Elementary

Elementary

Een duo dat de meest onmogelijke zaken van de NYPD oplost. Na zijn ondergang in Londen, ontsnapt de excentrieke Sherlock naar New York, waar zijn vader hem dwingt samen te leven met zijn ergste nachtmerrie, een nuchtere assistent Dr. Watson.

24 afleveringen

Sherlock keert terug naar New York met een nieuwe leerling en een hernieuwde interesse om met de NYPD samen te werken na ontslagen te zijn bij MI6.
Als Sherlock en Joan samenwerken bij een dubbele moord, dreigt Sherlock's nieuwe leerling het onderzoek te hinderen wanneer haar jaloezie richting Sherlock en Joan's werkrapport haar teveel wordt.
Sherlock helpt een wiskundegenie van zijn network van afwijkende experts af nadat hij op een lijk stuit tijdens een puzzelcompetitie.

4. Bella

Sherlock neemt een zaak van een gestolen softwareprogramma voor kunstmatige intelligentie op zich, maar reageert zich af op Joan terwijl hij liever de onjuistheden van de computer wil aantonen dan de dief te vinden.

5. Rip Off

Holmes en Kitty onderzoeken de moord op een postkantooreigenaar, wiens dood verbonden is met de illegale diamanthandel. Ondertussen komt Gregsons carrière in gevaar wanneer hij een NYPD-collega slaat.
Holmes en Watson zoeken naar een dief die een moord pleegt om een zeldzame kaart te stelen. Ondertussen raakt Watson bezorgd om Sherlocks verdergaande inmenging in Kitty's ontluikende privéleven.
Een verveelde Sherlock dringt zijn diensten op aan Joan, die een vrouw tracht te vinden die al vijf jaar vermist wordt. De enige aanwijzing is de geur van nootmuskaat op de plek van haar verdwijning.
Holmes en Watson gaan samenwerken met de NYPD nadat een politieagent is vermoord.
Wanneer Watson met Holmes en Kitty samenwerkt om een verdwenen verpleegster te vinden, leidt het spoor naar een persoon die onlangs is verdwenen.

10. Seed Money

Terwijl Kitty een weggelopen tiener probeert te vinden, werken Sherlock en Joan aan een zaak waarin de moord op een briljante biochemicus gepleegd lijkt te zijn door een drugskartel.
Watson begint haar nieuwe baan als een detective voor een verzekeringsfirma.
Als Kitty begin los te komen van de voor haar dreigende situatie proberen Sherlock en Joan haar nog beter te helpen. Ook wordt de oorsprong van Sherlock en Kitty's relatie onthuld.

13. Hemlock

Wanneer een incassobureaumedewerker wordt vermoord, proberen Holmes en Watson het aantal verdachten uit de duizenden consumenten die het slachtoffer geld schuldig waren, te beperken.
Een onverwachte gebeurtenis brengt Watson weer in contact met Elana March, de maffiabaas die zij voor het gerecht sleepte.
Holmes en Watson onderzoeken een serie moorden waarbij de moordenaar enveloppen met geld op de slachtoffers achterlaat.
Holmes doet onderzoek naar zichzelf wanneer hij de verdachte is in een moord die plaatsvond tijdens het hoogtepunt van zijn verslaving.
Een moordslachtoffer lijkt te zijn bevroren op het moment van overlijden. Watson wordt ondertussen gedwongen om een vreemde conversatie aan te gaan met haar broer.
De chauffeur van een alternatieve taxidienst wordt aangereden door een stadstaxi en Sherlock en Joan onderzoeken of het hier gaat om professionele jaloezie.
Holmes en Watson bevinden zich temidden van een oorlog op het internet wanneer een lid van Everyone, de anonieme hackergroepering waarmee ze soms samenwerken, wordt vermoord.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een professionele scepticus. De man onderzocht paranormale, religieuze en wetenschappelijke fenomenen en ging na in hoeverre ze geen oplichting waren.
Twee ambulanciers worden neergeschoten in New York City. De moordenaar gaat ervandoor met hun ambulance én met hun patiënt.
Een rechter wordt vermoord en Holmes en Watson raken betrokken bij de zaak die uitdijt over de staatsgrenzen heen. De hoofdverdachte is een ontsnapte gevangene uit een geprivatiseerde gevangenis.

23. Absconded

Een onderzoeker die een dodelijke honingbijenplaag onderzocht, wordt vermoord. Gregson vraagt Watson ondertussen om te helpen met een officieus onderzoek.
Holmes en Watson starten een wel erg persoonlijk onderzoek wanneer Holmes' vriend en voormalige sponsor Alfredo plotseling verdwijnt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.