Lisa

Lisa

Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

89 afleveringen

Lisa ziet haar hele leven voorbijflitsen en beseft wat ze moet doen. Ze neemt een drastisch besluit.
Jonas neemt afscheid van het personeel op Massa. Lisa loopt letterlijk in haar eigen ongeluk. Pilar en Jelle worden herenigd en zijn dolgelukkig. Dorine vraagt aan Reinhout om zijn dochter Babette op haar plaats te zetten.
Jonas neemt afscheid van Lisa en Nathan. Nathan is aangeslagen door Lisa's reactie en laat zich inpalmen door Babette. Suzanne is jaloers.
Lisa vindt het allemaal veel te snel gaan en neemt een harde beslissing. Babette wil steeds meer invloed bij Massa, tot ergernis van Dorine en Greet. De shoot voor Flirt loopt niet van een leien dakje. Katja kan zich maar moeilijk schikken in haar nieuwe rol in de Keetal en haar omgeving moet het ontgelden.
Lisa is in tweestrijd. Het nieuws dat Gert gesignaleerd is, verspreidt zich snel. Dorine huurt extra security in. Greet kan Babette niet uitstaan.
Suzanne verklapt per ongeluk wat Nathan van plan is. Lisa slaat in paniek. Katja werkt in de Keetal en ze stelt voor om de boekhouding over te nemen. Jonas plant om terug naar L.A. te verhuizen. Babette maakt zich niet populair bij het personeel van Massa. Lisa denkt dat ze Gert ziet.
Jonas en Nathan ontdekken dat Lisa niet zwanger is. Allebei willen ze voor haar vechten. Tussen Suzanne en Erik gaat het steeds beter. De pitch voor Flirt wordt goed onthaald door de klant.
Wanneer Nathan vertelt aan Lisa dat hij het weet, valt zij compleet uit de lucht. Lisa wil van Jonas weten waarom hij ineens zo afstandelijk is. Jonas lucht zijn hart bij Pilar. Lars heeft nieuws uit Londen.
Jonas denkt dat hij Lisa definitief kwijt is en stapt uit de Flirt-campagne. Nathan begrijpt niet wat er aan de hand is en spreekt er Jonas op aan. Pilar vertelt aan Jelle wat er scheelt. Gert ontmoet Igor.
Nathan en Babette vergaderen samen over de opdracht voor Flirt. Dat is helemaal niet naar de zin van Lisa. Nathan wil Lisa verrassen. Dorine heeft in de gaten dat Jonas Lisa graag ziet en maant hem aan voor haar te vechten. Katja is terug thuis en springt bij in de Keetal.
Katja voelt zich schuldig en vraagt vergiffenis aan Lisa. Jonas is kwaad op Babette en maakt haar duidelijk dat ze zich niet met zijn familie moet bemoeien. Ondertussen komt er een nieuwe opdracht binnen voor Octopus. Nathan ziet het meteen zitten. Erik bekent aan Suzanne dat hij haar nog altijd graag ziet.
Katja krijgt bezoek van Babette en doet haar een aanlokkelijk voorstel. Babette stelt Jonas een businessplan voor en stilaan begint hij de aanwezigheid van Babette te accepteren. Suzanne en Erik groeien weer dichter naar elkaar toe. Jelle vreest voor zijn job bij zowel Massa als in de Keetal.
Gert helpt Katja. Katja is bang van Gert. Babette probeert te stoken tussen Nathan, Lisa en Jonas. Dorine waarschuwt Jonas dat hij Babette in de gaten moet houden. De politie doorzoekt het penthouse en vinden iets opvallends.
Jonas lokt Katja in de val en hij bekomt van de hele situatie bij Nathan en Lisa. Die troost hem en laat vallen dat hij ook familie is. Suzanne maakt zich zorgen om Katja en zoekt steun bij Erik.
Jonas bekijkt de beelden en rouwt om zijn vader. Nathan en Lisa vangen hem op. Katja voelt zich in het nauw gedreven wanneer Suzanne haar confronteert met de waarheid. Suzanne zoekt steun en troost bij Erik.
Gert brengt Dorine een bezoekje in het ziekenhuis. Lisa wordt wakker naast Jonas. Suzanne zit in de knoop met haar gevoelens en lucht haar hart bij Lisa.
Jonas is in alle staten en leunt mentaal op Lisa om de shock te boven te komen. Nathan ziet Lisa en Jonas samen en trekt verkeerde conclusies. Jelle speelt open kaart met Pilar en zij is blij dat hij zo open en eerlijk is. Suzanne heeft slecht nieuws over Patrick.
Dorines woorden dringen eindelijk door bij Jonas. Alle puzzelstukjes vallen in elkaar en hij gaat woedend op zoek naar Gert. Elke en Remco zijn klaar om naar Londen te vertrekken. Nathan en Lisa vergaderen met Bahir, de CEO van GoodFood en moeten hem aan het lijntje houden wanneer Jonas niet komt opdagen.
Nathan en Lisa zijn in shock wanneer ze de video van Mark zien. Ze besluiten dat het beeldmateriaal naar de politie moet. Dorine wil zelf de waarheid aan Jonas vertellen. Patrick en Erik verbroederen. Jelle maakt zich zorgen en vlucht naar Mikhel.
Dorine voelt zich in de steek gelaten en maakt zich zorgen over Katja's manipulatieve plannetjes. Pilar en Remco helpen Jelle zijn tegenprestatie te filmen. Nathan vindt een oude USB-stick van Katja.
Babette wil steeds meer te zeggen hebben op Massa en stelt aan Jonas voor dat ze pr-verantwoordelijke wordt. Katja is daar echter niet mee opgezet. Nathan stoort zich mateloos aan Lisa, die steeds de kant van Jonas kiest. Remco ontdekt dat Jelle gefaald heeft in zijn laatste challenge en wijst hem erop dat hij zijn tegenprestatie moet doen.
Katja trekt bij Gert in. De verkoop van Gerts aandelen van Massa, loopt anders dan verwacht. Suzanne zit nog steeds met twijfels over Patrick. Elke heeft haar zinnen weer op Londen gezet en is volop op zoek naar een kamer om te huren. Remco heeft een verrassing voor Elke. Jelle begint aan zijn nieuwe challenge en beseft dat hij nog maar één keer mag verliezen voor hij een tegenprestatie moet doen.
Jonas is niet opgezet met de leugens van Katja en zet haar aan de deur. Katja is woedend op Gert, die haar geheim zomaar verklapt. Lisa en Nathan werken ondertussen verder aan de campagne voor GoodFood. Lisa kan zich niet goed concentreren. Lars overhoort een gesprek tussen Etienne en Brigitte en waarschuwt Elke.
Lisa kan zich niet meer herinneren wat er is gebeurd. Katja wordt naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen is aangedaan van het nieuws. Lisa kampt met een groot schuldgevoel, maar komt al snel de waarheid te weten. Pilar voelt een afstand tussen haar en Jelle. Elke vertelt Remco over wat ze met het ingezamelde geld gaat doen. Gert vertelt Jonas schokkend nieuws.
Lisa en Nathan krijgen voor GoodFood een internationale opdracht, en besluiten de hulp van Massa in te schakelen. De benefietavond helpt alweer snel opbergen wanneer plots haar vader voor neus staat. Katja krijgt moeilijk nieuws te verwerken en beraamt een plannetje.
Katja wil oorlog. Lisa en Nathan smijten zich volledig in een reclamecampagne, maar Nathan krijgt het moeilijk. Gert verkoopt zijn aandelen van Massa. Suzanne wil meer tijd. De benefietavond loopt anders dan verwacht.
Lisa en Nathan leven op een wolk. Jonas gaat zich volledig focussen op Massa en laat de negatieve gevoelens achter zich. Ondertussen ontfermt Dorine zich over Katja, ze wil dat Katja Gert een kans geeft. Suzanne wordt verrast door Patrick.
Lisa doet bij Nathans schermwedstrijd een bekentenis die hem vleugels geeft. Jonas wil iets vertellen aan Lisa. Katja wil niet zo snel opgeven. Remco en Elke zijn klaar voor het benefietoptreden.
Nathan is Lisa's reddende engel tijdens haar pitch voor Goodfood. Suzanne neemt een belangrijke beslissing. Lisa wil Pilar tonen dat Jonas eventuele gevoelens voor Nathan niet in de weg staat. De test leidt tot enkele drastische beslissingen.
Lisa heeft het moeilijk om nog samen te werken met Nathan. Suzanne mist de oude Keetal. Dorine wil Gerts verliefdheid uit zijn hoofd praten. Lars en Remco plannen een benefietavond ten voordele van Elkes verhuis naar Londen. Jonas engageert zich om Nathans personal trainer te zijn ter voorbereiding van zijn duel met Dimitri.
Octopus krijgt een opdracht van Goodfood voor het maken van drie spots. Nathan moet Lisa iets vertellen. Suzanne zit op haar tandvlees. Ze wil extra hulp in de keuken, maar volgens Patrick kunnen ze zich dat niet veroorloven. Dimitri daagt Nathan uit voor een duel. Renée en Dorine komen tot een verzoening.
Katja nodigt Nathan en Lisa uit voor een etentje om hun vennootschap te vieren, maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter zit. Gert heeft het steeds moeilijker met Katja. Lars beseft dat hij Elke mist. Suzanne krijgt een inzinking.
Nathan ontmoet Dimitri en wil praten. Hij wil zich concentreren op de toekomst, en het verleden achter zich laten. Lisa en Nathan beslissen een nieuwe stap te zetten met Octopus. De date van Pilar en Jelle eindigt in ruzie. Lars is ongerust over het vertrek van Elke.
Lisa maakt zich zorgen om Nathan, maar hij wil het verleden achter zich laten. Jonas, Katja, Gert en Dorine werken de ideeën uit voor Alerto. Elke vertrekt en Lars maakt zich grote zorgen. Pilar en Jelle gaan op date.
Katja wil dat Gert haar met rust laat. Lisa droomt ervan om van Octopus een echt bedrijf te maken. Lars durft de waarheid niet te vertellen aan Elke.
De Noble-shoot verloopt minder vlot dan gedacht. Lisa is in paniek. Katja wil dat zij en Jonas het gezicht van een nieuwe campagne worden. Gert wil dat Katja Jonas overtuigt om hem een functie te geven in Massa. De ruzie tussen Elke en Lars escaleert verder.
Jonas is geschrokken van Katja's gezondheidsproblemen en wil haar helpen. Nathan kan er niet mee lachen dat Lisa achter zijn rug een oplossing zoekt om geld te lenen. Tussen Lars en Elke gaat het van kwaad naar erger. Remco probeert te sussen, maar zonder veel resultaat. Jelle heeft een nieuwe challenge.
Jonas probeert Katja te bedaren, maar Katja neemt hier geen genoegen mee. Lars confronteert Elke met haar werk in Club Gigi. Lisa en Nathan richten de living in als bureauruimte voor Octopus, maar stuiten meteen op een nieuw probleem. Pilar twijfelt over haar gevoelens voor Jelle.
Jonas en Lisa praten over gevoelens. Katja heeft alles gehoord en voelt zich tweede keuze. Ze lucht haar hart bij Dorine, die ondertussen met een ander geheim zit. Nathan en Lisa storten zich op het eerste project van Octopus. Lars is kwaad op Elke, maar ook op Remco omdat hij Elke Club Gigi heeft aangeraden als werkplek.
Jonas biedt Lisa een nieuwe job aan. Ze legt haar hart bloot bij hem, maar Jonas weet niet hoe hij hierop moet reageren. Lisa zoekt daarop steun bij Nathan en Pilar. Professioneel blijft ze niet bij de pakken zitten. Samen met Nathan liegen ze over hun eigen bedrijf. Lars komt te weten dat Elke loog over haar repetities en trekt zelf op onderzoek uit.
Gert chanteert Dorine. Ze heeft amper tijd om de shock te verwerken en krijgt last van steken op de borst. Jonas en Nathan maken het goed. Lisa komt te weten dat Jonas de shoot voor Noble Elite heeft geannuleerd. Hij heeft ook een voorstel voor Lisa, maar voor haar is het niet genoeg om alles zomaar te vergeten en te vergeven.
Jonas wil Lisa waarschuwen dat haar klacht tot niets zal leiden, maar Lisa vertrouwt hem niet meer. Elke heeft nieuw werk, terwijl Lars daar niet van op de hoogte is. Jelle besluit na Pilars jaloerse gedrag om de leugendetectortest te doen als challenge. Er zijn spanningen tussen Lisa en Nathan.
Lisa staat nog steeds met lege handen en wordt stilaan wanhopig. Ze heeft er genoeg van en laat Massa weten wat ze van plan is. Dorine en Jonas proberen haar op andere ideeën te brengen. Nathan wil haar tot rust brengen. Elke zit in geldnood en besluit te gaan solliciteren in Club Gigi. Pilars onzekerheid en jaloezie spelen op.
Pilar probeert met Jelle te praten over haar gevoelens, maar ze blijft twijfelen aan zijn oprechtheid. Katja wordt steeds zieker. Elke confronteert Remco met Club Gigi, de zogenaamde jobopportuniteit die hij haar had aangeboden. Lisa en Nathan bedenken samen een plan en schakelen Greet in.
Lisa komt te weten wie haar idee voor de Noble-campagne gestolen heeft. Wanneer ze naar Jonas gaat, in de hoop dat hij dit wil rechtzetten, blijkt dat ze niet op zijn hulp kan rekenen. Jelle en Pilar voelen een vonk overslaan, maar zitten allebei in de knoop met hun gevoelens. Katja voelt zich niet goed, en het gaat van kwaad naar erger.
Jonas vermoedt dat Lisa en Nathan een koppel zijn. Het is Remco's eerste dag als babysitter en hij gaat er volledig voor. De sfeer in de Keetal is optimaal wanneer ze het nieuws krijgen van Petit. Op het werk van Lisa is de sfeer onder nul wanneer ze nietsvermoedend haar idee voor de Noble campagne pitcht.
Nathan probeert Jonas ervan te overtuigen dat enkel hij de waarheid spreekt. Nathan vlucht naar Lisa. Renée gaat op zoek naar een babysit. Jonas wordt door Dorine gepusht om Nathan uit Massa te werken, maar Jonas wil eerst Nathan zelf spreken. Dit wordt hem echter onmogelijk gemaakt door een tussenkomst van Lisa.
Jonas is jaloers op de goede band tussen Lisa en Nathan. Ondertussen moet hij zijn werknemers motiveren om een goede pitch te vinden voor Noble Elite, maar dat verloopt moeizamer dan gedacht. Lisa vergeet haar tablet in 't Excuus en dat heeft grote gevolgen voor de Noble-campagne. Gert duikt provocerend op in Nathans kantoor en bedreigt hem met een briefopener.
Lisa verspreekt zich tegen Jonas over het verleden van Nathan. Jonas confronteert Nathan hiermee, wat hem volledig van slag brengt. Lisa biedt Nathan een luisterend oor. Ondertussen werkt Lisa voor Placemarket aan de pitch voor Noble Elite. In de Keetal staat er veel op het spel, Petit zal bepalen of ze een ster krijgen of niet. Gert en Katja broeden op nieuwe plannen.
Lisa werkt aan een campagne die haar voortdurend aan Jonas doet denken. Ondertussen hoort ze via Kamiel een verontrustend verhaal over Nathan. Gert blijft Nathan plagen. Het speeddaten in de Keetal valt tegen. Lars en Renée hebben een discussie.
Wanneer Lisa hoort dat Jonas langskomt is al haar zelfvertrouwen weer weg. Nathan beseft dat zijn verleden hem langzaamaan inhaalt. Pilar neemt het hele datinggebeuren zelf in de hand.
Lisa gaat helemaal op in haar eerste pitch voor MarketPlace en voelt zich herboren. Gert heeft gevoelige informatie uit Nathans verleden en wil dit gebruiken om hem uit Massa weg te krijgen. Gert krijgt een verrassende bondgenoot. Pilar heeft door dat Suzanne haar probeert te koppelen en is furieus.
Gert krijgt een strakke deadline om de interest terug te betalen. Lisa start haar eerste dag bij MarketPlace. Jonas treurt stiekem om het vertrek van Lisa. Suzanne wil Pilar opnieuw koppelen. Jonas wil Gert helpen.
Katja en Lisa hebben een goed gesprek met elkaar. Jonas ontdekt wat Gert gedaan heeft en neemt een beslissing.
Jonas mist Mark, zeker nu hij zelf vader gaat worden. Hij wil een goede vader zijn. Katja heeft het steeds moeilijker met de leugen. Gert chanteert Katja en wil dat ze ervoor zorgt dat Jonas en Nathan vertrekken uit Massa. Lisa neemt een drastische beslissing.
Dorine gaat akkoord met de voorwaarden van Vanessa. Gert is woedend. Het afscheidsfeestje voor Vanessa in de Keetal eindigt iets anders dan gepland voor Lisa. Elke is terug uit Londen met groot nieuws.
Jonas twijfelt over het voorstel van Vanessa. Jonas stort zijn hart uit bij Nathan. Gert maakt een afspraak met Igor. Dorine is woest wanneer Vanessa haar vertelt wat Gert gedaan heeft. Katja overweegt haar mogelijke opties. Pilar is jaloers op de vriendschap tussen Lisa en Vanessa, ze besluit om extra shiften te draaien in de Keetal. Suzanne wil Pilar helpen aan een lief.
Lisa brengt veel tijd door met Vanessa, waardoor Pilar zich alleen voelt. Remco hervalt in oude gewoontes. Jelle en Serge proberen zoveel mogelijk wijn te verkopen tijdens de middagservice. Gert krijgt onverwacht bezoek. Vanessa heeft haar audit afgerond en legt de resultaten voor.
Lisa en Vanessa gaan samen dansen. Remco is plots in de ban van een gezonde levensstijl, tot grote ergernis van Sino en Lars. Jelle heeft een nieuwe uitdaging. Katja probeert om haar relatie met Jonas nieuw leven in te blazen, Jonas is terughoudend. Nathan heeft foto's gemaakt voor Massa, iedereen is enthousiast, behalve Gert. Katja is radeloos. Gert krijgt een vreemd telefoontje van Igor.
Lisa heeft niet door dat Pilar haar beste vriendin mist. Gert doet een poging om Vanessa om te kopen. Patrick is jaloers op de charmante sommelier Serge en schakelt Jelle in. Sino is teleurgesteld in Remco, hij probeert tot 'zichzelf' te komen en besluit zijn lichaam te zuiveren van ongezond voedsel. Lars neemt hem niet serieus.
Jonas heeft een voorstel voor Nathan. Lisa krijgt van Katja te horen dat Jonas hun relatie nog een kans wil geven. Lisa wil dat Nathan de foto's maakt voor de Climamaxi-campagne, maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd. Vanessa maakt aan Gert iets duidelijk. De relatie tussen Sino en Remco verloopt niet zoals gehoopt.
Dorine heeft door dat Katja een vuil spel speelt, maar kan haar niets verwijten, zij is degene die haar zei dat ze moest vechten voor wat ze wou. Jonas neemt een besluit. Vanessa motiveert Lisa en speelt haar leiderschap uit. Jonas vertelt Nathan over halfzusje Lotta.
Vanessa is erg geïnteresseerd in wat er speelt tussen Lisa en Jonas, maar krijgt geen duidelijke antwoorden. Lisa heeft het ondertussen moeilijk om zich professioneel te gedragen in de buurt van Jonas. Katja is nog steeds woedend en neemt wraak op Jonas. Lisa is verbaasd wanneer Katja haar wil vergeven. Lars staat voor een moeilijke beslissing.
Lisa ontdekt dat er voorwaarden aan haar terugkomst bij Massa gekoppeld zijn en beseft dat ze langer dan gepland zal moeten blijven. Renée heeft slecht nieuws voor Lars. Katja is in alle staten, maar Dorine wil dat ze terugvecht. Nathan begint aan zijn nieuwe job binnen Massa, tot grote ergernis van Gert en confronteert hem met iets uit het verleden.
De Albrechtsen zijn opgelucht met de beslissing van Lisa. Elke heeft er genoeg van om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Lars wil het goedmaken en heeft een grote verrassing voor Elke. Vanessa vertelt Lisa dat aan het ontvangen van het krediet ook enkele verwachtingen vasthangen.
Lisa heeft groot nieuws. Pilar begrijpt haar beslissing niet. De auditeur ontdekt dat alle succesvolle campagnes van Massa voortkomen uit ideeën van Lisa. Katja blijft haar zwangerschap faken om Jonas niet te verliezen. Jonas biedt Nathan een job aan in Massa.
Lisa is in de war en duwt Jonas opnieuw van zich weg. Dorine confronteert Sino met bewijzen en ze dient haar ontslag in. Ondertussen staat Massa in rep en roer door het bezoek van de auditeur. Dorine en Gert sloven zich uit om Vanessa op haar wenken te bedienen. Lisa stort haar hart uit tegen Pilar en neemt een drastisch besluit.
Jonas' besluit staat vast: hij wil zich focussen op zijn toekomst. Katja is er het hart van in en legt alle schuld bij Lisa. Suzanne is zwaar teleurgesteld in Jonas. Sino en Remco worden in Massa betrapt door de auditeur.
Jonas zit in de knoop en uit zijn dilemma bij Nathan. Katja is nerveus en snauwt iedereen af. Dorine probeert Katja ervan te overtuigen om te stoppen met liegen. De ergernissen van Elke nemen toe. Sino, de nieuwe werkneemster op Massa, nodigt Remco uit.
Zowel Jonas als Lisa doen alsof ze elkaar hebben losgelaten, maar bij de eerste confrontatie blijkt dat allesbehalve het geval. Dorine ontdekt dat Katja heeft gelogen, maar Katja wil het anders oplossen. Elke voelt zich verdrietig.
Lisa probeert Jonas los te laten, maar dat wordt haar behoorlijk moeilijk gemaakt. Pilar en Suzanne proberen er haar bovenop te helpen. Ondertussen maakt Katja gretig gebruik van de situatie. Lars vertelt Greet dat hij de vader is van Lotta. Elke kan haar ontgoocheling niet langer verbergen.
Nathan laat de Albrechtsen weten dat hij opnieuw vertrekt. Jonas heeft het moeilijk met het feit dat Lisa hem wegduwt. Katja en Jonas praten. Jonas is overdonderd met het nieuws van Katja. Lars en Lotta groeien dichter naar elkaar toe.
Dorine gelooft in eerste instantie niet dat Nathan de waarheid spreekt. Vooral Gert heeft het er moeilijk mee en gaat op onderzoek. Renee trekt in bij haar zieke ouders en laat Lotta over aan de zorgen van Lars. Suzanne maakt zich zorgen. Lisa wil zo weinig mogelijk contact met Jonas.
Dorine en Gert proberen te achterhalen wie Nathan echt is. Remco heeft een nieuwe vriendin, Sino. Tijdens de heropening van de Keetal probeert Lisa Jonas te ontwijken, wat niet volledig volgens plan verloopt. Nathan onthult zijn ware identiteit aan Dorine en Gert.
Katja confronteert Jonas met haar vondst. Jonas minimaliseert het, maar Katja kan het niet loslaten. De ontmoeting tussen Dorine en de auditeur Nathan De Geest verloopt vlotjes, totdat Jonas het gesprek onderbreekt met nieuws van de bank. In 't Excuus treedt Mystery op, Remco is in zijn nopjes.
Gert drinkt zich steeds meer te pletter en zorgt voor opschudding in de Keetal. De bank stuurt een auditeur naar Massa, en deze blijkt geen onbekende voor sommigen. Katja is achterdochtig en doorzoekt Jonas zijn spullen. Lars en Elke hebben iets te vertellen.
Jonas keer terug naar Massa waar de problemen zich opnieuw opstapelen. Dorine vertelt aan Jonas en Katja hoe Gert onder een hoedje speelde met Dr. Haentjes. Jonas is razend. Pilar is nu officieel vennoot van de Keetal en neemt haar nieuwe status zeer ter harte. Elke en Lars nemen een belangrijke beslissing.
Dorine wil dat Lisa Massa verlaat, tot grote vreugde bij Katja. Jonas is hier niet mee opgezet. Dorine kan een gesprek tussen Dr. Haentjes en Gert afluisteren en ontdekt wat Gert heeft gedaan. Lars wil Elke ten huwelijk vragen maar net dan komt Renee met belangrijk nieuws. Renee verhuist en haar opvolger staat meteen al klaar om in te trekken in het appartement van Lars.
Jonas ziet zijn ongeval als een teken: hij moet bewuster gaan leven en hij twijfelt aan zijn relatie met Katja. Ondertussen eist Blackfield Pharma een schadevergoeding van Massa. Dorine legt alle schuld bij Lisa. Renee doet een merkwaardige ontdekking over haar dochter Lotta. Lars bereidt een optreden voor van Mystery.
Jonas wordt afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij een hartstilstand krijgt. De dokters kunnen hem stabiliseren, maar Lisa voelt zich enorm schuldig. Pilar probeert haar te troosten. Pilar stelt zich borg voor de kosten die Suzanne en Patrick hebben gemaakt. Op die manier kan ze de Keetal redden van de ondergang. Als dank maken Suzanne en Patrick haar aandeelhouder van het restaurant.
Suzanne komt te weten dat Patrick een lening heeft afgesloten met Luc Haentjes. Ze voelt de bui al hangen wanneer Luc het contract komt verbreken. Katja voelt zich verraden door Jonas. Lars kan maar niet verkroppen dat Elke een ander heeft. Lars legt zijn ziel bloot bij Elke en dat blijft niet zonder gevolgen. Remco vreest nog altijd dat hij hij niet mannelijk genoeg is.
Lars vermoedt dat Elke de nacht heeft doorgebracht met Darren, in zijn zetel. Lars maakt alles klaar voor de komst van Lotta. Hoewel het moeilijk is om tegen hun eigen bedrijf in te gaan, gaan Jonas en Lisa door met hun idee om de getuigenissen over Babyprom te laten plaatsvinden. Wanneer het benefiet op een sisser uitdraait, zijn ze trots.
Jonas en Lisa gaan akkoord dat ze de getroffen vrouw(en) moeten laten getuigen over hun vroeggeboortes tijdens het benefiet van Katja. Lisa komt via de journaliste aan Marianne Mullers nummer en weet haar te overtuigen om te getuigen op het benefiet. Jonas en Katja zitten echter niet op dezelfde lijn. Jonas trekt naar de Keetal, waar hij dronken wordt samen met Lisa.
Luc Haentjes probeert Lisa voor zijn kar te spannen, maar Lisa wil antwoorden van hem. Luc antwoordt echter afwijkend. Hij probeert Lisa te paaien met champagne en parels. Lisa laat zich niet omkopen en wil dat hij de lancering van Babyprom uitstelt tot er een garantie is over de veiligheid van het product, maar Luc weigert.
Lisa en Jonas helpen Renée bevallen in de auto. Moeder en dochter stellen het goed, maar Lisa en Jonas ontdekken dat Renée Babyprom nam. Ze vermoeden dat dit verband houdt met de vroegtijdige bevalling van Renee. Jonas bespreekt dit met Gert en Dorine. Ze besluiten de laatste resultaten van het labo af te wachten.
Lisa en Jonas vertrouwen de situatie rond Babyprom niet helemaal. Ze zijn vastberaden om de waarheid over de veiligheid van Babyprom te achterhalen. Katja wordt steeds jaloerser op de band tussen Lisa en Jonas en verspreidt het gerucht dat dokter Haentjes en Lisa verliefd zijn op elkaar.
Na het incident met de eieren heeft Lisa schrik dat dr. Haentjes niet meer met haar wil samenwerken en dat ze dus uit het project wordt gezet. Dit vindt Katja een goede zaak, maar ze merkt dat Jonas hier niet gelukkig mee is. Pilar merkt dat Lars moeite heeft met de ruzie tussen hem en Elke en vermoedt zelfs dat hij spijt heeft dat ze met elkaar geslapen hebben.
Lisa confronteert Katja met de advertentie op een datingsite. Ze krijgt ongepaste berichten over het filmpje waarin ze als kip verkleed is. Gert en Dorine zetten Katja in om Jonas te overtuigen toch al aan de campagne voor Babyprom te beginnen, hoewel nog niet alle resultaten van de laatste tests bekend zijn. Katja spreekt af met de vertegenwoordiger van Blackfield Pharma.
Lisa heeft het niet makkelijk met het nieuws dat Katja en Jonas in Las Vegas getrouwd zijn. Ook Dorine staat niet te springen wanneer ze het nieuws van Jonas verneemt. Ze is wel opgelucht wanneer ze hoort dat het huwelijk nog niet rechtsgeldig is in België en dat ze daarvoor eerst naar het stadhuis van Vilvoorde moeten gaan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.