Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Het politiekorps in 'Echte verhalen: De Buurtpolitie' kent geen moment verveling. Elke dag brengt een spannende, nieuwe zaak.

75 afleveringen

Aflevering 1

Een vrouw komt langs omdat haar auto zou zijn weggesleept, maar bij de takeldienst weten ze van niets. Koen en Tineke vrezen dat de auto is gestolen. Er wordt een baby gevonden in een afvalcontainer. Eric en Brigitte stellen alles in het werk om de moeder van het kind terug te vinden.

Aflevering 2

Koen en Tineke krijgen bezoek van de bibliothecaris. De voorbije dagen zijn in de bibliotheek twee boeken besmeurd met uitwerpselen, en daar blijft het niet bij. De auto van de burgemeester wordt op klaarlichte dag gestolen vanop de parking van het gemeentehuis. Floor en Femke onderzoeken de zaak en ontdekken dat de dieven bijzonder listig te werk zijn gegaan.

Aflevering 3

Koen en Tineke hebben nachtdienst en krijgen het bezoek van de pastoor, die vreemde geluiden heeft gehoord op het kerkhof. De agenten gaan kijken wat er daar aan de hand is. Obi is samen met Patrick op patrouille in een woonwijk. Ze zoeken de inbreker die er al een paar nachten aan het werk is. Het licht van een zaklamp trekt Patricks aandacht.

Aflevering 4

Bij een overval op een wijnhandel raakt een van de overvallers zwaargewond. Wanneer hij in de ambulance ligt, gaat zijn kompaan er met het voertuig vandoor. Koen en Tineke zetten de achtervolging in. Eric en Brigitte onderzoeken het plotse overlijden van een jonge vrouw. Ze is het slachtoffer geworden van een gevaarlijke rage.

Aflevering 5

Een vrachtwagenchauffeur vindt een verstekeling in de laadruimte van zijn vrachtwagen. De zaak loopt echter anders dan Koen en Tineke hadden verwacht. Getuigen hebben een man over straat zien lopen met een wapen. Robin en Tom gaan voorzichtig naar hem op zoek, want de verdachte staat bekend als gevaarlijk.

Aflevering 6

Een vrouw wordt lastiggevallen door een man die beweert dat zijn vals gebit in haar tuin zou liggen. Koen en Tineke vermoeden dat het om een inbraakpoging gaat. Eric en Brigitte zijn op patrouille. Ze rijden achter een bus, wanneer een van de passagiers hun aandacht probeert te trekken met een opmerkelijke boodschap.

Aflevering 7

Een jongedame heeft online pakjes besteld, maar deze zijn nooit afgeleverd. Haar buurvrouw heeft getekend voor ontvangst, maar die weet van niets. Koen en Tineke onderzoeken de zaak. Obi en Aziz rukken uit voor een woninginbraak. De dader is nog aanwezig, maar slaat op de vlucht.

Aflevering 8

Er wordt ingebroken in een beenhouwerij. Koen en Tineke merken al snel dat er een geurtje aan zit. Stafke heeft in de kringloopwinkel een ongewone vondst gedaan. Hij brengt deze naar Floor en Femke, in de hoop dat zij de rechtmatige eigenaar kunnen opsporen.

Aflevering 9

Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een ruzie in een taverne. De ouders van de 16-jarige Lore hebben een verontrustend berichtje gekregen van hun dochter. Eric en Brigitte starten meteen een zoektocht naar het meisje.

Aflevering 10

Een vrouw doet aangifte van een autodiefstal. Ze is niet alleen haar auto kwijt, maar ook haar hond die nog in de auto zat. Een bijzonder spoor brengt Koen en Tineke tot bij de dief. Robin en Tom zien hoe een woedende meute jongeren twee leeftijdsgenoten achtervolg en belanden in een hevige strijd.

Aflevering 11

Een inbreker terroriseert al wekenlang de woningen van bejaarden. Koen krijgt een goed idee om een van de slachtoffers op te beuren. De burgemeester doet aangifte van een moord. Eric en Brigitte staan voor de meest bizarre zaak uit hun carrière.

Aflevering 12

Een ongeruste vrouw komt op kantoor. Ze heeft haar buurman al een paar dagen niet meer gezien en zijn kinderen lijken alleen thuis te zijn. Obi en Aziz onderzoeken een klacht wegens stalking. Een vrouw valt haar ex lastig met telefoontjes op de meest onmogelijke momenten van de dag. De zaak is echter minder eenvoudig dan eerst werd gedacht.

Aflevering 13

Een vrouw beweert een onbekende te hebben zien rijden met haar wagen. Koen en Tineke proberen te achterhalen hoe dat kan. Tijdens een voetpatrouille horen Robin en Tom een ongeval gebeuren. Ze schrikken wanneer ze zien wie er in de auto zit.

Aflevering 14

Het politiekorps is op zoek naar de ouders van een jonge tweeling die samen met hun hondjes op pad zijn. De politie weet echter niet wie ze zijn en doet een oproep via social media, maar die levert niet meteen informatie op. Daarom willen Qmusic-dj's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe graag helpen. Ze schakelen de luisteraars van Qmusic in om de familie van de broertjes op te sporen.

Aflevering 15

Tante Maria heeft een GoPro gekocht om te kunnen zien wat Fifi allemaal uitsteekt terwijl zij niet thuis is. Wanneer ze de hulp inroept van Koen en Tineke om de beelden te bekijken, zien ze dat Fifi een ontvoering heeft gefilmd. Obi en Aziz krijgen een oproep van Stafke, die gewapende mannen heeft gezien in het park.

Aflevering 16

Een jongetje steelt op straat een portefeuille. Wanneer de agenten hem thuisbrengen, ontdekken ze dat zijn papa hem wel heel vreemde dingen aanleert. Stafke brengt Floor en Femke op het spoor van een eierdief, die alle eieren van de kippen in de buurt steelt.

Aflevering 17

De commissaris is de kat van zijn dochter kwijt. Hij schakelt team Alfa in. Hun zoektocht wordt echter onderbroken door een inbraakalarm vanuit een doe-het-zelfzaak. Een vrouw doet een lugubere ontdekking in haar diepvries. Een kolfje naar de hand van rechercheurs Eric en Brigitte.

Aflevering 18

Enkele kwajongens bekogelen voorbijgangers met modder. Zelfs de agenten van De Buurtpolitie behoren tot hun toevallige slachtoffers, maar dat laten ze niet zomaar gebeuren. In een frituur wordt een man aangevallen door een vrouw die beweert dat ze bedreigd wordt en geld nodig heeft. Robin en Tom gaan na of het verhaal klopt.

Aflevering 19

De zaakvoerder van een kringloopwinkel beweert dat een dame een teddybeer wilde stelen die niet te koop was. Koen en Tineke bemiddelen tussen beide partijen. Het wordt echter niet hun enige interventie in de kringloopwinkel. Een vrouw komt naar het kantoor omdat ze zich bedreigd voelt. Ze heeft een verdacht pakje gekregen waarin een handgranaat zit.

Aflevering 20

Stafke komt ontredderd binnen op het politiekantoor. Er werd in de bibliotheek iets dierbaars van hem gestolen. Eric en Brigitte onderzoeken intussen de verdwijning van de driejarige Julie. De dader ontmaskeren blijkt moeilijker te zijn dan ze hadden gedacht.

Aflevering 21

Koen en Lotte krijgen een paniekerig telefoontje van een vrouw. Ze is ontvoerd en vastgebonden. Het lukt hen om haar te bevrijden, maar dan vinden ze nog een tweede slachtoffer. Een ongeruste moeder schakelt de hulp in van Eric en Brigitte wanneer haar zoon na het werk niet thuiskomt. Hij heeft het syndroom van Down en ze is bang dat hij de weg naar huis niet zal terugvinden.

Aflevering 22

Koen en Tineke onderzoeken een gewapende overval op een bakkerij. Ze plaatsen een oproep op Facebook om de voortvluchtige overvaller op te sporen. De dader reageert zelf, maar is niet te traceren. In de straat van Stafke staat al een week lang een vreemd voertuig. Robin en Tom gaan op onderzoek en treffen een caravan aan met verdachte personen.

Aflevering 23

Koen en Lotte krijgen te maken met de ontvoering van een rashond. De dader eist een enorme som losgeld. Op de oude lagere school van Aziz gaat een inbreker ervandoor met de opbrengst van het mosselfestijn. Samen met Obi hoopt Aziz de dader te ontmaskeren.

Aflevering 24

De commissaris is aangereden toen hij op zijn vrije dag croissants ging halen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dader die vluchtmisdrijf pleegde. Een 20-jarige jongeman is op onverklaarbare wijze overleden. Eric en Brigitte gaan met de hulp van de wetsdokter op zoek naar een mogelijke doodsoorzaak.

Aflevering 25

Een nieuwe pitazaak deelt gratis pita's uit aan voorbijgangers. De snack valt Koen letterlijk zwaar op de maag. Een buurvrouw weigert een gesigneerde voetbal terug te geven aan haar buurjongetje. Floor en Femke proberen te bemiddelen tussen beide partijen.

Aflevering 26

Een koppel beschuldigt hun buurman van vandalisme, maar de man ontkent. Aan Koen en Lotte om te achterhalen wie de waarheid spreekt. Een jongeman met liefdesverdriet lucht zijn hart bij Brigitte. Wat later blijkt hij betrokken partij te zijn in een onderzoek en dat bezorgt haar een enorm schuldgevoel.

Aflevering 27

Koen en Tineke zijn op zoek naar twee voortvluchtige overvallers en ze krijgen onverwachte hulp bij hun zoektocht. Obi en Aziz rukken uit voor een ontploffing met gewonden. Tot hun frustratie laten brandweer en ambulance erg lang op zich wachten.

Aflevering 28

De handtas van de burgemeester is gestolen. Koen en Lotte nemen haar noodgedwongen mee op sleeptouw tijdens hun onderzoek. Ondertussen meldt een vrouw op kantoor de verdwijning van haar zoontje.

Aflevering 29

Stafke komt langs op het commissariaat met een kruiwagen vol spaghetti. Iemand lijkt zomaar eten op straat achter te laten. Koen en Tineke gaan op onderzoek uit. Een man vraagt om bijstand omdat zijn vrouw dringend psychiatrische hulp nodig heeft. Robin en Tom gaan ter plaatse, al zijn ze wel extra op hun hoede.

Aflevering 30

Een koppel heeft via een list tante Maria's handtas gestolen. Koen en Lotte betrappen het duo terwijl ze nog een dame oplichten. De postbode levert een verdacht pakketje op het commissariaat. Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.

Aflevering 31

Stafke heeft enkele zakken met verse braadkippen gevonden in het park. Koen en Lotte gaan op onderzoek uit en ontdekken zo de bijzondere specialiteit van het kippenkraam uit de buurt. Een vrouw wordt dood aangetroffen door haar poetsvrouw. Alles wijst op roofmoord. Eric en Brigitte krijgen de moeilijke taak om de zoon van het slachtoffer in te lichten.

Aflevering 32

Koen en Lotte brengen de handtas terug van een vrouw die woedend wegliep uit een restaurant nadat ze een worm had gevonden in haar salade. De agenten doen echter een interessante ontdekking in haar tas. Obi en Aziz krijgen ondertussen ongewoon bezoek.

Aflevering 33

Er wordt een klacht ingediend door een man die beweert dat onbekenden hem hebben gedrogeerd met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een brutale overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een pientere getuige om de zaak op te lossen.

Aflevering 34

Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp nadat ze met haar auto in panne valt. Onze stoere inspecteurs ontdekken echter dat schoonheid niet alleen vanbuiten zit.

Aflevering 35

Koen en Lotte ontmoeten de negenjarige Wilma die hen vertelt dat ze op zoek is naar nieuwe ouders. Al snel ontdekken ze dat er binnen Wilma's gezin het een en ander misloopt. Nadat Stafke een vreemde markering aantreft op zijn brievenbus vreest hij dat dievenbendes het op hem gemunt hebben. Obi en Aziz gaan op onderzoek in de buurt en spotten nog meer soortgelijke markeringen.

Aflevering 36

Een anonieme beller meldt een gijzeling bij de bowlingbaan. Ter plaatse stellen Koen en Lotte niets ongewoons vast en ook de eigenaar weet van niets. De zaak neemt echter een onverwachte wending wanneer de anonieme beller plots opduikt. Een man maakt zich ongerust over zijn 80-jarige vader die zich sinds een paar weken verontrustend gedraagt. Hij hoopt dat Eric en Brigitte hem kunnen helpen.

Aflevering 37

De laatste dagen zijn al verschillende onschuldige daklozen aangevallen in de Fabrieksstraat. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc van de commissaris. Een snoepautomaat geeft Obi's wisselgeld niet terug nadat hij een suikerwafel heeft gekocht. Als ook de broodautomaat ernaast Aziz' wisselgeld niet teruggeeft, vermoeden onze agenten dat er iets niet klopt.

Aflevering 38

Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier. De dader viseert niet alleen onschuldige voorbijgangers, maar ook de agentes zelf.

Aflevering 39

Stafke, tante Maria en verschillende andere dorpelingen hebben bezoek gekregen van een onbekende schoenendief. Koen en Lotte zijn stomverbaasd wanneer ze de dief ontmaskeren. Robin en Tom achtervolgen intussen een roekeloze snelheidsduivel. De dader neemt wel een heel groot risico om uit handen van de politie te blijven.

Aflevering 40

Een vrouw heeft bij haar thuiskomst iemand horen zingen in haar huis. Koen en Lotte hopen de inbreker op heterdaad te kunnen betrappen, maar gaat het wel om een inbraak? Het commissariaat kampt met een stroompanne. De elektricien die langskomt, vertelt dat bij zijn vorige klant een erg vervelende geur hing. Eric en Brigitte ruiken onraad.

Aflevering 41

Koen en Tineke kopen een zakje snoep van twee Mediclowns om het goede doel te steunen. Even later ontdekken ze dat de clowns niet helemaal eerlijk geweest zijn. Een vrouw schakelt een huurmoordenaar in. Eric en Brigitte zetten een valstrik op om de vrouw te klissen.

Aflevering 42

Een dronken chauffeur belandt met zijn auto in een haag. Tot hun verbazing ontdekken Koen en Lotte dat er een verband bestaat tussen het ongeval en een interventie eerder op de dag. Boer Vermeulen komt de diefstal van zijn stier aangeven bij Obi en Patrick. Hun onderzoek komt in een stroomversnelling dankzij een tip van Stafke.

Aflevering 43

TanteTante Maria vindt een koffertje vol besmeurd geld op haar pleintje. Koen en Lotte vermoeden dat het geld afkomstig is van een overval van eerder die dag. Om de daders te vatten kunnen ze rekenen op onverwachte hulp. Een vrouw komt terug van zakenreis en ontdekt dat er bij haar ingebroken is. Floor en Femke gaan op zoek naar de daders.

Aflevering 44

Een man die kampt met een burn-out verdwijnt 's nachts uit zijn bed. Robin en Tom gaan naar hem op zoek. Koen en Tineke worden intussen opgeroepen voor een nachtelijke inbraak op school. De daders kunnen ontsnappen, maar laten gelukkig wel een spoor na.

Aflevering 45

De lokale pastoor komt aangifte doen van diefstal. Er verdwijnt namelijk steeds geld uit het offerblok. Lotte heeft een lumineus idee om de dief te ontmaskeren. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een gewonde man bij de parkvijver. De man denkt geraakt te zijn door een steen, maar volgens de spoedarts heeft hij een schotwond.

Aflevering 46

Een dief is ervandoor met de kredietkaart van de lokale pastoor. Dankzij camerabeelden van het tuincentrum vinden Koen en Tineke al snel een verdachte. Eric en Brigitte onderzoeken intussen de plotse dood van de buren van de burgemeester. Het onderzoek van de wetsdokter levert verrassende conclusies op.

Aflevering 47

Koen en Lotte onderzoeken een geval van stalking. Een jonge vrouw krijgt verschillende anonieme sms'jes waarin haar vriend van overspel wordt beschuldigd. Een garagist doet een beroep op Floor en Femke. Hij heeft een auto binnengekregen voor herstel na een ongeval met blikschade. Hij vreest echter dat er meer aan de hand is.

Aflevering 48

Koen en Lotte zijn op zoek naar een bloemendief. Wanneer ze de dader toevallig tegenkomen, ontdekken ze dat hij een wel erg ongewoon motief heeft. Obi en Aziz betrappen een inbreker op heterdaad. Ze krijgen echter al snel medelijden met de man wanneer ze horen hoe een erbarmelijk leven hij leidt.

Aflevering 49

Gonda, de poetsvrouw van het commissariaat, heeft in haar kuiswoede de bloempotjes waarin ze haar spaargeld verstopt had naar het containerpark gebracht. Ze hoopt dat Koen en Tineke haar kunnen helpen om het geld terug te vinden. Twee broers belanden in het ziekenhuis na een cafébezoek. Rechercheurs Eric en Brigitte doen een interessante ontdekking in de rugzak van een van de slachtoffers.

Aflevering 50

Tijdens een voetpatrouille belanden Koen en Lotte toevallig op een viswedstrijd. Ze treffen er niet alleen een onverwachte deelnemer aan, maar worden ook ingelicht over mogelijk bedrog. Intussen meldt een moeder in paniek de verdwijning van haar twee zoontjes bij Robin en Tom. Ze vinden de jongens terug in een verlaten fabriek.

Aflevering 51

Bij haar thuiskomst na een zakenreis vindt een vrouw een jonge kraker in haar bed. Koen en Lotte hopen erachter te komen wat de jongeman van plan is. Buren hebben geschreeuw gehoord in een huis. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen lijkt er weinig aan de hand te zijn. Maar in de tuin doen ze een verontrustende ontdekking.

Aflevering 52

Er is ingebroken bij Stafke. De dieven zijn ervandoor met een fototoestel, juwelen en zijn wagen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de daders. De commissaris geeft Obi en Lotte de opdracht om zoveel mogelijk onbetaalde boetes te innen. Lotte bedenkt een plan om de wanbetalers in de val te lokken.

Aflevering 53

Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor, alarmeren ze de brandweer.

Aflevering 54

Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige van de feiten en ontdekken dat er nog meer gevaarlijke hinderlagen verborgen liggen in het bos.

Aflevering 55

Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Wanneer zijn baasje een verdacht briefje ontvangt, weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert 's avonds een monster gezien te hebben in het park. Eric en Brigitte gaan op jacht.

Aflevering 56

Een bezorgde papa vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Wanneer Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer de ochtend van haar dood een grote som geld heeft afgehaald, vermoeden ze dat het om een roofmoord gaat.

Aflevering 57

De zestienjarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn verbijsterd wanneer ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen intussen verschillende oproepen over een reuzenspin en het lijkt erop dat dit niet het enige exotische dier is dat in de buurt gesignaleerd wordt.

Aflevering 58

In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.

Aflevering 59

Koen en Lotte achtervolgen twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en de Siamese kat van hun slachtoffer. De jonge Adriaan is het slachtoffer geworden van een gewelddadige roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren aan de hand van de camerabeelden.

Aflevering 60

De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de voormalige eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang. Het beest blijkt een verrassende schuilplaats gevonden te hebben.

Aflevering 61

Een klein meisje verwittigt de politie omdat er een monster rond haar huis zou sluipen. Koen en Tineke gaan kijken wat er aan de hand is. Obi en Lotte starten een onderzoek nadat een vrouw 's nachts een gewapende man heeft zien rondlopen.

Aflevering 62

Enkele bezoekers horen al een paar weken vreemde geluiden in de kerk. Op vraag van meneer pastoor trekken Koen en Lotte op onderzoek uit. Eric en Brigitte krijgen intussen melding van een schietpartij op een bedrijventerrein. Er maken zich twee getuigen bekend, maar hun verklaringen komen niet helemaal overeen.

Aflevering 63

Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er als een bezetene vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is. Om de dader te vatten gaan Floor en Femke undercover.

Aflevering 64

Koen en Tineke helpen een vrouw die niet meer binnengeraakt in haar eigen huis. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.

Aflevering 65

In het ziekenhuis is een dief aan het werk. De spoedarts schakelt de hulp in van Koen en Lotte. Een vrouw heeft per ongeluk de verkeerde rugzak meegenomen. De inhoud van de rugzak verontrust Eric en Brigitte.

Aflevering 66

Een waarzegster wordt bedreigd en ze verdenkt één van haar vaste klanten ervan achter de bedreigingen te zitten. Koen en Lotte stellen een onderzoek in. Eric en Brigitte zijn op zoek naar de ontvoerde peuter Lowie. Wanneer een man even later het commissariaat binnenwandelt met Lowie op de arm, neemt de zaak een onverwachte wending.

Aflevering 67

Inbrekers stelen enkele dure spullen en zelfs de puppy van een gezin. Terwijl Koen en Tineke hun vaststellingen doen, zien ze plots een puppy rondlopen in de tuin. Floor en Femke onderzoeken een inbraakpoging. Maar hun verdachte ontkent dat het om een inbraak ging.

Aflevering 68

Iemand laat al enkele weken nieuwe schoenen achter op de parking bij de auto van een jonge vrouw. Ze vreest dat een stalker het op haar gemunt heeft en roept de hulp in van Koen en Lotte. Robin en Tom komen tussenbeide bij een cafégevecht. Ze zetten de achtervolging in op enkele weggevluchte heethoofden, maar moeten hun zoektocht staken na een telefoontje van de commissaris.

Aflevering 69

Een boer beweert dat zijn nieuwe buren voor overlast zorgen. Een gesprek met de buren leert Koen en Tineke dat de boer hen niet alles verteld heeft. Koperdieven hebben toegeslagen in de kerk. Meneer pastoor roept de hulp in van Obi en Aziz.

Aflevering 70

Zowel de politie als de burgemeester ontvangt een verdacht pakketje. Koen en Lotte schakelen de technische recherche in om de inhoud ervan te onderzoeken. Eric en Brigitte onderzoeken een aanrijding. Wanneer ze de chauffeur van de auto willen verhoren, valt hij plots bewusteloos neer.

Aflevering 71

De directeur van de kunstacademie treft inbraaksporen aan in zijn school. Koen en Tineke gaan samen met Barry op zoek naar de inbrekers. Obi en Aziz onderzoeken een ongewoon geval van sluikstorten. Een koerier zou verschillende brieven en pakketjes zomaar in het wilde weg dumpen.

Aflevering 72

Een gezin wordt het slachtoffer van ernstig vandalisme. Koen en Lotte ontdekken dat de dader vooral de dochter van het gezin viseert. Een ongeruste opa meldt dat zijn kleindochter ontvoerd is door haar papa. Robin bedenkt een sluwe list om vader en dochter te kunnen lokaliseren.

Aflevering 73

Iemand heeft met de gegevens van Koen een vals profiel aangemaakt op een datingsite. Om de schuldige te ontmaskeren, kunnen hij en Lotte rekenen op de hulp van poetsvrouw Gonda. Terwijl Floor bij de kapper zit, wordt het kapsalon overvallen. Het lukt haar om één overvaller te overmeesteren, maar zijn kompanen slaan op de vlucht.

Aflevering 74

Een wandelaar is verbaasd wanneer hij iets vindt in de Tulpenlaan. Het wordt het begin van een dag vol vreemde voorwerpen voor Koen en Lotte. Obi en Aziz zijn op zoek naar de mysterieuze wekker die een verpleegster al wekenlang uit haar slaap houdt.

Aflevering 75

Eric en Brigitte rekenen een zakkenroller in die het op Eric had gemunt. Daarna bieden ze versterking aan Koen en Tineke die jacht maken op een gevaarlijke ontsnapte gevangene. Het wordt een interventie die de agenten niet snel zullen vergeten.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.