Elementary

Elementary

Een duo dat de meest onmogelijke zaken van de NYPD oplost. Na zijn ondergang in Londen, ontsnapt de excentrieke Sherlock naar New York, waar zijn vader hem dwingt samen te leven met zijn ergste nachtmerrie, een nuchtere assistent Dr. Watson.

24 afleveringen

Holmes en Watson worden ingeschakeld bij de zoektocht naar iemand die bommen plaatst in New York.
Holmes wordt ontvoerd door de leider van een lokale bende. Holmes en Watson raken verwikkeld in de internationale zoektocht naar een eeuwenoud artefact.
Holmes komt een geheim te weten over de vriendin van Gregson. Ondertussen helpen Holmes en Watson de NYPD in hun zoektocht naar een ontvoerde vrouw.
Een financieel analyst wordt vermoord, Holmes en Watson helpen Gregson met het oplossen van de zaak.
Holmes en Watson onderzoeken een moordzaak waarin er geen tekort aan verdachten is. Wanneer Shinwell geen baan vindt, wil Watson hem helpen, maar dat zint Sherlock niet.

6. Ill Tidings

Holmes and Watson onderzoeken een massamoord. Ondertussen ziet Holmes iets belangrijk in dankzij Bell.
Holmes en Watson zoeken naar twee moordenaars nadat een springer door de ene moordenaar uit de lucht is geschoten en zijn parachute door een andere werd gesaboteerd.
Joan maakt zich zorgen over Sherlock wanneer ze verneemt dat hij tegen haar heeft gelogen over het bijwonen van AA bijeenkomsten.
Shinwell wordt erin geluisd en is de verdachte voor een bendemoord. Watson en Sherlock hebben drie dagen om de echte dader te klissen.
Watson wordt ervan verdacht illegale voorschriften uit te delen. Samen met Sherlock onderzoekt ze wie dit doet in haar naam.
Holmes en Watson racen tegen de klok op zoek naar een vrouw die al jaren gevangen wordt gehouden.
Wanneer Holmes en Watson de moord op een clown onderzoeken, ontdekken ze een verband tussen zijn dood en de creatie van een nieuw virus.
Watson wordt onder schot gehouden door een vader terwijl Sherlock onderzoek doet naar een oude geweldszaak van de zoon.
Sherlock en Watson onderzoeken de dood van een eSports-professional.
Tijdens de begrafenis van de openbaar aanklager Cy Durning ontmoet Sherlock zijn oude vriendin Kitty. Ze is ervan overtuigd dat Durning vermoord werd.

16. Fidelity

Gephardt heeft Sherlock in zijn macht en wil hem dwingen te stoppen met zijn onderzoek. Maar Sherlock laat zich niet tegenhouden.
De politie schakelt Holmes en Watson in om overleg te plegen over een moord wanneer ze geen tastbaar bewijs kunnen vinden dat er een misdrijf is gepleegd.
Sherlock en Joan onderzoeken de dood van een man die lange vingers had en komen erachter dat hij het logboek van een piraat in zijn bezit had.

19. High Heat

In een crematorium wordt de as van twee personen gevonden die daar eigenlijk niet gecremeerd zouden moeten zijn.
Eerst wordt Bells vriendin Chantal overvallen, dan sterft de hoofdverdachte: haar ex-man Roy. Is zijn baan hem fataal geworden?
Watson en Holmes zitten de verdachte op de hielen die vermoedelijk verantwoordelijk is voor de aanval op Chantal en voor haar ex-echtgenoots valse zelfmoord.
Nadat een deelnemer aan een realityshow is vermoord, wordt een andere kandidaat de hoofdverdachte.

23. Scrambled

Een moordonderzoek plaatst Holmes en Watson in het vizier van een van de dodelijkste bendes van NYC.
Een vijandige bende richt een bloedbad aan tijdens een straatfeest. De reden is de moord op Carmen, de zus van bendebaas Halcon Zelaya.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.