Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

31 afleveringen

Op haar huwelijksdag wordt Lisa heen en weer geslingerd door emoties. Zijn het wel de juiste gevoelens? Jonas gaat naar Mikhel, maar maakt eerst nog een tussenstop. Vic heeft iets in petto voor Katja. Gijs ontdekt wat er echt speelt tussen Elke en Remco en trekt zijn conclusies. Katja krijgt haar grote premièrefeest.
Lisa heeft bijzonder nieuws voor Jonas. Die laatste heeft niets te verliezen en stuurt een emotionele videoboodschap naar haar. Die boodschap komt echter bij de verkeerde persoon terecht. Remco wil Elke iets vertellen. Jonas doet Vic een verrassend voorstel.
Lisa verneemt goed nieuws van Suzanne, maar wordt overspoeld door de miserie van Katja. Vic heeft nieuws voor Reinhout. Reinhout voelt zich slecht na hun gesprek. Esmee wacht Amal op in de Keetal. Elke en Remco hebben het moeilijk om samen te werken.
Erik belt Lisa nog eens op. Verzoenen ze zich alsnog? Elke wil haar belofte aan Gijs inlossen. Remco bedenkt een plan om Elke alsnog te veroveren. Lisa zet door en hoopt op een goed gesprek met Jonas. Maar heeft Jonas dat ook zo begrepen? Katja hoort van de liefdesperikelen van Amal en heeft meteen wat ideetjes.
Lisa is razend op haar vader en zegt hem duidelijk waar het op staat. Ook Suzanne is niet gediend van de uitspraken van Erik. Het gedrag van Vic baart Reinhout steeds meer zorgen. Hij vraagt Jonas een oogje in het zeil te houden. Jonas pakt dat aan op zijn manier.
Lisa vraagt zich af waarom ze niets van haar vader hoort. Wanneer ze hem dan toch te spreken krijgt, heeft hij een grote verrassing voor haar. Remco vindt dat hij het geluk van Gijs en Elke niet in de weg mag staan. Op het verkleedfeest in de Keetal wordt er gekust.
Suzanne probeert Lisa te kalmeren en zal helpen bij de organisatie van het feest. Ben wil echter zelf ook iets regelen. Jonas verneemt het probleem van Remco. Elke komt zelf ook met een grote verrassing. De jongeren brengen alles in gereedheid voor het verkleedfeest, maar ze vergaten iets wezenlijks. Katja denkt te weten wat Vic nodig heeft.
Lisa is helemaal op van de zenuwen voor het nakende huwelijksfeest, terwijl Sofie en Suzanne dromen over de toekomst.
Lisa en Ben zijn verrast door het voorstel van Jonas over het hoederecht. Het wordt toch een bitter einde van hun huwelijk. Lisa heeft nog een andere verrassing voor Ben. Vic overslaapt zich voor een belangrijke vergadering. Gijs kan niet wachten om papa te worden. Katja krijgt wel een zeer speciaal pakje
Jonas hoort Ben en Lisa's gesprek over kinderen en neemt een drastische beslissing. Elke komt erachter dat Remco alles over hun plannen aan Jonas verteld heeft. Katja gaat op date met Timo, maar weer wordt er roet in het eten gestrooid. Amal voelt iets voor Esmée.
Lisa heeft het gehad en ze zoekt Jonas op. Reinhout en Jonas grijpen in en halen Vic van een project. Die kan er echter niet om lachen. Remco denkt te horen dat Jonas hem als roomie wil.
Katja beseft dat Lisa nog niet over Jonas heen is. Elke en Remco doen het "old school". Vic misdraagt zich in een meeting met Guerlain. Katja bemiddelt alweer.
Lisa is lastig op Ben. Ondertussen neemt Katja Jonas mee op café. Remco begeleidt een dronken Jonas, maar de avond loopt niet zoals verwacht wanneer Elke opduikt. In de Keetal wordt er een plan gesmeed om een benefiet voor Mira te organiseren.
Jonas gaat naar Lisa en dreigt met een rechtszaak. Gijs gaat in op het voorstel van Remco en Elke. Reinhout krijgt slecht nieuws en licht Babette en Vic in. Katja neemt een bemiddelende rol op.
Suzanne en Katja biechten aan Jonas op wat er de avond van de moord op Gert écht gebeurd is. Arthur en Esmee vinden Mira. Reinhout krijgt een verontrustend telefoontje.
Lisa is weer thuis. Ben wil haar behoeden voor te veel werk. Jonas wordt hartelijk ontvangen op Massa. Esmee duikt op. Maar met wie had Mira dan afgesproken? Remco is geschoffeerd wanneer Elke hem afwijst.
Lisa en Ben veranderen hun toekomstplannen. Mikhel wil Jonas niet weer zomaar achterlaten. Katja speelt femme fatale. Remco biedt Elke en Gijs een grote kans aan. Mira krijgt eindelijk nieuws over Esmee.
Lisa stelt haar grenzen tegenover Ben. Jonas maakt weer contact met zijn verleden. Katja werpt zich op als bemiddelaar. Gijs krijgt schokkend nieuws te verwerken.
Lisa vreest iemand dierbaar te zullen verliezen. Ben wordt geconfronteerd met de harde waarheid. Katja zet Vic op zijn plaats. Suzanne wil de moord opbiechten aan Jonas.
Ben vangt bot op zowel relationeel als financieel vlak. Lisa staat plots oog in oog met Jonas. Sofie probeert Suzannes rots in de branding te zijn. Katja slaat Vics avances af. Elke confronteert Remco met het gemis van zijn sjoekie.
Lisa beslist om de confrontatie met Jonas toch aan te gaan. Ben worstelt met zijn angst om Lisa te verliezen. Remco heeft het niet voor Gijs en blijft maar op hem vitten. Kan Gijs het blijven pikken? Mira en Amal bedenken een gewaagd plan om Esmee terug te vinden. Suzanne doet een bekentenis aan Sofie.
Lisa wil vechten voor haar relatie met Ben. Maar gelooft ze er ook in? Jonas wordt wakker en kan eindelijk bezoek ontvangen. Reinhout en Vic zijn het niet eens over de toekomst van Massa. Vic neemt Katja in vertrouwen over een gevoelige zaak. De nieuwe eigenaar van 't Excuus onthult zijn identiteit.
Lisa voelt zich verscheurd tussen haar liefde voor Jonas en die voor Ben. Esmee gaat er opnieuw vandoor, terug naar een dakloos bestaan. Arthur wil haar helpen en beslist haar te gaan zoeken. De nieuwe eigenaar van 't Excuus kondigt een bezoek aan. Een oude bekende keert terug naar Vilvoorde.
Lisa ziet Jonas terug. Suzanne vraagt zich af hoe het nu verder moet. Vic legt Katja op de rooster over de nacht van de moord op Gert. Gijs ziet zijn droom om vader te worden in rook opgaan. Elke wil het nog niet opgeven. Arthur neemt Esmee, tegen Mira's wensen in, mee naar huis.
De zaak over de moord op Gert wordt gesloten, de dader is - wat betreft Valerie - bekend. Reinhout en Vic vinden Jonas, maar zijn ze nog wel op tijd? En hoe reageert Lisa?
Het moordonderzoek neemt bijzondere wendingen, met meerdere bekentenissen die elkaar tegenspreken. Elke en Gijs nemen een belangrijke beslissing. Mira ziet een oude bekende terug.
Suzanne neemt Lisa in vertrouwen. Vic en Katja doen een vreselijke ontdekking. Wat moeten ze nu doen? Katja wil dat Vic nu niet opgeeft. Ook Valerie doet een belangrijke ontdekking: het onderzoek komt in een versnelling. Elke heeft groot nieuws voor Gijs. Die is hierdoor van zijn sokken geblazen.
Samen met Vic doet Katja enkele bijzondere ontdekkingen. Wat moeten ze doen? Zelfs Reinhout wordt door de politie op de rooster gelegd.
Ook Lisa wordt aan een pittige ondervraging onderworpen. Is ze verdacht? Suzanne is not amused wanneer blijkt dat Katja zelf op onderzoek uit gaat.
Ben ziet dat Lisa het moeilijk heeft en doet een voorstel. Wanneer de politie haar pijlen richt op Vic, maakt Suzanne zich alleen maar meer zorgen. Katja heeft intussen haar eigen theorie en gaat zelf op onderzoek uit. Elke denkt dat Vic nu eindelijk iets kan betekenen voor haar op Massa.
Katja brengt Lisa op de hoogte van het verschrikkelijke nieuws. Het politie-onderzoek wordt uitgebreid met nieuwe gebeurtenissen. Stuk voor stuk wordt iedereen op de rooster gelegd. Vooral Suzanne heeft het moeilijk met de situatie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.