Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

260 afleveringen

Charlie kan haar jaloezie omtrent Brax en Haley niet onder stoelen of banken steken. Leah heeft het moeilijk met de beslissing van Miles om toch te blijven. Heath maakt het goed met de buren.
Charlie betrapt Brax en Haley samen. Gypsy probeert het goed te maken met Mark maar dat loopt niet zoals gepland. Leah en Miles hebben opnieuw een discussie over haar zwangerschap.
Gypsy beslist om Summer Bay te verlaten. April doet een gevaarlijke ontdekking, terwijl Roo instemt om koffie te gaan drinken met Harvey
Roo verbindt haar lot aan dat van Harvey, terwijl April zichzelf medicatie toedient om beter te kunnen studeren.
April valt op school in de prijzen, terwijl Sid beslist om naar de politie te stappen als hij merkt dat zijn boekje om medicatie voor te schrijven verdwenen is. Charlie ligt in de knoop met zichzelf.
Wanneer Charlie een gewapende overval onderzoekt, wijzen alle sporen in de richting van Brax en de River Boys. April stort in en Sid stelt Sasha voor een ultimatum.
Sid ontdekt dat April en niet Sasha zijn voorschriften heeft gestolen. Sasha voelt zich helemaal verloren.
Indi krijgt een stage aangeboden van Dennis. Harvey doet een voorstel om Blaxland op te kopen.
Miles vraagt zich af of hij de juiste beslissing heeft genomen, terwijl Brax steeds meer gelinkt wordt aan de gewapende overval. Romeo zet Alf voor een ultimatum: hij of Harvey.
Het wordt steeds warmer onder de voeten van Brax. Terwijl het in Summer Bay stikt van de bedrijvigheid, krijgt Leah plots spijt van haar breuk met Miles.
Charlie besluit Brax te helpen om bewijsmateriaal te laten verdwijnen. April kwetst Dex onbewust en Sasha is van plan om Stu te verrassen.
Charlie vraagt zich steeds vaker af of ze nog ethisch verantwoord bezig is en ze stelt zichzelf in vraag. Irene heeft het moeilijk om de draad weer op te pikken en opnieuw aan de slag te gaan.
Brax wordt vrijgesproken van de gewapende overval. Indi ziet eindelijk in hoe Harvey echt in elkaar zit. Sid verklaart zijn liefde voor Roo.
Roo staat voor een verscheurende keuze tussen Harvey en Sid. VJ heeft het moeilijk met de breuk tussen Miles en Leah. Iedereen wil Irene zijn steun betuigen en de inwoners van Summer Bay willen graag een evenement organiseren.
Wanneer Liam eindelijk uit zijn coma ontwaakt, herinnert hij zich meteen het ongeval. Charlie moet voor een commissie verschijnen wegens het verdwenen bewijsmateriaal. VJ zet het op een lopen.
Bianca liegt tegen Liam over het ongeval. Charlie en Brax proberen hun relatie alsnog te redden, terwijl Miles en Leah op zoek gaan naar VJ.
Charlie stelt Brax voor een ultimatum. Xavier en John proberen hun V8 te verkopen, terwijl Sasha beslist om haar relatie met Stu te beëindigen.
Stu beslist om de V8 van Xavier als waarborg te houden. April en Dex willen hun relatie naar een hoger niveau tillen. Romeo doet gouden zaken met zijn surfschool wanneer enkele jonge meisjes hun opwachting maken in Summer Bay.
April is er nog steeds niet klaar voor om Dex te vergeven. Indi maakt indruk op haar eerste stagedag, terwijl Harvey John chanteert.
Mink, de zus van Romeo, keert terug naar Summer Bay. April vindt dat ze Dex niet kan vertrouwen en maakt een einde aan hun relatie. Liam mag het ziekenhuis verlaten en hij trekt opnieuw in bij Bianca.
Mink vraagt haar broer Romeo of ze geld van hem kan lenen, terwijl Sasha huisarrest krijgt. Roo raakt over haar toeren wanneer ze Sid spot op een afspraakje.
Sasha wordt ziek door een geïnfecteerde tattoo. Leah ontloopt Miles, terwijl John gevraagd wordt om een stap terug te zetten.
Miles en Leah denken na over hun gezamenlijke toekomst. Roo krijgt een uitnodiging voor een mysterieuze date. John heeft het moeilijk met zijn nieuwe situatie, terwijl Ruby geen toekomst meer ziet in haar relatie met Casey.
Zowel Leah als Miles vragen raad aan Elijah nadat ze uit elkaar zijn gegaan. Brax beslist om de ultieme opoffering te maken voor Charlie. Dex zoekt toenadering tot April.
April vraagt Xavier mee uit, terwijl Bianca wil dat Liam een gezinswagen koopt. Hij heeft zijn zinnen echter op een motorfiets gezet. Marilyn laat haar toekomst voorspellen en ze beslist om het positief tegemoed te zien.
Dex is van streek wanneer hij hoort dat April met Xavier naar het schoolfeest gaat. Heath helpt Brax met de verkoop van Angelo's en Liam ontdekt de waarheid achter zijn ongeval.
Romeo denkt dat Mink een alcoholprobleem heeft. Alf beslist om de strijd aan te gaan met Harvey, terwijl de crimineel Geoffrey King zijn blik naar Summer Bay richt.
Mink vertelt haar broer Romeo dat ze nooit meer zal kunnen surfen. Alf realiseert zich dat hij nog veel werk heeft aan zijn verkiezingscampagne. Sasha is in shock als Stu haar keihard aanpakt.
Sid wil Stu waarschuwen om uit de buurt van Sasha te blijven, maar hij laat zich meeslepen. Miles beseft dat Elijah nog steeds gevoelens koestert voor Leah.
Miles is nu zeker dat Elijah nog steeds verliefd is op Leah. Heath is niet van plan om zijn levensstijl te veranderen. Romeo wil niet dat Indi te weten komt dat hij Mink geld heeft geleend. Sid en Roo hebben een romantisch etentje.
Romeo vertelt Indi dat hij Mink het geld heeft geleend. Liam verrast Bianca compleet wanneer hij haar ten huwelijk vraagt. Miles beslist om Summer Bay te verlaten en Sally te gaan bezoeken in Thailand.
Dex helpt Dallas in de zoektocht naar een nieuwe woonplaats. Miles neemt afscheid van zijn vrienden in Summer Bay.
Casey wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis, terwijl Dex de plannen van April voor het bal ontdekt. Sid betrapt Stu wanneer hij Sasha slaat en hij neemt het heft in eigen handen.
Sid is gearresteerd nadat hij het heft in eigen handen heeft genomen. Heath zoekt troost bij April, terwijl een bekend gezicht opdaagt in Summer Bay.
Er ontstaat paniek wanneer Charlie bewusteloos wordt teruggevonden nadat ze werd neergeschoten. Sid wordt geconfronteerd met Alan, de vader van Stu.
Ruby staat voor een hartverscheurende keuze, terwijl de job van Sid in het ziekenhuis op de helling komt te staan. Indi port Romeo aan om een job in het resort te bemachtigen.
De inwoners van Summer Bay verzamelen zich voor de begrafenis van Charlie. Morag biedt Ruby een huis in de stad aan, terwijl Ruby een dronken Brax aantreft. Xavier springt voor Sasha in de bres.
Liam en Bianca houden een feestje om hun verloving te vieren. Xavier maakt een carrièreswitch. April en Heath kussen opnieuw met elkaar.
Liam vertelt het geheim van April aan Heath. Dex is er het hart van in als hij April en Heath samen spot. Irene probeert de draad van haar leven terug op te pikken na de kanker.
Irene krijgt een hartaanval, terijl Bianca wil dat April belooft om uit de buurt van Heath te blijven. Dex heeft het moeilijk met zijn relatie. Geoffrey King doet Heath een voorstel om Angelo's uit de schulden te krijgen.
Heath raakt verwikkeld in een duistere deal met Geoffrey King. Brax vreest dat hij Angelo's zal kwijt spelen. April wil Heath blijven zien, maar ze vreest dat ook Bianca nog steeds gevoelens voor hem heeft.
Brax wordt op de rooster gelegd over gestolen goederen. Leah betrapt Brax in een wanhopige poging om Angelo's niet te verliezen.
Alan doet Sid een voorstel in verband met de aanklacht. Sasha wil heel graag een deal sluiten met Stu, terwijl Romeo enthousiast is over zijn nieuwe carrière.
Harvey dreigt er mee om het resort te sluiten indien hij de verkiezingen wint. Romeo staat op een kruispunt in zijn carrière. Xavier geeft toe dat hij gevoelens heeft voor Sasha, terwijl Dex een beslissing neemt over zijn toekomst.
April vreest dat ze Heath zal kwijtspelen, terwijl Brax een strijd blijft voeren met Geoffrey King over Angelo's.
Romeo organiseert een vrijgezellenavond voor Liam, terwijl ook Bianca erop uittrekt. Ondertussen wil Leah Brax helpen om uit de schulden te geraken.
Liam en Bianca sluiten een pact met elkaar, terwijl Brax zijn verontschuldigingen aanbiedt bij Leah. Irene sluit zichzelf af van de rest van de wereld.
Ruby neemt haar intrek in het caravanpark. Dex worstelt met zijn beslissing, terwijl Alf in de laatste uren voor de verkiezing alles op alles zet.
Romeo vermoedt dat Dennis en John iets in hun schild voeren. Alf en Roo slagen erin om Irene opnieuw naar buiten te krijgen.
Xavier is verward. Hij weet niet goed waar hij aantoe is in zijn relatie met Sasha. Summer Bay is in shock wanneer in het caravanpark een lijk wordt gevonden.
Hoewel het huwelijk van Liam en Bianca snel dichterbij komt, lijkt ze nog steeds gevoelens te hebben voor Heath. Zal ze Liam voor het altaar laten staan? Het lichaam dat werd gevonden in het caravanpark wordt geïdentificeerd. De politie legt Sid op de rooster.
Elijah bekent eindelijk aan Leah dat hij gevoelens voor haar koestert. April verwacht een antwoord van Heath, terwijl Brax een manier vindt om Leah terug te betalen.
Een vriend die Casey leerde kennen in de instelling arriveert in Summer Bay. Ruby krijgt dozen die aan Charlie toebehoorden, terwijl ook Leah een geschenk krijgt van Charlie. Harvey biedt Roo een job aan.
Irene heeft last van pijn in haar benen. Ruby zit in een neerwaartse spiraal, terwijl John grote verliezen lijdt als het resort wordt gesloten.
Ruby heeft de dood van Charlie nog steeds niet verwerkt en duwt iedereen rondom haar weg. Romeo is opgelucht dat hij zijn carrière kan verderzetten, terwijl John druk zet op Dennis om zijn investering terug te krijgen.
Roo wil haar band met Ruby aanscherpen, terwijl ook April en Dex hun vriendschap opnieuw willen opbouwen. Brax schrijft zich in voor een gevaarlijk kooigevecht.
Leah heeft het moeilijk om afstand te houden van Brax. April is boos wanneer ze ontdekt dat Heath tegen haar heeft gelogen. Biance wil een gesprek met haar. De vrouwen zijn druk op zoek naar een nieuwe hobby voor Irene.
Het onderzoek naar de moord op Stu leidt de politie naar Dex en Xavier. Irene probeert de draad van haar leven opnieuw op te pikken en besluit om karaoke uit te proberen.
Casey is woedend wanneer hij verneemt dat Tyler een job heeft gekregen in het Caravan Park. Gina ontdekt de waarheid over de investering van John, terwijl Roo waarschuwt om nooit meer met Harvey samen te werken. Dex en Xavier staan nog steeds onder verdenking.
John probeert een deel van zijn verloren investering te recupereren van Dennis. Harvey wil dat Roo opnieuw solliciteert voor haar vorige job, terwijl Tyler nog meer problemen veroorzaakt voor Casey.
Brax waarschuwt Tyler. Hij wil niet dat hij Casey op het slechte pad brengt met zijn roekeloos gedrag. April denkt na over alle opofferingen die ze maakt voor Heath. De toekomst van Gina en John is onduidelijk.
April en Heath hakken de knoop door over hun relatie, terwijl Liam Irene helpt met haar muziek. Ruby betrapt Brax in de armen van een andere vrouw.
Het huis van de Walkers wordt doorzocht door de politie. Romeo wordt opnieuw geconfronteerd met zijn verleden, terwijl Ruby Brax probeert te vergeven nadat ze hem met een andere vrouw heeft gezien.
Roo ontdekt dat Harvey opnieuw tegen haar heeft gelogen. Romeo besluit om zich in de surfcompetitie te gooien. Sasha heeft het moeilijk met de gebeurtenissen die haar familie treffen.
Terwijl Xavier een beslissing neemt, komt er een schokkende gebeurtenis aan het licht in Summer Bay.
Harvey probeert opnieuw een date met Roo te versieren. Ondanks de bezwaren van Indi wil Romeo toch koste wat het kost blijven surfen.
Heath ontdekt de zak met geld die Tyler in zijn bezit heeft en vraagt uitleg. Indi lijkt nu toch bij te draaien en ze is bereid Romeo te steunen om zijn droom waar te maken. April nodigt Heath uit om samen te gaan eten.
Brax betaalt John terug voor de gestolen auto, terwijl het plan van April om Heath aan tafel te krijgen voor een familiediner fout afloopt.
Xavier kan eindelijk eens tonen wat hij waard is, terwijl Gina ontdekt dat John iets voor haar verborgen houdt. Roo vertelt Harvey dat ze allesbehalve jaloers is.
De spanning is te snijden tussen April en Henri nu ze beiden azen op een date met Heath. Roo helpt Alf met het inzamelen van fondsen en ze wil dolgraag Harvey de loef afsteken. Irene gaat op zoek naar een zangcoach.
April en Henri ontdekken dat Heath wel eens dubbelspel zou kunnen spelen. Het gerucht gaat de ronde dat er iets moois bloeit tussen Irene en Eddie. Tyler keert terug en laat meteen van zich spreken.
Tyler spoort Casey op en bedreigt hem met een mes. Indi reageert jaloers wanneer ze te horen krijgt dat Romeo samen met Ruby is gaan surfen. Brax verontschuldigt zich bij Leah voor zijn gedrag van de afgelopen tijd.
Indi beslist om Romeo voortaan te vertrouwen en hem te laten surfen met Ruby. Gina ziet hoe John geld aanneemt van Brax.
John trekt het huis uit nadat hij zijn band met Heath heeft opgebiecht aan Gina. Roo doet alles wat ze kan om Harvey de loef af te steken. Nu Sid een nieuwe job heeft gevonden is het nog maar de vraag of de familie Walker zal verhuizen.
Sasha wordt lastig gevallen maar ze lost geen woord over de dader. John trekt er op uit zonder Gina in te lichten.
Sasha vertelt eindelijk wie haar al die tijd heeft lastig gevallen. Ondertussen krijgt Sid zijn oude job opnieuw aangeboden.
Henri maakt voorzichzelf uit dat ze niet langer de lerares van Casey kan zijn. Irene nodigt Eddie uit voor haar verjaardagsdiner.
Ruby trekt zich op het allerlaatste moment terug uit de surfcompetitie. Roo liegt tegen Harvey over haar date, terwijl Brax wordt buiten gegooid bij Angelo's.
Ondanks zijn hoofdwonde beslist Brax toch om te vechten. Xavier en Ruby beleven een leuke nacht, terwijl Romeo zijn romantische avond met Indi verpest. Harvey wil dat Roo eindelijk haar gevoelens blootlegt.
Heath wil koste wat het kost revanche nemen, waardoor Bianca in gevaar komt. Brax verlaat het ziekenhuis en wordt intussen geconfronteerd met herinneringen aan Charlie. Roo vertelt Harvey dat ze meer tijd nodig heeft.
Brax begint te beseffen dat Leah gevoelens voor hem koestert. Sid probeert hem intussen wakker te schudden en hem te doen inzien voor welke gevaren hij staat.
Henri herneemt de lessen met Casey. Roo en Marilyn mengen zich in de situatie tussen John en Gina.
Romeo bouwt een muur op tussen hem en Ruby. Xavier en Sasha doen intussen hun uiterste best om John en Gina terug samen te krijgen.
Sid verdenkt de vrouw van Alan Henderson. Sasha wordt betrapt wanneer ze een boodschap probeert te onderscheppen die gevolgen heeft voor haarzelf.
Sasha wordt betrapt wanneer ze probeert in te breken in het huis van Stu. Sid confronteert Margaret met het feit dat ze Alan heeft proberen te vergiftigen.
Sid geeft Margaret aan bij de politie. Sasha bereidt zich voor om op de vlucht te slaan, tot ze plots betrapt wordt door Xavier.
Irene merkt op dat er heel wat spanning heerst tussen Bianca en April. Ondertussen kussen Casey en Henri met elkaar.
Brax komt terug in Leah's leven. Ondertussen ondernemen Roo en Marilyn een poging om John te doen inzien hoe hij een betere huisgenoot kan zijn. VJ komt in aanraking met de politie.
Brax en VJ verenigen zich voor een project. John en Gina beslissen om hun huwelijk een nieuwe kans te geven. Ruby zoekt troost bij een onbetrouwbare surfer.
Door de band tussen Brax en VJ voelt Elijah zich buitengesloten. Harvey en Roo beslissen om nog eens op date te gaan. John en Gina bespreken of ze opnieuw kunnen samenwonen.
Brax sluit zich af van Leah en VJ. Het komt tot een gevecht tussen Heath en Liam. Op de koop toe ontdekt Liam dat Eddie zijn songteksten heeft gestolen.
April ziet hoe Casey en Henri met elkaar kussen. Colleen moedigt Dex aan om opnieuw een relatie te beginnen met April. Irene en Eddie beslissen om elk hun eigen weg te gaan.
Sasha is helemaal opgewonden voor het proces, terwijl Ruby niet tevreden is met de keuze van Romeo om het kampioenschap over te slaan.
Er wordt eindelijk een uitspraak gedaan in het proces van Sasha. Melissa, de ex-vrouw van Harvey, maakt haar opwachting in Summer Bay.
Ruby werkt zich opnieuw in nesten. Brax vindt het zijn plicht om haar te hulp te schieten.
Sasha's plannen om te verhuizen gaan de ronde. Ruby is er niet mee opgezet dat Brax zich met haar leven moeit.
Sasha ontdekt dat Felix haar misschien toch niet nodig heeft. Henri maakt een keuze tussen haar carrière en Casey.
Bianca wijzigt de plannen die ze met Liam had gemaakt. Heath ontdekt het geheim van Henri en Casey. Roo, Irene en Leah genieten van een avondje uit onder de dames.
Roo, Harvey en Lottie trekken er samen op uit. Dex wil zijn schaakkunsten verzilveren terwijl Heath Bianca nog steeds probeert te overtuigen om bij Liam weg te gaan.
April is jaloers op de band tussen Dex en Lottie. Bianca en Liam maken zich op om de stad te verlaten. Heath wil dit echter niet zomaar laten gebeuren.
Casey en Henri worden betrapt terwijl ze aan het kussen zijn. Heath daagt Liam en Bianca voor de rechtbank, omdat ze de stad willen verlaten met zijn ongeboren baby. Leah smijt zich op de online datingmarkt.
Indi en Romeo zoeken troost bij elkaar. Gina ontdekt dat Casey en Henri een relatie hebben. Brax wil dat Henri Summer Bay voorgoed verlaat.
John en Sid slaan de handen in elkaar om Sasha en Xavier ervan te overtuigen het rustigaan te doen. Harvey wordt door John op de rooster gelegd.
Gina en Roo willen dat John en Harvey hun geschillen uitpraten. Lottie nodigt Dex uit voor een etentje. Een dronken Leah probeert Brax te versieren.
Door het proces van Heath komt Hayley terug naar de stad. Leah probeert de dingen uit te praten met Brax maar dat is niet zo simpel als ze dacht.
Brax verwijt Hayley nog steeds de dood van Charlie. Hij wil dat ze open kaart speelt over de reden waarom ze hem er heeft ingeluisd.
Indi heeft een date met Logan. Romeo vraagt zich af waarom ze met Logan op stap gaat. Indi besluit om de jaloersheid van Romeo uit te spelen.
Sasha liegt tegen Sid om bij Xavier te kunnen zijn. Indi heeft last van liefdesverdriet wanneer het gerucht de ronde gaat dat Romeo en Ruby iets met elkaar hebben.
Het tragische verleden van Harvey, Mel en Lottie wordt onthuld. April probeert de aandacht van Dex te winnen, ten koste van Lottie.
Harvey doet afstandelijker tegen Roo nadat ze heeft ontdekt dat Ben is gestorven. Dex heeft het moeilijk om April te vertrouwen. VJ wordt aangevallen door een nieuwe student.
Liam en Bianca komen alweer voor een moeilijke keuze te staan. Gina belooft een oogje in het zeil te houden wanneer een nieuwe student opduikt en voor problemen zorgt. Harvey realiseert zich dat hij meer mensen moet toelaten in zijn leven.
Nu ze uit elkaar zijn, wil Sasha niks meer te maken hebben met Xavier. Casey heeft een conflict met een van zijn leraren en Hayley keert totaal onverwacht terug naar Summer Bay.
Sasha realiseert zich dat ze de situatie met Stu onder ogen moet zien. De spanning stiijgt tussen Casey en zijn leraar.
Wanneer Romeo zich blesseert aan de knie komt zijn surfcarrière op de helling te staan. Colleen is overstuur wanneer ze verneemt dat haar zoon naar Amerika wil verhuizen. Indi werkt zichzelf steeds dieper in de schulden.
De blessure van Romeo lijkt erger dan aanvankelijk gedacht. Tijdens haar date met Logan raakt Indi afgeleid. Heath maakt duidelijk dat hij zijn verantwoordelijkheid als vader niet wil ontlopen.
Romeo krijgt slecht nieuws van de dokters en ziet zich genoodzaakt om zijn toekomstplannen te herbekijken. Gina wil Jett in bescherming nemen tegen zichzelf.
Dex wil graag zijn conditie op peil houden, nu zowel April als Lottie avances maken. Xavier verdenkt Jett. Casey gaat te ver bij Townsend.
Sasha moedigt Dex en Lottie aan om samen een relatie te beginnen. Brax is verrast van het nieuws dat Hayley nog steeds in de stad verblijft.
Liam vindt het moeilijk om Hayley te helpen. Colleen voelt zich niet zo lekker. Marilyn verzekert haar dat alles uiteindelijk goed komt, maar Colleen lijkt daar niet van overtuigd.
Liam beslist dat hij Hayley niet in de steek kan laten. Harvey zoekt toenadering tot Lottie. Colleen denkt na over hoe ze haar winst het beste kan besteden.
Liam is in de war na wat er met Hayley is gebeurd. Casey biedt zijn verontschuldigingen aan bij Townsend. Het is echter de vraag of deze zullen aanvaard worden. De meisjes plannen een verrassingsfeestje voor Colleen.
Colleen vraagt zich af of het wel een verstandige beslissing is om Summer Bay te verlaten. Gina ontdekt enkele dingen uit het verleden van Townsend en ze dwingt hem om de klacht tegen Casey te laten vallen. Sasha zoekt eindelijk hulp.
Heath wil Bianca graag helpen met de baby. Xavier verdenkt Jett ervan Indi's portefeuille te hebben gestolen. Ruby wil graag zaken doen met Romeo.
Bianca raakt over haar toeren als ze ontdekt dat er complicaties zijn met de baby. Harvey komt voor de keuze te staan: schuldig pleiten of naar de gevangenis gaan.
De zwangerschap van Bianca loopt gevaar. April is verdrietig wanneer ze ontdekt dat Dex op date gaat met Lottie. Roo reikt een hand uit naar Harvey.
Heath heeft het moeilijk met de medische toestand van Bianca. Dex ligt in de knoop met zichzelf. Hij kan niet kiezen tussen Lottie en April. Roo en Lottie organiseren een verrassingspicknick voor Harvey.
Heath brengt zijn vader een bezoekje in de gevangenis, terwijl Casey aan zijn therapie begint. Hayley slaagt er onverwacht in om een job te bemachtigen.
Liam wil alle banden met Hayley doorsnijden. Indi stopt met haar studies en heeft het daar niet zo makkelijk mee. Alf keert terug uit Thailand.
Jett wordt beschuldigd van de overval op Marilyn, die nog steeds herstellende is. Sasha helpt Casey met zijn studies. Alf heeft last van een jetlag.
Jett biecht op dat hij degene is die Marilyn heeft overvallen. Alf wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dex vindt dat Sasha hem gebruikt heeft om dichter bij Casey te geraken.
Nadat zijn moeder is overleden, wordt Jett in een pleeggezin geplaatst. Logan keert terug naar Summer Bay en ontdekt al snel dat Indi nog steeds smoorverliefd is op Romeo. Liam vraagt zich af of Hayley echt klaar is voor een nieuw leven.
Ruby wil dat Indi Romeo eindelijk loslaat. Alf heeft nog steeds geen goed gevoel bij de relatie van Harvey en Roo. Liam heeft het moeilijk met de aanwezigheid van Heath in het leven van Hayley.
Heath en Bianca hebben het over de aankomende geboorte van de baby. Brax ontdekt dat Heath hun vader uit de gevangenis wil helpen. Brax gaat voor het eerst op bezoek bij zijn vader.
April is niet blij met het plan van Heath om de baby van Bianca te redden. Ook Casey ontdekt de plannen van Heath. Dex beseft dat hij nog steeds gevoelens heeft voor April.
Sid heeft zorgwekkend nieuws voor Bianca. Casey legt Brax op de rooster over hun vader. Roo en Harvey sturen Lottie terug naar haar moeder.
Casey gaat op bezoek bij zijn vader. Roo en Harvey ontdekken dat het niet zo goed gaat met Mel. Liam overweegt om met Hayley naar de stad te verhuizen.
Harvey beseft hoeveel kopzorgen Mel werkelijk heeft. Jett zet het op een lopen bij zijn pleeggezin.
Jett en John krijgen het met elkaar aan de stok over diens harde aanpak. Ruby wil samen met Romeo verhuizen. Liam grijpt opnieuw naar de fles.
Romeo confronteert Ruby met haar gedrag tegenover Indi. Indi wil opnieuw modellenwerk doen om haar schulden af te lossen. Bianca ontwaakt.
Indi is kwaad omdat Romeo de kant van Ruby kiest. Bianca denkt dat haar baby niet langer in leven is. Dex is jaloers op April en Heath.
Indi wil dat Romeo haar toelaat om verder te gaan met haar eigen leven en ze besluit een fotoshoot te organiseren. Ondertussen geeft Dex toe dat hij gevoelens heeft voor April. Jett is helemaal van de kaart tijdens de begrafenis van zijn moeder.
Lottie neemt haar intrek in het Summer Bay House. Ondertussen ontdekt Natalie het verleden van Brax. Xavier maakt zich zorgen om het gedrag van Jett.
Brax vreest dat Danny mogelijk zal vrijkomen uit de gevangenis. Ondertussen besluiten Lottie en Sasha om eens een dagje hun eigen zin te doen.
Bianca heeft het moeilijk om de realiteit te aanvaarden en ze vraagt Liam om hulp. Ondertussen is Heath vastbesloten om zijn vader uit de gevangenis te krijgen. Brax krijgt verrassend bezoek.
Alf rakelt het donkere verleden van Lottie op. Ondertussen stemt Brax ermee in dat Danny een tijdje bij hem verblijft.
Brax probeert zijn moeder te beschermen tegen Danny. Ondertussen wil Sasha dat Ruby afstand houdt van Casey.
Bianca maakt een moeilijke periode door. Ondertussen geeft Sasha zichzelf de schuld voor Casey's recente slechte gedrag.
Terwijl Bianca ontwaakt uit haar verdoving, neemt April even tijd voor zichzelf, weg van het ziekenbed van haar zus. Ondertussen maakt Xavier een moeilijke eerste dag door op de politieacademie.
Jett wil meer te weten komen over zijn mogelijke vader. Indi heeft het gevoel dat ze haar leven niet in handen heeft. Roo reageert verrast op het nieuws dat Lottie bij hen wil intrekken.
Xavier vreest dat hij van de politieacademie gegooid zal worden. Ondertussen vertelt Indi Ruby dat ze gewonnen heeft en dat zij voortaan uit Romeo zijn buurt zal blijven. Alf maakt zich zorgen over Roo die nog steeds geen toekomstplannen heeft.
Gina weet niet wat ze moet doen met de nieuwe informatie die ze kreeg van Xavier over Jetts vader. Ondertussen vertelt Casey aan Brax dat hij stopt met school.
Brax stelt Danny voor een ultimatum. Ondertussen probeert Gina ervoor te zorgen dat Jett Richard niet kan vinden. Bianca beseft dat Heath haar probeert te ontlopen.
De baby van Bianca heeft dringend een bloedtransfusie nodig. Ondertussen zou de steun van Dex aan April wel eens zijn tol kunnen eisen.
Lottie geeft Dex bijles om zijn schoolresultaten te verbeteren. Ondertussen vertelt Harvey aan Lottie dat Mel wil dat Lottie bij haar komt wonen wanneer ze naar de stad verhuist.
Nu Romeo de waarheid weet over de zwangerschap van Ruby, wil hij niets meer van haar horen. Indi lijkt haar onbereikbare liefde van weleer hierdoor terug voor zich te hebben, want zij en Romeo groeien weer naar elkaar toe. Ruby daarentegen zit diep in de put. Gelukkig heeft ze Brax en Leah nog om haar te steunen. Ondertussen krijgt Liam zijn oude job bij Angelo's weer aangeboden.
Romeo zoekt een nieuwe verblijfplaats nu Indi liever heeft dat hij niet meer bij haar verblijft. Ruby wil het nog uitpraten met Romeo, maar hij heeft daar geen oren meer naar nu hij heeft besloten om voluit voor Indi te gaan.
Bianca voelt zich beter en wil haar leven weer oppikken. Hiervoor krijgt ze hulp van Nathalie. Heath komt samen met vader Danny en broer Casey zijn kind bezoeken in het ziekenhuis, maar net op dat moment wordt hun broer Darryl binnen gebracht. Hij werd geslagen en voor dood achtergelaten, maar kan zich er niets meer van herinneren.
Gina weet niet meer hoe ze moet omgaan met Jett en diens zoektocht naar zijn vader. Intussen worden April en Dex verrast door de aanwezigheid van Heath wanneer ze Bianca bezoeken in het ziekenhuis.
Jett verdiept zich steeds meer in de zoektocht naar zijn vader. Hij verdenkt Gina ervan hem tegen te werken. Gina moet dringend bepalen hoe ze zal omgaan met de zoektocht van Jett. Ook Lottie staat op het punt om een belangrijke keuze te maken. Met de steun van Alf lukt het haar om de knoop door te hakken. In tussentijd hebben April en Dex spijt van hun ruzie.
De man die mogelijk Jetts vader is, is niet geïnteresseerd in een ontmoeting met hem. Bianca en Heath worstelen met het leven buiten de ziekenhuismuren. Dex heeft het er moeilijk mee dat hij de nacht doorbrengt in het huis van Irene.
Jett en Richard ontmoeten elkaar voor de eerste keer. Ondertussen ontdekt Bianca dat Heath tegen haar gelogen heeft. Heath ontdekt op zijn beurt een familiegeheim en Marilyn maakt zich zorgen over het plotselinge verdwijnen van Danny.
Danny keert terug met een plan. Ondertussen spreken Natalie en Brax af om samen iets te gaan drinken. Harvey vertelt Mel dat Lottie bij hem wil komen wonen.
Danny en Ruby groeien dichter naar elkaar toe. Ondertussen dreigt Mel ermee om Harvey's geheim te onthullen en is Indi verrast over de beslissing van Romeo.
Sid besluit een pre-examenfeestje te organiseren. Ondertussen heeft Sasha het lastig omdat Casey en Ruby zo close met elkaar zijn. Sid waarschuwt Romeo dat hij uit de buurt van Indi moet blijven.
Indi is verward door de gemengde signalen die ze van Romeo krijgt. Ondertussen vertelt Sasha Casey over haar gevoelens. Casey probeert op zijn beurt Ruby te beschermen voor zijn vader.
Heath ontdekt dat Danny nog geen haar is veranderd. Ondertussen geeft Gina toe dat ze zich heeft vergist in haar mening over Jett. Indi stelt het geduld van Romeo op de proef.
Harvey heeft het moeilijk met het gevecht om de voogdij over Lottie. Ondertussen maakt Heath Danny duidelijk dat hij niets meer met hem te maken wil hebben. Brax raakt in nesten bij een drugsdeal.
Lottie ontdekt de waarheid over de dood van haar broer. Ondertussen probeert Darcy van Bianca te weten te komen of ze een relatie heeft met Heath. Brax krijgt zijn zaakjes weer op orde wat de drugsdeal betreft.
Natalie en Brax groeien steeds dichter naar elkaar toe. Ondertussen heeft Lottie besloten dat ze niet bij haar moeder blijft. Ook Dex en April hebben plannen: zij willen namelijk gaan samenwonen.
Brax maakt zich zorgen over Ruby nu ze vaak in het gezelschap van Casey en Danny vertoeft. Ondertussen komt Natalie tussen Brax en Casey in te staan, maar ze heeft geen idee van wat er tussen de broers gaande is. Alf vraagt Ruby om weer in het huis in te trekken. Roo probeert Harvey te troosten nu Lottie beslist heeft dat ze bij haar moeder gaat wonen.
Dex en April proberen hun vrienden en familie te vertellen over hun plannen, maar de uiteindelijke reacties vallen tegen. Ondertussen krijgen Heath en Bianca goed nieuws over baby Rocco. Dat nieuws komt hard aan bij Darcy, die zich niet meer gewenst voelt. Heath en Brax maken zich zorgen over Casey, die alsmaar meer in de greep van hun vader Danny raakt.
Irene en Bianca doen er alles aan om April te overtuigen dat gaan samenwonen met Dex geen goed idee is. Ook bij Dex thuis zien ze hem niet graag vertrekken. Ondertussen zit Heath verveeld met de situatie waarin hij Darcy nu brengt. Hij stelt Bianca voor om een eigen stekje te zoeken, samen met hun zoontje Rocco en zijn dochter Darcy. John en Gina overwegen om Jett te adopteren.
Romeo's geduld raakt stilaan op, maar Indi vraagt meer tijd om na te denken. Wanneer hij Indi en Liam even later samen ziet, besluit hij Liam uit te horen over wat er tussen hen gaande is. Ondertussen zorgt het vertrek van Lottie voor wrevel tussen Roo en Harvey. De twee slaan er maar niet in om een normaal gesprek te voeren. Jett vermoedt dat John en Gina iets voor hem verzwijgen.
Ruby voelt dat Casey haar probeert te ontlopen en begrijpt er niets van. Ze vraagt Brax om met zijn broer te praten over zijn vreemde gedrag. Ondertussen is Romeo bang dat hij Indi aan zijn beste vriend Liam zal verliezen. Wanneer ook Ruby opmerkt dat Indi met Romeo's gevoelens speelt, gaat ze door het lint. Harvey heeft een verrassend voorstel voor Roo.
Na haar aanvaring met Indi krijgt Ruby het moeilijk. Ze voelt zich alleen nu ze beseft dat zij en Romeo geen toekomst meer hebben samen. Nu ook Casey haar in de steek laat, mist ze de steun van Charlie meer dan ooit. Ondertussen vraagt Romeo aan Liam om uit Indi's buurt te blijven tot hij en Indi hun problemen hebben opgelost. Roo is niet opgezet met de babyplannen van Harvey.
Harvey en Roo kondigen hun verloving aan. Meteen steekt een nieuw discussiepunt de kop op tussen de twee: Roo wil een groot feest, terwijl Harvey het klein en intiem wil houden. Ondertussen ontdekt Leah wat er gaande is tussen haar huisgenoten Liam en Romeo. Liam verzekert haar dat er niets is tussen hem en Indi, maar daar is Leah nog niet zo zeker van. Heath neemt Bianca mee uit op een date.
Nadat Heath zich liet ontvallen dat hij niet wil trouwen, vraagt Bianca zich af of hij haar wel degelijk in zijn toekomst ziet. Ondertussen merken Gina en John dat Jett goed nieuws kan gebruiken, waarop ze besluiten hem te vertellen over hun adoptieplannen. Natalie ziet dat Danny iets in zijn schild voert en waarschuwt Brax.
Danny ontdekt via Ruby dat Casey niet aan zijn kant staat en confronteert hem daarmee. Na de aanvaring met zijn vader beseft Casey dat hij Ruby moet waarschuwen voor Danny. Die boodschap valt echter niet in goede aarde bij Ruby. Ondertussen gaan Dex en April op huizenjacht, maar dat blijkt niet zo eenvoudig als ze eerst dachten.
Jett is in zijn nopjes met het nieuws dat John en Gina permanent voor hem willen zorgen. De adoptieprocedure volgens de regeltjes volgen is echter niet makkelijk voor hem. Ondertussen heeft Indi de knoop doorgehakt en vertelt ze Romeo dat ze niet meer met hem verder wil. Wanneer Ruby ziet hoe erg Romeo eronder lijdt, slaan haar stoppen door. April en Dex vragen Sid om een gunst.
Dex en April verhuizen naar hun eigen stekje. Voor Dex volgt meteen de confrontatie met het volwassen leven. Indi voelt zich schuldig omdat ze Romeo zijn hart definitief brak. Nu kan ze zich echter wel volledig richten op haar gevoelens voor Liam. Maar al gauw duiken ook daar de nodige problemen op. Ruby krijgt spijt van haar daden en probeert tevergeefs erger te voorkomen.
Het nieuws over Dex zijn ongeval doet snel de ronde. Zijn toestand is kritiek en zelfs Sid twijfelt aan een goede afloop. Romeo treft Liam in het ziekenhuis bij Dex, samen met Indi en stelt zich daar vragen bij. Ondertussen heeft Indi nog steeds de waarschuwing van Ruby op haar voicemail staan.
De politie is op zoek naar Ruby, die met de remkabels van Indi's wagen knoeide. Dex is daar het slachtoffer van geworden en dat nemen zijn familie en vrienden haar niet in dank af. Wanneer ze vernemen wat Ruby heeft gedaan, besluiten Brax en Leah Ruby te helpen, uit respect voor Charlie. Ondertussen krijgen John en Gina nieuws over de DNA-test van Jett en Richard.
Brax is erachter gekomen dat Casey niet bij hun moeder logeert, zoals afgesproken. Hij zet alles op alles om zijn broer te vinden, voor het fout afloopt. Ondertussen zijn Harvey en Roo volop bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk, ook al voelt dat wat vreemd na de recente gebeurtenissen in Summer Bay. Jett weet niet wat hij over de resultaten van de DNA-test moet denken.
Brax en Natalie treffen Danny neergeschoten aan in de pub die hij en Casey net overvielen. Brax probeert de schade te beperken door de schuld op zich te nemen, maar Casey is totaal overstuur en slaat in paniek wanneer de politie hem vragen stelt. Ondertussen maakt Harvey kennis met Tim, de ex van Roo. Die laatste is er niet mee opgezet dat haar ex in Summer Bay opduikt.
Tim is vanuit New York naar Summer Bay gekomen om Roo weer voor zich te winnen. Roo is ondertussen echter verloofd met Harvey en wil dat graag zo houden. Wanneer Alf Tim vraagt om te blijven eten, is Roo daar dan ook niet mee opgezet. Ondertussen zorgt de dood van Danny voor problemen tussen zijn zonen Casey en Heath.
Natalie probeert op Casey in te praten, in de hoop dat hij wil samenwerken met zijn advocaat en zo vrij kan komen. Casey wil daar niets van weten en is bereid 25 jaar te boeten voor de moord op zijn vader. Ondertussen brengen Gina en John hun laatste dag met Jett door, voor die bij zijn biologische vader Richard intrekt. Marilyn is vastbesloten om een begrafenis voor Danny te organiseren.
Jett begint te twijfelen of hij wel echt bij zijn vader Richard wil gaan wonen. Richard verdenkt John en Gina ervan zijn zoon te hebben omgepraat zodat Jett bij hen zou willen blijven wonen. Maar Richard heeft echter andere plannen: hij wil ver weg gaan wonen met zijn zoon en is bereid er de politie bij te betrekken. Ondertussen vertelt Liam Romeo dat hij en Indi iets hebben samen.
Romeo is na het nieuws van Liam en Indi opnieuw ingetrokken bij Alf. Hij is boos en voelt zich verraden door zijn beste vriend Liam, die er nu met zijn grote liefde Indi vandoor is. Ondertussen gaat April er bijna onderdoor. De toestand van Dex gaat er niet op vooruit en ze wijkt geen minuut van zijn zijde. Irene probeert haar te overtuigen dat ze wat rust moet nemen.
Sid krijgt het er steeds moeilijker mee dat Dex zijn toestand niet verbetert. Hij geeft April in een vlaag van frustratie dan ook de volle lading, waardoor ze de moed verliest. Ondertussen probeert Marilyn Danny een waardig afscheid te geven. Brax hoopt dat Casey naar de begrafenis komt, zodat hij op zijn broer kan inpraten om zich tegen de straf te verzetten die hem boven het hoofd hangt.
Harvey probeert Roo te verbieden om zaken te doen met haar ex Tim. Ondertussen verontschuldigt Indi zich bij Romeo voor haar gedrag van de laatste tijd. Romeo geeft toe dat hij nog steeds gevoelens voor haar heeft. Tussen Brax en Natalie gaat het intussen iets vlotter op liefdesvlak.
Indi denkt na over Romeo's woorden en over hoe eenzaam hij zich voelt na hun breuk. Hoe moet het nu verder met hen? Ondertussen wordt Roo gedwongen om te kiezen tussen haar verloofde Harvey en haar ex Tim.
Harvey ontdekt wat er tussen Roo en Tim is gebeurd. Kan hij haar nog vertrouwen na de kus met haar ex? Ondertussen vraagt Marilyn zich af of ze de mensen opnieuw kan vertrouwen. Sinds er bij Danny's dood enkele duistere geheimen naar boven kwamen, heeft ze het daar erg moeilijk mee.
Heath vraagt zich af of hij en Bianca nu ook een koppel zouden zijn, mocht hun babyzoontje Rocco er niet geweest zijn. Ondertussen maakt Gina zich zorgen omdat ze nog niets van Jett heeft vernomen sinds hij bij zijn biologische vader Richard is ingetrokken.
Bianca en Heath hebben het knap lastig met de opvoeding van hun zoontje Rocco. Gina verneemt dat Jett vlak voor zijn vertrek is geschrokken van het gedrag van John en ze vraagt zich af of dat de reden is waarom ze nog niets van hem heeft gehoord. Leah ontdekt dat Brax en Natalie een relatie hebben.
Casey wil niet langer dat zijn broer Brax zich schuldig of verantwoordelijk voelt voor zijn daden. Wanneer hij hoort dat Brax zijn relatie met Natalie heeft beëindigd zodat Casey bij haar therapie kan volgen, slaan zijn stoppen door. Ondertussen heeft Gina het er moeilijk mee dat Jett niet langer deel uitmaakt van haar gezin met John.
April weet niet wat ze moet doen nu Dex haar niet meer in zijn leven toelaat. Irene overtuigt haar om Dex toch nog eens te bezoeken in het ziekenhuis, maar dat loopt niet zoals April gehoopt had. Ondertussen volgt Brax de raad van Natalie op en probeert hij Casey op een zachtere manier aan te pakken.
April en Dex groeien opnieuw naar elkaar toe, maar Dex heeft het moeilijk met de beperkingen waar hij mee te kampen krijgt wanneer hij dagdagelijkse handelingen probeert uit te voeren. Ondertussen wil Casey het terug goedmaken met zijn broer Heath. Iets wat hem niet lukt zonder de hulp van Bianca.
Nu Jett terug is, voelt John zich buitengesloten door Gina. Tussen Roo en Harvey loopt het ook niet zoals gewenst, want Roo kan maar niet kiezen tussen haar ex Tim en haar verloofde Harvey. Ondertussen wordt Irene gek van de drukte in haar huis. Ook Bianca stoort zich aan de rommel die Heath in huis achterlaat. Romeo heeft een boodschap voor Indi en Liam.
Romeo en Indi proberen hun vriendschap opnieuw op te bouwen, tot grote jaloezie van Liam. Harvey is dan weer stikjaloers op Tim, de ex van Roo. Hij en Roo doen de laatste tijd niets anders dan discussiëren en ruziën, tot groot ongenoegen van hun huisgenoten. Alf heeft genoeg van al dat geruzie en dwingt Roo om een keuze te maken. Marilyn heeft een flinke kater na een avondje pret met John.
Harvey heeft de keuze van Roo verkeerd geïnterpreteerd en heeft zijn koffers gepakt. Ralf en Roo starten een zoektocht om Harvey te vinden en hem te vertellen dat Roo wel degelijk voor een toekomst met hem heeft gekozen. Ondertussen krijgt Romeo te kampen met een blessure die zijn surfcarrière op het spel zet. Liam en Indi besluiten vrienden te blijven na hun breuk.
Lottie praat in op Harvey en krijgt hem zover om Roo op te bellen en een en ander uit te klaren. Hij keert terug naar Roo, maar zit ermee verveeld dat hij de nacht met Mel doorbracht. Brax probeert tevergeefs zijn broer Casey te doorgronden. Ondertussen doen Liam en Jett een poging het bij te leggen met VJ.
Bianca wil opnieuw deeltijds gaan werken en zoekt opvang voor Rocco. Heath stelt voor dat hij voor Rocco zorgt wanneer Bianca aan het werk is. Ondertussen worstelt Casey met zijn gevoelens en hij heeft geen vat meer op zijn eigen gedachten. Casey vreest dat hij net als Danny wordt en neemt daarom een drastische beslissing. Sid moet een belangrijke keuze maken over de toekomst van Dex.
Dex komt naar huis, maar de zorg voor hem zal erg zwaar zijn. Sid probeert Sasha en Indi voor te bereiden op de moeilijke periode die hen te wachten staat. Ook April wil haar steentje bijdragen. Ondertussen ontdekt Gina dat John tegen haar liegt over zijn avondje uit met Marilyn. Heath voelt zich beledigd wanneer blijkt dat Bianca hem niet vertrouwt om alleen voor hun zoontje Rocco te zorgen.
Casey en Sasha vinden troost bij elkaar. Tijdens een goed gesprek toont Casey haar zijn tattoo, zijn manier om de dingen te verwerken. Ondertussen voelt Marilyn zich schuldig over het etentje met John en de ruzie die daarop volgde tussen hem en Gina. Harvey kan niet langer verzwijgen dat hij met zijn ex Mel sliep en biecht alles op aan Roo.
Casey en Sasha hebben samen de nacht doorgebracht. Iets waar Sasha al lang van droomde, maar Casey lijkt haar nu buiten te sluiten. Sasha voelt zich gebruikt en werkt haar frustratie uit op Dex. Niet alleen Sasha, maar ook Sid heeft het zwaar met de zorg voor Dex. Ondertussen tilt Roo zwaar aan het overspel van Harvey. Ook Alf begrijpt niet wat Harvey heeft bezield.
Wanneer Brax de tatoeage van Casey ziet, gaat hij door het lint en beseft hij hoe diep zijn broer zit. Natalie en Brax vragen Casey nog een keer om te vertellen over de overval, in de hoop dat ze hem kunnen overtuigen om te vechten voor zijn vrijheid. Ondertussen beseft Roo dat ze nog steeds verliefd is op Harvey en geen afscheid van hem kan nemen.
VJ en Jett trainen hard voor het surfkampioenschap. Jett voelt dat hij niet kan tippen aan VJ en probeert hem zijn zelfvertrouwen te ontnemen.
John haalt Romeo uit het water nadat hij een kramp kreeg in zijn gekwetste knie en zichzelf niet meer op het droge wist te krijgen. Bianca gaat opnieuw werken en laat Heath op Rocco passen, zij het met Irene erbij. Heath kan zijn oren niet geloven. Ondertussen weet Roo niet hoe ze Harvey kan vergeven, maar ze wil niets liever dan terug met hem samen zijn.
Brax neemt Casey mee op een kampeertripje om even weg te zijn uit Summer Bay en om vrijuit met zijn broer te kunnen praten. Hun uitstapje lijkt niet alleen Casey goed te doen, want Brax besluit Natalie toe te laten in zijn leven. Ondertussen geeft Bianca Heath meer vertrouwen en laat ze hem alleen op Rocco passen. Roo verbreekt haar verloving met Harvey en wil opnieuw beginnen volgens haar regels.
Brax denkt dat Casey ervandoor is gegaan en beseft niet dat zijn broer zwaar in de problemen zit. Natalie gaat met Sasha praten, in de hoop meer te weten te komen over wat Casey van plan is. Ondertussen is Rocco overgevlogen naar het ziekenhuis in de stad met hoge koorts en een gevaarlijke infectie. Bianca geeft Heath de schuld van Rocco's toestand en dat schiet bij hem in het verkeerde keelgat.
April praat in op Heath en overtuigt hem om mee te gaan naar Bianca en Rocco in het ziekenhuis. Dex voelt zich schuldig omdat hij sinds het auto-ongeval afhankelijk is van anderen, zeker nu hij ziet dat Bianca April nodig heeft. Ondertussen praten Harvey en Roo over hun relatieproblemen tijdens een boottripje, in de hoop eruit te komen of ze nu wel of niet uit elkaar moeten gaan.
Harvey en Roo hebben besloten om opnieuw voor hun relatie te vechten en hebben ook hun huwelijksplannen weer uit de kast gehaald. Tussen John en Gina loopt het nog steeds stroef en ook Jett merkt de spanningen tussen de twee op. Ondertussen vreest Sid dat Dex stilaan in een depressie verzeild raakt en brengt Sasha Indi en April op de hoogte.
Jett noemt Marilyn een echtbreekster in een overvol restaurant. Marilyn weet niet waar ze het heeft en confronteert Gina en John met het gedrag van Jett. Ondertussen is Brax doodongerust over Casey, die in de handen van Kyle is gevallen en geen kant meer op kan. De verdwijning van Casey roept nare herinneringen op bij Natalie, die haar hart uitstort bij Brax.
Na het vreemde telefoontje van Casey beginnen Brax en Natalie zich vragen te stellen. Kyle is ondertussen vastbesloten om Casey een vreselijk einde te bezorgen. Nadat hij eerder door het lint ging tegenover John en Liam, geeft Romeo nu ook Indi de volle laag. Liam herkent de signalen in het gedrag van Romeo en confronteert hem met zijn vermoeden dat hij prestatiebevorderende middelen neemt.
Brax en Natalie zijn op zoek naar Casey, die tijdens het telefoontje mogelijk een tip gaf over waar hij wordt vastgehouden. Casey krijgt ondertussen hulp uit onverwachte hoek, maar dat wordt niet in dank afgenomen. Romeo wil zich verontschuldigen bij Liam en Indi voor zijn gedrag van de laatste tijd. Hij vraagt Indi om hulp, maar dat ligt moeilijk voor haar.
Romeo zakt tijdens zijn training in elkaar voor de ogen van Alf en Indi. In het ziekenhuis vraagt Sid hem te stoppen met de verboden middelen die hij neemt. Doet hij dat niet, dan kan hij maar beter ver uit de buurt van zijn dochter Indi blijven. Ondertussen ontfermt Natalie zich over Casey, terwijl Brax komaf probeert te maken met Kyle. Alf heeft een vroeg huwelijkscadeau voor Roo en Harvey.
Dex maakt zich zorgen over het feit dat April zich meer als zijn verpleegster gedraagt dan als zijn liefje. Ondertussen bespreken Brax en Natalie hun toekomst samen terwijl Casey opnieuw bezoek krijgt van Tamara. Dankzij hun gesprek maakt Casey een belangrijke beslissing. Ook John maakt een beslissing na al het geruzie met Gina en die valt bij Marilyn niet in goede aarde.
Bianca en Heath werken aan hun toekomst samen en gaan op zoek naar een eigen stekje. In tussentijd logeren ze bij Heath thuis, maar daar moet eerst grondig opgeruimd worden. Wanneer ze volledig gesetteld zijn, wordt het gezinsgeluk van Heath en Bianca echter alweer op de proef gesteld door Heath's moeder.
Cheryl is niet meteen van plan om terug te vertrekken. Het liefst van al brengt ze zoveel mogelijk tijd door met haar kleinzoon Rocco, tot grote ergernis van Bianca. Ondertussen kan Sid het erg goed vinden met de specialiste die zijn zoon Dex opvolgt. Voor Gina worden de zaken nog moeilijker nu ze van Jett heeft vernomen dat John en Marilyn gekust hebben.
Wanneer Brax, Natalie en Casey thuis aankomen, merken ze dat er politie voor de deur staat. Ze besluiten Casey eerst naar het ziekenhuis te brengen en daarna aangifte te gaan doen bij de politie. Maar dat is buiten Sid gerekend. Ondertussen proberen Heath en Bianca te vatten wat er met hun zoontje Rocco is gebeurd. Alf en Roo proberen Gina duidelijk te maken dat Marilyn onschuldig is.
Bianca vraagt Irene om de begrafenis van Rocco te regelen. Heath zoekt troost bij Bianca, maar zij sluit hem volledig buiten. Dex wil April steunen, maar zij ziet hem eerder als een last dan als een steun in deze moeilijke tijden. Sasha hoort van Sid dat Casey terug is en ze besluit hem een bezoekje te brengen in het ziekenhuis. Ondertussen krijgen Brax en Casey nieuws van de politie.
Dex wil April steunen en overtuigt Sid om hem daarbij te helpen. Indi en Romeo wagen zich opnieuw aan een date, nu ze er allebei van overtuigd zijn hun huwelijk dit keer wel te doen slagen. Ondertussen zet Marilyn John op zijn plaats omdat hij na zijn poging om haar te kussen, mysterieus verdween.
Jett vraagt John om er samen even op uit te trekken, maar Alf en Harvey verstoren die plannen. Hierdoor voelt zich in de steek gelaten en vraagt hij zich af of John hem als de schuldige ziet van zijn problemen met Gina. Ondertussen neemt Romeo Indi op aanraden van Roo mee op date naar een speciaal plekje uit hun verleden. Die locatie lijkt haar effect niet te missen...
Bianca heeft het moeilijk nu ze haar zoontje Rocco moet begraven. Ze vraagt Irene aan de vooravond van de begrafenis om de genodigden voor de dienst alsnog te beperken tot enkel de naaste familie. Bianca wil ook Heath niet in haar buurt hebben, omdat ze hem de schuld geeft van wat er is gebeurd.
Heath en Darcy hopen na het verlies van Rocco nog steeds een gezin te vormen met Bianca, maar zij wil liever niets meer met Heath en zijn dochter te maken hebben. Ondertussen hebben Casey en Brax het knap lastig om Kyle op te sporen. Marilyn stelt intussen voor om het surfkampioenschap te gebruiken om geld in te zamelen voor het goede doel.
Adam, een oude vriend van de Braxtons, duikt op in Summer Bay om hen te helpen Kyle op te sporen. Ondertussen proberen Sid en Lisa hun relatie te verbergen voor Dex, maar die heeft echter al snel door wat er gaande is en wijst zijn vader erop dat Lisa al getrouwd is. Sacha maakt voor zichzelf uit of ze bevriend kan blijven met Casey of niet.
Sid confronteert Lisa met het nieuws dat hij over haar vernam via Dex. Ondertussen probeert Indi op Romeo in te praten om zijn gezond verstand te gebruiken. Deelnemen aan het surfkampioenschap met een gekwetste knie is misschien niet het slimste wat hij kan doen. Wanneer VJ en Jett vernemen dat John vuurwerk heeft voorzien voor het surfkampioenschap, broeden de twee op een plannetje.
VJ en Jett krijgen flink op hun donder na het stelen van het vuurwerk voor het surfkampioenschap. John en Gina vinden elkaar in het zoeken van de gepaste straf voor Jett. Ondertussen weet Bianca zich geen houding te geven wanneer ze verneemt dat het surfkampioenschap in het teken van Rocco staat.
Leah, Natalie en Marilyn beleven een avondje onder vriendinnen op het feestje van het surfkampioenschap. Natalie botst er op Brax, maar de twee kunnen geen deftig gesprek meer voeren na alles wat er gebeurd is. Een dronken Marilyn breekt het ijs tussen Leah en Jamie, een knappe onbekende jongeman. Ondertussen vraagt Bianca Heath om drugs om even helemaal geen pijn meer te voelen.
Nadat Bianca de nacht met Adam doorbracht, maakt Heath zich grote zorgen om haar. Hij wil dan ook dat Adam haar verder met rust laat. Samen met diezelfde Adam komt Brax ook wat meer over Kyle te weten. Ondertussen schrijven Leah en Roo Marilyn in op een online datingsite.
John zet zijn trots opzij en waagt zijn kans nog eens bij Gina. Hij slaagt erin een date te versieren, maar die draait niet bepaald uit zoals hij verwacht had.
Nu Bianca alle hulp koppig weigert, gaat het met haar van kwaad naar erger. Ondertussen heeft Dex het moeilijk met de relatie tussen Lisa en zijn vader Sid. Lisa is namelijk getrouwd en niet meteen van plan te scheiden. Indi en Romeo besluiten dan weer om samen te gaan wonen, wat betekent dat Romeo nu intrekt bij de familie Walker.
Indi en Romeo hernieuwen hun huwelijksgeloften voor het oog van enkel hun meest dierbare familie. Ondanks de kritiek van zijn kinderen blijft Sid zijn geliefde Lisa zien. Niet veel later geeft Lisa echter toch toe dat haar huwelijk nog niet voorbij is. Ondertussen hang ook bij Leah de liefde in de lucht. Ze heeft namelijk een intieme date met Jamie.
Dex moet het van zijn vader Sid rustiger aan doen, maar hij slaat zijn vaders goede raad in de wind. Doordat ze beide erg bezorgd zijn om Dex, groeien nieuwe inwoner Romeo en Sid dichter naar elkaar toe. Intussen is Leah ervan overtuigd dat ze Jamie nooit meer zal zien nadat ze een one-night-stand met hem beleefde, maar de realiteit blijkt echter anders uit te draaien.
Jamie geeft niet op en vraagt Leah nog eens mee uit. Uiteindelijk geeft ze zich toch over aan zijn charmes. Met Bianca gaat het nog steeds niet goed. Haar vrienden beginnen de nadelen van haar gedrag te ondervinden en zelfs Liam maakt zich zorgen nu hij weet heeft van haar druggebruik. Ondertussen gaan Brax en Heath in Melbourne verder op zoek naar Kyle.
Wanneer Heath en Brax eindelijk hun jongere broer Kyle ontmoeten, lijkt die echter niet zo blij met hun komst. Toch slagen de broers erin Kyle te overtuigen om terug naar Summer Bay te komen. Ondertussen wordt de relatie tussen Bianca en Adam steeds intiemer en brengt ze zelfs de nacht door met hem, waardoor April zich opnieuw meer zorgen begint te maken.
Terwijl Jamie toenadering zoekt tot VJ komen Leah en Liam wat meer te weten over Jamie's relatie met Adam. Diezelfde Adam biedt Liam een werkje aan, maar dat neemt Liam alleen aan als hij uit Bianca's buurt blijft. Ondertussen hebben Casey en Sasha het er moeilijk mee om hun nieuwe vriendschap een plaats te geven.
Marilyn heeft haar eerste dates te pakken dankzij het internet. Dit laat John echter niet onberoerd en daarom besluit hij om alles aan haar op te biechten. Ondertussen laat Gina weten dat ze John graag terug een kans wil geven. Bij de Walkers krijgen ze weer bezoek van Lisa. Sid wil hier niets van weten totdat hij ontdekt dat haar man haar aanviel.
Lisa vindt onderdak en troost bij de familie Walker. Ondertussen werken Roo en Harvey aan de problemen in hun huwelijk. Doordat Sasha ontdekte dat ze wel eens zwanger zou kunnen zijn, gedraagt ze zich behoorlijk lastig ten opzichte van Casey.
De ontmoeting tussen de broers Casey en Kyle is allesbehalve een aangenaam weerzien. Hierdoor neemt de spanning alsmaar toe bij de gebroeders Braxton. Ondertussen laat John het beste van zichzelf zien als klusjesman om indruk te maken op Gina, maar al klussend geraakt hij gewond. Intussen vertelt Sasha Casey dat ze wel eens zwanger zou kunnen zijn.
Leah neemt een beslissing over haar relatie met Jamie. Ondertussen groeien Gina en John dichter naar elkaar toe, waardoor John besluit om opnieuw bij Gina en Jett in te trekken. Ook Casey maakt een beslissing: hij wil Sasha steunen en beschermen als ze toch zwanger zou zijn.
Sinds Leah de relatie met Jamie stopzette, gedraagt die laatste zich erg vreemd. Hij vernielt zelfs The Diner waardoor Leah zich erg onveilig voelt. Liam start zijn zoektocht naar bewijzen tegen Jamie.
Adam breekt zijn belofte aan Liam en laat Nathalie dus niet met rust. Intussen verzekert Adam Leah dat hij Jamie van haar zal weghouden. Bij de familie Walker wordt Dex beloond voor zijn inzet nadat hij goede resultaten boekt. Sid slaagt er uiteindelijk in Lisa te overtuigen om klacht in te dienen tegen haar man Neil.
Neil laat Lisa niet met rust en valt nu ook Sid lastig. Hierdoor besluit Sid om Lisa tijdelijk in een hotel te laten verblijven. Ondertussen geeft Kyle zich aan bij de politie, maar de agenten twijfelen echter aan zijn getuigenis. Net wanneer alles goed lijkt te komen tussen Sasha en Casey, duikt plots Tamara op in Summer Bay nadat Kyle onthulde dat ze wel degelijk bestaat.
Tamara duikt op in Summer Bay maar weigert te getuigen op het proces van Casey, dat nu wel heel erg dichtbij komt. Voor Sasha lijkt het alsof Tamara het enige is waar Casey nog om geeft.
De dag van Casey's proces is aangebroken, maar tijdens het proces krijgt hij te maken met een paniekaanval. Ondertussen wordt Jamie's obsessie steeds erger waardoor Leah zich nu onveilig voelt. Ze haalt er de politie bij, laat de sloten veranderen en verlaat uiteindelijk zelfs Summer Bay om VJ in veiligheid te brengen.
Sid en Lisa zien elkaar steeds vaker waardoor Neil gefrustreerd geraakt en Indi aanvalt. Intussen getuigen Tamara en Kyle op het proces van Casey. De gebroeders Braxton hebben alles gedaan wat ze konden en wachten nu het resultaat af. Ondertussen is het huwelijk van Harvey en Roo in zicht en moet Harvey dringend op zoek naar een getuige.
Neil valt Indi aan en de politie wordt erbij geroepen. Hij wordt niet veel later weer vrijgelaten en bedreigt Lisa en de familie Walker. Ondertussen heeft Harvey nog steeds geen getuige gevonden. Roo besluit dan maar zelf op zoek te gaan naar een getuige voor haar toekomstige man. Intussen krijgt Jett het moeilijk met de nieuwe situatie nu Gina en John weer samenwonen.
Dex krijgt steeds meer last van beroertes, maar verbergt dit voor zijn familie. Intussen komt Bianca eindelijk naar huis en begint ze aan haar verwerkingsproces. Alleen kan Heath hier geen deel van uitmaken. Harvey's getuige, Winston, blijkt Marilyns ergste date te zijn.
De broers Braxton wachten in spanning het verdict van de jury af. Heath kan Bianca niet vergeven. Om zijn gedachten te verzetten stelt hij zijn broers voor de avond samen al drinkend door te brengen, maar zij proberen hem te overtuigen om Bianca nog een kans te geven. Wanneer Dex in het ziekenhuis een hersenscan laat maken, vraagt hij Romeo om tegen niemand iets te zeggen over zijn aanval.
Casey is opgetogen na de uitspraak van zijn vonnis, maar hij wordt al snel met andere zorgen geconfronteerd. Sasha voelt zich namelijk onzeker over haar relatie met Casey.
Kyle wordt tegen de zin van Adam op borg vrijgelaten. Tamara neemt Casey intussen in vertrouwen over haar verleden. Wanneer ze in tranen uitbarst, biedt Casey haar de nodige troost. Sasha is hier niet blij mee en gaat de confrontatie aan met haar liefdesrivale. Ook Jamie is overstuur nu hij heeft ontdekt dat Leah Summer Bay heeft verlaten. Hij breekt in bij Gina om Jett's computer te hacken.
Winston gaat helemaal op in zijn taak als getuige en wil een grootse vrijgezellenavond organiseren voor Harvey, die zelf eerder iets kleinschaligs verkiest.
Bianca zet een punt achter haar relatie met Adam omdat ze nog steeds van Heath houdt. Adam zint op wraak en vraagt Jamie om Heath te manipuleren in ruil voor informatie over Leah.
Celia laat duidelijk blijken dat ze Harvey geen goede partij vindt voor haar nichtje Roo, maar haar opmerkingen aan het adres van Harvey hebben niet het gewenste effect. Wanneer Roo haar verloofde achterna gaat, ziet ze echter hoe hij tegen Winston tekeergaat en begint ze zich toch vragen te stellen.
Roo dreigt haar nakende huwelijk met Harvey af te blazen omdat ze vreest dat hij niet langer de man is waar ze destijds verliefd op werd. Intussen neemt April Irene in vertrouwen over de gezondheidsproblemen van Dex. Irene maakt zich zorgen en ziet zichzelf genoodzaakt om Sid in te lichten. Sasha kijkt ondertussen toe hoe Casey en Tamara naar elkaar toegroeien.
Sasha zet Casey onder druk om een keuze te maken tussen haar en Tamara. Tussen Dex en April zijn de plooien gladgestreken, of toch zeker voor even. Het loopt immers weer spaak wanneer April hem opnieuw als een kind behandelt. Jamie en Heath trekken de laatste tijd steeds vaker met elkaar op.
John en Gina zijn bezorgd wanneer Jamie Colleen aanspreekt over het vertrek van Leah. Wanneer de gsm van Jett wordt gestolen, heeft John algauw een vermoeden van de dader. Adam gaat ondertussen verder met zijn snode plannen.
Heath realiseert zich tijdens zijn boottocht met Jamie plots hoeveel Bianca nog steeds voor hem betekent. John gaat na een aanvaring met Brax op zoek naar de waarheid over de ware aard van Adam. Deze laatste heeft immers aan zijn zoon Jamie de duidelijke instructies gegeven om Heath voor dood achter te laten in het midden van de oceaan.
Brax, Kyle en Jamie zetten de zoektocht in naar de gewonde Heath die in het midden van de oceaan door Jamie werd achtergelaten. Bianca vreest het ergste. Intussen verwijten Romeo en Indi Dex dat hij jaloers is op April nu zij tot de opleiding geneeskunde is toegelaten. Hierdoor denkt Dex eraan om zijn studies zelf ook weer op te pikken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.