Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

89 afleveringen

Elke slaat in paniek wanneer Olivia vertelt dat ze een interessant telefoontje uit Londen heeft gekregen. Olivia graaft verder in het verleden van Elke en komt zo nog meer interessante zaken te weten. Gijs, uitgedaagd door Reinhout, geeft een optreden in 't Excuus. Amal heeft de podcast van Lily-Rose beluisterd en Lily-Rose wacht vol spanning op haar commentaar.
Amal is er zeker van dat Elke achter de problemen met de lift zit. Elke wil de plek van Amal innemen in het creatieve team. Olivia krijgt een telefoontje uit Engeland dat eigenlijk bedoeld was voor Elke. Reinhout jaagt Gijs met voorbedachte rade op stang. Gijs antwoordt met een lastminuteoptreden.
Davy wil absoluut in zee gaan met Gijs, maar hij twijfelt. Amal is haar job bij Massa kwijt. Ze komt tot een ontnuchterende conclusie. Amal en Lily-Rose komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Slaagt Arthur erin om te bemiddelen? Hoe moet het nu verder tussen Reinhout en Suzanne? Het lijkt erop dat Olivia zich, na Jonas en Lars, toch nog durft openstellen voor iemand. Maar is het wederzijds?
Elke zet haar masterplan om Amal buiten te krijgen in werking. Zal ze slagen in haar opzet? Arthur is vol lof over Wannes en hun relatie. Misschien zelfs iets te vol... Arthur weerlegt de beschuldigingen dat de Keetal een 'drugshol' zou zijn. Olivia is gesust, maar is Gert dat ook? Impresario Davy ziet een mooie toekomst weggelegd voor Gijs.
Arthur is tot over zijn oren verliefd. Lily-Rose ergert zich hoe langer hoe meer aan haar huisgenoten. Reinhout heeft slecht nieuws voor Suzanne. Gijs biedt Gert een luisterend oor. Olivia moet zich tegenover Gert verantwoorden over de Keetal.
Vic zet Reinhout voor een hartverscheurende keuze. Suzanne besluit wat ze wil. Arthur gooit alles in de strijd voor Wannes. Amal loopt een blauwtje. Gijs is verward over zijn talenten. Gert maakt belangrijke beloftes.
Lisa neemt afscheid en vertrekt naar andere oorden. Nathan wil niet blijven. Vic jent zijn vader. Reinhout laat in zijn hart kijken door Suzanne. Lily-Rose is vastbesloten zichzelf te bewijzen en Arthur beseft dat hij alles uit de kast moet halen voor Wannes.
Op de herdenkingsplechtigheid voor Jonas vinden zijn vrienden en familie troost bij elkaar. Suzanne is niet tevreden met de acties van Reinhout. Vic en Elke komen tot een akkoord, waarvan Amal en Gert de dupe zijn. Nathan komt te weten dat hij toch de zoon van Mark kan zijn. Gijs gaat af als een gieter tijdens een try-out.
Lisa houdt zich sterk op de herdenking, maar besluit toch een tijdje andere oorden op te zoeken. Suzanne verzuipt in haar bezorgdheden. Vic probeert Elke voor zijn kar te spannen. Gijs en Amal monteren Olivia op, maar Amal gaat daarbij wel heel ver. Lily-Rose onthult een toekomstdroom.
Lisa is vreemd genoeg erg rustig en een baken van troost voor Olivia en Mikhel. Arthur heeft een belangrijke vraag voor Lily-Rose. Suzanne maakt zich zorgen om Sofie. Amal werpt zich op als Olivia's steun en toeverlaat. Vic zet zijn vader op zijn plaats. Elke werkt aan een duister plan. Gijs heeft een onverwachte bewonderaar.
Lisa wil zich herpakken. Nu de zaak is afgerond, houdt ze zich opvallend sterk. Reinhout spreekt af met Sofie en spelt haar de les. Vic confronteert zijn vader met het feit dat die wel heel veel voor Suzanne doet. Amal geraakt opgesloten in het toilet en vertelt Elke nadien over haar grote angst. Olivia vindt steun bij Ben.
Het onderzoek naar de verdwijning van Jonas voorspelt niet veel goeds. Reinhout maakt een afspraak met Sofie, maar niet voor de gezelligheid. Elke wil meer te weten komen over Amal. Gijs vat de koe bij de horens wat betreft zijn zangvideo.
Er komt steeds meer bewijsmateriaal bovendrijven waaruit blijkt dat Mario meer weet over de verdwijning van Jonas. Suzanne confronteert Sofie met haar diefstal. De aantrekkingskracht tussen Arthur en Wannes wordt steeds groter. Maar wie durft als eerste het gesprek aangaan? Gijs ondekt dat er een onlinefanclub voor hem is. Dit brengt gemengde gevoelens naar boven.
Er wordt verder onderzoek gedaan naar de gevonden schoen aan het kanaal. Zou hij van Jonas zijn? Wannes komt Arthur opzoeken in de Keetal. Arthur kan er niet goed aan uit wat er nu net tussen hen is. Durft hij een move maken? Amal gaat met Olivia haar overwinning vieren. Al die aandacht van Olivia doet iets met haar. Suzanne wil het bijleggen met Lily-Rose, maar wil zij dit nog wel?
Er is een verdachte opgepakt in de zaak rond de verdwijning van Jonas. En net dan wordt er ook nog nieuw bewijsmateriaal gevonden. Gijs wordt paranoïde van de dreigberichten van een internettrol. Hij verdenkt elke klant in 't Excuus. Suzanne is er eindelijk uit wie nu echt het geld van haar stal. Wannes zoekt terug contact met Arthur. Maar is Arthur daar wel klaar voor?
Elke en Amal werken allebei aan hun pitch. Maar wie wint de wedstrijd? Gijs is helemaal van de kaart van de commentaren op zijn zangtalent. Hij laat het er niet bij.
Ben is optimistisch over het lot van Jonas. Gert stelt zich voor aan het personeel als vervangend CEO. Maar dan moet er nog een functie worden ingevuld. Suzanne geeft haar eerlijke mening aan Sofie.
Lisa heeft een vergadering bijeengeroepen en heeft een zeer verrassende aankondiging. Elke doet haar beklag bij Vic. Suzanne ontdekt dat er iets niet klopt aan het gedrag van Sofie.
Lisa heeft een plan. Reinhout is ook bezorgd om Suzanne. Lily-Rose en Amal stimuleren Arthur om toch verhaal te halen bij Wannes. Die heeft echter een verrassende boodschap voor Arthur.
De politie ontdekt iets aan het veilinghuis. Suzanne doet een onaangename ontdekking. Amal is zenuwachtig voor haar pitch voor Veritas. Weet ze te scoren?
Vic drijft Elke zo ver, dat ze uithaalt. Sofie probeert het gedrag van Reinhout goed te praten bij Suzanne. Ben licht voor Olivia een tipje van zijn verleden-sluier.
Vic ziet mogelijkheden. Elke reageert jaloers nu Vic zijn aandacht wil/moet verdelen tussen haar en Amal. Gijs wakkert het vuur aan bij Arthur.
Arthur vermoedt dat Wannes hem heeft laten zitten voor een ander. Lily-Rose probeert hem op te peppen. Gert heeft dubbel slecht nieuws voor Gijs. Sofie doet een aangename ontdekking in Suzannes privé.
Wanneer Jonas niet opdaagt op de veiling, wordt Lisa ongerust. Lily-Rose krijgt een verrassende brief. De kampeertocht van Suzanne en Sofie loopt niet over rozen.
Op het hoogtepunt van de dag blijkt Jonas zoek te zijn. Suzanne leert om verder los te laten. Lily-Rose onthult een wel heel mysterieuze brief.
Jonas kan niet doordringen tot Gert... dénkt hij. Suzanne smeedt nieuwe plannen met Sofie. Vic laat zich deze keer niet de les spellen door Reinhout.
Gerts gevoelens veroorzaken ruzie tussen Lisa en Jonas. Vic ziet zijn kans schoon om in te praten op Gert. Sofie verrast Suzanne en zet een bijzondere avond in.
Jonas verbaast vriend en vijand met zijn aankondiging. Gert voelt zich voor de zoveelste keer onzichtbaar. Suzanne vindt iets nieuw om over te piekeren.
Jonas heeft plannen met de juwelen van Dorine. Amal en Gert maken al meteen ruzie tijdens hun eerste ontmoeting. Arthur is nerveus om Wannes terug te zien.
Arthur vindt niet dat Amal moet opdraaien voor de heisa na het filmpje, en gaat praten met Jonas. Hij komt terug met nieuws dat niemand had zien aankomen.
Lisa en Gert verwijten Vic dat hij schuldig is aan de stopzetting van de samenwerking met Guido. Om dit ongedaan te maken, schakelt Vic de hulp van Elke in. Hij haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen.
Jonas verrast vriend, maar vooral vijand. Vic ontdekt iets over Guido Schepers, wat gevolgen heeft voor de samenwerking met Massa. Gert krijgt een vriendschapsverzoek op Bybbee.
Olivia en Ben nemen op gepaste wijze wraak voor de aanhoudende koppelingspogingen van Lisa. Sofie en Suzanne herstellen de lievelingsjurk van Suzanne, maar niet met het gewenste resultaat. Amal is nog steeds misnoegd door toedoen van Elke.
Elke geeft Vic een volgende opdracht, maar hij dreigt betrapt te worden door Olivia. Ben hemelt Lisa op. Elke zet Amal op haar plaats.
Guido Schepers wil Vic alleen spreken. Vic is er niet echt van gediend. Lisa brengt Gert op een idee over Gijs. Lily-Rose stelt Arthur lastige vragen. Sofie zorgt opnieuw voor een verrassing.
Lisa legt zich niet neer bij de situatie en ze heeft een nieuw plan om Ben en Olivia samen te brengen. Elke heeft een nieuwe opdracht voor Vic. Vic legt zijn plannen met Massa uit. Sofie heeft alweer een nieuw plan, maar brengt Suzanne hiermee in verlegenheid.
Vic voert de opdracht van Elke uit. Het zorgt voor een zeer speciale vergadering met een nieuwe klant. Ben steunt Jonas in zijn voornemen. Arthur leert op een zeer speciale manier iemand nieuw kennen. Sofie heeft een confronterende vraag voor Suzanne.
Jonas voelt geen behoefte om naar Massa te gaan. Elke blaast Vic van zijn sokken met een nieuwe challenge. Amal en Hamza vinden dat er een feestje moet komen en proberen Arthur te overtuigen.
Jonas eist dat Vic een bewijs kan voorleggen. Lily-Rose is woest door de klacht die haar moeder tegen Arthur heeft neergelegd. Sofie heeft nieuwe plannen met Suzanne.
Lisa spreekt Gert moed in, maar dit blijkt niet het gewenste effect te hebben. In tegenstelling tot wat ze Lisa wijsmaken, klikt het tussen Ben en Olivia.
Jonas wil het schokkende nieuws van Gert niet geloven, maar probeert er toch meer over te weten te komen. Olivia en Ben besluiten het spelletje met Lisa nog even vol te houden. Vic geeft Elke een nieuwe opdracht. Suzanne maakt kennis met Sofie, een prettig gestoorde dame.
Lisa wil de grote stap in de revalidatie van Jonas vieren in 't Excuus, maar dat ziet hij niet zitten. Lisa bedenkt een sluw plan om Olivia en Ben toch op date te sturen, of ze dat nu willen of niet. Slaagt ze erin om hen in de luren te leggen?
Lisa houdt vast aan haar plan om Ben en Olivia te koppelen. Maar aangezien ze niet willen meewerken, moet ze creatief te werk gaan. Arthur stapelt de leugens op om Lily-Rose te blijven verbergen. Suzanne vindt dan toch iemand om mee naar de ninetiesfuif te gaan.
Lisa probeert Olivia te overtuigen om op een blind date te gaan. Elke heeft een nieuwe uitdaging voor Vic.
Lisa wil Ben koppelen aan Olivia, maar Jonas vindt dat geen goed idee. Suzanne heeft zin in een feestje, maar botst op praktische bezwaren. Gert verdiept zich in Gerbens leven.
Ben wordt uitgevraagd door Lisa over zijn smaak qua vrouwen. Elke geniet ervan om door Vic uitgedaagd te worden.
Vic zoekt toenadering tot Gert en vindt kicks bij Elke. Gert probeert zijn zelfbeheersing te behouden en zo zijn jaloersheid onder controle te houden. Arthur weet zich door een grove beschuldiging te bluffen.
Jonas krijgt steeds meer vat op zijn toekomstdromen en polst naar die van Ben. Een confrontatie met Gerben maakt Gert opnieuw onzeker. Lily-Rose kan geen kant meer op. Maar dan is er Arthur. Vic voert zijn eerste beschamende opdracht uit voor Elke.
Ben laat dieper in zijn hart kijken. Jonas en Lisa beleven een belangrijk intiem moment. Gijs maakt Gert duidelijk dat hij moet opletten. Er duikt een onverwacht familielid van Lily-Rose op.
Jonas vraagt Ben of hij Lisa nog eens mee uit wil nemen. Olivia heeft goed nieuws voor Arthur. Hij is in de wolken, maar dat gevoel duurt niet lang. Gert ontdekt een sms van Gerben en confronteert Gijs ermee.
Gijs vertelt Gert een leugentje om bestwil. Suzanne hecht weinig geloof aan het verhaal van Lily-Rose. Vic deelt zijn geheim met Elke. Olivia stelt Jonas het eerste foundation-project voor.
Jonas heeft een zware eerste dag, waardoor hij zijn revalidatie vergeet. Vic zoekt toenadering tot Suzanne en vraagt of ze zin heeft om later die avond bij hem langs te komen. Suzanne hoort Lily-Rose een mysterieus telefoongesprek hebben.
Jonas heeft zijn eerste werkdag sinds zijn ongeval. Vic neemt een beslissing met verregaande gevolgen voor zijn toekomst bij Massa. Elke heeft er geen begrip voor. Suzanne en Gijs helpen elkaar met hun relatieproblemen. Arthur en Lily-Rose hebben enkele plooien glad te strijken.
Lisa kan Ben maar moeilijk doorgronden. Ze gaat op onderzoek uit en doet een schokkende ontdekking. Suzanne komt thuis voor een verrassing te staan. Gert is jaloers en zoekt hulp bij Lisa.
Gert heeft toch zijn bedenkingen over de plannen van Jonas. Jonas houdt er rekening mee dat Vic de handdoek gooit. Vic doet een verrassende bekentenis aan Elke. Zelf krijgt hij groot nieuws, waar hij al lang op wacht.
Jonas doet zijn plannen voor Massa aan iedereen uit de doeken. Vic ziet het echter niet zitten. Kurt is enthousiast over het campagne-voorstel. Vic begrijpt dat er meer aan de hand is. Zonder Raf wagen de jongeren zich aan iets bravere challenges voor Lily-Rose.
Jonas heeft een idee over de toekomst van Massa. Maar wat vindt Lisa er van? Olivia ontdekt het geflirt tussen Elke en Kurt. Arthur vraagt Lily-Rose wat er met haar aan de hand is, maar krijgt meteen het deksel op de neus.
Vic laat Elke naar zijn bureau komen. Hij lijkt niet zo 'n goed nieuws te hebben voor haar. Wanneer Lily-Rose er wil bij horen, dan moet ze volgens Raf een challenge tot een goed einde brengen. Maar daar is niet iedereen het mee eens.
Jonas wil zich weer op Massa smijten, maar daar gaat Lisa niet akkoord mee. Ben zit tussen twee vuren. Gert is helemaal van de kaart door de passage van Gerben. Arthur is het wachten op zijn subsidies beu. En dan wacht hem nog een onaangemane verrassing. Er dient zich een nieuw gezicht aan in de Keetal.
Jonas en Lisa maken ruzie. Olivia probeert te helpen. Gert ontmoet Gijs zijn ex en is jaloers. Olivia ontdekt waar het prijzengeld bij het dartstornooi vandaan kwam. Jonas vergadert met Vic over de oprichting van een foundation.
Op aanraden van Ben gaat Jonas mee met Lisa naar de drink in 't Excuus. Hij heeft er allerminst zin in en wil al snel terug naar huis. Jonas wil Ben en Olivia koppelen. Ben heeft echter geen interesse. De jongeren hebben een uitdagende opdracht voor Arthur in petto.
Olivia en Elke vinden maar geen goed concept voor de Aiways-campagne en schakelen Lisa's hulp in. Zij krijgt plots een idee uit onverwachte hoek.Gert wordt voor het eerst geconfronteerd met homohaat, maar Gijs spoort hem aan het niet aan zijn hart te laten komen.
Jonas stelt zijn toekomstbeeld in vraag. Lisa probeert hem echter gerust te stellen. Gijs en Suzanne praten na over hun wilde avonturen. Arthur doet moeite om bij de jongeren te horen. Elke leert Kurt beter kennen.
Gert zoekt zelf naar bevestiging, maar wordt allerminst gerustgesteld. Elke wil zich laten gelden in de nieuwe campagne, en doet dit achter Olivia haar rug. Jonas wil met Lisa praten over hun kinderwens.
Gert is verward, maar gaat toch helemaal op in zijn avontuur. Suzanne geeft zich over aan haar gevoelens.
Jonas mag zich volgens Ben niet isoleren van de buitenwereld. Katja valt van de ene verbazing in de andere.
Jonas' wensen voor de toekomst bezorgen hem zowel geluk als kopzorgen. Er staat Katja een grote verrassing te wachten in 't Excuus.
Ben geeft Jonas een tip om zijn mannelijkheid te testen. Reinhout vindt geen aansluiting meer bij Suzanne. Vic wil dat Olivia in het gareel blijft lopen wanneer ze een nieuwe opdracht krijgt.
Lisa en Jonas hakken samen een belangrijke knoop door over het penthouse. Olivia stort zich ondertussen op het verspreiden van het filmpje.
Olivia heeft een emotionele getuigenis afgelegd. Elke en Lisa zijn onder de indruk. Gert en Gijs zijn open en eerlijk tegen elkaar, en vertellen over hun verleden. Het respect tussen beiden groeit.
Ben dringt zich voorzichtig op als psycholoog. Maar wanneer hij aandringt, reageert Jonas fel, tot ongenoegen van Ben. Olivia en Elke zijn volop in de weer met hun sensibiliseringsvideo en krijgen welgekomen hulp.
Arthur zet stappen om van de Keetal een nieuw succes te maken. Gijs twijfelt over de vraag van Gert. Olivia en Elke zoeken een boegbeeld voor hun campagne.
Arthur kampt met financiële problemen, maar probeert koste wat het kost van de Keetal een succes maken. Vic zit op zijn plaats bij Massa. Hij vindt er zelfs onverwacht een maatje.
Jonas en Lisa wennen aan hun nieuwe leven, maar Jonas vindt dat Lisa zich te veel over hem ontfermt. Arthur gaat de confrontatie aan met Raf. Reinhout wil Suzanne verrassen met een uitje, maar zij heeft al plannen.
Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.
Gert maakt kennis met Gijs. Suzanne vindt dat Arthur het sluitingsuur moet respecteren, maar krijgt meteen lik op stuk. Gijs komt langs in de Keetal. En dit is niet de laatste onaangename verrassing voor Arthur.
Vic maakt Olivia duidelijk waar het op staat. Gijs ziet een patroon in het soort mannen op wie Suzanne valt. Gert confronteert Vic met zijn machtspelletjes.
Jonas heeft een belangrijke vraag voor Gert. Katja wil weten of Arthur bereid is zich weg te cijferen voor de jongeren. Het etentje tussen Reinhout en Suzanne loopt niet helemaal volgens plan.
De dokter heeft nieuws voor Jonas en Lisa. Maar dan kondigt Jonas nog een andere, grote beslissing aan. Suzanne doet hard haar best voor het etentje met Reinhout. Katja schakelt de hulp van Suzanne in om de casting-video te filmen. Maar Suzanne geeft een heel eigen invulling aan die taak.
Ed heeft geweldig nieuws voor Katja, maar zij kan wat ze te horen krijgt amper bevatten. Vic zoekt een manier om de samenwerking met Polifill alsnog te laten doorgaan. Het komt tot een confrontatie tussen Arthur en Raf.
Olivia wil de samenwerking met Polifill boycotten en schakelt hulp in. Arthur maakt het te bont in de Keetal. Katja is allerminst tevreden met zijn aanpak en roept hem op het matje. Vic en Reinhout luchten hun hart over hoe ze zich voelen over Vics moeder.
Jonas krijgt steeds minder hoogte van Ben. Vic is argwanend over de band tussen Reinhout en Suzanne. Arthur vindt een manier om jongeren te lokken, maar heeft hiervoor de hulp van Katja nodig.
Jonas kan zijn fysiotherapeut hoe langer hoe minder luchten. Katja's klant blijkt geen onbekende te zijn. Arthur krijgt niet het gehoopte cliënteel over de vloer. Katja geeft hem raad.
Jonas ontmoet Ben, zijn nieuwe fysiotherapeut. Hun kennismaking verloopt allesbehalve van een leien dakje. Ed komt langs met geweldig nieuws. Wanneer Suzanne ondervindt dat Reinhout eenzaam is, wil zij hier verandering in brengen.
Gert effent het pad naar de toekomst en doet enkele (ongewenste) bezoekjes. Gijs verdiept zich in het reilen en zeilen van de klanten van 't Excuus en komt iets schokkends te weten.
Lars en Jonas racen tegen Lisa en Vic. De Keetal wordt opgemaakt voor een feestelijke heropening.
Jonas verbaast Vic en Reinhout met zijn toekomstplannen. Lars stelt Olivia voor een ultimatum.
Jonas stelt Lisa een cruciale vraag over het ouderschap. Suzanne belooft Reinhout om zijn geheim te bewaren. Vic heeft moeite met de samenwerking met Jonas.
Lisa en Jonas beginnen aan de rest van hun leven samen. Of dat denken ze toch. Thuis wacht hen al een eerste grote verrassing. Suzanne stelt Jonas een cruciale vraag over Reinhout.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.