Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

111 afleveringen

Lisa vraagt Katja om in te springen wanneer haar pitch voor de nieuwe campagne de mist ingaat. Tot Katja's ergernis blijft Jonas in Lisa geloven. Lisa voelt zich dankzij Jonas vrijer dan ooit. De confrontatietherapie werkt. Jonas is trots op Lisa en wil dat ze de leiding van de opnames voor de reclamespot op zich neemt.
Jonas leest de begrafenisrede voor op de uitvaart van zijn vader. Renée is niet aanwezig, zij blijft treuren op de flat. Na de plechtigheid vertellen Dorine en Gert aan Jonas dat ze de strijdbijl willen begraven en Jonas tot CEO van Massa willen benoemen. Pilar biecht aan Lisa op dat ze verliefd is op Lars.
Simon/Erik verdwijnt voor de politie hem kan vatten. Hij laat Lisa weten dat hij opnieuw onderduikt tot hij zijn onschuld bewezen heeft. Gert en Dorine doen Katja een tegenvoorstel: 30.000 euro zwijggeld. Jonas weigert te rouwen en gaat op in de Krefel-campagne. Lisa neemt hem mee naar de rouwkapel, waar Jonas zijn emoties de vrije loop laat.
Gert heeft het ongeval overleefd en wordt naar het ziekenhuis gebracht. De politie brengt Dorine op de hoogte. Ze zegt tegen Jonas dat zijn vader is verongelukt. Renée hoort van Jonas dat Mark dood is, en is kapot van verdriet. Katja weet niet wat ze met de info over de moord moet doen. Renée rouwt om Mark en ze omringt zich met zijn spullen.
Jonas en Lisa nemen afscheid van de laatste gasten. Jonas maakt zich zorgen omdat Mark niet op het feest is verschenen.De volgende dag ontmoeten Lisa en Jonas de CEO van Krëfel. Ook op die bespreking komt Mark niet opdagen. Renée zit alleen thuis en blijft maar wachten op Mark. Ze laat ettelijke berichten na op zijn voicemail, maar tevergeefs.
Lisa neemt op het feest het woord en bekent aan iedereen dat ze verslaafd was aan de pillen die ze nam om haar verlegenheid te overwinnen. Ze bedankt ook haar vrienden omdat ze er voor haar waren en ze hoopt dat ze haar zullen steunen. Simon heeft de biecht gehoord en beseft nu dat Lisa hem waarschijnlijk maar half gehoord heeft toen hij haar zei dat hij haar vader is.
Lisa wordt wakker in de slaapkamer van Jonas. Ze vertrekt wanneer Katja aankomt en gaat naar 't Excuus, waar ze Pilar tegenkomt. Jonas en Mark gaan naar de prijsuitreiking voor HOTSPOT: hun campagne wint, maar Gert en Dorine gaan met de eer lopen. Mark loopt daarop razend weg. Jonas belt Lisa. Lisa probeert Jonas op te peppen: hun campagne heeft gewonnen, dat is het belangrijkste.
Lisa loopt in paniek naar Massa, heeft nood aan pillen, maar wanneer ze het binnenplein oploopt, dreigt ze onder een grote liftwagen terecht te komen. Jonas ziet dit gebeuren en redt haar. Renée is teleurgesteld in Mark omdat hij zijn agressief verleden voor haar heeft achtergehouden. Elke flirt met Remco en Lars wordt closer met Pilar.
Lisa steelt een kopie van de Chulo-spot uit Gerts kantoor en stuurt die op naar de Hotspot-wedstrijd, met vermelding van Jonas en Mark als makers van de spot. Jelle is smoor op Mikhel, maar krijgt het niet gezegd. Remco doet een impulsief huwelijksaanzoek aan Pilar. De 'All you can eat'-avond is een suces. Simons kookkunsten doen Suzanne denken aan Erik. Dorine vertelt Renée over Marks agressie.
Wanneer Gert de spot van Chulo van Jonas opeist, besluit Lisa Jonas te helpen en een kopie te maken van de harde schijf waar het spotje opstaat. Maar dan komt Gert binnen Elke voelt zich verantwoordelijk voor de relatieproblemen van Remco en Pilar en maant Lars aan om Pilar te doen inzien dat ze niet zonder Remco kan.
Lisa wordt onwel op de set en blijft hierdoor afwezig op de shoot. Toch blijkt het een succes, met een rolletje voor Katja en Elke die er een succesvolle eerste opdracht op heeft zitten. De inspecteur bestempelt de Keetal als veilig. Pilar heeft het nogmaals gehad met Remco. Ze vergeeft hem niet zomaar het feestje in de Keetal, de avond voor een voedselinspectie dan nog!
Pilar houdt Gert tegen om Lisa te zoenen. Ze blijft bij Lisa slapen, die 's morgens een black-out blijkt te hebben. Pilar vreest dat Lisa verslaafd is aan de pillen. Gert probeert informatie te ontfutselen bij Lisa rond Jonas' plannen om Massa opnieuw over te nemen.
Elke wordt door Lisa gecast als model voor de campagne van Chulo. Remco ziet zijn kans schoon om als haar manager aan de slag te gaan. Katja wordt kwaad op Lisa omdat zij niet het gezicht mag worden van Chulo. Het komt opnieuw tot een fysieke schermutseling tussen de zussen. Jonas probeert te sussen en bedenkt een nieuwe rol voor Katja in de spot.
Lisa heeft in tegenstelling tot Jonas geen inspiratie. Ze wil niet meer voor Massa werken. Dorine besluit tegen haar zin om het team van Mark te engageren om hun Chulo-idee te pitchen en met Massa samen te werken. Jonas en Mark stellen hun idee voor aan de CEO van Chulo en halen de opdracht binnen. Maar Lisa wordt, tot ergernis van Jonas, als supervisor aangesteld voor de campagne.
Lisa belooft aan haar collega's dat geen van hen ontslagen zal worden en ze wil met Gert praten, maar die staat niet open voor haar betoog. Lisa's idee voor de campagne van Vilvoorde slaat aan bij de burgemeester. Ze gaat meteen aan de slag. Wanneer ze te horen krijgt dat er nog een opdracht binnen te halen valt door in competitie te gaan met Jonas en Mark, wil ze daar niet aan meedoen.
Lisa besluit voor Gert te gaan werken. Ze weet hem te overtuigen met haar idee voor de campagne van Vilvoorde. Gert zet haar in als teamleider en gebruikt haar om enkele werknemers te ontslaan. Suzanne en Patrick krijgen Lisa's zegen om te gaan samenwonen.
Lisa is woedend op Katja, die de schuld van de ondergang van Massa in Lisa's schoenen heeft geschoven. Onder invloed van haar pillenverslaving besluit ze Katja terug te pakken. In een woedeaanval gaat ze met een schaar door Katja's kleren. Een bezorgde Pilar confronteert Lisa met haar nieuwe persoonlijkheid. Jonas wil er alles aan doen om Massa te redden en komt met een nieuw plan.
Lisa ontdekt met de hulp van Remco dat Gert en Dorine met de rekeningen van Massa hebben gesjoemeld. Ze stuurt Katja naar Jonas in de hoop dat dit hem ervan weerhoudt om naar Amerika te vertrekken. Dit lukt, maar Katja laat Jonas geloven dat Lisa mee in het complot van Dorine en Gert zat.
Mark is er het hart van in dat de baby niet van hem is. Simon heeft het moeilijk wanneer hij hoort dat Suzanne en Patrick willen gaan samenwonen. Pilar is opgelucht te horen dat haar ouders niet meer naar Spanje willen verhuizen. Lisa laat zich door Katja overhalen om Gert in te palmen en neemt hiervoor diens pillen. Jonas ziet het geflikflooi tussen Lisa en Gert.
Lisa neemt de pillen van Gert aan. Na de coup van Gert en Dorine krijgt Dorine wat koudwatervrees, maar Gert vliegt er meteen in. Hij ontslaat Remco en wil ook een deel van het personeel ontslaan. Hij probeert Mikhel wel aan boord te houden bij Massa, maar dat loopt niet helemaal zoals verwacht.
Guy biedt Lisa de filmrollen in ruil voor 3000 euro. Omdat Jonas haar niet gelooft, schraapt Lisa zelf het geld bij elkaar, met hulp van Suzanne. Massa lijkt gered, maar de filmrollen blijken vals te zijn. Jelle wordt op de groendienst gepest. Hij filmt alles.Pilar wil dat haar vader zelf zijn pestverhaal vertelt. Jonas en Mark komen te weten wie de nieuwe eigenaars zijn: Dorine en Gert.
Mark kiest voor het bod van Mayer om zo het personeel te kunnen behouden. Jelle gaat aan de slag bij de pesters. Greet merkt dat Simon nog warme gevoelens koestert voor Suzanne. Lisa ziet op straat de man die ze heeft aangereden. Maar Jonas hecht weinig geloof aan het verhaal van Lisa. Maar dan wordt Lisa zelf aangesproken door de man.
Lisa krijgt van haar dokter geen nieuw voorschrift voor haar pillen. Wanneer Jonas bij Lisa informeert naar de pillen, ontkent ze in eerste instantie en wordt nadien woest wanneer hij haar ermee confronteert. Remco heeft zijn auditie voor 'If You Got Talent', maar hij zit meer met zijn gedachten bij het mogelijke vertrek van Pilar.
Lisa begint zich onder invloed van de pillen erg bitsig te gedragen. Pilar is boos omdat Lisa een pil aan Remco gegeven heeft. Ze probeert er met haar over te praten, maar wordt afgewimpeld. Katja ontdekt de pillen in Lisa's handtas. Lisa vertelt Jonas over haar theorie dat Gert achter de diefstal van de filmrollen zit.
De diefstal van de Tasha-films betekent het einde voor Massa. Bij gebrek aan getuigen betaalt de verzekering niet. Lisa doet een laatste poging om de zaak te redden en doet een oproep via de lokale radio. Daar heeft ze echter wel weer een extra pil voor nodig. Ze verdenkt bovendien Gert en Dorine ervan achter de diefstal te zitten. Dorine stelt aan Mark voor om Massa te verkopen.
Lisa rijdt een voetganger aan. Die blijkt echter ongedeerd en haast zich weg. Iets later merkt Lisa op dat de films met de Tasha-shoot zijn gestolen uit haar koffer. Dit komt hard aan bij Massa. Zonder de Tasha-campagne kan Massa immers niet overleven. De politie neemt een verklaring op, Mark verwittigt de verzekering maar zonder bewijzen of getuigen komt de verzekering niet tussen.
Lisa wil niet met Katja samenwerken en verlaat de opnames voor de Tasha-campagne. Wat later voelt ze zich plots zwak en heeft ze barstende hoofdpijn. Ze ziet dan ook nog een vierende Katja in het kantoor van Jonas en dat maakt haar humeur er niet beter op. De volgende ochtend heeft ze een kater van de pillen die ze heeft genomen. Pilar is boos op Jelle.
Lisa neemt de leiding van de opnames voor de Tasha-campagne en verbaast iedereen met haar zelfzekerheid. Wanneer het model moeilijk doet en er woordenwisselingen ontstaan met Lisa, beslist het meisje te vertrekken. Jonas is boos omdat hierdoor de Tasha-campagne in gevaar komt. Wanneer de onzekerheid opnieuw begint te knagen bij Lisa, neemt ze nog een pil.
Mark eist dat Gert zich bij Sean Dhondt excuseert, wat hij met veel tegenzin doet. Sean wil dat Lisa de leiding van de opname op zich neemt. Zij aarzelt echter. Ze besluit om twee pillen te nemen en voelt zich al snel een stuk zelfzekerder. Suzanne en Patrick bereiden samen het feestje voor dat ze gaan geven voor de opstart van hun vennootschap.
Katja verwijt Lisa dat ze Jonas wil afpakken en het komt tot een gevecht. Patrick moet tussenkomen. Gert is jaloers op Sean Dhondt omdat die gecharmeerd is door Babette. Het komt tot een confrontatie en Gert slaat Sean een bloedneus. Hiermee haalt hij de toekomst van de campagne onderuit én verliest hij Babette. Simon vraagt zich in een gesprek met Greet af waarom hij bij Suzanne is weggegaan.
Jonas praat met Lisa over haar vader, en het komt bijna opnieuw tot een kus. Remco slaagt erin om de rechter te charmeren en Pilar houdt een emotionele speech in Remco's voordeel. Met succes: Remco moet maar een boete van 2.000 euro betalen. Pilar ziet op een internetfilmpje dat haar vader gepest werd door zijn collega's. Gert onthult iets te hebben met Babette Vincke.
Katja betrapt Lisa en Jonas tijdens een intiem moment. Katja's hart is nogmaals gebroken, Jonas is in de war en probeert zich te verdedigen. Lisa kan de huisarts ervan overtuigen haar een recept voor de pillen te geven. Ed wordt door Vincke & Co gevraagd voor een grote opdracht, waardoor hij niet langer aanwezig kan zijn bij de shoot voor Massa.
Lisa maakt indruk op Ed Vanhoute door volledig achter het campagne-idee voor Tasha te blijven staan. Jonas is onder de indruk van deze daadkrachtige Lisa. Gert legt zijn hart op tafel en vertelt Babette eerlijk over zijn frustraties binnen het familiebedrijf.
Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Hij schrijft een brief die Suzanne onder ogen krijgt. Zij twijfelt of dit opnieuw een valse brief zou kunnen zijn. Suzanne gelooft echter niet zomaar dat Erik nog leeft. Lisa koestert de hoop van wel. Katja droomt van een reünie met Jonas.
Lisa probeert Sean Dhondt te charmeren om mee te doen in de spot voor Massa. Jonas zijn aandacht wordt voornamelijk getrokken door Free, die flirterig met hem omgaat. Ze doet Jonas aan Katja denken, die hij mist maar op wie hij ook kwaad is. De lokroep van de oppervlakkige relatie en vrouw roept.
Wanneer de CEO van Tasha meldt dat ze de campagne niet laten doorgaan wanneer Sean Dhondt niet meedoet, besluiten Jonas en Mark alles op alles te zetten om de BV alsnog te overtuigen. Lisa vertelt dat ze een Meet & Greet had gewonnen met Sean Dhondt, maar die cadeau heeft gedaan aan haar beste vriendin Pilar. Mark en Jonas hopen dat Lisa alsnog zelf met Sean wil praten.
Lisa confronteert Jonas met de vraag of ze verliefd zijn. Jonas geeft daar dronken een zeer bruut antwoord op. De ex-detective die het overlijdenscertificaat van Erik onderzocht heeft, is tot de ontdekking gekomen dat de desbetreffende arts al dertig jaar dood is. Mikhel wil Lisa vertellen dat hij een jobaanbieding heeft gekregen in het buitenland, maar treft haar in dronken toestand aan.
Lisa probeert Mikhel terug te winnen. Hij laat echter weten geen troostprijs te willen zijn en zet definitief een punt achter hun relatie. Op het laatste moment laat de manager van Sean Dhondt weten dat Sean toch weigert. Mark en Jonas moeten nu op zoek naar een nieuwe BV. Jonas krijgt te horen dat Katja met Ed Vanhoute naar Nice is vertrokken.
Lisa probeert de kus uit te leggen aan Mikhel, maar die ziet een toekomst met haar niet meer zitten. Ervan overtuigd dat haar vader nog leeft, doet Lisa zijn handschrift na en schrijft een brief naar haar moeder uit Eriks naam. Patrick heeft echter al een verklaring van overlijden, getekend door een arts.
Lisa wint een 'Meet & Greet' met Sean Dhondt, maar of ze daar echt blij mee is? Katja weet Jonas te overtuigen om toch te trouwen tijdens de opnames van de reclamespot van Tasha. De CEO van Tasha is helemaal mee om het echte huwelijk van Jonas en Katja in de reclamespot te gebruiken. Dan krijgt Katja de foto van de kus van Jonas en Lisa onder ogen.
Het komt tot een kus tussen Jonas en Lisa. Ze zien niet dat er een drone in de lucht hangt. Na de kus weet Lisa niet waar haar hoofd staat. Ze beweert zelf dat het niets voorstelde, maar heeft toch een schuldgevoel tegenover Mikhel. Doordat Mikhel zijn enkel verzwikt heeft en Katja ziek is, besluiten ze om naar huis te gaan. Dorine zorgt dat Gert zijn kansen bij Babette verspeelt
Katja beseft dat ze met haar extravagante trouwplannen te ver is gegaan en dat ze moet inbinden als ze Jonas aan haar kant wil houden. Ze maakt hem duidelijk dat haar focus op de trouw ligt en niet op het feest. Jonas is daar erg blij mee en heeft een plan, dat niet alleen Katja, maar ook Mikhel en Lisa zeer verrast.
Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man. Katja pikt het niet langer dat Dorine zo op haar neerkijkt en maakt haar duidelijk dat ze niet zal opgeven. Ze moet en ze zal Jonas' vrouw worden.
Katja stelt voor om haar huwelijk met Jonas te integreren in de Tasha-campagne, waardoor de klant alles betaalt. Jonas beseft dat het voor Massa de redding zou kunnen betekenen, maar toch zit het hem niet lekker. Hoewel Katja's idee lijnrecht tegenover Lisa's idee van romantiek staat, verdedigt Lisa Katja tegenover Jonas. Mikhel wil dat er niets tussen hem en Lisa staat en onthult een geheim.
Suzanne krijgt van Dorine te horen wat het huwelijk van Katja zou kosten. Onder impuls van coach Elke oefent Remco zijn dansact en schrijft hij zich in voor IYGT. Jelle oefent zijn kookskills en overtuigt Suzanne ervan dat hij de menukaart van Keetal mag vereenvoudigen tijdens zijn periode als interim-chef. Hij vraagt zijn volgers om hem eenvoudige recepten te bezorgen.
Katja en Jonas gaan bij Dorine hun trouwfeest bespreken. Nu Katja officieel verloofd is, heeft ze geen bezwaar dat Jonas en Lisa samen aan de Tasha-campagne werken. Suzanne verbrandt zich tijdens het koken. Ze zal een paar dagen niet in haar keuken kunnen staan. Pilar maakt er een challenge voor Jelle van om de keuken van Suzanne over te nemen.
Jonas heeft beslist om de samenwerking met Lisa stop te zetten. Lisa is er kapot van. Mark maakt zich zorgen nu Lisa niet meer aan de Tasha-campagne werkt. Dorine en Gert zijn tevreden: met heel weinig moeite zijn ze erin geslaagd om zowel Lisa en Katja als Jonas en Lisa uit mekaar te krijgen. Jelle wil ook een filmpje opnemen 'Hoe versier ik een jongen?'. Hij vraagt aan Mikhel hem te helpen.
Lisa verdiept zich in NLP. Wanneer Katja haar opnieuw vernedert, vliegt Lisa uit: ze verwijt Katja dat haar verloving met Jonas nep is. Dorine nodigt Katja uit en verontschuldigt zich. Katja is zo blij met Dorines ommekeer dat ze haar hart lucht over Lisa. Een paar uur later laat Gert tegen Katja vallen dat hij geruchten heeft opgevangen dat Jonas met haar wil breken.
Lisa wil niet dat Katja steeds met de eer gaat lopen van haar ideeën en ook niet dat Mikhel in haar naam spreekt. Ze wil het zelf kunnen. Jonas en Mikhel confronteren haar: wat wil ze nu echt? Aanvaard worden zoals ze is of haar verlegenheid overwinnen? Ze vindt die confrontatie echter veel te moeilijk en loopt naar goede gewoonte weg.
Mark heeft de situatie met de CEO van Tasha, Maenhout, kunnen rechttrekken. Het team moet nu zo snel mogelijk een concept uitdenken voor de campagne. Lisa wordt aangeduid om de pitch te doen. Jonas raadt haar een assertiviteitstraining aan. Wanneer het zover is om te pitchen blokkeert Lisa, maar Katja schiet haar te hulp en zo wordt de voorstelling toch nog een succes.
Lisa is teleurgesteld wanneer blijkt dat Jonas wil meegaan in Katja's verlovingsverhaal. Ze maakt zich ook zorgen om Mikhel, die ze niet kan bereiken. Massa krijgt de kans om een campagne-idee te pitchen voor modebedrijf Tasha. De CEO van Tasha vergist zich echter en denkt dat Lisa de poetsvrouw is.
Dorine komt Mark en Renée melden dat er is ingebroken bij Massa. Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen door de cover van het magazine te tonen waarop hun verloving wordt bekend gemaakt. Suzanne is in de wolken, maar Lisa krijgt een krop in de keel. Dit had ze echt niet verwacht.
Jonas vreest de slechte publiciteit voor het bedrijf. Katja denkt een manier te weten om de crisis met de journalist te regelen. Mikhel en Lisa brengen een romantische avond door op het bedrijf. Maar dan wordt Mikhel neergeslagen... door Milan en zijn kompanen. Lisa slaat hem op haar beurt moedig neer. Remco komt als geroepen terug op post en alarmeert de politie.
Lisa is overdonderd door het nieuws dat ze een nonkel heeft. Pilar vraagt zich af waarom Patrick net nu weer opduikt. Suzanne en Lisa houden wel van het idee om een nieuw familielid te verwelkomen. Toch raakt Patrick met zijn terugkomst ook een gevoelige snaar bij Suzanne. Ze haalt een oud boek met foto's en de afscheidsbrief van Erik boven en wordt emotioneel.
Dorine en Gert zijn blij dat de shoot is foutgelopen. Lisa wil het goedmaken met een reshoot. Katja, die zich mee verantwoordelijk voelt, gaat akkoord. Deze keer neemt Mikhel de leiding. De nieuwe shoot is een groot succes. Remco neemt de shift over van een zieke beveiligingsagent. Een mysterieuze man komt eten in de Keetal.
Lisa kan Mikhel overtuigen dat de kus een misverstand was. Al is ze daar zelf niet helemaal van overtuigd. Mark besluit de toekomstige kosten in te dijken door een aantal mensen te ontslaan... op het personeelsfeest. Jelle plant zijn volgende challenge: 's nachts op Massa blijven crashen. Katja toont trots de aankondiging van de verloving aan Jonas, maar die kan er niet mee lachen.
Er hangt Remco een nieuwe geldboete boven het hoofd wanneer hij besluit contractbreuk te plegen met Dorine. Toch wil hij zijn eigen bedrijf nog steeds oprichten. Zeker nu Mark met hem in zee wil. Suzanne komt thuis van reis en treft Katja en Lisa aan. Die heeft groot nieuws: ze is samen met Mikhel.
Katja rouwt om haar spotje en spoort Jonas aan om er toch nog iets mee aan te vangen. Mark voelt de hete adem in zijn nek van het moederbedrijf in de Filipijnen nu blijkt dat Bong niet de bevoegdheid had om de campagne op te starten. Lisa vindt dat Mikhel en Jonas het moeten goedmaken en ze zet Katja onder druk: als zij Mikhel en Jonas niet kan herenigen, krijgt ze geen modellenopdrachten meer.
Jonas vraagt Lisa om samen met Gert de campagne voor CHAMPIO uit te werken. Lisa stoot in Gerts bureau toevallig op zijn overnamespeech en de dreigende rode cijfers waarin Massa zich bevindt. Wanneer ze Jonas inlicht, krijgt ze het deksel op de neus. Ze besluit de uitzending van het spotje tegen te houden om zo de kosten van Massa te drukken.
Jonas geeft Lisa een bijkomende functie in de interne communicatie. Wanneer Lisa gaat pitchen voor de YUN-campagne, zit Mikhel in het concurrerende team. Ze krijgt het moeilijk door haar onzekerheid, maar haalt de campagne binnen. Pilar maakt zich zorgen om Remco nu ze beseft dat hem een gerechtelijke vervolging boven het hoofd hangt.
Remco heeft liefdesverdriet. Wanneer Petrov hem vraagt om opnieuw een gokavond te organiseren, weigert hij. Petrov kan dit maar moeilijk slikken en wil wraak. Katja geeft toe dat ze zelf de naakfoto's heeft genomen om Mikhel en Jonas uit elkaar te drijven. Mikhel probeert Lisa van Massa af te snoepen.
Tijdens de shoot voor de horloges gedraagt Katja zich vrij 'kattig' tegenover Mikhel. Ze laat aan Jonas uitschijnen dat Mikhel haar te veel bepotelt. Wanneer Jonas en Lisa later de foto's bekijken samen met Mikhel en Katja, blijken er naaktfoto's van Katja's douchebeurt na de shoot tussen de foto's te staan. Katja is razend en beschuldigt Mikhel.
Mark maant Dorine aan om Renée met rust te laten. Hij tekent het peperdure contract met Bong, wat Dorine en Gert in hun vuistje doet lachen. Lisa vangt een gesprek op tussen Jonas en Mikhel waarbij Jonas zegt dat hij vreest voor de verkeerde zus gekozen te hebben. Remco bemachtigt de sleutel van de Keetal met een smoes. De Russen houden er een pokeravond, waar hij niet op gerekend had.
Mikhel verklaart zijn liefde aan Lisa. Zij is overdonderd, maar wil het toch een kans geven. Suzanne vertrekt op reis. Lisa geniet ook van de samenwerking met haar twee droommannen: Jonas en Mikhel. Elke en Lars nemen het tegen elkaar op in hun eigen browniewedstrijd. Ook Milan komt proeven en haalt confronterende herinneringen aan Elke op.
Jonas aanvaardt het onslag van Lisa niet. Lisa kiest om deel uit te maken van Jonas' team, tot grote ergernis van Gert. De moed van Katja zakt in haar schoenen wanneer Jonas na een wilde nacht weigert om over hun toekomst te praten. Ze doet er vervolgens alles aan om hem neer te zetten als haar vriendje. Milan maakt tot Elke's grote vrees kennis met Lars.
Jonas komt erachter dat Katja een idee van Lisa heeft gestolen. Het maakt hem achterdochtig: haalt Katja al haar ideeën bij Lisa? Lisa redt Katja's vel. Mark beslist om Mist te herlanceren na de barslechte reacties op de spot van Crash. Lisa voelt zich verantwoordelijk voor alle chaos en verwarring rond de nieuwe campagne en dient haar ontslag in.
Lars vindt Elke al zingend in het park. Hij vertelt haar dat ze bij hem mag komen wonen. Ze is opgelucht wanneer ze zich kan verzoenen met Mark. Iedereen amuseert zich op het verjaardagsfeestje van Suzanne. Ze krijgt een bon cadeau om op reis te gaan. Jelle vindt hernieuwde energie ondanks zijn slaaptekort. Jonas ontdekt de originele versies van de enquêtes en confronteert Lisa.
Mark is hoopvol naar de toekomst toe en wil de baby graag houden, maar Renée heeft ruimte nodig om na te denken. Mark vertelt zijn heuglijke nieuws zelf aan Jonas. Maar die dropt ook een bommetje: Katja is waarschijnlijk ook zwanger. Mark zal dus papa en opa tegelijkertijd worden! Het radiospotje voor Crash is één grote klucht en Jonas besluit uit het project te stappen.
Jonas is er het hart van in dat de naam voor Mist op de helling staat. Lisa voelt zich verantwoordelijk en samen met Pilar bedenkt ze het plan om een nieuwe enquête af te nemen op straat. Suzanne neemt Johns stem op terwijl hij haar bedreigt en legt het bewijsmateriaal voor aan de inspecteur.
Katja wil de echte antwoordformulieren vervangen door de valse, maar het lukt niet. Lisa, die denkt dat het wél gelukt is, steelt de envelop uit Katja's handtas en verwisselt de enveloppen. De originele antwoordformulieren steekt ze in de versnipperaar. Lars doet Remco beseffen dat het geld van Dorine eigenlijk zwijggeld is.
Het marktonderzoek verloopt vlot en Jonas legt de antwoordformulieren in zijn kast om ze later te bekijken. Katja vervalst die formulieren echter en dwingt Lisa om haar te helpen. Dorine schaamt zich na haar dronken avond met Remco en geeft hem geld opdat hij niemand iets zou vertellen.
De politie komt over de vloer bij Suzanne en vraagt haar uit over John. Die heeft een klacht tegen haar ingediend wegens smaad en heeft het verhaal helemaal naar zijn hand gezet. Gert schakelt Pierre in om de naam Mist uit te schakelen. Dorine heeft door dat Renée zwanger is nog voor ze het zelf weet.
Lisa maakt zich klaar voor een nieuwe date met Jonas, maar tot haar grote teleurstelling heeft hij Mikhel gestuurd. Remco heeft een idee om zijn 'nieuwe' kantoor te laten opknappen door de sollicitanten voor de poetsploeg. Pilar maakt zich zorgen over Remco. John blijft Suzanne lastigvallen. Hij zet een negatieve recensie over de Keetal online.
Mikhel krijgt van Lisa stiekem de ideale locatie voor een nieuwe shoot. Ze is dan wel team Gert, maar helpt liever team Jonas.Mikhel en Jonas gaan naar de romantische plek die Lisa voorgesteld heeft. Ze beseffen allebei dat Lisa meer in haar mars heeft dan ze dachten. Jonas nodigt Lisa uit om 's avonds naar de romantische plek te komen.
Lisa weigert mee te gaan naar de tentoonstelling. Ze bouwt haar gesprekken met Naviad wel weer op via de chat. Zoë onthult haar ware identiteit aan Lars: ze heet Elke en ze heeft niets of niemand. Lars geeft echter zoveel om haar dat hij haar niet wil zien vertrekken. Hij biedt haar een job en een slaapplaats aan in 't Excuus. John komt amok maken in het restaurant.
Katja vraagt aan haar zus om haar te helpen Jonas terug te winnen. Nu Jonas Lisa zoveel pijn heeft gedaan, ziet ze niet in waarom ze dat niet zou doen. John heeft het gehad met Katja's bemoeienissen en zet haar op haar plaats. Daar komt fysiek geweld bij kijken. Suzanne komt middenin de schermutseling de kamer binnen, en kan maar niet geloven wat Katja beweert.
Katja probeert de date tussen Jonas en Lisa te saboteren. Dat lukt in eerste instantie, maar Pilar motiveert Lisa om deze kans niet te laten liggen. Zoë moet opnieuw haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat haar ware identiteit niet wordt onthuld nu Herbert Danton in het land is. Dorine zit achter Remco's veren: hij moet zo snel mogelijk een nieuw poetsteam bij elkaar krijgen.
Lisa besluit om met Jonas op date te gaan. Remco gebruikt 't Excuus als kantoorruimte, tot ergernis van Lars. Na een mosseldiner voelt Renée zich misselijk. Gelukkig voelt Lars zich ook niet helemaal top, waardoor ze gerustgesteld is dat het zeker aan het eten ligt. Katja irriteert zich aan het verliefde gedrag van haar moeder en John.
Lisa moet uit haar comfortzone treden en wordt gevraagd om samen met Mikhel modellen te gaan spotten. Jonas vraagt Stille Kracht op date. Eenmaal Katja op het werk terugkomt, bevindt ze zich al gauw in het oog van een door Gert opgezette storm: hij beschuldigt haar van plagiaat. Dorine ontslaat het poets- en securityteam op vermoeden van een diefstal, die ze zelf samen met Remco heeft geënsceneerd
Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar 'Naviad'. Het komt tot een confrontatie tussen John en een vrouw in het restaurant. Pilar en Katja zijn getuige. Dorine doet Remco een voorstel: zaakvoerder worden in ruil voor het stelen van Marks Mont Blanc-balpen. Remco confronteert Lars met het gegeven dat Zoë een crush heeft op Lars.
Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Mark en Renée stellen daarna aan Lars voor dat ze in zijn appartement intrekken. In ruil hoeft Lars geen huur te betalen. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Katja - geteisterd door een zware huiduitslag - kan hem steeds moeilijker tolereren. Lisa ontdekt dat 'Naviad' Jonas is.
Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's. Zij gaat akkoord zolang ze maar onherkenbaar is op de foto's. Wanneer ze de foto's aan Mikhel voorlegt om Jelle's fotografisch talent te tonen, blijkt ze toch niet zo onherkenbaar te zijn als gedacht.
Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht. Katja heeft Lisa's brief aan Jonas gevonden, waarin ze haar liefdesverklaring teniet doet, en gebruikt de brief als chantagemiddel om Lisa's ideeën te kunnen gebruiken.
De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren. Met enorm veel spijt schrijft ze hem de volgende dag een brief waarin ze haar dronken bekentenis ontkracht. Eenmaal de brief in diens postvak ligt, komt ze er erachter dat het Gert was die aan de andere kant van het douchegordijn stond.
Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten. De twee komen beter overeen dan verwacht, vooral wanneer Remco ontdekt dat Jelle op mannen valt en hij zijn jaloezie eindelijk kan loslaten. Suzanne besluit om samen met Nina de catering voor het Massa-evenement te doen.
Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af. Wanneer Gert zich via de chat voordoet als Lisa en Katja valse tips geeft, wordt de kloof tussen de twee zussen nog groter.
Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen. Ondertussen heeft Katja het steeds moeilijker om geloofwaardig te blijven als Jonas' assistente, omdat Gert weet dat de ideeën van Lisa komen en haar uitdaagt haar 'magic moment' van inspiratie te tonen.
Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert haar in te palmen door haar mee te nemen naar Zoë's concert. Remco wil een perfecte 'eerste keer' met Pilar en bereidt alles minutieus voor, maar wanneer Jelle na de film met Pilar meekomt, dreigt alles in het water te vallen. Na een gemene uitspatting van Dorine tegen Renée, slaat Mark alle hoop aan diggelen.
Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Gerts poging om de stemming van de naamsverandering van het bedrijf te beïnvloeden door Zoë te manipuleren, mislukt wanneer Renée de kant van Jonas en Mark kiest. Remco wil Pilar tonen dat hij niet meer jaloers is en stuurt haar met Jelle naar de cinema.
Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven. Ze wordt op heterdaad betrapt door Gert. Pilar wil Remco bedanken voor zijn brief met een videoboodschap. Jonas wil de naamsverandering voor 't Brouwhuis erdoor krijgen. Gert stelt voor om een stemming te houden.
Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa en plaatst ongezien een afluisterapparaatje onder Lisa's bureau. Bij het schrijven van Remco's liefdesbrief aan Pilar, denkt Lisa na over haar gevoelens voor Jonas. Remco scoort met zijn liefdesbrief.
Dorine is niet blij met de vertaling van Zoë voor Greet. John is voortdurend bezig met klusjes in Suzannes huis. Katja vertrouwt hem niet. Dorine krijgt een telefoon van de Dantons: ze zijn een paar uur in Parijs en willen langskomen om Zoë te zien. Dorine vraagt aan Lisa om de tickets voor de Thalys te regelen, maar Zoë gooit roet in het eten.
Lisa hoort dat Jonas op zoek is naar een slogan voor Mist en probeert zelf wat uit. Katja komt in de problemen wanneer ze een slogan en een reclamestunt moet bedenken, en Lisa er niet is om haar te helpen. Zoë zoekt toenadering tot Lars en Lisa brengt haar op het idee om als zangeres op te treden in 't Excuus. Lars wil niet naar haar voorstel luisteren, tot Zoë begint te zingen.
Remco is blij dat Pilar hem heeft vergeven en wil haar tonen dat hij die kans verdient. Hij stelt voor om gratis te komen werken in 't Brouwhuis. Mark neemt zijn voorstel aan. Lisa vlucht weg van het etentje wanneer Katja met Jonas arriveert. Pilar vindt haar in tranen en zegt haar dat ze assertiever moet zijn en Katja niet over zich heen mag laten lopen.
Jonas bedankt Lisa omdat ze er mee voor gezorgd heeft dat de foto's voor Mist op tijd klaar zijn. Katja vindt dit maar niks. Door de voorbereidingen op de nieuwe campagne krijgt ze niet de aandacht die ze verwacht van Jonas. Er worden honderden dozen papier geleverd en Lisa krijgt de schuld. Lars zit Zoë wel zitten, tot hij ontdekt dat ze een Danton is.
Door een virus op haar laptop, is Lisa alle foto's van de shoot kwijt. Gelukkig helpt Lars haar en samen met Mikhel kan ze de foto's recupereren. Gert kijkt knarsetandend toe wanneer Jonas de klant weet te overtuigen met de nieuwe foto's. Lisa denkt dat Pierre het virus op haar laptop heeft gezet.
De druk van twee jobs weegt op Lisa, maar ze zet alles op alles om de fotoshoot perfect te laten verlopen, tot tevredenheid van Jonas en tot ergernis van Gert. Katja kan het maar moeilijk verkroppen dat deze modellenopdracht aan haar neus voorbijgaat. Ze wil wraak, maar dreigt het slachtoffer te worden van haar eigen plannen.
Lisa vertrouwt op haar gevoel en verzint een nieuw concept. Dit is haar laatste kans. Katja neemt de opdracht op zich om Jonas te kalmeren wanneer niks nog volgens plan verloopt. Maar zal haar dat lukken? Mark zoekt toenadering tot Dorine, of is het omgekeerd? Iemand nieuw stapt het leven van Lars binnen en maakt indruk.
Lisa zet alles op alles om Jonas alsnog te geven wat hij wil, maar Gert zorgt voor versterking om haar te dwarsbomen. Mark en Dorine verwelkomen iemand nieuw in hun huis. Het zet hun relatie nogmaals op z'n kop. Lars probeert Remco te waarschuwen voor het gevaar achter zijn nieuwe hobby. Pilar verliest een kostbaar bezit. Suzanne moet er nog aan wennen dat haar dochters minder vaak thuis zijn.
Lisa stort zich op haar nieuwe job als productieleidster, maar kan ze ook indruk maken? Ze wil koste wat het kost Jonas van zijn sokken blazen. Gert wil hier echter een stokje voor steken. Jonas maakt zich zorgen nu Lisa een nieuwe functie heeft. Katja probeert hem te kalmeren en neemt het op voor haar zus. De vlog van Jelle en Pilar is een succes.
Jonas brengt Lisa een verrassing. Katja probeert met de hulp van haar zus bewijzen te verzamelen rond Gerts plannen om de nieuwe 'Mist'-campagne te saboteren. Dorine probeert Renee voor eens en voor altijd het bedrijf buiten te borstelen. Pilar bereidt samen met Jelle een nieuwe vlog voor, terwijl Remco er alles aan doet om haar aandacht te winnen.
Tot ieders opluchting overleeft Jonas de val in het water, allemaal dankzij de moedige actie van Lisa. Bij Jonas zorgt het ongeluk voor een inzicht. Dit nieuws slaat bij Katja in als een bom. Lisa maakt de schetsen voor de 'Mist'-campagne vol ijver opnieuw, omdat ze die op de kade is kwijtgeraakt. Katja kan het niet laten Lisa's concept opnieuw te stelen en gaat met de eer lopen.
Nu Katja weet dat Jonas naar Amerika verhuist, ziet ze een opportuniteit voor zichzelf. Gert is blij dat zijn plan heeft gewerkt en kan het niet laten Jonas nog wat verder uit te dagen. Dat haar zoon zo snel weer vertrekt door de problemen tussen haar en Mark vindt Dorine erg, maar ze begrijpt dat hij moet doen wat hem gelukkig maakt.
Lars heeft Jonas goed toegetakeld, waardoor Katja besluit dat hij een agressief kantje heeft dat ze nog niet kende en dat ze beter af is zonder hem. Lars zit heel erg in de put door de breuk met Katja. Nu iedereen in 't Brouwhuis weet heeft van Katja en Jonas, zijn de roddels over Lisa gestopt, maar wordt ze wel door Jonas op het matje geroepen omdat ze haar zus verklikt heeft.
Lisa vertelt Katja dat Gert haar zal ontslaan als ze weigert Jonas aan te klagen voor seksuele intimidatie. Jonas en Mikhel zoeken samen een manier om Gerts plan te dwarsbomen. Katja wordt gedwongen door Suzanne om Lars de waarheid te vertellen over Jonas, maar zij ziet dat niet zitten.
Katja liegt tegen Lars dat Jonas bij Lisa is blijven slapen. Al snel doet het nieuws de ronde in 't Brouwhuis. Wanneer Lisa hier lucht van krijgt, sluit ze zich uit schaamte thuis op. Gert misbruikt de situatie door Lisa voor de keuze te stellen: haar job verliezen of Jonas aanklagen wegens seksuele intimidatie.
Jonas verbaast vriend en vijand met zijn pitch voor het parfum 'Mist'. Wanneer de CEO van Danton hem de opdracht geeft, komt hij met een voorwaarde op de proppen die iedereen verbaast. Het is dan wel Katja die in de complimenten deelt, toch is Lisa trots op zichzelf en ook blij dat Jonas een visie heeft ontwikkeld die aansluit bij de hare.
Eens Gert de foto's te zien krijgt van Jonas' pitch, beseft hij dat Jonas' campagne meer succes zal oogsten dan diegene die hij zelf heeft voorbereid. Door op het laatste moment de locatie van de presentatie te wijzigen, hoopt hij dat Jonas niet op tijd aanwezig zal zijn. Jonas heeft Lisa nodig om te voorkomen dat al hun werk voor niets is geweest.
Lisa moet als runner mensen optrommelen om deel te nemen aan de fotoshoot. Omdat ze - in tegenstelling tot Katja - niemand zomaar op straat durft aan te spreken, ontwerpt ze een wervende flyer waarin ze jonge mensen oproept naar de fotoshoot voor een nieuwe parfumlijn te komen. Zo'n folder valt in handen van Gert, die begrijpt dat Jonas daarachter zit.
Lisa heeft het idee geleverd voor de reclame van de nieuwe parfumlijn, maar Katja verlangt nu ook van haar dat ze het concept bedenkt. Katja vindt het concept van Lisa veel te braaf en wil er 'meer seks' in. Lisa houdt echter voet bij stuk. Wanneer Lisa hoort dat Jonas en Mikhel het concept ouderwets en belegen vinden, wil ze het opnemen voor haar zus en geeft ze toe dat het haar concept was.
Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis, uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop om aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.