Elementary

Elementary

Een duo dat de meest onmogelijke zaken van de NYPD oplost. Na zijn ondergang in Londen, ontsnapt de excentrieke Sherlock naar New York, waar zijn vader hem dwingt samen te leven met zijn ergste nachtmerrie, een nuchtere assistent Dr. Watson.

24 afleveringen

1. Step Nine

Holmes en Watson reizen af naar Londen, om op zoek te gaan naar een oude mentor die misschien kan helpen met een onopgeloste zaak. Ondertussen wordt Sherlock verenigd met zijn broer, die een geheim met hem deelt.

2. Solve for X

Holmes en Watson onderzoeken de moord op een gerespecteerde wiskundige en kijken naar het geheimzinninge raadsel dat hij probeerde op te lossen.
Holmes en Watson zoeken naar een civiele aannemer die geheime informatie gelekt heeft, maar hun leven wordt verstoord door een groep van cyberactivisten vastberaden om de aannemer te beschermen; Joan meldt zich aan voor een online dating service.

4. Poison Pen

Holmes en Watson worden opgeroepen wanneer de CEO van een financieel consultancy bedrijf wordt vergiftigd. Een vrouw uit Sherlock's verleden lijkt een mogelijke verdachte.
Holmes en Watson duiken de wereld van de maffia in om op zoek te gaan naar een verklaring voor de dood van een huurmoordenaar.
Holmes en Watson onderzoeken het privéleven van Kapitein Gregson, nadat een gemaskerde man het huis van de Kapitein is ingedrongen.
Sherlock's broer is in New York om Holmes en Watson te helpen met een zaak rondom zijn ex-verloofde. Sherlock heeft er moeite mee om de relatie met Mycroft en Joan te accepteren.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een mooie vrouw en Mycroft probeert Sherlock over te halen om terug te verhuizen naar Londen.

9. On the Line

Sherlock beschuldigd eerst een suïcidaal persoon ervan een seriemoordenaar te zijn. Vervolgens mislukt een onderzoek volledig en moeten zowel Sherlock als Watson vechten voor hun plaats als adviseurs van de politie.

10. Tremors

Nadat een onderzoek mis is gegaan moeten Sherlock en Watson in de rechtbank vechten voor hun positie als consultants van de NYPD.
Moriarty is terug om Sherlock en Joan Watson advies te geven in een ontvoeringszaak.
Nadat een onderzoek mis is gegaan moeten Sherlock en Watson in de rechtbank vechten voor hun positie als consultants van de NYPD.
Holmes en Watson onderzoeken wat de connectie is tussen de maffia en een moord. Sherlock probeert zijn verbroken vriendschap met Detective Bell te repareren.
Joan Watson onderzoekt de link tussen een 65 miljoen jaar oud fossiel en een van Sherlocks onopgeloste zaken.
Als een ballerina vermoord wordt krijgt Holmes een kijkje in de professionele danswereld. Watson werkt aan een ontvoeringszaak als ze wordt benaderd door een vriend van een dakloze oorlogsveteraan.
Holmes en Watson moeten samenwerken met Gareth Lestrade tijdens een onderzoek naar een bombardement. Gareth is een voormalig collega van Sherlock en dit zorgt ervoor dat oude spanningen weer oplaaien.
Holmes en Watson onderzoeken de zaak van een man die jaren geleden verdachte was in de moord op zijn vrouw. Nu is er ineens een losgeldeis voor de veilige terugkeer van de vrouw.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een beroemde onderzoeker. Ze proberen erachter te komen of zijn dood te maken heeft met zijn laatste uitvinding.
Een seriemoordenaar die erom bekendstaat dat hij zijn slachtoffers bijt, lijkt opnieuw mensen te vermoorden.
Een zakkenroller sterft aan miltvuur vergiftiging. Holmes en Watson doen hun best om meer doden te voorkomen en zijn de bron van de vergiftiging op het spoor.
Als Mycroft een onverwachts terugkeert maakt naar New York, veroorzaakt hij spanningen tussen Sherlock en Watson.
De grens tussen zakelijk en persoonlijk vervaagt wanneer Sherlock wordt gedwongen om samen met zijn broer Mycroft een zaak op te lossen.
Tijdens een moordonderzoek krijgen Sherlock en Watson te maken met MI6.
De relatie van Holmes en Watson's bereikt een kruispunt maar ze moeten hun onenigheden opzij te zetten om Mycoft te helpen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.