De Kotmadam

De Kotmadam

In het hart van studentenstad Leuven stellen Jeanne Piens en haar man Jef Liefooghe hun huis open om enkele kamers aan studenten te verhuren.

3 afleveringen

1. Filosofie

Voor het nieuwe academiejaar heeft Jeanne een kamer verhuurd aan een deftige studente: Brigitte. De nieuwe kotbewoonster hoopt dat Jeanne net zo slim is als haar vorige kotmadam. Die kon namelijk een aardig woordje meepraten over bijvoorbeeld filosofie. Daar weet Jeanne natuurlijk ook alles over, althans dat beweert ze.

2. Pantoffelheld

Jeanne is lastig op Jef. Ze vindt dat hij veel te weinig haar op zijn tanden heeft. Hij gedraagt zich als een echte pantoffelheld, aldus de kotmadam. Wanneer Hugo even later met een blauw oog naar beneden komt, beweert Jef dat hij Hugo onder handen heeft genomen.

3. Honoré

Jef krijgt bezoek van een verre neef, Honoré. Jeanne vindt dat verdacht, want ze heeft nog nooit van hem gehoord. Het wordt er dan ook niet beter op als Honoré een geslaagd zakenman blijkt te zijn.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.