Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Het politiekorps in 'Echte verhalen: De Buurtpolitie' kent geen moment verveling. Elke dag brengt een spannende, nieuwe zaak.

75 afleveringen

Aflevering 1

Koen en Tineke worden opgeroepen omdat een dronken caféklant zijn stamkroeg niet wil verlaten. Ze ontdekken al snel dat de man drastische stappen wil nemen om niet naar huis te moeten gaan. Aziz heeft een belangrijke vraag voor de commissaris. Het antwoord van de commissaris heeft grote gevolgen voor Patrick.

Aflevering 2

Een meisje wordt op school neergeschoten door een klasgenoot. Als Koen en Tineke de dader spreken, blijken de zaken niet zo voor de hand te liggen. Als een muntencollectie wordt gestolen, krijgen Obi en Floor hulp uit onverwachte hoek.

Aflevering 3

Een wandelaar heeft in het bos een meisje gezien dat duidelijk over haar toeren was. Eric en Brigitte nemen het voorval meteen heel ernstig. Stafke heeft een man op een vliegend tapijt gezien. Voor Koen en Tineke niet meteen een reden om in actie te schieten. Maar als een winkeleigenaar bestolen wordt door de geheimzinnige man, beseffen ze dat er meer aan de hand is.

Aflevering 4

Robin en Femke krijgen bij een nachtelijke controle te maken met een dronken chauffeur. Koen en Tineke vinden een jongeman die in elkaar is geslagen. Ze ontdekken dat hij met opzet naar buiten is gelokt en proberen de dader op te sporen.

Aflevering 5

Eric en Brigitte zijn er snel bij als een meisje vermist wordt. Vinden ze haar op tijd terug of komt de hulp te laat? Koen en Tineke worden opgeroepen door Stafke. Hij hoort een verdacht geluid in een brievenbus.

Aflevering 6

Een man merkt beweging op in het leegstaande huis van zijn moeder. Aan Koen en Tineke om te onderzoeken wat er aan de hand is. Aziz komt een dagje filmen op het commissariaat. Als Patrick een oproep krijgt voor familiaal geweld hoopt Aziz op spectaculaire beelden.

Aflevering 7

De burgemeester vermoedt dat een psychiater onterecht mensen arbeidsongeschikt verklaart. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Koen en Tineke gaan op zoek naar een vermiste mountainbiker. Verkeerde verklaringen bemoeilijken de speurtocht.

Aflevering 8

Een jongen komt naar Koen en Tineke, omdat zijn mama is vermist. Als blijkt dat de ex-man van de vrouw bekendstaat voor agressief gedrag, zijn Koen en Tineke uiterst ongerust. Floor en Obi worden opgeroepen voor sluikstorten op het kerkhof. Er zijn bewakingsbeelden van het incident, maar lukt het hen om daarmee ook de daders te identificeren?

Aflevering 9

Tineke brengt haar neefje mee naar het commissariaat, want hij wil een spreekbeurt geven over de politie. Alles verloopt vlot tot Koen er zich mee moeit. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een carjacking. Als niet veel later een tweede carjacking volgt, ontdekken Eric en Brigitte dat er meer aan de hand is.

Aflevering 10

De mama van Tineke komt naar het politiekantoor. Ze is overvallen, maar weet niet hoe of waar het is gebeurd. Aziz komt weer een dagje filmen bij Patrick. Als Stafke langskomt om te klagen over geurhinder in zijn straat, hoopt Aziz op spectaculaire beelden.

Aflevering 11

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een handtassendiefstal. De dief heeft tijdens zijn vlucht zijn gegraveerde fiets achtergelaten. Gemeentearbeiders vinden een gemummificeerd lichaam in een vuilzak. Aan Eric en Brigitte om te achterhalen wie de persoon is en wat er juist is gebeurd.

Aflevering 12

Een vrouw wordt aangereden en de dader pleegt vluchtmisdrijf. Kunnen Koen en Tineke de dader vatten? Floor en Obi worden opgeroepen voor een inbraakpoging. Al snel blijkt dat de dief meerdere huizen in de buurt op het oog heeft.

Aflevering 13

De uitbater van Koens favoriete Italiaanse restaurant wordt in elkaar geslagen. Koen en Tineke ontdekken dat de man al verschillende dreigmails had ontvangen. Parkiet Suske is verdwenen. Robin en Femke worden op onverwachte wijze geholpen in hun zoektocht naar het vogeltje.

Aflevering 14

Een man verdwijnt tijdens een fietstocht. Het gaat om een hartpatiënt, dus zetten Koen en Tineke alle middelen in om hem zo snel mogelijk terug te vinden. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een familiedrama. Tijdens hun onderzoek wordt echter duidelijk dat er meer aan de hand is.

Aflevering 15

De gemeente wordt geteisterd door verschillende diefstallen van putdeksels. Koen en Tineke hopen de dader tijdens hun patrouille op heterdaad te betrappen. Een man hoort gehuil bij zijn bejaarde buren. Patrick gaat kijken en Aziz filmt alles voor zijn documentaire.

Aflevering 16

De pastoor wordt bestolen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de dief. Eric en Brigitte onderzoeken een dubbele moord.

Aflevering 17

Koen en Tineke worden opgeroepen voor vandalisme nadat de wagen van een man volledig is beklad. Wanneer zijn vriendin later op de dag in elkaar wordt geslagen, vermoeden de agenten dat de twee zaken met elkaar te maken hebben. Stafke hoort kattengejank in een huis vlakbij. Hij wil dat Patrick de zaak onderzoekt. Aziz volgt alles met zijn camera.

Aflevering 18

Een moeder komt de verdwijning van haar dochter aangeven. Koen en Tineke hebben geen spoor van de vermiste, tot een medium meer informatie beweert te hebben. Robin en Femke werken vandaag zes maanden samen en dus heeft Robin voor een cadeautje gezorgd. Tijdens hun patrouille vallen ze van de ene verrassing in de andere.

Aflevering 19

Koen en Tineke worden opgeroepen voor familiaal geweld. Wanneer ze toekomen vinden ze bloed in huis, maar het gezin is spoorloos. Een man komt klacht indienen omdat hij zich bedrogen voelt: de hond die hij gekocht heeft is groter geworden dan beloofd. Obi en Floor zoeken naar een oplossing.

Aflevering 20

Koen en Tineke zijn op zoek naar een man die via een tweedehandswebsite mensen oplicht. Een man komt zijn zus en haar vriend als vermist opgeven. Eric en Brigitte zetten alles op alles om het koppel terug te vinden.

Aflevering 21

Een man vindt een skelet in zijn schuur. De wetsdokter ontdekt dat het slachtoffer 30 jaar geleden is overleden. Kunnen Eric en Brigitte deze oude zaak oplossen? Koen is ziek, dus heeft Patrick zijn plaats ingenomen en gaat hij samen met Tineke op pad. Ze worden opgeroepen voor een diefstal in een bakkerij en moeten undercover gaan om de dief te vatten.

Aflevering 22

Koen en Tineke zijn op zoek naar de ware identiteit van een vrouw in coma. Stafke heeft Obi en Floor opgeroepen omdat er een groep Chinezen in zijn straat staat en hij wil weten wat er juist aan de hand is. Maar Obi en Floor verstaan geen Chinees...

Aflevering 23

Robin en Femke worden opgeroepen voor de verdwijning van een kind. Ze vrezen het ergste wanneer ze de buggy stuurloos op straat zien rijden. Iemand heeft in de cinema met vals geld betaald. Koen en Tineke beseffen dat dit een moeilijke zaak zal worden.

Aflevering 24

Koen en Tineke krijgen een oproep van Stafke. Hij heeft op zijn wandeling radioactief afval gevonden. De brandweer komt ter plaatse en de straat moet worden geëvacueerd. Patrick is op patrouille, samen met Aziz, als ze een oproep krijgen over een inbraak in de Bokstraat 20. Aziz is in paniek, want dat is zijn adres!

Aflevering 25

Een militair wordt dood aangetroffen in zijn bed. Eric en Brigitte moeten uitzoeken wat er precies is gebeurd. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een person die niet meer reageert. Als ze toekomen, blijkt een reanimatie noodzakelijk maar niet zo evident.

Aflevering 26

Een vrouw wordt vermoord. Wanneer een man de handtas en portefeuille van het slachtoffer komt binnenbrengen op kantoor, vermoeden Eric en Brigitte dat ze de dader te pakken hebben. Na een overval op een tankstation, wordt ook een schoenmaker overvallen. Koen en Tineke ontdekken dat dader een uniek motief heeft.

Aflevering 27

Een baby wordt te vondeling gelegd. Koen en Tineke gaan op zoek naar de ouders, maar dat blijkt niet evident te zijn. Floor en Obi onderzoeken een woninginbraak. Het slachtoffer kan geen beschrijving geven van de dader, maar die heeft wel iets achtergelaten.

Aflevering 28

Koen en Tineke zijn getuige van een fietsendiefstal, maar de dader kan ontsnappen. Kunnen ze de jongeman nog vatten? Patrick moet bestuurders die sms'en achter het stuur verbaliseren. Aziz bedenkt meteen een plan om Patrick te helpen.

Aflevering 29

Een jong meisje komt bij Koen en Tineke omdat ze vermoedt dat haar papa haar vergiftigt. Ze wil haar naam niet zeggen, maar dat houdt Koen en Tineke niet tegen om haar te helpen. Robin en Femke vinden een achtergelaten puppy. Ze gaan onmiddellijk op zoek naar de persoon die de hond heeft gedumpt.

Aflevering 30

Tineke heeft een dagje verlof dus mag Koen op pad met Aziz. Als ze een oproep krijgen voor een gevonden lichaam krijgt Aziz het toch wat moeilijk. Een vrouw verdwijnt nadat ze een platte band heeft gekregen. Eric en Brigitte zetten alles op alles om de vrouw te vinden.

Aflevering 31

Een kindje verdwijnt uit een speelgoedwinkel. Koen en Tineke zijn meteen zeer ongerust. Een vrouw wordt dood teruggevonden in haar tuin. Heeft ze een dief betrapt of is er meer aan de hand? Eric en Brigitte onderzoeken de zaak.

Aflevering 32

Een dame komt het kantoor binnen met drugs in haar reiskoffer. Koen en Tineke onderzoeken hoe die daar terecht zijn gekomen. Obi is net verhuisd, maar voelt zich niet welkom in de buurt. Samen met Floor zoekt hij uit wat er aan de hand is.

Aflevering 33

De spoedarts roept Koen en Tineke op omdat hij bij een interventie een jongen alleen thuis heeft gevonden. Robin en Femke worden opgeroepen voor een woninginbraak. Wanneer de dader weet te ontsnappen, dreigt te situatie te escaleren.

Aflevering 34

Er is een inbraak aan de gang in een appartementsgebouw. Komen Koen en Tineke op tijd om de inbrekers op heterdaad te betrappen? Stafke heeft iets verdacht gefotografeerd met zijn camera. Patrick hoopt de zaak snel te kunnen oplossen, tot hij ontdekt dat het een analoge camera is. Gelukkig kan Aziz helpen.

Aflevering 35

Een vrouw wordt vermoord teruggevonden in het park. Wanneer Eric en Brigitte ter plaatse komen, valt hen meteen iets vreemds op aan het slachtoffer. Koen en Tineke krijgen een oproep binnen van een woedende man die het gehad heeft met foutparkeerders. Kunnen ze de man kalmeren?

Aflevering 36

Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Al snel blijken de getuigenissen van de vrouw en de zoon niet helemaal te kloppen, maar kunnen Eric en Brigitte dat ook bewijzen? Koen en Tineke lijken een rustige patrouille tegemoet te gaan, tot ze plots een verwarde man zigzaggend over de weg zien lopen.

Aflevering 37

De eigenaar van een tankstation komt aangifte doen van diefstal. Een man tankt al maanden zonder te betalen. Koen en Tineke gaan aan de hand van de nummerplaat op zoek naar de dader. Floor en Obi krijgen een oproep over een gewapende man die over de daken loopt. Ze zetten onmiddellijk de achtervolging in.

Aflevering 38

De burgemeester verdenkt iemand die haar heel dierbaar is van diefstal. Koen en Tineke zullen discreet te werk moeten gaan. Robin en Femke kunnen net een chauffeur ontwijken die hen de pas afsnijdt. Die blijkt een erg aparte reden te hebben voor zijn roekeloos rijgedrag.

Aflevering 39

Koen en Tineke worden opgeroepen door de kuisvrouw van meneer pastoor. Ze maakt zich ongerust, want de pastoor is al twee dagen vermist. Een man komt aangifte doen van diefstal: zijn net geleverde wasmachine werd uit de gang gestolen. Patrick en Aziz gaan op buurtonderzoek.

Aflevering 40

Onderweg naar het werk vindt Brigitte een hemd met bloed op. Haar politie-instinct voelt meteen dat er iets niet klopt. Wanneer er daarna iemand haar vriendin als vermist komt opgeven, vrezen Erik en Brigitte het ergste. Een vrouw krijgt op straat een beroerte en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Koen en Tineke gaan bij haar thuis spullen ophalen, maar ontdekken daar een bijzonder geheim.

Aflevering 41

Erik en Brigitte onderzoeken de gruwelijke moord op een crimineel. Ze denken eerst aan een afrekening in het milieu, maar dan wijst een kompaan hen in een totaal andere richting. Een man komt bij Koen en Tineke aangifte doen van diefstal. Zijn dure jas is in een café gestolen. Lukt het hen om de jas terug aan de rechtmatige eigenaar te bezorgen?

Aflevering 42

Aziz mag samen met Koen een klus uitvoeren voor de commissaris. Er zou in het bos een gorilla gespot zijn, dus er moeten 's nachts camera's geplaatst worden. Aziz is helemaal niet op zijn gemak. Een zwaar auto-ongeluk brengt Femke en Robin bij de ouders van het slachtoffer. Wanneer ze met de ouders toekomen in het ziekenhuis wacht hen een onaangename verrassing.

Aflevering 43

Floor en Obi worden opgeroepen voor een burenruzie, maar bij aankomst blijkt er meer aan de hand te zijn. Het is feest bij De Buurtpolitie: iemand van het korps wordt in de bloemetjes gezet. Alle ernst keert echter terug wanneer een vrouw haar hondje als vermist komt aangeven.

Aflevering 44

Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een skelet dat gevonden is in het bos. Hun enige aanwijzing om de overledene te identificeren is een vreemde knoop. Er blijkt een criminele bende aan het werk te zijn. Koen en Tineke zetten een val op om de criminelen op heterdaad te kunnen betrappen.

Aflevering 45

Koen en Tineke krijgen te maken met een verontrustende verdwijning van een 10-jarig jongetje. Al snel blijkt echter dat de ouders belangrijke informatie achterhouden. Patrick en Aziz gaan opnieuw samen op pad. Wanneer ze in een spannende situatie met een gewapende persoon terechtkomen, bedenkt Aziz een plan om hem te vatten.

Aflevering 46

Bij de plaatselijke hockeyploeg verdwijnen de laatste weken enorm veel hockeyballen. Floor en Obi gaan naar het trainingsveld om te zien of ze de dief op heterdaad kunnen betrappen. Een jongen die gewond is aan het hoofd komt samen met zijn ouders klacht neerleggen tegen de dader. Koen en Tineke nodigen de jonge vechtersbaas uit op het kantoor en hebben al snel door dat er meer aan de hand is.

Aflevering 47

Een vrouw wordt vermoord teruggevonden. De speurtocht naar de identiteit van het slachtoffer duurt niet lang, want Brigitte kent haar. Koen is ziek, maar Tineke staat er niet alleen voor. Wanneer ze gebeld wordt door een verwarde man wiens draak is ontsnapt, krijgt ze gezelschap van Patrick om deze mysterieuze oproep te beantwoorden.

Aflevering 48

Tineke heeft een slecht gevoel bij haar nieuwe huisgenote. Samen met Koen plaatst ze camera's om te zien of haar vermoeden klopt. Stafke vindt zijn tuinkabouter zwaar toegetakeld terug in zijn tuin. Patrick en Aziz zoeken uit of er vandalen aan het werk zijn geweest.

Aflevering 49

Eric en Brigitte reageren op een oproep van een jongeman die beweert dat hij geweerschoten heeft gehoord in het bureau van zijn vader. Het duo moet voorzichtig zijn, want de schutter kan nog aanwezig zijn in de woning. Robin en Femke bekijken de foto's van enkele flitspalen en doen een ontdekking. Ze zoeken een van de chauffeurs thuis op.

Aflevering 50

Stafke heeft iets uit een helikopter zien vallen. Koen en Tineke haasten zich ter plaatse. Robin en Femke zijn op patrouille en zien plots een auto die zich heeft vastgereden in een gracht.

Aflevering 51

Een vrouw wordt thuis aangevallen. Hoewel ze de gemaskerde agressor niet herkende, denkt ze wel te weten wie er achter de gewelddaad zit. Eric en Brigitte zoeken het uit. Een bloedspoor leidt Koen en Tineke naar een eigenaardig koppel. Wanneer ze ook een bizar tafereel in het huis van het koppel vinden, vertrouwen Koen en Tineke de zaak niet.

Aflevering 52

Een man schakelt de hulp in van Koen en Tineke wanneer er onverwachts een deurwaarder voor zijn deur staat. Koen en Tineke ontdekken dat er sprake is van serieuze fraude. Robin en Femke worden opgeroepen want er zou een naakte man over straat lopen. Als ze de man vinden blijkt zijn vrouw er voor iets tussen te zitten.

Aflevering 53

De directrice van de gemeenteschool klopt aan bij het commissariaat omdat ze zich zorgen maakt over een van haar leerlingen. De jongen is al drie weken onwettig afwezig. Koen en Tineke nemen de zaak meteen ernstig. Aziz is jarig en trakteert zijn collega's op taart. Het feest wordt verstoord door een oproep over een diefstal bij de juwelierszaak.

Aflevering 54

Koen en Tineke krijgen te maken met een onrustwekkende verdwijning. De dementerende Louis is alleen op stap gegaan en dat zou wel eens verkeerd kunnen aflopen. Er wordt een enveloppe met wit poeder aangetroffen in een bedrijf. Femke en Robin denken meteen aan het levensgevaarlijke antrax en gaan over tot evacuatie.

Aflevering 55

Femke en Robin moeten een man opsporen die zijn vele verkeersboetes nooit betaalt. Volgens zijn echtgenote heeft de man daar echter een heel goede reden voor: hij is namelijk al vijf jaar dood. Obi is in zijn nopjes. Hij heeft net een oldtimer gekocht en mag hem samen met Floor aan de garage gaan oppikken.

Aflevering 56

Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een overval op een kapsalon. Eenmaal aangekomen, ontdekken ze dat de kapster vermoord is. Er zijn amper aanwijzingen maar een anonieme beller stuurt hen in de juiste richting. Tijdens hun patrouille merken Femke en Robin een loslopend paard op. De zoektocht naar de ruiter brengt hen naar een heel bijzonder feestje....

Aflevering 57

Een man komt langs bij Patrick omdat hij werd opgelicht. Aziz probeert te achterhalen hoe de oplichter te werk ging, maar dat blijkt moeilijker dan eerst gedacht. Een vrouw komt over haar toeren het politiekantoor binnen. Ze heeft slaande ruzie gehad met haar man en hij is vertrokken met hun baby'tje.

Aflevering 58

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeerd afgelopen inbraak. Wanneer de vriendin van het slachtoffer vertelt dat ze wordt gestalkt, vermoeden Koen en Tineke dat er meer aan de hand is dan een inbraak. De buurt wordt geteisterd door autodiefstallen. Robin en Femke gaan op zoek naar de daders.

Aflevering 59

Op het politiekantoor komt een oproep binnen van een boer die vermoedt dat zijn koeien worden mishandeld. Koen en Tineke krijgen een verontrustende oproep van een supermarkt, waar afgelopen nacht iets verdachts is gebeurd.

Aflevering 60

Stafke komt bij Robin en Femke langs. Hij heeft op straat stukgeslagen appels gevonden en heeft een hekel aan sluikstorten. Wanneer Robin en Femke de daders vinden, toont Robin hoe sterk hij is. De spoedarts meldt dat een van zijn patiënten met arseen wordt vergiftigd. Eric en Brigitte ontdekken dat de zoon van het slachtoffer chemicus is, maar hebben ze de dader wel zo snel te pakken?

Aflevering 61

Robin en Femke zijn opgeroepen voor een vluchtmisdrijf. Wanneer ze de ouders van het slachtoffer op de hoogte willen brengen, blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Een vrouw is van de trap gevallen zijn, maar haar verwondingen tonen aan dat ze aangevallen is. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden.

Aflevering 62

Robin en Femke zijn opgeroepen voor een vluchtmisdrijf. Wanneer ze de ouders van het slachtoffer op de hoogte willen brengen, blijkt er echter veel meer aan de hand te zijn. Een vrouw is van de trap gevallen zijn, maar haar verwondingen laten uitschijnen dat ze aangevallen is. Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden.

Aflevering 63

Wanneer een pasgetrouwd koppel terugkeert van hun huwelijksreis blijken al hun huwelijksgeschenken gestolen te zijn. Obi en Floor gaan op zoek naar de dader. Tineke is op pad met Aziz als ze worden opgeroepen voor een man die op straat met een bijl aan het zwaaien is. De man is al weg voor ze arriveren, maar heeft wel de bijl achtergelaten.

Aflevering 64

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een sluipschutter bij het gemeentehuis. Bij hun aankomst is de verdachte echter verdwenen. Op korte tijd worden twee winkels het slachtoffer van diefstal. Obi en Floor schrikken als ze zien wie de dief is.

Aflevering 65

Een vrouw is ongerust omdat haar man niet is thuisgekomen. Obi en Floor zoeken de man en vinden hem uiteindelijk op een zeer onverwachte plek. Koen en Tineke krijgen een melding van een horrorclown die een vrouw heeft aangevallen. Tijdens hun zoektocht naar de clown worden de agenten zelf ook aangevallen. Gelukkig hebben Koen en Tineke Barry mee.

Aflevering 66

Eric en Brigitte onderzoeken het verdachte overlijden van een jonge vrouw. Tijdens de huiszoeking vinden ze een aantal spullen die een mogelijke aanwijzing kunnen zijn. Een man komt een illegaal parkeerverbod melden in zijn straat. Femke en Robin besluiten een kijkje te gaan nemen.

Aflevering 67

Koen en Tineke worden opgeroepen voor een vreemde woninginbraak. Al snel blijkt dat de dochter des huizes erbij betrokken is. Vreselijk nieuws op het politiecommissariaat: Obi is zwaar ziek en moet een dure behandeling ondergaan. De commissaris twijfelt echter aan de diagnose en wil de zaak verder onderzoeken.

Aflevering 68

Een vrouw wordt neergestoken in haar huis. Haar dochter vertelt Eric en Brigitte dat ze de dader heeft herkend. Koen en Tineke krijgen bezoek van een volkstuinder die last heeft van uitwerpselen op zijn composthoop. Om de herkomst ervan te achterhalen, besluiten ze undercover te gaan.

Aflevering 69

Koen en Tineke onderzoeken twee diefstallen in dezelfde wijk. Het onderzoek krijgt plots een wel erg bizarre wending. De postbode verwittigt Robin en Femke dat hij een paard heeft zien vervoeren op een aanhangwagen. Nog voor ze goed en wel gestart zijn met hun onderzoek komt er al een nieuwe melding binnen.

Aflevering 70

De buurt wordt geplaagd door een reeks diefstallen van dure luxewagens. Samen met de commissaris zetten Koen en Tineke een val op om de daders te vatten. Een man komt de verdwijning van zijn secretaresse aangeven. Wanneer Eric en Brigitte in het privéleven van de vrouw beginnen te graven wordt de zaak plots veel ingewikkelder.

Aflevering 71

Een man komt de verdwijning van zijn dochter aangeven. Het onderzoek van Eric en Brigitte verloopt niet zonder hindernissen. In het park vindt een schietincident plaats. Koen en Floor worden geconfronteerd met een onverwacht slachtoffer.

Aflevering 72

Een vrouw komt langs op het politiekantoor. Ze is er zeker van dat haar zoontje verwisseld is na de geboorte. Koen en Tineke brengen een bezoekje aan het ziekenhuis waar de vrouw beviel. Robin en Femke voeren snelheidscontroles uit en krijgen de meest uiteenlopende excuses te horen.

Aflevering 73

Koen en Tineke krijgen het bezoek van een vrouw wier man verdwenen is. Samen met Barry starten ze een zoektocht. Wanneer het spoor plots doodloopt, wordt de verdwijning echt onrustwekkend. Patrick en Aziz worden opgeroepen voor een inbraak. Ter plekke blijkt Aziz niet echt een held te zijn.

Aflevering 74

Robin en Femke worden opgeroepen voor een fietsongeval. Ter plaatse blijkt al snel dat er meer aan de hand is. Een vader komt met zijn zoontje langs bij Tineke. De jongen beweert dat hij een echte sheriff heeft gezien. Onschuldige kinderfantasie wordt al snel ernstige waarheid wanneer er nog meldingen binnenkomen. Samen met Aziz gaat ze op onderzoek uit.

Aflevering 75

De dierenarts komt langs. Een wandelpad ligt bezaaid met glasscherven waardoor haar hondje zich gekwetst heeft. Samen met Floor gaat Koen op zoek naar de sluikstorter. Het lijk van een onbekende jongeman wordt gevonden in een bos. Eric en Brigitte hopen snel zijn identiteit te achterhalen.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.