Elementary

Elementary

Een duo dat de meest onmogelijke zaken van de NYPD oplost. Na zijn ondergang in Londen, ontsnapt de excentrieke Sherlock naar New York, waar zijn vader hem dwingt samen te leven met zijn ergste nachtmerrie, een nuchtere assistent Dr. Watson.

13 afleveringen

Door Sherlocks en Joans nieuwe carrière als consultants voor Scotland Yard komen ze in de wereld van roddeljournalistiek terecht als een populair model aangevallen wordt.

2. Gutshot

Sherlock en Joan proberen vanuit London een onderzoek in de Verenigde Staten te starten als een bekende ernstig gewond raakt door toedoen van een onbekende dader.
Sherlock neemt extreme stappen om terug te kunnen keren naar New York wanneer hij gebruik maakt van zijn vaders schimmige connecties om legaal de Verenigde Staten weer binnen te komen.
Een explosie bij een verkeerslicht dwingt Sherlock en Joan in twee verschillende richtingen als ze proberen vast te stellen of de aanval door een bende is uitgevoerd of een terroristische aanslag was.
Techmiljonair Odin Reichenbach huurt Sherlock en Joan in om een dreigement te onderzoeken waarvan hij het vermoeden heeft dat deze van binnen zijn eigen bedrijf afkomstig is.
De techmiljardair Reichenbach doet Holmes en Watson een aanbod om hen te helpen met een programma dat toekomstige misdaden kan voorspellen.
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een crimineel die zijn brood verdiende met het stelen van andere criminelen.
De briljante, jonge crimineel Cassie Lenue, die door Holmes en Watson achter tralies is gezet, vraagt de twee om hulp bij het oplossen van een moord.
Na de moord op een beeldhouwer in New York onderzoeken Holmes en Watson of een seriemoordenaar terug van weggeweest is.
De vijand van Holmes en Watson, Odin Reichenbach, vraagt hen zijn nieuwe criminele preventiesysteem te testen.

11. Unfriended

Holmes en Watson bundelen hun krachten met Holmes' vader Morland. Met behulp van zijn enorme criminele netwerk willen ze het misdaadpreventiesysteem van techmiljardair Odin Reichenbach ontmantelen.
Techmiljardair Odin Reichenbach geeft onbedoeld een aanwijzing aan Holmes en Watson die hen kan helpen het bewijs te vinden om Odin voor het gerecht te brengen.
Terwijl Holmes en Watson in strijd zijn met techmiljardair Odin Reichenbach, krijgen de twee bericht over hun oude vijand en Sherlocks voormalige liefde, Jamie Moriarty.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.