Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

27 afleveringen

Aflevering 162

Cash maant Justin aan om de politie hun werk te laten doen in de Andrew-zaak, maar hij weigert lijdzaam toe te kijken en wil zelf actie ondernemen. Felicity is er intussen zeker van: Cash voelt zich schuldig voor de gevaarlijke situatie waarin Andrew zich bevindt en wil dit goedmaken. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen, terwijl Eden hem net aanmoedigt om zijn buikgevoel te volgen.

Aflevering 163

De reddingsoperatie van Justin en Cash draait uit op één grote mislukking. Ze komen er gelukkig zonder al te veel kleerscheuren vanaf, maar voor Andrew ziet het er niet goed uit. Kate zoekt opnieuw steun bij Xander. Wanneer ze hem vervolgens voorstelt om mee te gaan naar een voetbalwedstrijd van haar zoon, wijst Mackenzie hem op de toenemende afhankelijkheid van Kate.

Aflevering 164

De politie lijkt geen vorderingen te maken in de zaak van Andrew. Leah en Justin zijn de wanhoop nabij en vragen zich luidop af of ze het recht in eigen handen moeten nemen. Hoewel Xander afstand nam, daagt Kate opnieuw op in Salt. Mackenzie wordt door Xander op haar plaats gezet wanneer ze zich opnieuw bemoeit. Marilyn worstelt met de vraag van de politie om geen interviews meer te geven over Stunning Organics.

Aflevering 165

Justin is compleet van slag na het lezen van het briefje van Andrew. Hij moet en zal de jongen weg krijgen bij Vita Nova. Leah smeekt hem om de politie haar werk te laten doen en eerst met Cash te overleggen alvorens actie te ondernemen, maar daar heeft Justin geen oren naar. Al gauw wordt duidelijk dat Justin op eigen houtje een reddingspoging zal wagen. Cash haast zich meteen ter plekke.

Aflevering 166

Leah geeft Justin op als vermist. Een gewonde Justin probeert intussen te ontsnappen, maar Margot is niet van plan om hem zomaar te laten gaan. Justin smeekt Andrew om de hulpdiensten te bellen. De jongen raapt al zijn moed bij elkaar en belt Leah, die vervolgens Cash op de hoogte brengt. De politie heeft nu genoeg in handen om arrestaties uit te voeren.

Aflevering 167

De Battle of the Bands-wedstrijd staat voor de deur en de spanning neemt toe bij Lyrik. Bree heeft het gevoel dat Remi enkel nog aandacht heeft voor Mercedes, maar probeert haar twijfels van zich af te zetten zodat hij zich volop kan focussen op de wedstrijd. Eden daarentegen wijst Remi zonder verpinken op het feit dat hij zijn vriendin verwaarloost. De zenuwen slaan toe bij Theo.

Aflevering 168

Lyrik speelt de pannen van het dak en sleept de publieksprijs in de wacht. Terwijl iedereen feestviert, blijkt Felicity spoorloos te zijn. Tane en Eden beginnen zich zorgen te maken wanneer ze haar telefonisch niet kunnen bereiken. Wanneer ze uiteindelijk opdaagt, zakt Felicity in elkaar. Lyrik trekt zich terug uit de wedstrijd, terwijl Eden en Bree Felicity naar het ziekenhuis brengen. Deed iemand iets in haar drankje?

Aflevering 169

Tane verontschuldigt zich bij Eden voor zijn uitval. Marilyn blijft dreigementen ontvangen en Roo gooit onbewust olie op het vuur. Eden probeert Felicity te overtuigen om Tane en Cash in vertrouwen te nemen. Wanneer Roo en John op weg zijn met de laatste doos van Stunning Organics, krijgt Marilyn een verontrustend bericht dat duidelijk maakt dat er zich een bom in de doos bevindt.

Aflevering 170

De bom in de doos van Stunning Organics is ontploft. In afwachting van de hulpdiensten biedt Mali eerste hulp aan John en Roo. Beiden zijn nog in leven, maar in het ziekenhuis blijkt Roo geen gevoel meer te hebben in haar benen. Wanneer ook haar bloeddruk drastisch daalt, is het alle hens aan dek voor Bree om haar leven te redden. Ook Mali krijgt slecht nieuws: hij heeft een geperforeerde trommelvlies.

Aflevering 171

Felicity worstelt met de nasleep van de aanranding. Tane probeert tot haar door te dringen, maar Felicity heeft duidelijk een muur rond zich opgetrokken. In het ziekenhuis waken Irene en Marilyn aan het bed van Roo. Ze krijgen slecht nieuws: Roo slaagt er niet in om zelfstandig te ademen en zal moeten worden overgebracht naar een gespecialiseerde afdeling in de stad.

Aflevering 172

Tane is de wanhoop nabij wat betreft Felicity en gaat te rade bij Cash. Een herstellende Justin maakt zich zorgen om Andrew: hoe zal hij ooit kunnen getuigen tegen mensen die hij vertrouwde? Remi en Mercedes bekijken beelden van de Battle of the Bands-wedstrijd op sociale media en dat geeft Cash een idee: misschien werd de dader van de aanval op Felicity ook wel door iemand gefilmd.

Aflevering 173

Andrew is bang voor represailles van de Vita Nova-sekteleden. Om Leah, Justin en Theo te beschermen loopt hij weg. Theo vindt hem op het strand. Zullen hij en Justin hem alsnog kunnen overtuigen om in Summer Bay te blijven? Op aandringen van Remi besluit Eden Mercedes nog een kans te geven. Die laatste verrast bovendien vriend en vijand wanneer ze aankondigt een eigen verblijfplaats te zullen zoeken.

Aflevering 174

Kirby ontdekt dat de CEO van Stunning Organics enkele weken voor de explosie werd gevraagd om af te treden en trekt met haar bevindingen naar het politiekantoor. Rose dient Kirby van antwoord wanneer ze haar ongenoegen laat merken over het verloop van het politieonderzoek. Kate heeft het advies van Xander ter harte genomen en heeft een afspraak met de moeder van Timothy geregeld.

Aflevering 175

Marilyn brengt Kirby tot inzicht, die zich vervolgens bij Rose verontschuldigt voor haar rol in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de explosie. Wanneer de CEO van Stunning Organics gespot wordt, haast Rose zich ter plekke om een arrestatie uit te voeren. Alf keert terug van een bezoek aan Roo, die nog steeds aan de beademing ligt. Theo installeert camera's rondom het huis.

Aflevering 176

Niet weten wie haar aanvaller was, maakt Felicity onzeker. De therapie doet haar goed, maar het gebrek aan vooruitgang frustreert haar. Ze voelt de behoefte om wraak te nemen, maar dat kan enkel als ze zich kan herinneren wie haar heeft aangevallen. Nadat hij en Kate de nacht samen hebben doorgebracht, ziet Xander in dat hij de dood van Jamie nog niet verwerkt heeft.

Aflevering 177

Tane en Mackenzie slagen erin om een gehavende Mali uit het water te halen. Hij ziet in dat hij voorlopig beter uit het water blijft, maar zonder surflessen zal hij de huur van de surfwinkel niet lang meer kunnen betalen. Felicity wil zelf de beelden van het evenement bekijken in de hoop haar aanvaller te kunnen identificeren, maar Cash twijfelt.

Aflevering 178

Mercedes heeft het telefoonnummer van muziekproducer Reuben Phillips te pakken gekregen en wil dit heugelijke nieuws delen met Remi, die net tijd doorbrengt met Bree. Cash raakt stilaan gefrustreerd, omdat het onderzoek naar de aanval op Felicity nog geen bruikbare aanwijzingen heeft opgeleverd. Al zijn hoop is gevestigd op het DNA-onderzoek. John mag het ziekenhuis verlaten.

Aflevering 179

Remi begrijpt niet waarom Bree zich zo ergert aan Mercedes en probeert haar duidelijk te maken dat ze zich geen zorgen moet maken. Mercedes scoort intussen bij de andere bandleden door drie gratis opnamesessies voor Lyrik vast te kunnen leggen, tot grote ergernis van Bree. Irene wordt stilaan gek van John. Justin, Theo en Leah maken zich zorgen om het obsessieve gedrag van Andrew.

Aflevering 180

Bree voorziet een uitgebreid ontbijt voor haar en Remi, maar alweer gooit Mercedes roet in het eten door hem te overhalen de opnamestudio in te duiken. Tegan, de zus van Andrew, komt op bezoek. De nieuwe CEO van Stunning Organics neemt contact op met Marilyn en nodigt haar uit voor een persconferentie. Ze weigert in eerste instantie om op de uitnodiging in te gaan, tot Alf met een idee op de proppen komt.

Aflevering 181

Op de persconferentie van Stunning Organics onthullen Marilyn, Alf en Kirby de ware aard van het cosmeticabedrijf. John wil Irene bedanken voor haar gastvrijheid en besluit voor haar te koken. Tegan probeert de band aan te halen met Andrew, maar Leah en Justin zijn bang dat ze te snel gaat. Zij is echter vastberaden om een nieuw leven te beginnen met Andrew aan haar zijde.

Aflevering 182

Ondanks de spanningen tussen Theo en Kirby en de eeuwige concurrentie tussen Eden en Mercedes, slaagt Lyrik erin om de eerste opnamesessie tot een goed einde te brengen. Iedereen is dolenthousiast over het nummer dat ze hebben opgenomen. Wanneer Kirby, Theo en Eden naar huis zijn, waagt Mercedes haar kans bij Remi. Felicity merkt op dat er Tane iets dwarszit.

Aflevering 183

Hoewel Mali het financieel moeilijk begint te krijgen nu hij op doktersbevel niet meer mag surfen en lesgeven, weigert hij elke hulp van Rose en Mackenzie. Ook contact opnemen met zijn familie ziet Mali niet zitten. Eden wordt overspoeld met vragen van Remi, die compleet in paniek is nadat Mercedes hem gekust heeft. Hoe moet hij dit aan Bree vertellen? Deed hij iets verkeerd ook al kuste hij haar niet terug?

Aflevering 184

Irene en John zijn in opperbeste stemming en dat wakkert de vermoedens over een opbloeiende romance alleen maar aan. Mackenzie kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en hoort John uit. Rose blijft Mali aanmoedigen om contact op te nemen met zijn familie, maar zonder succes. Omdat hij te trots is om financiële hulp te aanvaarden, bedenken Xander en Mackenzie een ander plan.

Aflevering 185

Rose voelt zich ongemakkelijk rond Mali, na zijn allesbehalve romantische liefdesverklaring. Felicity probeert de draad van het normale leven weer op te pakken, maar haar nachtmerrie is nog niet voorbij. Terwijl ze aan het werk is in Salt, ontvangt ze een sms van een onbekende die ermee dreigt een video van haar aanranding online te plaatsen, tenzij ze 1.000 dollar betaalt.

Aflevering 186

In tegenstelling tot Tane wil Felicity de politie niet inlichten over de dreig-sms die ze ontvangen heeft. Cash voelt echter al gauw dat er zijn zus iets dwars zit, maar wanneer hij poolshoogte gaat nemen, wimpelt zij hem af. Na een volgende sms besluit Felicity in te gaan op de eisen van haar afperser. Marilyn lucht haar hart bij Alf over Irene en John.

Aflevering 187

Met de volgende opnamesessie voor de deur en geen spoor van Mercedes, kan Remi niet anders dan de rest van de band in te lichten over wat er zich heeft afgespeeld tussen hem en Mercedes. Eden zet hem vervolgens onder druk om ervoor te zorgen dat Lyrik deze unieke kans op succes niet misloopt. Justin heeft het moeilijk nu Andrew en Tegan het steeds beter met elkaar kunnen vinden.

Aflevering 188

Remi zoekt Mercedes op en maakt haar duidelijk dat hij geen romantische gevoelens voor haar koestert. Bree vraagt zich intussen af wat er gaande is. In de opnamestudio vangt Bree een gesprek op tussen Remi en Mercedes over wat er zich heeft afgespeeld. De spanning tussen Justin en Tegan bereikt een hoogtepunt wanneer ze opnieuw laat vallen dat ze wil dat Andrew bij haar intrekt.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.