Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

80 afleveringen

Kan de brief van Jonas voor Lisa het tij nog keren? Ed komt zijn belofte na. Een groot evenement brengt oude bekenden terug naar Vilvoorde. Katja gelooft niet dat Gert veranderd is. Remco moet het ene na het andere probleem oplossen. Er vormen zich heel wat, verwachte en onverwachte, koppels.
Lisa is weg uit Massa. Wat is Jonas allemaal van plan? Erik vraagt raad aan Katja. Reinhout en Suzanne vinden een luisterend oor bij elkaar. Katja stort zich op haar studies, maar is dat wel wat ze écht wil?
Lisa hakt de knoop eindelijk door. Katja besluit haar oude liefde toch nog niet direct op te geven. Elke durft eindelijk te bekennen wat haar ware gevoelens zijn.
Jonas komt tot inzicht, maar komt dit op tijd? Olivia is op zoek naar een job met meer zingeving. Katja krijgt een voorstel dat ze maar moeilijk kan afwijzen.
Gert krijgt zeer verrassend bezoek in de gevangenis. Volgens Katja staat Lisa helemaal onder invloed van Gert. Arthur is het beu in de Keetal: zijn roeping ligt elders. Katja krijgt zeer bizarre berichten.
Jonas is een emotioneel wrak na het bekijken van de video's. Lars is jaloers op de aandacht die Jonas van Olivia krijgt. En Elke is jaloers op de aandacht die Olivia van Lars krijgt. Het komt tot een aanvaring tussen Remco en Suzanne.
Katja begrijpt niet dat Lisa Gert blijft bezoeken. Ook Suzanne maakt zich zorgen. Olivia denkt na over haar toekomst. Ook Erik doet nu zijn best om het gezellig te maken met de jongeren. Katja komt voor een onaangename verrassing te staan.
Gert heeft nog een belangrijke vraag voor Lisa. In het huis van zijn overleden moeder doet Jonas een zeer bijzondere ontdekking. Pilar heeft het heel moeilijk. Jonas wil meer uitleg van Vic over de verontrustende brief.
Jonas begrijpt niks van de keuze van Lisa. Lars heeft een vraag voor Olivia. Arthur is bijzonder nerveus voor de komst van de jongeren. Aan de toog bij Remco barst Pilar plots in tranen uit. Remco helpt Katja ook bij haar problemen met de VAVA.
Olivia dient haar ontslag in. Vic voelt dat zijn vader Jonas als een zoon begint te behandelen en wordt kinderlijk jaloers. Erik doet een poging om zich met Arthur te verzoenen.
Reinhout doet een laatste poging om Jonas aan boord van de alliantie te houden. Erik beseft door gesprekken met Pilar en Suzanne dat er maar één ding opzit: praten met Arthur.
Olivia zet Lisa en Jonas ertoe aan om met elkaar te praten. Reinhout probeert te bemiddelen tussen Jonas en Vic over de Drift-campagne. Katja vertrekt met hoge verwachtingen naar haar nieuwe job.
De Drift-campagne loopt op zijn eind en blijkt geen onverdeeld succes. Lisa lucht haar hart bij Pilar. Suzanne en Lisa overtuigen Katja om opnieuw contact op te nemen met de vrouw die haar eerder een job had aangeboden.
Jonas wil en zal te weten komen wie van zijn personeel de journaliste van Twentyfourseven zo onbeschaamd heeft ingelicht. Katja krijgt een vreemde jobaanbieding.
Lisa krijgt een onverwacht voorstel. Lars en Olivia wachten vol anticipatie op de finale van de Drift-campagne. Suzanne leert Reinhout kennen.
Lisa en Jonas hebben een hoogoplopende discussie. De Drift-campagne slaat in als een bom. Vic houdt de boel recht op Massa. De Keetal kan niet opengaan wegens vandalisme.
Lisa staat er helemaal alleen voor. Katja begrijpt niet dat ze Gert verdedigt. Lars slaagt erin Olivia mee te slepen in een spannend avontuur.
Vic ontrafelt een geheim van Lisa. Lars treft de laatste voorbereidingen voor de campagnestunt voor Drift. Arthur wordt opnieuw geconfronteerd met zijn belager.
Jonas staat op het punt zijn belofte aan Lisa te breken. Olivia gooit zich opnieuw in het avontuur met een andere man. Remco krijgt verontrustend nieuws.
Lisa is niet blij wanneer ze hoort wie Jonas in vertrouwen heeft genomen over haar geheim. Suzanne heeft nagedacht over Eriks voorstel. Stemt ze toe of niet? Vic vindt eindelijk een nieuwe receptioniste voor Massa.
Lisa lucht haar hart bij Katja. De ruzie tussen Erik en Suzanne bereikt een hoogtepunt. Arthur gaat de confrontatie aan met het groepje homofobe jongeren. Lars en Marthe gaan op date.
Kan Lisa Jonas en Olivia vergeven? Katja's afspraak met coach Jessica gaat niet helemaal zoals gepland. Na een anonieme brief op Massa voor Lisa, groeit Vics wantrouwen verder. Remco wordt voor een hartverscheurende keuze gezet.
Lisa bezoekt een symbolische plek om contact te zoeken met Gert. Suzanne moedigt Katja aan een opleiding tot coach te volgen. Olivia heeft nog niet hét idee voor de Drift-campagne te pakken.
Katja schrijft aan een biografie voor haar website, maar feiten en fictie vermengen zich. Arthur verdedigt Pilar wanneer ze lastig gevallen wordt in de Keetal. Remco krijgt onverwacht bezoek in 't Excuus.
Marthe brengt Lisa onbedoeld op een idee om Gert te helpen. Lisa gaat over tot actie. Marthe is bijzonder geïnteresseerd in het verleden van Massa. Suzanne raadt Katja aan te onderzoeken hoe andere coaches hun loopbaan zijn gestart.
Lisa doet Jonas een voorstel om Gert te helpen. Katja en Remco peppen elkaar op. Pilar is streng voor Suzanne.
Jonas stelt een ultimatum aan Lisa en Gert. Marthe mag beginnen bij Massa. Ze toont veel interesse in de geschiedenis van het bedrijf. Lisa ontdekt wat er aan de hand is. Arthur houdt het niet meer in de Keetal.
Het klikt meteen tussen Marthe en Lars. Katja krijgt het bezoek van een weinig tevreden klant. Terwijl Erik doet alsof er niks aan de hand is, ziet Arthur af tijdens de service in de Keetal.
De ruzie tussen Jonas en Lisa loopt hoog op. Kan Lisa haar mond houden wanneer puntje bij paaltje komt? Suzanne weet niet hoe het nu verder zal gaan. Daar wil Katja haar maar al te graag mee helpen. Lars is zowel kwaad als bezorgd over de toestand van Remco en 't Excuus.
Lisa vraagt Jonas om eerlijk te zijn. Houdt hij nog iets achter? Lars doet een bekentenis aan Olivia.
Erik komt tot een belangrijk inzicht over de Keetal. Maar zijn besluit kan grote gevolgen hebben. De avondshift in de Keetal kent een dramatisch einde.
Lisa beseft dat ze dringend moet praten met Jonas en vraagt hem vroeger naar huis te komen. Vic neemt Lars mee naar het race circuit. Lisa bezorgt Katja een nieuwe klant.
Vic en Jonas gaan een ultieme machtsstrijd aan, en spelen het hard. Coach Katja vraagt Lisa om hulp, maar Lisa heeft andere dingen aan haar hoofd.
Remco beleeft een boeiende ochtend waarin Lars hem verwittigt: al die boetes voor 't Excuus kunnen Remco zijn job kosten. Suzanne probeert de communicatie tussen haar en Erik te herleiden tot het absolute minimum. Vic besluit de angst van Lars deftig aan te pakken.
Lisa heeft het moeilijk wanneer ze de goede band tussen Jonas en Olivia ziet. Celine is Remco's rots in de branding tijdens een moeilijk moment. Katja helpt Arthur op weg en heeft zo opeens weer hoop voor de toekomst.
Arthur voelt zich verantwoordelijk voor de spanning tussen Suzanne en Erik. Remco scoort een topnaam voor een optreden in 't Excuus.
Olivia vindt dat Jonas eerlijker moet zijn. Vic haalt zijn trukendoos boven om de Drift-campagne te lanceren.
Jonas toont zijn leiderschap aan Reinhout en ontroert iedereen op de begrafenis. Erik onthult de reden voor zijn jarenlange afwezigheid. Lars maakt Remco ongerust over de toekomst van 't Excuus.
Gert vraagt Lisa nog om één laatste gunst. Jonas en Olivia hebben een reden om feest te vieren, maar komen daarbij te dicht bij elkaar.
Lisa en Gert bespreken wat Gert precies moet doen. Jonas wil bedenktijd vooraleer hij het contract ondertekent. Remco laat zich door Celine overtuigen om een portier aan te werven. Pilar komt terug uit Spanje en twijfelt aan haar vriendschap met Lisa.
Jonas vermoedt dat Lisa even hard aan hun verloving twijfelt als hij. Katja heeft haar eerste sessie met een cliënt. Lars is niet blij met de manier waarop Remco 't Excuus runt. Remco is ondertussen steeds meer in de ban van Celine.
Jonas stuurt een bericht naar Lisa met de vraag of ze naar de begrafenis van Dorine wil komen. De eerste dansavond in 't Excuus verloopt goed maar eindigt op een valse noot.
Katja maakt zich steeds meer zorgen om Lisa: ze gelooft niet dat ze zomaar wegblijft en stuurt haar een bericht met een ultimatum.
Lisa probeert het vertrouwen van Gert te winnen. Jonas blijft zeer wantrouwig tegenover Reinhout en Vic. Vic en Olivia willen hun idee voor de Drift-campagne uitvoeren, maar Lars staat niet te springen om te doen wat ze vragen.
Lisa heeft een idee over hoe Gert zijn problemen kan aanpakken.Lars neemt op zijn feestje een belangrijke beslissing. Katja coacht een model en brengt meteen Massa in de problemen.
Jonas had Reinhouts antwoord op zijn voorstel niet verwacht. Katja zet Remco in om aan klanten te geraken, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Greet geeft Lars verrassend advies over de ruzie met Remco. De echte verrassing moet voor Lars dan nog komen.
Met gevaar voor eigen leven, zegt Lisa tegen Gert wat ze echt denkt. Katja kiest de Keetal uit als testlocatie voor haar coaching ambities. Ook Remco ontsnapt er niet aan. Vic wil nog niet zo snel opgeven en komt met een creatief idee.
Na veel rode wijn doet Jonas domme dingen. De goede raad van Suzanne schiet bij Katja in het verkeerde keelgat. Lars doet een poging om Olivia om te praten en mee te gaan eten voor zijn verjaardag.
Gert vertelt Lisa over zijn jeugd. Mikhel probeert Jonas te behoeden voor een domme actie. Vic krijgt slechts nieuws van een oud-studiegenoot.
Gert gelooft dat er licht is aan het einde van de tunnel. Jonas komt tot een groot inzicht. Katja wandelt met haar loopbaancoach en raakt nog meer in zijn ban. Remco beseft via een oude bekende dat hij misschien de eerste stap moet zetten om tot een verzoening te komen met Lars.
Een paniekaanval brengt nieuwe perspectieven. Jonas heeft het moeilijk en wil alleen gelaten worden. Vic en Olivia bedenken een marketingcampagne voor de Vlaamse film 'Drift'.
Het nieuws over Dorine doet snel de ronde. Vooral Reinhout is er het hart van in. Hij wil er zijn voor Jonas en schakelt Vic in om te helpen. Katja ontmoet haar loopbaancoach en die brengt haar helemaal in de war.
Lisa ziet hoe Gert reageert op de stem van Katja en probeert er voordeel uit te halen. Jonas heeft al een tijdje niets van zijn moeder gehoord en maakt zich zorgen.
Jonas krijgt een bericht van Lisa dat hem helemaal in de war brengt. Olivia blijft slapen op het appartement van Lars en Remco, waar momenteel een koude oorlog heerst. Katja begint het lange wegblijven van Lisa toch raar te vinden.
Jonas probeert grip te krijgen op de situatie met Lisa en roept hulp in. Suzanne besluit Katja op haar plaats te zetten. Olivia probeert de brokken tussen Lars en Remco te lijmen.
Lisa zoekt een uitweg uit haar benarde situatie. Reinhout doet Jan enkele grote beloftes. Suzanne wil Katja behoeden voor verdriet.
Lisa is getuige van een ijzingwekkend voorval en kan niet zomaar terug naar huis keren. Remco krijgt van Lars een voorstel dat zijn toekomst zal veranderen. Nathan en Mia nemen beiden een belangrijke beslissing.
Lisa krijgt verontrustend nieuws van Pilar te horen. Jonas en Dorine krijgen moeilijk nieuws te verwerken. Suzanne moet beslissen hoe het verder moet met haar toekomst met Erik. Dorine schrikt zich een hoedje wanneer opeens een oude bekende voor haar staat.
Lisa vraagt zich af of Jonas definitief komaf zal maken met zijn verleden met Olivia. Suzanne en Erik staan op een kantelpunt: kunnen ze elkaar nog vertrouwen of is het te laat? Nathan komt meer te weten over zijn verwantschap met Jonas.
Olivia vraagt aan Jonas of hij haar nog graag ziet. Jonas heeft niet veel vertrouwen in de alliantie die Reinhout Vincke voorstelt.
Jonas verneemt wat er tijdens zijn afwezigheid allemaal gebeurd is. Jonas heeft geen vertrouwen in het voorstel van Reinhout Vincke. Suzanne ontdekt dat Erik geheimen voor haar heeft.
Lisa krijgt een onverwacht geschenk. Vic Vincke ontmoet de advocaat van Bianca en zet hem onder druk. Lars krijgt nog een financiële opdoffer te verwerken.
Katja vermoedt te weten wie haar stalkt en stapt naar de politie. Vic Vincke doet zijn intrede in Massa: hij komt Nathan helpen in de zaak van de schadeclaim.
Op Katja's aandringen belt haar aanbidder haar op. Gio heeft dan toch een zwaar feestje gegeven voor zijn collega's. Dorine ziet plots Lisa en praat emotioneel over een ver verleden, toen ze nog gelukkig was.
Lisa confronteert Olivia. Op Massa valt op hoogst mysterieuze wijze de wifi uit. Katja weet wie hen kan helpen. Suzanne en Erik praten over hun toekomst. Maar dan heeft Suzanne nog een hele belangrijke vraag voor Erik.
Jonas wordt steeds wanhopiger. Katja besluit de koe bij de horens te vatten en belt haar geheime aanbidder op. Gio probeert het goed te maken met Lars, maar blijft tegelijk voor onaangename verrassingen zorgen.
Erik voelt zich schuldig over het verleden tegenover Lisa. Olivia stelt een belangrijke vraag aan Lisa. Mia is blij dat de Bybbee-campagne een vervolg krijgt. Nathan geeft haar een bijzonder advies.
Jonas worstelt met zijn gevoelens. Tegen Mikhel kan hij vertellen wat hij echt voelt. Lisa mist Jonas enorm. Nathan doet er nog een schep bovenop. Erik heeft enkele ideeën voor de Keetal, maar die vallen bij Suzanne in slechte aarde.
Tijdens de speeddate heeft Remco een klik met iemand waarvan hij het niet had verwacht. Nathan en Mia groeien steeds dichter naar elkaar toe.
Lisa presenteert Nathan en Mia haar idee voor de Bybbee-campagne. Remco zorgt, dankzij Katja, voor een leuke avond in 't Excuus.
Katja begint met veel enthousiasme aan haar job als onthaalmedewerkster, maar ze maakt het al snel te bont. Lars vraagt Gio om met hem in het oude appartement van Jonas te gaan samenwonen. Wat bij Remco tot jaloezie leidt.
Lisa verhuist officieel naar het penthouse en beleeft er haar eerste nacht. Ook al is Jonas er niet, het wordt een stormachtige nacht. Lars en Remco houden sollicitatiegesprekken. De eerste kandidaat is een oude schoolvriend van Lars: de ruige Gio. Erik wil mede-eigenaar van de Keetal worden en bewijst zijn kookkunsten aan Suzanne.
Jonas is verdwenen. Dorine krijgt het verhaal van Olivia en Jonas te horen, maar ze vermoedt dat Jonas snel zal terugkomen. Met het vertrek van Jonas verandert Babette van strategie. Lars zoekt een vervanger voor Sidney en zowel Greet als Remco lijkt geïnteresseerd in de job. Suzanne en Erik besluiten Katja te ontslaan uit de Keetal.
Lisa en Jonas zoeken toenadering tot elkaar, tot Lisa een voorstel lanceert waardoor Jonas helemaal overstuur raakt en een drastische beslissing neemt. De tijd is gekomen dat Elke vertrekt. Zal Lars haar laten gaan of bedenkt hij zich nog op het laatste moment? Babette speelt ondanks de waarschuwingen van haar vader een gevaarlijk spel in Massa.
Lisa komt meer te weten over Olivia en haar vroegere relatie met Jonas. Katja waarschuwt Erik om niet met de voeten van haar moeder te spelen. Greet stelt de ultieme vraag aan Erik: wil hij een relatie met haar? Nathan en Mia zoeken opnieuw toenadering tot elkaar. Lars staat voor een moeilijke keuze: blijven of Elke vergezellen naar Londen?
Lisa nodigt Olivia uit om te komen eten, wat bij Jonas in het verkeerde keelgat schiet. Nathan probeert het goed te maken met Mia. Elke beseft dat ze misschien alleen zal moeten terugkeren naar Londen. Katja schopt tegen de schenen van de mensen rond haar. Het toetreden van Erik tot de vennootschap van de Keetal blijkt moeilijker dan gedacht.
Lisa zoekt uit hoe diep de relatie tussen Jonas en Olivia vroeger ging. Elke en Lars worden samen wakker. Remco vraagt zich af wat er gebeurd is tussen hen. Katja maakt onnodige kosten in de Keetal en het komt tot een ruzie met haar moeder. Suzanne en Erik beseffen dat ze de zakelijke kant van de Keetal moeten herbekijken. Babette gedraagt zich als een bitch tegenover haar collega's.
Jonas kan maar niet geloven dat zijn verleden hem inhaalt. Lisa vraagt zich af of Jonas zijn ex-lief tussen hen in zal komen te staan. Door een misverstand komt het contract van Mia met Massa onder druk te staan. Elke en Lars merken hoe vertrouwd ze zich nog steeds bij elkaar voelen.
Jonas houdt vast aan zijn plan om Lisa officieel ten huwelijk te vragen. De verrassing komt echter uit een heel andere hoek. Opeens duikt een spook uit Jonas zijn verleden op. Nathan en Jonas proberen de strijdbijl te begraven en kijken of ze het voorstel om samen CEO van Massa te worden, kunnen aanvaarden. Nathan heeft het echter nog steeds moeilijk, hij voelt zich heel erg gekwetst door Lisa.
Jonas en Lisa genieten van hun geluk. Jonas wil het huwelijksaanzoek nog eens officieel overdoen, met champagne, een etentje en vooral met een echte verlovingsring. Wanneer het nieuws van Gert hen bereikt, vraagt Lisa zich af of dit nu wel een goed idee is. Nathan heeft het er moeilijk mee dat Lisa en Jonas elkaar weer hebben gevonden, Katja en Lisa verzoenen zich.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.