Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

16 afleveringen

16. Jonas Albrechts/Vincke

Lisa is weer thuis. Ben wil haar behoeden voor te veel werk. Jonas wordt hartelijk ontvangen op Massa. Esmee duikt op. Maar met wie had Mira dan afgesproken? Remco is geschoffeerd wanneer Elke hem afwijst.

15. Wat gebeurd is, is gebeurd

Lisa en Ben veranderen hun toekomstplannen. Mikhel wil Jonas niet weer zomaar achterlaten. Katja speelt femme fatale. Remco biedt Elke en Gijs een grote kans aan. Mira krijgt eindelijk nieuws over Esmee.

14. Torn Between Two Lovers

Lisa stelt haar grenzen tegenover Ben. Jonas maakt weer contact met zijn verleden. Katja werpt zich op als bemiddelaar. Gijs krijgt schokkend nieuws te verwerken.

13. Een leven zonder jou

Lisa vreest iemand dierbaar te zullen verliezen. Ben wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Katja zet Vic op zijn plaats. Suzanne wil de moord opbiechten aan Jonas.

12. Geen geheimen meer

Ben vangt bot op zowel relationeel als financieel vlak. Lisa staat plots oog in oog met Jonas. Sofie probeert Suzannes rots in de branding te zijn. Katja slaat Vics avances af. Elke confronteert Remco met het gemis van zijn sjoekie.
Lisa beslist om de confrontatie met Jonas toch aan te gaan. Ben worstelt met zijn angst om Lisa te verliezen. Remco heeft het niet voor Gijs en blijft maar op hem vitten. Kan Gijs het blijven pikken? Mira en Amal bedenken een gewaagd plan om Esmee terug te vinden. Suzanne doet een bekentenis aan Sofie.

10. Twee verrijzenissen

Lisa wil vechten voor haar relatie met Ben. Maar gelooft ze er ook in? Jonas wordt wakker en kan eindelijk bezoek ontvangen. Reinhout en Vic zijn het niet eens over de toekomst van Massa. Vic neemt Katja in vertrouwen over een gevoelige zaak. De nieuwe eigenaar van 't Excuus onthult zijn identiteit.

9. Vechter

Lisa voelt zich verscheurd tussen haar liefde voor Jonas en die voor Ben. Esmee gaat er opnieuw vandoor, terug naar een dakloos bestaan. Arthur wil haar helpen en beslist haar te gaan zoeken. De nieuwe eigenaar van 't Excuus kondigt een bezoek aan. Een oude bekende keert terug naar Vilvoorde.

8. Het weerzien

Lisa ziet Jonas terug. Suzanne vraagt zich af hoe het nu verder moet. Vic legt Katja op de rooster over de nacht van de moord op Gert. Gijs ziet zijn droom om vader te worden in rook opgaan. Elke wil het nog niet opgeven. Arthur neemt Esmee, tegen Mira's wensen in, mee naar huis.
De zaak over de moord op Gert wordt gesloten, de dader is - wat betreft Valerie - bekend. Reinhout en Vic vinden Jonas, maar zijn ze nog wel op tijd? En hoe reageert Lisa?

6. Ik beken

Het moordonderzoek neemt bijzondere wendingen, met meerdere bekentenissen die elkaar tegenspreken. Elke en Gijs nemen een belangrijke beslissing. Mira ziet een oude bekende terug.

5. De switch

Suzanne neemt Lisa in vertrouwen. Vic en Katja doen een vreselijke ontdekking. Wat moeten ze nu doen? Katja wil dat Vic nu niet opgeeft. Ook Valerie doet een belangrijke ontdekking: het onderzoek komt in een versnelling. Elke heeft groot nieuws voor Gijs. Die is hierdoor van zijn sokken geblazen.

4. Een vreselijke vondst

Samen met Vic doet Katja enkele bijzondere ontdekkingen. Wat moeten ze doen? Zelfs Reinhout wordt door de politie op de rooster gelegd.

3. Op onderzoek

Ook Lisa wordt aan een pittige ondervraging onderworpen. Is ze verdacht? Suzanne is not amused wanneer blijkt dat Katja zelf op onderzoek uit gaat.
Ben ziet dat Lisa het moeilijk heeft en doet een voorstel. Wanneer de politie haar pijlen richt op Vic, maakt Suzanne zich alleen maar meer zorgen. Katja heeft intussen haar eigen theorie en gaat zelf op onderzoek uit. Elke denkt dat Vic nu eindelijk iets kan betekenen voor haar op Massa.

1. Whodunit

Katja brengt Lisa op de hoogte van het verschrikkelijke nieuws. Het politie-onderzoek wordt uitgebreid met nieuwe gebeurtenissen. Stuk voor stuk wordt iedereen op de rooster gelegd. Vooral Suzanne heeft het moeilijk met de situatie.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.