Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Het politiekorps in 'Echte verhalen: De Buurtpolitie' kent geen moment verveling. Elke dag brengt een spannende, nieuwe zaak.

70 afleveringen

Aflevering 1

De commissaris heeft groot nieuws, wat voor veranderingen zorgt in het korps. Koen en Tineke krijgen een automatische noodoproep vanuit een auto, maar wanneer ze ter plaatse komen is de bestuurder nergens te bespeuren. Een moeder komt naar het kantoor met een verdachte lolly die haar zoon vond op de speelplaats. Obi buigt zich over de zaak, en krijgt hiervoor de hulp van een onverwachte collega.

Aflevering 2

Koen en Tineke vinden een bewusteloos meisje aan een bushokje. In het ziekenhuis ontdekken ze iets raars in haar bloed. Robin krijgt een nieuwe collega waarmee hij een speciaal interventieteam vormt. Zij krijgen te maken met mysterieus schuim.

Aflevering 3

Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Brigitte haalt haar charmes boven om de zaak op te lossen. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een feit van vandalisme. Ze treffen een cabrio aan met een onverwachte inhoud. Vooral Koen vindt dat het zaakje stinkt.

Aflevering 4

Koen en Tineke zijn op zoek naar handtassendieven die al een tijdje actief zijn op het Kasteelplein. Met de beste bedoelingen probeert de tante van Koen de inspecteurs te helpen. Femke is jarig. Dit laten haar collega's niet zomaar voorbij gaan. Het wordt een speciale dag voor haar.

Aflevering 5

Een jong meisje verdwijnt en er wordt een bebloede jas gevonden in een veld. Beide zaken worden onderzocht door Eric en Brigitte. Zijn ze aan elkaar gelinkt? De pastoor heeft een idee voor Koen en Tineke. Ze worden echter opgeroepen voor een incident op de hondenweide.

Aflevering 6

Een jong meisje wordt op klaarlichte dag aangevallen met een honkbalknuppel. Wanneer Eric en Brigitte haar ouders op de hoogte brengen, blijkt ook de jongere zus van het slachtoffer verdwenen te zijn. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er plots een nieuwe melding van agressie binnen.

Aflevering 7

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een jongeman die het uitschreeuwt van de pijn. De spoedarts vermoedt dat de jongen drugs heeft gebruikt. Er worden al een paar weken auto-onderdelen gestolen op het autokerkhof. De dief slaat telkens toe op sluitingsdag. De commissaris geeft Robin en Tom de opdracht om te gaan surveilleren.

Aflevering 8

Obi en Aziz worden tijdens hun patrouille opgeroepen voor de verdwijning van een kat: Karel. Ze ondervinden al snel dat het geen gemakkelijke opdracht wordt om de kat terug te vinden. De buurt wordt al een tijdje geterroriseerd door een jeugdbende.

Aflevering 9

Een vrouw komt aangifte doen. Sinds een paar dagen hoort ze vreemde geluiden in de garagebox naast de hare. Wanneer Koen en Tineke de box onderzoeken, zijn ze stomverbaasd over de inhoud ervan. Floor en Femke betrappen een dronken wildplasser op heterdaad. Hun tussenkomst valt niet in goede aarde.

Aflevering 10

Stafke heeft een gsm gevonden. Op het toestel staat een bloederige foto van een vrouw. Eric en Brigitte starten een onderzoek. Ze vrezen voor haar leven. Tineke is op bijscholing, dus gaat Koen een dagje op pad met Femke. Ze worden opgeroepen voor een incident in de kerk. De pastoor vertelt hen dat het bruidspaar dat hij zou trouwen ervandoor is gegaan.

Aflevering 11

Een man gaat niet akkoord met de parkeerboete die hij heeft gekregen. Hoewel er ter plekke een parkeerverbod geldt, beweert de man tussen de lijnen te hebben geparkeerd. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Eric en Brigitte krijgen te maken met een zaak van intrafamiliaal geweld.

Aflevering 12

Stafke brengt een gevonden hond binnen. Gelukkig is het diertje gechipt. Wanneer Koen en Tineke de eigenares contacteren, beweert ze dat het niet haar hondje is. Iemand heeft hulpgeroep gehoord in het stadspark. Obi en Aziz vinden er een jongeman vastgeketend aan een boom. Tot hun verbazing lijkt het slachtoffer niet erg onder de indruk van de feiten.

Aflevering 13

Koen en Tineke gaan op zoek naar de gestolen betonmixer Sidonie. Om de dief van Sidonie te vatten, moeten ze halsbrekende toeren uithalen. Een man komt klacht neerleggen tegen een ontsnapte pauw. Floor en Femke openen de jacht op het dier, maar de pauw laat zich niet zomaar vangen.

Aflevering 14

Koen onderzoekt samen met Patrick de onrustwekkende verdwijning van een duiker. Net wanneer ze zijn signalement willen verspreiden, komt er een gouden tip binnen. Robin en Tom krijgen bezoek van de pastoor die beweert te zijn aangevallen door een UFO. Tijdens hun UFO-jacht worden onze agenten zelf belaagd door vliegende voorwerpen.

Aflevering 15

Op het Bal van de Burgemeester zijn verschillende gasten onwel geworden. Koen en Tineke proberen te achterhalen wat er is gebeurd. Ze besluiten Barry in te schakelen. Een koppel wordt dood aangetroffen door hun schoonzoon. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak, maar vinden meer vragen dan antwoorden.

Aflevering 16

Een man stelt zich vragen bij de boetes die hij heeft gekregen. Koen en Tineke ontdekken dat het niet om een officiële boete gaat. Vreemd genoeg lijkt het niet de bedoeling van de dader om mensen op te lichten. Eric en Brigitte onderzoeken de onrustwekkende verdwijning van een jongeman. Een gesprek met zijn vriendin werpt een heel nieuw licht op de zaak.

Aflevering 17

De commissaris krijgt vreselijk nieuws. Koen en Tineke proberen hem zo goed mogelijk te ondersteunen bij de daaropvolgende rollercoaster aan emoties waarmee hij te maken krijgt. Floor en Femke onderzoeken verschillende diefstallen in dezelfde straat. Ook het tuincentrum krijgt het bezoek van een dief. De zaken lijken aan elkaar gelinkt te zijn.

Aflevering 18

Er is een zware crimineel uit de gevangenis ontsnapt. Het is aan Koen en Tineke om hem terug achter slot en grendel te krijgen. Stafke meldt een geval van sluikstorten. Aziz en Patrick proberen de dader op te sporen. Ongewild lossen ze zo een zaak van 25 jaar eerder op.

Aflevering 19

Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een burenruzie. Telkens wanneer een jonge vrouw in haar tuin komt, jaagt de buurvrouw haar weer naar binnen. Robin en Tom verhinderen een overval op een broodjeszaak. Ze rekenen één dader in, maar haar kompaan kan vluchten met de auto. De achtervolging brengt Tom in een benarde situatie.

Aflevering 20

Koen werkt vandaag samen met Floor. Ze worden opgeroepen om een dakloze te verwijderen van privéterrein. Ze kunnen echter maar moeilijk tot de jongeman doordringen. Eric en Brigitte haasten zich naar een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf waarbij een jonge fietsster werd aangereden.

Aflevering 21

Een bejaarde vrouw verdwijnt spoorloos tijdens haar wandeling. Wanneer Barry haar schoen terugvindt bij de parkvijver vrezen Koen en Tineke het ergste. Een man overlijdt in verdachte omstandigheden. Na een eerste onderzoek van de wetsdokter twijfelen Eric en Brigitte aan de precieze doodsoorzaak.

Aflevering 22

De laatste tijd worden bij verschillende horecazaken bakken met leeggoed gestolen. Om de dief te kunnen pakken, krijgen Koen en Tineke een speciaal gadget van de commissaris. Een oudere dame die haar huis wil verkopen, wordt gedwarsboomd door vandalen. Floor en Femke gaan op zoek naar de daders, die duidelijk niet van ophouden weten.

Aflevering 23

Koen vindt dat hij te hard moet werken in het huishouden. Tineke stelt hem voor om online op zoek te gaan naar een poetshulp. Zo komen ze een geval van kinderarbeid op het spoor. Obi en Aziz maken voortdurend grappen, maar er moet ook nog serieus gewerkt worden. Een woonwijk wordt immers al enkele dagen geteisterd door een inbraakgolf.

Aflevering 24

Tineke is ziek, dus gaat Aziz vandaag op pad met Koen. Wanneer ze horen dat het slachtoffer van een vechtpartij een affaire heeft met een getrouwde man, verdenken ze al snel de bedrogen echtgenote. Eric en Brigitte vinden het lichaam van een alleenstaande bejaarde vrouw. Waarschijnlijk werd de vrouw het slachtoffer van een roofmoord.

Aflevering 25

Een dakwerker ontvangt al even geen betalingen meer van zijn klanten. Wanneer blijkt dat ook de gemeente haar factuur niet heeft betaald, vermoeden Koen en Tineke dat er meer aan de hand is. Robin en Tom worden ingezet om twee straatracers te vatten. Helaas kan één van de verdachten ontkomen. Even later vinden ze de gevluchte auto leeg terug.

Aflevering 26

Er zijn bloedsporen gevonden in de pastorie en de pastoor is nergens te bespeuren. De poetsvrouw is erg ongerust. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Eric en Brigitte zijn op zoek naar een vermiste vrouw. Volgens haar man was ze al een tijdje depressief. Hij maakt zich dan ook grote zorgen.

Aflevering 27

Het belooft een drukke dag te worden voor Koen en Aziz. Niet alleen proberen ze een vermiste bejaarde vrouw terug te vinden, ze moeten ook afrekenen met een inbreker in de bibliotheek. Floor en Femke worden opgeroepen voor een geval van geluidsoverlast. De schuldige is een boer die muziek speelt voor zijn beesten. Ze krijgen ook te maken met een ongewone indringer in een tuin.

Aflevering 28

Koen en Tineke onderzoeken een inbraak in een appartement. Wanneer ze twee onbekende individuen aantreffen in de kelder denken ze dat de zaak opgelost is. Niets blijkt minder waar. Een buschauffeur brengt een 4-jarig meisje naar het politiekantoor. Obi en Aziz krijgen de taak om haar veilig naar huis te brengen.

Aflevering 29

Een vrouw hoopt haar tweelingdochters terug te vinden die ze 27 jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Koen en Tineke krijgen in deze zaak hulp van de commissaris. Een conciërge meldt dat er een gewapende overval bezig is in zijn bedrijf. Het lukt Robin en Tom om het bedrijf via het dak binnen te dringen. Wat ze daar meemaken, tart alle verbeelding.

Aflevering 30

Koen werkt vandaag samen met Femke. Ze onderzoeken een melding van babymishandeling. Een andere baby werd achtergelaten in een auto. Een man komt de verdwijning van zijn vrouw aangeven. Tijdens de huiszoeking ontdekken Eric en Brigitte een pas gegraven put in de tuin. Ze vermoeden dat de bezorgde echtgenoot hen niet alles heeft verteld.

Aflevering 31

Koen en Tineke maken jacht op een ontsnapte gorilla. De commissaris reageert vrolijk op de hele zaak, tot er plots een schot weerklinkt. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw een groot geheim met zich meedroeg.

Aflevering 32

Koen en Tineke krijgen 's nachts verschillende meldingen over in het zwart geklede mannen die in tuinen rondsluipen. Ze vermoeden dat het inbrekers zijn, maar ze zouden zich wel eens kunnen vergissen. Obi wordt al een paar weken 's nachts wakker gehouden door een irritante zanger. Dit komt zijn humeur niet ten goede en dat zal Aziz geweten hebben.

Aflevering 33

Een ongeruste vrouw roept de hulp in van Koen en Tineke omdat ze al een tijdje niets meer gehoord heeft van een familielid. Als ze door het raam een omgevallen stoel zien liggen, gaat er bij de inspecteurs een alarm af. Een jonge magneetvisser brengt een verkeersbord terug dat hij heeft opgevist uit een parkvijver. Het voorval krijgt vooral voor Robin nog een onverwachts staartje.

Aflevering 34

Twee klasgenootjes verdwijnen na een schooluitstap. Het geurspoor dat Barry oppikt, leidt Koen en Tineke naar een ijsjesverkoper. Er staat al een paar weken een verdachte auto geparkeerd in Stafkes straat. De eigenares van de auto blijkt al drie weken vermist te zijn. Eric en Brigitte spitten de zaak uit.

Aflevering 35

Het slachtoffer van een verkeersongeval lijdt aan geheugenverlies. Koen probeert samen met Aziz de identiteit van de man te achterhalen. Ze ontdekken dat de man een bijzonder talent heeft. Floor heeft morgen een buurtfeest. Femke helpt haar om de sfeerverlichting op te hangen. De verlichting van Floors buurvrouw is gestolen.

Aflevering 36

De laatste week zijn de bloembakken van de commissaris al twee keer gestolen. En hij is blijkbaar niet het enige slachtoffer. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Een jonge vrouw sterft tijdens een bezoek aan de sauna. Uit de autopsie blijkt dat het slachtoffer drugs genomen had. Dan ontdekken Eric en Brigitte dat de echtgenoot van de vrouw een drugsverleden heeft.

Aflevering 37

De 26-jarige Anne is vermist. Koen en Femke houden een reconstructie en ontdekken zo iets wat hen verder kan helpen. Een hond zit in de problemen. Stafke schakelt Robin en Tom in om het dier te helpen. De hond blijkt echter niet de enige die ze vandaag moeten redden.

Aflevering 38

Koen en Tineke zijn op zoek naar de 6-jarige Quinn. Ondanks zijn jonge leeftijd wandelt Quinn alleen van en naar school. Vandaag kwam hij echter niet terug thuis. De aardappelen van een boer zijn gestolen. Hij verwittigt de politie, maar kan de daders uiteindelijk zelf vatten. Obi en Aziz geloven hun ogen niet als ze zien wie de dieven zijn.

Aflevering 39

Een broodjeszaak wordt overvallen. Koen en Patrick moeten Barry inzetten om de overvaller te overmeesteren. In het tumult verdwijnt de rugzak met de buit echter spoorloos. De zwaargewonde Jack wordt door zijn vrienden voor dood achtergelaten. Floor en Femke zoeken uit wat er precies gebeurd is.

Aflevering 40

De pastoor denkt dat iemand zijn kat heeft ontvoerd. Koen en Tineke hopen de ontvoerder te kunnen vatten. Een dokter is verdwenen. Eric en Brigitte vinden bloedsporen in zijn huis. Een getuige geeft hen belangrijke informatie over de verdwijning.

Aflevering 41

De vierjarige Chloë verdwijnt spoorloos uit de speeltuin. Tijdens het onderzoek kruist een zwerver iets te vaak het pad van Koen en Aziz. Heeft hij iets met de verdwijning te maken? Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een vrouw. Een brief over haar aanstaande echtscheiding leidt hen misschien naar de dader.

Aflevering 42

Koen heeft via het internet een paar kledingstukken besteld voor een feestje vanavond. Wanneer hij zijn nieuwe kleren showt aan Tineke en Patrick valt er plots iets uit zijn broekzak. Stafke vist een koi op uit de vijver in het park. Hij vertrouwt het dier toe aan Floor en Femke, die een merkwaardige diefstal onderzoeken.

Aflevering 43

Buren melden een zware echtelijke ruzie. Hoewel er op het eerste gezicht niets aan de hand lijkt te zijn, houden Koen en Tineke een naar gevoel over aan hun interventie. Obi en Aziz onderzoeken een vreemde zaak. Een vrouw stapelt de boetes op voor overtredingen die ze onmogelijk kan hebben begaan. Zelfs terwijl ze bij hen op kantoor zit, komt er een boete binnen. Hier klopt duidelijk iets niet.

Aflevering 44

In een krantenwinkel zijn twee dozen fidget spinners gestolen. Koen en Patrick ontdekken dat ook de commissaris bij de zaak betrokken is. Eric en Brigitte treffen twee levenloze lichamen aan. Het overleden koppel blijkt merkwaardige verwondingen te hebben. Wanneer de rechercheurs horen dat de dochter van het koppel wordt vermist, vrezen ze het ergste.

Aflevering 45

Koen en Tineke pakken een bejaarde overvaller op. De man blijkt een bijzonder levensverhaal te hebben. Robins neef Ruben organiseert een vrijgezellenavond voor zijn beste vriend. Hij wil hem eens goed laten schrikken en vraagt hiervoor hulp aan Robin en Tom. Hun slachtoffer reageert echter niet zoals ze verwacht hadden.

Aflevering 46

Koen en Tineke onderzoeken een geval van oplichting. Een vrouw zou voor een paar duizenden euro's aan kleren gekocht hebben bij een online shop, maar herinnert zich hier niets van. Het verhoor van de eigenaar van de shop werpt een heel ander licht op de zaak. Na het boodschappen doen vindt een vrouw een lijk in de koffer van haar auto.

Aflevering 47

De kleine Finn verdwijnt spoorloos uit de binnenspeeltuin. Via de bewakingsbeelden ontdekken Koen en Tineke dat hij is meegegaan met een onbekende vrouw. Wanneer een vrouw in het park wordt lastiggevallen door een onbekende man, gaat Aziz wel heel ver om de dader te klissen.

Aflevering 48

Tante Maria belt Koen op: ze heeft een inbreker naar binnen zien klimmen bij de buren. Koen en Tineke weten niet goed wat ze van haar verhaal moeten denken, maar besluiten toch langs te rijden. De jonge kanovaarder Mateo raakt vermist tijdens een kanotochtje. Zijn moeder vreest het ergste. Om hem terug te vinden, moeten Tom en Robin tot het uiterste gaan.

Aflevering 49

Een juwelierszaak wordt het slachtoffer van een gewapende overval. Koen en Tineke ondervinden dat de dader geen doetje is. De laatste tijd verdwijnen de wc-rollen uit de toiletten van openbare gebouwen. Wanneer ook het commissariaat getroffen wordt, stellen Femke en Floor een onderzoek in.

Aflevering 50

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met blikschade. Een routineklus, denken ze, maar dan toch één met een ongewone afloop. Een man wordt op klaarlichte dag vermoord in ware maffiastijl. Eric en Brigitte krijgen het bezoek van een getuige die er zeker van is dat het slachtoffer niet het echte doelwit was.

Aflevering 51

Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan. Wanneer ze ook nog eens een indringer opmerkt in haar huis, vermoeden Koen en Tineke dat ze met een stalker te maken hebben. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een jongeman. Een ongeval? Of is er toch meer aan de hand?

Aflevering 52

Koen en Tineke rekenen een man in die zijn ex bedreigd heeft met een mes. Al snel blijkt dat de man niet is wie hij lijkt te zijn. Floor kan haar geluk niet op: ze heeft online een dure designerstoel gekocht voor een spotprijs. De stoel voldoet echter niet helemaal aan haar verwachtingen.

Aflevering 53

Een peuter wordt achtergelaten in de vondelingenschuif. Koen en Tineke sporen de ouders op om te achterhalen waarom ze hun dochter hebben achtergelaten. Een journaliste voelt zich bedreigd. Iemand heeft haar tuin besmeurd met een vreemde groene smurrie. Obi en Aziz doen een buurtonderzoek en worden aangesproken door een buurman die meer denkt te weten over de herkomst van de smurrie.

Aflevering 54

Tijdens hun patrouille stoppen Koen en Tineke bij een krantenwinkel om een snack te kopen. De deuren staan wagenwijd open, maar van de uitbater ontbreekt elk spoor. Hun instinct zegt dat er iets niet pluis is. Robin toont Tom zijn kostuum voor zijn verkleedfeestje vanavond. Tijdens hun interventie voor een huilend kind blijkt het kostuum nog goed van pas te komen.

Aflevering 55

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een inbraak. Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand, tot Koen iets verdachts opmerkt. Na acht jaar duikt de gestolen oldtimer van Eric plots weer op. Wanneer Eric hoort dat de auto al die jaren in de garage van zijn buren heeft gestaan, trekt hij samen met Brigitte op onderzoek uit.

Aflevering 56

Koen en Tineke onderzoeken de verdwijning van een wielertoerist en de diefstal van een tractor. Tot hun verbazing vinden ze een verband tussen beide zaken. Een winkeldetective wordt neergestoken door een winkeldief. Eric en Brigitte kunnen de dader echter snel vatten. Hij blijkt bovendien iets te maken te hebben met een cold case van 10 jaar geleden.

Aflevering 57

Volgens tante Maria is er een piepjonge drugsdealer aan het werk op het pleintje in haar straat. Koen en Tineke vatten post in haar woonkamer in de hoop de dealer te kunnen vatten. Obi en Aziz worden geconfronteerd met een verwaarloosde hond. Een bezoek van de dierenarts werpt echter een heel ander licht op de zaak.

Aflevering 58

Koen en Tineke vinden een mummie langs de kant van de weg. De wetsdokter doet een bijzondere vaststelling op het lichaam. Floor en Femke krijgen te maken met een voltallige klas spijbelaars. Tijdens hun bezoek aan de school merken ze dat er meer aan de hand is.

Aflevering 59

Een spoedarts zit opgesloten in een hotel waar alle deuren plots geblokkeerd zijn. Hij verwittigt de commissaris, die samen met Koen en Tineke op onderzoek uitgaat. Tijdens hun patrouille zien Robin en Tom hoe een moeder de reiswieg met haar baby vergeet op het dak van haar auto. Ze gaan tot het uiterste om een einde te maken aan deze levensgevaarlijke situatie.

Aflevering 60

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing. Een vrouw maakt zich ongerust omdat ze haar moeder niet kan bereiken. Wanneer Eric en Brigitte haar huis doorzoeken, wijst alles erop dat de vrouw al enkele weken niet meer thuis is geweest. In de tuin valt hen echter iets vreemds op.

Aflevering 61

Er worden in de buurt al een tijdje vrouwen overvallen op straat. De commissaris stuurt Koen en Tineke op pad. Net wanneer de inspecteurs willen vertrekken, komt er een belangrijke getuige binnen. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Een bizar bewijsstuk leidt hen naar de dader.

Aflevering 62

Koen en Tineke krijgen een paniekerig telefoontje van tante Maria. Wanneer ze ter plaatse gaan, krijgen ze te maken met een onaangename verrassing. Een man beweert aangevallen te zijn in een frituur. Obi en Aziz verhoren de uitbaatster, maar de vrouw beweert van niets te weten. Aziz gelooft haar echter niet.

Aflevering 63

De hond van Stafkes zus sterft plotseling tijdens een wandeling in het park. Stafke denkt dat het dier vergiftigd werd. Koen en Tineke vinden echter een heel ander spoor. Een man verdwijnt spoorloos uit zijn bad. Wanneer blijkt dat ook de leverancier van zijn nieuwe matras vermist wordt, neemt de zaak een onverwachte wending voor Robin en Tom.

Aflevering 64

Een man beweert gefilmd te zijn in het pashokje van een kledingwinkel. De eigenaar van de winkel ontkent iets met de beelden te maken te hebben. Aan Koen en Tineke om uit te zoeken wie de waarheid spreekt. Stafke heeft een hele hoop kapotte eieren zien liggen op straat. Wat lijkt op een onschuldige grap mondt al snel uit in een gevaarlijke situatie voor Floor en Femke.

Aflevering 65

Een meisje en haar vriend worden ontvoerd bij het kasteel. Koen en Tineke schakelen Barry in om hen terug te vinden. Eric en Brigitte onderzoeken de verdwijning van een jonge vrouw. Haar bezorgde verloofde verklaart dat ze vertrokken is op haar werk, maar nooit bij hem is toegekomen.

Aflevering 66

Een leverancier van een traiteurszaak lijkt van de aardbol verdwenen te zijn. Koen en Tineke gaan naar hem op zoek. Een man wordt in zijn eigen huis het slachtoffer van een steekpartij. In het ziekenhuis vertelt hij Eric en Brigitte wie de dader is. Die persoon kan de feiten echter onmogelijk gepleegd hebben.

Aflevering 67

Een bejaarde dame heeft al enkele weken te lijden onder geluidsoverlast van haar buren. Maar wanneer Koen en Tineke ter plaatse komen, is er niks te horen. De zaak herinnert Tineke aan haar oma. Obi en Aziz achtervolgen een snelheidsduivel. De dader dreigt te laat te komen op zijn mondeling examen. Gelukkig voor hem zijn de inspecteurs de kwaadste niet.

Aflevering 68

Tante Maria heeft gezien hoe twee kinderen geld stelen van een vrouw door haar te laten schrikken. Wanneer ze een tweede gelijkaardige melding krijgen, vermoeden Koen en Tineke dat er een bende aan het werk is. Een juwelier wordt vermoord. Het motief moet waarschijnlijk gezocht worden bij een peperdure ring. Een opvallend uiterlijk kenmerk kan Eric en Brigitte helpen om de dader te vinden.

Aflevering 69

Verschillende mensen beweren een krokodil te hebben gezien in de vijver in het park. Koen en Patrick vinden echter geen spoor van het dier. Wordt de parkvijver een nieuw Loch Ness? Een bejaarde man wijkt uit voor een overstekende pad en rijdt zo een fietser aan. Het voorval is voor Floor en Femke het begin van een dag vol vreemde gebeurtenissen.

Aflevering 70

Koen krijgt op kantoor het bezoek van zijn halfzus Lotte, die al een paar dagen op Barry past. Barry is plots erg ziek geworden. Koen gaat mee met zijn zus om te onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren. Een vrouw heeft een vreemd to-do-lijstje gevonden in de broekzak van haar man. Ze vreest het ergste. Voor Robin en Tom begint een race tegen de tijd.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.