Elementary

Elementary

Een duo dat de meest onmogelijke zaken van de NYPD oplost. Na zijn ondergang in Londen, ontsnapt de excentrieke Sherlock naar New York, waar zijn vader hem dwingt samen te leven met zijn ergste nachtmerrie, een nuchtere assistent Dr. Watson.

24 afleveringen

Sherlock wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn inzinking. Zijn vader probeert de situatie te redden.
Morland stelt voor om Sherlock en Joan opnieuw aan hun job te helpen, maar Sherlock vertrouwt de man niet.
Sherlock en Watson werken samen met de politie aan een dubbele moordzaak waarin een dubbelganger van het beoogde slachtoffer betrokken is.
Wanneer Holmes en Watson de moord op een vrouw onderzoeken die in een vruchtbaarheidslab werkte, ontdekken ze dat het lab verschillende geheimen verborg.
Wanneer een archeoloog wordt vermoord, geloven Holmes en Watson dat het iets heeft te maken met wat hij ontdekte tijdens zijn laatste opgraving op een lokale stortplaats.
Morland biedt aan om op te treden als een van de consultants van zijn zoon, zodat hij Sherlock en Joan zijn middelen kan geven om hen te helpen een zaak op te lossen.

7. Miss Taken

Wanneer de stiefvader van Watson een misdaadroman schrijft die gebaseerd is op haar werk met Holmes zonder haar kennis, wordt een onderliggend probleem in hun relatie onthuld.
Sherlock vermoedt dat Watson en Bell een geheime relatie hebben. Sherlock wordt op de proef gesteld in een moeilijke moordzaak.
Wanneer Watson en Holmes de moord op een Russische miljonair in New York onderzoeken, stuiten ze op de hacking- en wapenindustrie
Een sociaal werkster vraagt Holmes en Watson om een privéschool te onderzoeken. Ze is ervan overtuigd dat een van haar collega's daar vermoord werd.
Holmes moet een Jane Doe kunnen identificeren, wil hij de zaak oplossen. Ondertussen krijgt Watson te maken met een oude vijand.
Sherlock wordt ingeschakeld om een computer te bemachtigen die in het bezit is van een gewelddadige motorbende.
Wanneer een groep mensen dood wordt teruggevonden na het eten van paddenstoelen, gaan Watson en Holmes op zoek naar de schuldige.
Holmes zoekt uit wie er achter de moordpoging op zijn vader schuilt. Ondertussen probeert hij een driedubbele moord op Chinese gangsters op te lossen.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een rijke vrouw die haar volledige vermogen naliet aan haar hond.

16. Hounded

Holmes en Watson onderzoeken de dood van Henry Baskervilles broer. Een getuige beweert dat de man achtervolgd werd door een gigantische hond.
Als een burger die zich als stripheld verkleedde vermoord wordt teruggevonden, moeten Holmes en Watson zijn ware identiteit achterhalen en de moordenaar pakken.
Holmes en Watson gaan op zoek naar een vermiste dokter. Is hij bewust ondergedoken, of slachtoffer van een gruwelijke misdaad?

19. All In

Holmes en Watson onderzoeken een inbraak bij Mycrofts ex-vriendin. Watson vertrouwt het zaakje niet.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een jonge vrouw met een beroemde selfie. Watson probeert haar halfzus te benaderen.
Als Holmes en Watson bij het onderzoek naar een dubbele moord worden betrokken komen ze erachter dat de slachtoffers een nep-moord in scene aan het zetten waren toen ze vermoord werden.
Sherlocks vader, Morland, wordt Sherlock en Joans hoofdverdachte in een moordonderzoek waar een van zijn werknemers is vermoord tijdens een overval.
Als Holmes en Watson de dader achter de moordaanslag op het leven van Morland ontdekken, vinden ze een choquerende link met hunzelf.
Het leven van Holmes en Watson wordt bedreigd door een wereldwijd crimineel netwerk dat betrokken is bij de moordaanslag op Morland Holmes.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.