds haar uiterste best als Cupido van dienst.

Aflevering 4

Geitenboer Garry ziet de acht dames terug die hij beter wil leren kennen. De vrouwen willen een goede indruk maken en overladen Garry met kadootjes. Er is er maar eentje die niets heeft meegenomen: Barbara

Aflevering 5

De eerste vonkjes zijn voelbaar bij boer Kim. Hij koos Emi voor de date van 24u en ze laat een heel positieve indruk achter bij hem. De twee andere meisjes, Ginny en Carole, hebben een nachtje thuis geslapen. Kim zet zijn drie vrouwen al meteen aan het werk en wil hen iets bijbrengen over patatjes. Dat doet hij op 'zijn' manier.

Aflevering 6

Hoe vergaat het boeren Garry, Cyriel, Kim, William en Elien in hun zoektocht naar een partner? Dina Tersago doet zoals steeds haar uiterste best als Cupido van dienst.

Aflevering 7

Wat beweegt er op het (liefdes)pad van boeren Garry, Cyriel, Kim, William en Elien? Waar zijn er al vonkjes te voelen? Dina Tersago doet zoals steeds haar uiterste best als Cupido van dienst.

Aflevering 8

De spanning stijgt op de boerderijen want de dag nadert dat de boeren en de boerin hun gevoelens op tafel moeten leggen en beslissen met wie van de overgebleven kandidaten ze op reis willen vertrekken en misschien wel de rest van hun leven willen doorbrengen.

Aflevering 9

Er moeten moeilijke knopen doorgehakt worden bij de boeren en boerin. Wordt het een keuze van het hart of van het verstand? De twee dames van Kim mogen een date voor hem organiseren. Ginny bijt de spits af. Ook in Vleteren moet een keuze gemaakt worden, want drie is teveel. In Lommel worstelt Elien al enkele dagen met zichzelf. Garry en Els zijn op romantische trip in Cadzand.

Aflevering 10

Vandaag worden de laatste keuzes gemaakt. Amber en Titjana zijn nog steeds in de running om William te strikken. Vandaag zal één van de meisjes de ranch moeten verlaten. In Gingelom heeft Kim een date gehad met zowel Ginny als Emi. Zijn gevoelens fladderen alle kanten op. In Cadzand genieten Garry en Els van hun romantisch weekend.

Aflevering 11

Na boer Garry en zijn uitverkorene Els, is het nu de beurt aan William en Amber om enkele dagen van elkaar te genieten in een romantische setting. Een ideale kans om naar elkaar toe te groeien. Na een week vol twijfel heeft Cyriel zijn hart gevolgd en koos hij vol overtuiging voor Els. Ook boerin Elien kan uitzoeken of Lorenz haar ware jacob is.

Aflevering 12

Dina Tersago brengt zeven maanden na de opnames de vijf boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur en brengen hun kant van het verhaal. Samen ontdekken ze hoe het - oorspronkelijk blinde - liefdesavontuur inmiddels is geëvolueerd.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.