Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

64 afleveringen

Net voor ze vertrekken, heeft Lisa nog een belangrijke vraag voor Ben. Gijs krijgt tegengas. Zal hij toch doorzetten? Reinhout heeft een belangrijke vraag voor Vic. Die krijgt onaangenaam bezoek en begint zich echt zorgen te maken. Ben en Lisa nodigen vrienden en familie uit in 't Excuus. Maar dan daagt ook een ongenode gast op.
Lisa gaat niet in op Gerts voorstel. Dit maakt Gert razend. Hij zint op wraak. Ben laat Lisa een droomhuis zien. Maar vindt zij het zelf ook een droomhuis? Gert komt erachter dat Heidi's ouders haar als vermist hebben opgegeven. Vic krijgt bezoek van inspecteur Calluwaerts. Er klopt iets niet aan zijn vorige verklaring.
In tegenstelling tot Gert respecteren Suzanne en Katja Lisa's beslissing. Hij heeft een nieuw voorstel voor Lisa. Bovendien overvalt ook Ben Lisa met een toekomstplan. Gerts spelletjes en plannetjes lopen uit de hand. Mira en Arthur zoeken een onderwerp voor een nieuwe podcast. Suzanne en Arthur laten zich verrassen door Sofie.
Stap voor stap ontdekken we de verdwijning van Jonas. Voor Gert gaat niet alles volgens plan.
Lisa heeft een beslissing genomen die haar leven grondig zal veranderen. Niet iedereen is daar evenwel gelukkig mee. Amal heeft een idee waardoor Mira niet meer, of toch veel minder vaak, aan Dorian zal hoeven denken. Gert gaat weer op pad. Katja besluit hem te volgen. Op zijn bestemming is er een verrassende ontdekking. Wat gebeurde er echt op de avond van de veiling?
De relatie tussen Vic en Katja evolueert naar een ander niveau. Gijs heeft goed nieuws voor Elke. Elke heeft op haar beurt dan weer slecht nieuws voor Vic. Mira heeft het moeilijk met het nakende afscheid. Gert is op pad met de wagen.
Katja verplicht Gert zijn pillen weer te nemen, maar zal Gert dit ook doen? Dorian en Mira verzoenen zich. Gijs zorgt voor een mooi afscheidscadeau. Reinhout ziet zichzelf als de ideale huisvader. Suzanne is op van de zenuwen wanneer ze de gynaecoloog belt voor het resultaat van de bijkomende testen: zullen beide kindjes gezond zijn?
Mira reageert niet zoals Dorian verwacht had op het nieuws dat hij bijna naar huis moet. Vic, emotioneel een wrak nu hij niets verneemt van Heidi, reageert op alles en iedereen zeer geprikkeld. En dat valt niet overal in goede aarde. Sofie hoort dat Katja casting verantwoordelijke is en krijgt een idee. Gert doet zich voor als Heidi en maakt een einde aan de relatie met Vic.
Katja ontdekt dat Gert tegen hen gelogen heeft en confronteert hem hiermee. Mira en Dorian leggen het bij en gaan verder dan ze tot hiertoe geweest zijn. Ze voelen zich gelukkig samen, tot Linda roet in het eten gooit. Suzanne en Sofie gaan op onderzoek bij de dokter. Die heeft verrassend nieuws voor Suzanne in petto.
Lisa en Ben proberen te verbroederen met Gert. Sofie denkt haar ideale job gevonden te hebben. Katja ontdekt iets onverwacht bij Gert thuis. Vic kan niet stoppen met denken aan Heidi. Mira besluit actie te ondernemen.
Lisa probeert alle privé- en werkballetjes in de lucht te houden, wat haar maar ternauwernood lukt. Katja laat zich voor Gerts kar spannen. Dorian maakt het goed met Gijs en zoekt troost. Vic probeert zijn werk- en liefdesleven meer richting te geven. Suzanne en Sofie mijmeren over het kleintje in Suzannes buik
Mira uit zware beschuldigingen aan het adres van Sofie. Katja werpt zich op als Gerts beschermengel. Mira twijfelt of Dorian haar wel vertrouwt. Gert doet agressief tegen Gijs.
Lisa vraagt Katja om een wel heel bijzondere rol op te nemen. Suzanne onthult de waarheid aan Katja. Gert maakt korte metten met Heidi. Gijs en Dorian staan lijnrecht tegenover elkaar.
Ben wil dat Lisa zich meer toelegt op hun relatie. Katja verschijnt weer ten tonele. Dorian krijgt de kans van zijn leven, maar twijfelt. Heidi brengt zichzelf in gevaar.
Lisa is niet blij met wat Gert uitspookt. Maar Bens reactie zint haar evenmin. Dorian en Mira beleven hun eerste nacht samen. Wat er gebeurd is, blijft echter een mysterie. Ook Heidi en Vic beleven een nacht samen.
Gert vraagt Lisa om een nieuwe kans, maar haar reactie zint hem niet. Ben heeft er genoeg van en gaat naar Gert. Heidi lijkt haar opdracht als detective nog niet helemaal losgelaten te hebben. Vic reageert lastig op de biecht van Reinhout. Dorian en Mira hun eerste nacht samen neemt een onverwachte wending.
Lisa hakt een knoop door over Gert. Hij reageert furieus. Reinhout heeft het moeilijk met Lisa's beslissing. Mira en Dorian bereiden zich voor op hun eerste nacht samen.
Nu Lisa weet heeft van Heidi's onderzoek, krijgt ze het opnieuw moeilijker om Jonas los te laten en verder te gaan met haar leven. Suzanne hakt de knoop door over haar zwangerschap. Reinhout beveelt Heidi haar onderzoek stop te zetten. Maar zal ze dat doen, net nu ze een nieuw spoor heeft gevonden? Heidi probeert het bij te leggen met Vic. Amal en haar vader gaan de confrontatie aan.
Lisa is er kapot van wanneer ze ontdekt dat Reinhout de dood van Jonas laat onderzoeken. Heidi ontdekt ondertussen iets heel verontrustends over Gert, maar zowat iedereen wil dat ze haar onderzoek stopzet. Gert nodigt Gijs uit voor een etentje. Die stelt echter een strikte voorwaarde. Reinhout zoekt Suzanne op met verrassend nieuws. De Keetal-jongeren zetten hun evenement op poten.
Suzanne worstelt met haar zwangerschap. De Keetal werpt zich op de organisatie van een multicultureel pop-upbuurtfeest, maar dat gaat niet van een leien dakje. Zowel Vic als Gert confronteert Reinhout met de privédetective die hij had ingehuurd. Heidi verdenkt Ben van de moord op Jonas. Gaia is enthousiast over Amals eerste radiospotje, maar het tweede loopt minder vlot.
Lisa neemt een drastische beslissing over de toekomst van haar kind. Suzanne twijfelt of ze nog wel 'geschikt' is voor het moederschap. Dorian verzekert Mira dat hij wel iets van zich wilde laten horen, maar niet durfde. Kan hij haar overtuigen van zijn gevoelens? Amal is woedend wanneer ze hoort dat Arthur Elke op hulp heeft gevraagd. Gert zoekt opnieuw toenadering tot Gijs.
Suzanne pakt Ben aan op haar manier. Hij maakt haar daarna duidelijk wat echt belangrijk is voor hem. Amal krijgt het enkel maar drukker. Kan Amal Mira vergeven nadat die bij haar vader is langsgeweest? Arthur heeft een geweldig idee.
Lisa is niet gediend van Ben zijn loslippigheid. Vic doet Lisa een verrassend voorstel. Suzanne vertelt Reinhout het onwaarschijnlijke nieuws. Zijn reactie is echter niet wat ze verwacht had. Vic zoekt troost bij Elke, maar er blijkt een misverstand in het spel te zijn. Gert komt naar 't Excuus. Dorian troost Mira.
Heidi komt haar ontslag aanbieden bij Lisa. Ben kan niet langer zwijgen. Heidi beweert dat ze oprechte gevoelens had voor Vic, maar gelooft hij haar wel? Heidi licht Reinhout in over haar piste. Amal reageert verrassend op de actie van Mira op het stadhuis. Dorian heeft stress voor de volgende date met Mira.
Vic wil Heidi confronteren met de info die hij van Gert kreeg. Gijs is woest op Gert en wil meer uitleg van hem. Mira blijft niet bij de pakken zitten na het slechte nieuws en gaat op eigen houtje naar het stadhuis. Suzanne krijgt onverwacht nieuws van de huisarts.
Lisa voelt zich alleen. Keert Ben nog terug? Gert wil weten wie de opdrachtgever van Heidi is en hij wil haar onderzoek in zijn voordeel gebruiken. Gijs zoekt Davy op, maar die heeft weinig zin in een gesprek. Dorian trekt zijn stoute schoenen aan, maar bezorgt zichzelf vooral veel stress. Arthur krijgt nieuws over de sluiting van de Keetal.
Lisa en Ben hebben ruzie omdat Ben zijn mond heeft voorbijgepraat over de zwangerschap. Gert doet op Heidi haar gsm een ontdekking die hem in nauwe schoentjes brengt. Suzanne en Sofie leggen het bij. Versiert Dorian eindelijk een date met Mira? Vic schuift Amal al het werk in de schoenen.
Suzanne ontmoet een oude bekende. Ben neemt Gijs in vertrouwen over Lisa, maar Gijs beschaamt dat vertrouwen al snel. Gert verricht verder speurwerk naar Heidi en schakelt een versnelling hoger. Suzanne heeft nog steeds last van allerlei kwaaltjes en maakt een afspraak bij de dokter.
Ben stelt Lisa voor een dilemma. Gert krijgt verrassend nieuws van Pierre en gaat zelf op onderzoek uit. Reinhout en Suzanne willen het uitpraten, maar de uitkomst is eerder onverwacht, vooral voor Reinhout. Suzanne krijgt telefoon van een oude bekende. Michel Vandenbosch moet kiezen tussen het campagne-idee van Amal en Vic.
Lisa neemt de touwtjes stevig in handen. Reinhout en Suzanne worden gedwongen te praten. Vic probeert zijn nederlaag te verteren. Arthur, Mira en Dorian werken aan het dossier. Heidi komt de waarheid te weten over Vics alibi. Gert krijgt schokkend nieuws van Pierre.
Ben neemt een belangrijk besluit in zijn relatie met Lisa. Gert en Vic bijten in het stof. Amals vader zoekt contact op met haar. Reinhout beleeft woelige momenten met Suzanne. Heidi schaduwt Vic.
Ben heeft tijd nodig om na te denken over Lisa's nieuwe situatie. Gert verliest door Elke zijn controle. Lisa grijpt in en stelt strenge eisen aan Gert. Suzanne begint zich zorgen te maken over haar gezondheid. Arthur en Mira staan oog in oog met de vader van Amal.
Lisa vertelt haar grote geheim aan Ben. Gert weet Lisa nogmaals in te pakken. Arthurs problemen worden steeds groter. Heidi verdiept zich in Vics leven. Het wordt Suzanne allemaal te veel.
Lisa vertelt over haar wonderlijke ontdekking aan Suzanne. Elke moet op de blaren zitten. 't Excuus heeft een nieuwe, mysterieuze eigenaar. De politie doet een drugsrazzia in de Keetal. Heidi laat Vic in haar kaarten kijken
Lisa en Ben hebben voor het eerst ruzie. Daarna krijgt Lisa bijzonder nieuws van de dokter. Gert krijgt bezoek van Pierre, wat niet veel goeds voorspelt. Hij wil Amal opnieuw aan boord bij Massa, maar de vraag is of zij dit ziet zitten en hoe Elke zal reageren.
Lisa voelt zich niet lekker. Gert komt langs bij Ben en het wordt allerminst een hartelijk bezoek. Het bod van Reinhout op 't Excuus zorgt voor ruzie tussen Suzanne en hem. Gert krijgt een interessant telefoontje van een nieuwe, bekende klant.
Lisa vraagt Ben om thuis te slapen. Zit er meer achter? Of is ze gewoon moe? Suzanne is razend op Reinhout omdat hij 't Excuus heeft gekocht. Heidi en Vic beleven samen een leuke avond. Dorian probeert Mira uit te vragen. Gert belt naar de voicemail van Jonas. Hij licht een tipje van de sluier van wat hij van plan is met Ben.
Reinhout wil 't Excuus kopen. Zal het hem lukken? Arthur weet niet wat hij met Wannes moet doen. Gelukkig geeft Lisa hem goede raad. Vic zoekt op het werk toenadering tot Elke, maar die reageert niet zoals hij had gehoopt. Mira en Amal zijn druk bezig met hun reclamefilmpje, maar Dorian brengt hen op het ideale podcastonderwerp. Gert zoekt toenadering tot Gijs. Hoe zal hij reageren?
Lisa en Ben delen voor het eerst de lakens , maar is Lisa Jonas al vergeten? Reinhout wil Suzanne helpen om 't Excuus te kopen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Arthur is wel blij met zijn steun. Nu kan hij extra weerwerk geven aan Gert. Vic is onder de indruk van Elke. Gert zoekt toenadering tot Gijs.
Lisa en Ben beseffen dat ze voorzichtig moeten zijn. Reinhout geeft Lisa een update over Gert, en is resoluut: zo kan het niet langer. Gert neemt Vic in vertrouwen. Elke wil Vic helpen om zijn hoofd wat leeg te maken. Amal en Mira hebben luxeproblemen. Gijs en vooral Suzanne laten zich niet ontmoedigen door de hoge vraagprijs voor 't Excuus.
Lisa staat te trillen op haar benen wanneer ze Ben terugziet. Gert wordt ingelicht over een bizarre overschrijving. Reinhout krijgt er ook lucht van en gaat de confrontatie aan. Ook Arthur heeft nieuws voor Gert. Die reageert furieus. Gijs en Suzanne maken samen grootse plannen. Mira heeft haar eigen idee waarom Wannes zo doet, en ze doet een voorstel aan Arthur.
Ben wordt door Heidi stevig op de rooster gelegd. Reinhout vraagt of Lisa kan praten met Gert. Kan zij hem tot enige toegeeflijkheid bewegen? Suzanne stelt zich steeds meer vragen over Heidi. Suzanne krijgt nog een andere onaangename verrassing te verwerken, wanneer plots de eigenaar van 't Excuus haar opbelt.
Reinhout heeft het moeilijk met de manier waarop Heidi haar onderzoek voert. En zeker omdat Vic steeds verdachter wordt. Maar ook Gert wordt aan een ondervraging onderworpen. Gijs krijgt eindelijk Davy aan de lijn. Amal en Mira zoeken een manier om de sponsor op een eerlijke manier in de podcast te krijgen. Reinhout gedraagt zich vreemd en wekt daardoor achterdocht bij Suzanne.
Lisa heeft het moeilijk om een juiste keuze te maken. Heidi wil met Ben spreken. Gert en Reinhout clashen zwaar. Vic doet een ontdekking die een heel ander licht werpt op het avondje strippoker met Elke. Linda, de zus van Gijs, arriveert met een speciale verrassing. Na het incident blijkt de benefietavond maar weinig soelaas te bieden voor de Keetal.
Heidi hoort Lisa uit over Jonas en ontdekt iets dat haar kijk op de zaak grondig verandert. Gijs probeert te bemiddelen tussen Gert en de Keetal, maar maakt het alleen maar erger. Elke en Vic hebben afgesproken voor een pokeravondje. De benefiet lijkt uit te draaien op een succes, maar dat is buiten een jaloerse Wannes gerekend.
Lisa en Ben voelen meer dan vriendschap voor elkaar. Vic wil Elke trakteren, uit erkentelijkheid voor wat ze al gedaan heeft. Elke heeft echter een veel leuker idee. Heidi legt Vic op de rooster en bezorgt haar informatie die nuttig is voor Heidi. Reinhout wil zijn relatie met Suzanne nieuw leven inblazen, maar wil Suzanne dat zelf ook?
Davy zegt zijn afspraak met Gijs af. Reinhout wil Suzanne spreken, maar zij weigert. Elke heeft het ultieme plan bedacht om Gert van de troon te stoten. Suzanne maakt kennis met een knappe man. Gijs vindt dat ze ervoor moet gaan, maar is Suzanne daar wel klaar voor?
Ben vindt de moed om Lisa te vertellen over zijn gevoelens. Hij denkt echter dat die gevoelens niet wederzijds zijn. Mira en Wannes weten een BV te strikken voor het benefiet. Arthur heeft ook een lokale BV geëngageerd, maar daar is Wannes niet zo gelukkig mee. Davy spreekt af met een mogelijk nieuwe comedian, maar die blijkt niet te zijn voor wie hij zich uitgeeft.
Lisa en Ben voelen zich verward. Gert heeft op niets vat, of misschien toch wel? Arthur, Mira en Amal zoeken tevergeefs naar manieren om snel geld te verdienen. Suzanne geeft hen een tip. Vic blijft zich verzetten tegen de relatie van Reinhout. Misschien brengt een gesprek met zijn moeder soelaas?
Lisa volgt haar hart. Gerts ware aard komt bovendrijven. Vic werpt zich op als iemand waarbij Gert terechtkan. Amal maakt de situatie erger voor de Keetal. Gijs spartelt zich door zijn optreden.
Suzanne vertelt Lisa over haar affaire met Reinhout. Heidi schakelt een versnelling hoger. Reinhout probeert Suzanne dichtbij te houden. Arthur vraagt Amal om een gunst. Mira vindt een nieuwe woonst. Vic zijn masterplan treedt in werking.
Gijs ontdekt Bens geheime liefde. Heidi begeeft zich op glas ijs. Gert drinkt voor het eerst weer een glas en gaat daarin te ver. Suzanne vertelt de waarheid aan Arthur en Amal. Gert haat de dynamiek tussen Davy en Gijs.
Lisa breekt voor het eerst sinds de dood van Jonas. Arthur wil het rustig aan doen met Wannes. Reinhout probeert Gert op andere gedachten te brengen. Amal botst met haar familie. Heidi infiltreert in het leven van Gert. Vic wil Gerts vertrouwen winnen. Gijs komt Bens geheim te weten.
Lisa spant Heidi voor haar kar. Reinhout neemt een drastische beslissing. Gert gooit een bommetje in de Keetal. Arthur en Amal staan plots lijnrecht tegenover elkaar. Wannes voelt zich onzeker over Arthurs liefde voor hem. Vic bedisselt een plan om Gert voor zich te winnen.
Lisa laat eindelijk het rouwen om Jonas toe. Davy is niet mals over Gijs' laatste performance. Gelukkig kan Gijs zijn gedachten verzetten in de Keetal. Heidi's nieuwsgierigheid baart Gert zorgen.Hij neemt geen enkel risico. Vic geeft zijn zegen over de vriendschap tussen Reinhout en Suzanne. Maar net dan ontdekt Vic dat die vriendschap toch meer is.
Ben kan het pantser van Lisa doorbreken, maar dat maakt ook indruk op hem. Heidi heeft een dubbele agenda. Reinhout worstelt met zijn geheime relatie met Suzanne. Amal en Mira kunnen de reacties op hun podcast amper geloven. Arthur heeft een plan en schakelt hiervoor Gijs in. Vics geweten wringt. Gelukkig is er Elke om hem op zijn doelen te wijzen.
Het afscheid nemen van Olivia valt Lisa zwaar. Reinhout zorgt echter voor verstrooiing met enkele vragen over Massa. Lily-Rose doet een openhartige getuigenis. De spanning tussen Davy en Gijs loopt op, maar Gijs houdt de boot af. Gert zou graag een vertrouwensband met Vic opbouwen.
Lisa wil zich sterk houden voor Jonas, maar ze krijgt het steeds moeilijker. Zal Suzanne open kaart spelen? Gijs stelt meer en meer vragen. Elke blijft Vic uitdagen. Reinhout heeft een speciaal verzoek voor Gert. Zal hij er op ingaan? Een nieuwe werkkracht dient zich aan bij Massa. Maar is ze wel zuiver op de graat?
Lisa heeft een fijne tijd en kan Jonas even uit haar hoofd zetten. Olivia polst bij Ben of hij ook iets voor haar voelt, maar hij wil enkel een vriendschappelijke band met haar. Hierdoor komt Olivia tot het besef dat het zeker tijd is om te vertrekken bij Massa. Suzanne en Reinhout genieten stiekem van elkaar, tot plots Arthur voor de deur staat.
Suzanne botst op een muur bij Lisa. Olivia praat met Lisa over haar gevoelens voor Ben. Gert legt Elke op de rooster. Elke heeft plannen met Vic. Gijs begint aan zijn try-out. Hij hoopt dat Gert aanwezig zal zijn. Arthur vreest dat hij door het onderwerp van de podcast in de problemen gaat komen. Reinhout en Suzanne hebben het steeds moeilijker om hun relatie geheim te houden.
Suzanne maakt zich zorgen over Lisa. Reinhout trekt enkele opvallende conclusies na zijn bezoek aan Mario Buysse. Suzanne wil er echter niet van weten. Reinhout en Suzanne hebben het niet gemakkelijk, ook al zijn ze dolverliefd. Er komt nieuws uit Londen. Vic en Elke gaan naar de volgende fase van hun plan. Elke plant ook op romantisch vlak 'een move'.
Vic belt met de advocaat in Londen om de zaak uit te klaren. Amal praat in de podcast over Massa. Lily-Rose is bang dat dit slecht gaat ontvangen worden bij Massa en dat dit ook Arthur in de problemen kan brengen. Suzanne denkt dat Davy met Gijs aan het flirten is. Olivia polst bij Ben of hij ook iets voor haar voelt, maar Ben wil enkel maar haar vriendschap.
Reinhout vraagt om meer tijd bij Suzanne en hij trekt naar Mario in de gevangenis. Hij wil weten waarom Jonas dood is en wat Mario hierover kan vertellen. Vic praat met Elke over de Londen-affaire. Hij wil haar helpen als advocaat. Lily-Rose en Amal nemen hun eerste podcast op.
Vic probeert Elke het verhaal uit Londen te ontfutselen. Elke dient Olivia van antwoord na haar ultimatum. Davy heeft een aanlokkelijk voorstel voor Gijs. Lily-Rose wil Amal betrekken bij haar podcast. Arthur is blij dat Lily-Rose en Suzanne het hebben goedgemaakt, en hoopt dat Lily-Rose terugkomt. Maar die heeft haar eigen agenda.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.