Wittekerke

Wittekerke

Een lach, een traan, ruzies en romantiek... in het rustige kuststadje 'Wittekerke', waar mensen elkaar nog kennen, staat het leven niet stil.

60 afleveringen

Aflevering 1

Wim moet voor de rechter verschijnen. Het ziet er niet naar uit dat Jean hem zal kunnen helpen. Lukas realiseert zich dat hij te ver is gegaan als hij verneemt hoe Birgit over hem denkt. Camilla wordt door de procureur veroordeeld voor smaad en moet aan dienstverlening doen. Georges moet een passende straf voor haar bedenken. Frank stelt Nellie voor om te hertrouwen.

Aflevering 2

Frank en Nellie vragen zich af of ze er schuld aan hebben dat Klaartje naar een kostschool wil. Georges geeft Camilla de leiding over de plaatselijke voetbalploeg, een initiatief dat niet door iedereen wordt geapprecieerd. Birgit raakt in de ban van Lukas. Bea vindt dat Jean gespecialiseerde hulp nodig heeft en zorgt ervoor dat hij in een instelling wordt geplaatst. Nikki laat zich het hoofd op hol brengen door twee jonge yuppies.

Aflevering 3

Wim neemt het Bea kwalijk dat ze Jean in een instelling heeft laten opnemen. De voetbalploeg is niet gelukkig met Camilla's leiding en zeker niet wanneer ze met haar weinig orthodoxe trainingsmethodes worden geconfronteerd. Camilla heeft ondertussen Bart terug in dienst genomen, wat tot conflicten leidt met Alex. Tante Jos kijkt met lede ogen toe hoe het almaar beter gaat tussen Birgit en Lukas.

Aflevering 4

Nikki en Sneyers groeien dichter naar elkaar tijdens de nachtelijke zoektocht die Camilla georganiseerd heeft. Klaartje vertrekt naar de kostschool. Nellie denkt nog steeds na over Franks voorstel om te hertrouwen. Ze slaagt er maar niet in de knoop door te hakken. Georges en Wim worden opgeroepen om een vrouw te helpen die vastbesloten is zelfmoord te plegen.

Aflevering 5

Na het incident met de vrouw die zelfmoord pleegde, wordt Bart door iedereen gemeden. Hij raakt meer en meer geïsoleerd. Zelfs op Alex en Camilla kan hij niet meer rekenen. Lukas en Birgit werken samen aan een musical. Sneyers maakt zich zorgen over zijn toekomst nu Marcel besloten heeft het café te verkopen. Ook Tante Jos ziet het niet meer zitten. Magda neemt contact op met Michel.

Aflevering 6

Alex wil Bart niet opnieuw aanwerven, zelfs niet op aandringen van Tanja. Bea en Wim bekvechten nog altijd over Jean en groeien steeds verder uit mekaar. Michel maakt ondertussen Tante Jos het hof en hoopt haar tot een huwelijk te kunnen verleiden. Frank probeert hetzelfde bij Nellie, maar boekt niet veel succes.

Aflevering 7

Frank en Max besluiten Birgit de waarheid te vertellen over Lukas. Sneyers staat er nu alleen voor in het café. Hij wil indruk maken op de koper en zoekt naar een manier om van de zaak een goudmijn te maken. Tanja ergert zich steeds meer aan Alex. Els vertelt aan Bart hoe hij Camilla moet aanpakken. Ze geeft hem ook cocaïne. Georges krijgt een telefoonrekening van dertigduizend frank. Koen lijkt hier meer over te weten.

Aflevering 8

Sinds Sneyers het café tot een jeugdherberg heeft omgevormd, draait de zaak op volle toeren. Tanja heeft het steeds moeilijker met Alex. Ze neemt ontslag bij Kust-TV en verlaat Wittekerke. Camilla stelt Alex aan zijn nieuwe assistente Ina voor. Nikki vindt een grote som geld. Het lijkt wel een geschenk dat uit de hemel is komen vallen. Bart raakt steeds meer in de ban van Els. Lukas probeert met halve waarheden Birgit terug te winnen.

Aflevering 9

Magda vermoedt dat Nikki liefdesverdriet heeft. Waarom anders sluit ze zich in haar kamer op en belt ze naar de sekslijn ? Nikki heeft geen verdriet, maar wel kopzorgen. Ze moet immers een manier vinden om het gevonden geld uit te geven, zonder dat Magda en Georges het in de gaten krijgen. Bart is het beu om Camilla's schoothondje te zijn.

Aflevering 10

Sneyers en Max zijn in alle staten wanneer Birgit niet uit haar kamer komt. Ze vrezen allebei het ergste na het drama dat zich gisteren tussen haar, Lukas en diens vrouw Sinja heeft afgespeeld. Nikki beseft dat ze zo snel mogelijk een flinke som moet uitgeven en gaat winkelen. Haar broertje Koen ruikt onraad wanneer ze met de tassen thuiskomt. Tijdens de redactievergadering heeft Camilla niets anders dan lovende woorden voor Bart en geeft hem een flinke bonus. Voor de jonge 'manager' kon dit op geen beter moment komen. Hij heeft immers dringend cocaïne nodig. Een mysterieuze vrouw komt in Wittekerke aan en huurt een kamer boven het café.

Aflevering 11

Lukas probeert Birgit ervan te overtuigen dat er niets meer is tussen hem en Sinja. Zij vertelt aan Birgit een heel ander verhaal. Bart heeft z'n dagelijkse dosis cocaïne hard nodig om te kunnen presteren. Wanneer hij er niet in slaagt een potentiële sponsor te overtuigen, wil Camilla niets meer met hem te maken hebben. Koen ontdekt het geld dat Nikki verborgen heeft. Sneyers en Birgit maken kennis met hun nieuwe baas.

Aflevering 12

Bart is op de dool sinds Camilla hem aan de deur heeft gezet. Birgit en Lukas beloven elkaar het rustig aan te doen en zich alleen op de musical te concentreren. Alex wordt halsoverkop verliefd op Ina. Manu volgt het spoor, dat naar Nikki leidt. Hij eist zijn geld terug. Frank wil weten of Nellie over zijn huwelijksaanzoek heeft nagedacht.

Aflevering 13

Nikki en Koen zien zich verplicht hun persoonlijke spulletjes te verkopen om Manu terug te betalen. Dit wordt moeilijker dan ze zich hadden voorgesteld. Alex vraagt Camilla om Els aan de deur te zetten. Camilla wil op de eis van haar broer ingaan op voorwaarde dat hij Bart nog een kans geeft. Birgit en Lukas werken de musical af.

Aflevering 14

Nikki en Koen weten niet goed wat ze met Manu moeten aanvangen en brengen hem voorlopig onder in een caravan. Lukas wil de musical die hij samen met Birgit heeft geschreven aan een bevriend regisseur laten lezen. Max ontfermt zich over Laura, een meisje dat aan de drugs is. Het komt hem duur te staan. Belle doet haar intrede in Wittekerke en Camilla heeft plannen met het café van Marcel.

Aflevering 15

De kans is groot dat Max met het aidsvirus is besmet. Georges en Wim gaan op zoek naar Laura, de enige die hen over Max' toestand zekerheid kan verschaffen. Tussen Alex en Ina gaat het steeds beter, maar ze maken zich wel zorgen over Camilla's plannen om het café te verkopen. Lukas organiseert een lezing voor het stuk dat hij samen met Birgit heeft geschreven.

Aflevering 16

Belle kan aan de slag bij Kust-TV. Georges probeert Max op te vangen, maar dit is geen makkelijke opdracht. Ondertussen weet ook Nikki wat er met Max aan de hand is. Er bestaat vanuit Nederland interesse voor de musical van Birgit en Lukas. De schrijver vindt het echter niet nodig om Birgit hiervan op de hoogte te brengen. Ina en Alex ontdekken wat Camilla van plan is met het café van Marcel.

Aflevering 17

Camilla verdedigt haar beslissing om het café te kopen. Ina en Alex proberen dit op alle mogelijke manieren te verhinderen. Nikki ontfermt zich over Max, die nog steeds niet goed weet wat hij nu met zijn leven moet aanvangen. Birgit en Lukas organiseren een afscheidsfeest, waarop ook Sinja verschijnt.

Aflevering 18

Sinja is niet van plan om Lukas zomaar op te geven. Het komt tot een confrontatie met Birgit. Georges maakt zich nog steeds zorgen over Max. Nikki heeft ondertussen de vader van Max gevonden en stuurt op een gesprek aan. Camilla is niet enthousiast over Alex' trouwplannen. Ondertussen concentreert Belle zich op Frank.

Aflevering 19

Birgit ontmoet de kinderen van haar vriend Lukas. Na haar gesprek met Wim neemt ze een moedige beslissing. Nikki wil dat Max toch nog eens met zijn vader gaat praten. Sneyers maakt zich zorgen omdat Camilla vastbesloten is het café te kopen. Dit zou wel eens kunnen betekenen dat hij ander werk moet zoeken. Maar Marie-Jeanne profileert zich en maakt het Camilla niet gemakkelijk.

Aflevering 20

Birgit houdt zich verbazend sterk nu Lukas weg is. Alex en Ina zoeken een bestemming voor hun huwelijksreis. Nikki vertelt Bea over Max. De arts herinnert zich dat er bij haar een spuit werd binnengebracht. Moeles gevecht loopt slecht af. Het ziet er naar uit dat het tussen hem en Max alsnog goed zal komen. Bart laat zich opnieuw meeslepen door Els, met dramatische gevolgen.

Aflevering 21

Bart heeft het bewustzijn verloren en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Nellie voelt zich schuldig tegenover Bart en houdt de wacht bij zijn bed. Ondertussen zijn Nikki en Bea nog altijd op zoek naar de spuit, die voor Max zekerheid moet brengen. Het lijkt er heel even op dat Max en Moele mekaar gevonden hebben. Maar dan vertelt Max aan zijn vader dat hij misschien wel aids heeft.

Aflevering 22

Wim troost Nellie. Bea is hier toevallig getuige van en vertelt aan Frank wat ze gezien heeft. Het trouwkleed dat Ina zo graag zag, is verdwenen. Birgit stelt voor om zelf een trouwjurk te maken. Ondertussen is Steyn, een vroegere vriend van Ina, in Wittekerke aangekomen. Max wacht nog steeds op nieuws over de spuit. Barts pleegouders komen op bezoek. Omer vraagt zich af of het niet beter is de stekker uit te trekken.

Aflevering 23

Bart kan ademen zonder de hulp van de machines, maar hij is nog altijd niet bij bewustzijn. Alex stemt toe in een bescheiden huwelijksfeest. Ina is niet bepaald in de wolken over de trouwjurk, die Birgit voor haar ontworpen heeft. Georges heeft goed nieuws voor Max. Nellie vraagt financiële steun aan Camilla om Bart naar Amerika over te brengen, waar hij opgenomen kan worden in een ziekenhuis gespecialiseerd in de verzorging van comapatiënten.

Aflevering 24

De wonderen zijn de wereld niet uit: tot ieders verbazing staat Camilla er op om Bart naar Amerika te vergezellen. Marie-Jeanne houdt zich bezig met de organisatie van het trouwfeest van Alex en Ina. Max moet voor de bruidstaart zorgen. Steyn bezoekt Ina en leert ook Alex kennen.

Aflevering 25

Ina heeft het moeilijk wanneer ze haar ex-vriend Steyn terugziet en begint aan haar gevoelens voor Alex te twijfelen. Als Magda en Birgit haar op de ochtend van haar huwelijk willen helpen om zich klaar te maken, is ze verdwenen. Ondertussen wachten Alex en alle vrienden en kennissen in de kerk. Birgit komt tot de ontdekking dat ze misschien wel zwanger is. Marie-Jeanne krijgt in het café een fanfare op bezoek.

Aflevering 26

Ina en Alex genieten van een korte huwelijksreis voordat ze opnieuw aan het werk gaan. Birgit krijgt de bevestiging dat ze zwanger is. Ze vraagt zich af hoe Wim zal reageren. De gefrustreerde agente Denise krijgt het aan de stok met Steyn. Belle en Nikki ontmoeten Joe, een mysterieuze jongeman die weigert te praten, maar wel goed gitaar speelt.

Aflevering 27

Birgit durft niet aan haar vader vertellen dat ze een kind verwacht. Frank wil met Nellie hertrouwen en zet haar op alle mogelijke manieren onder druk. Zij heeft echter haar twijfels. Nikki is vastbesloten om Max te transformeren in een interessante jongeman. Ina en Alex keren terug van hun huwelijksreis. Belle krijgt de kans een programma te maken over Joe, de straatmuzikant die zich in stilzwijgen hult. Bea ontvangt een kaartje van haar zoontje Sven.

Aflevering 28

Er is flink wat overredingskracht nodig om Joe te overtuigen aan Belles programma mee te werken. Tijdens de opnames loopt het toch nog fout. Nellie praat met Wim over Franks voorstel om te hertrouwen. Tijdens hun gesprek kijkt ze te diep in het glas en blijft bij Wim overnachten. Frank weet niet wat hij hiervan moet denken. Birgit vindt eindelijk de moed en vertelt haar vader dat ze zwanger is. Wim reageert niet zoals gehoopt.

Aflevering 29

Ondanks zijn tegenwerking blijft Belle vastbesloten om het programma over Joe te maken. Alex brengt Wim en Birgit weer bij mekaar. Geïnspireerd door de zwangerschap van zijn dochter vertelt hij aan Ina dat hij zelf graag een kind wil. Ina heeft hier haar twijfels over. Bea keert uit Brussel terug, waar ze haar zoontje gezien heeft.

Aflevering 30

Ina wil nu toch een kind en besluit het zwanger worden wetenschappelijk aan te pakken. Wim en Bea groeien verder uit elkaar. De definitieve breuk hangt in de lucht. Georges is niet echt enthousiast over het feit dat Nikki en Max een koppel zijn. Hij vraagt zich af of Nikki wel de geschikte partner is voor Max. Klaartje wordt op school met drugs geconfronteerd.

Aflevering 31

Max durft Nikki niet meevragen naar het bal van de burgemeester. Hij is bang te zullen worden afgewezen. Sneyers wil zich met Joe's carrière bemoeien, maar de gitaarspeler is niet geïnteresseerd. Alex vindt dat Birgit aan Lukas moet vertellen dat ze zwanger is. Nellie maakt zich zorgen om Klaartje. Steyn wil weten waarom Ina hem ontwijkt.

Aflevering 32

Belle laat duidelijk merken dat ze zich aangetrokken voelt tot Frank, maar hij stelt zich op als de trouwe ex-echtgenoot van Nellie. Wim en Bea blijven het moeilijk hebben met hun relatie. Sneyers is jaloers omdat Nikki stapelverliefd is op Max. Belle wil Joe financieel helpen en is zelfs bereid om gitaarlessen bij hem te nemen. Maar dat loopt slecht af. Ina zoekt terug contact met haar ex-vriend Steyn.

Aflevering 33

Georges maakt zich zorgen over Nikki en Max, die een relatie hebben aangeknoopt. De agent vreest dat Max het slachtoffer zal worden van de hele zaak. Belle onderneemt een nieuwe poging om Frank te verleiden, maar hij houdt de boot af. Camilla keert terug uit Amerika en leert Steyn kennen. Sneyers wil met Joe en Belle een optreden organiseren in "De Schorre". Ina vertelt aan Birgit dat ze nog altijd verliefd is op Steyn.

Aflevering 34

Ondanks alle tegenslagen blijft Sneyers geloven in een groep met Joe, maar die toont geen interesse. Zijn houding verandert als Belle een nummer schrijft, waarin ook Sneyers mogelijkheden ziet. Op het kerkhof ontmoet Nikki een zonderlinge vrouw. Birgit maakt zich steeds meer zorgen over Ina, die Steyn maar niet kan vergeten. Alex dringt bij zijn echtgenote op een beslissing aan.

Aflevering 35

Frank dringt bij Nellie aan om de trouwdatum vast te leggen. Georges is jarig. Magda weet dat hij het moeilijk heeft met zijn leeftijd en wil hier iets aan doen. Sneyers probeert Belles lied aan een platenfirma te slijten. Bea vertelt aan Nellie dat ze weggaat bij Wim. Ina bekent aan Steyn dat ze hem nog altijd graag ziet. Klaartje wil haar karatelessen opnieuw opnemen.

Aflevering 36

Steyn brengt Ina naar huis. Bea gaat met Klaartje naar de karateles en ontmoet Dimitri Vanieper, die een demonstratie geeft. Georges blijft ervan overtuigd dat hij oud is, hoewel Magda hem dat op alle mogelijke manieren uit het hoofd probeert te praten. Sneyers probeert het nummer van Belle aan de man te brengen bij een platenfirma.
Sneyers durft aan Belle niet te vertellen dat zijn bezoek aan de platenmaatschappij geen succes was. Ina probeert het weer goed te maken met Alex. Ondanks hun problemen heeft Wim het er moeilijk mee dat Bea sympathie heeft voor Dimitri. Georges heeft besloten zich bij de petanqueclub in te schrijven. Magda vindt dit verdacht en vermoedt dat hij een vriendin heeft.
Wim en Bea maken ruzie over Dimitri. Georges en Magda discussiëren over de vrouwelijke leden van de petanqueclub. Max koopt bij Koen een nepjuweel. Hij wil het aan Nikki geven. Camilla wil een Thijssen-stichting in het leven roepen. Haar ontmoeting met Dimitri verloopt zeer vreemd. De platenmaatschappij is geïnteresseerd in Belle, maar niet in Joe.
Belle heeft het moeilijk met het voorstel van de platenmaatschappij omdat ze Joe niet in de steek wil laten. Wim vertrouwt Dimitri niet en wil weten wie hij werkelijk is. Ondertussen wordt Bea almaar verliefder op Dimitri. Georges wordt lastig gevallen door een opdringerige vrouw. De styliste van de platenfirma wil Belle een nieuw imago aanmeten. Camilla probeert Dimitri te ontwijken, maar slaagt daar niet in.
De styliste van de platenfirma heeft goed werk geleverd. Belle ziet er totaal anders uit. Het is zeer de vraag of zij gelukkig is met de metamorfose. Wim maakt zich zorgen over Dimitri. Alex is bezorgd om zijn zus Camilla. Frank gelooft zijn oren niet als Nellie voorstelt om te hertrouwen. Hij had dit niet meer verwacht. Nikki en Max denken dat ze een schat gevonden hebben. Camilla waarschuwt Bea voor Dimitri, die een gevaarlijk man zou zijn.
Bea blijft Dimitri bij Wim verdedigen. Belle zet Frank onder druk, maar het gehoopte resultaat blijft uit. Hij heeft definitief voor Nellie gekozen. Sneyers is ontgoocheld als Belle het contract met de platenmaatschappij weigert na te komen en besluit een nieuwe groep op te richten. Wim wil meer over Dimitri weten en valt Georges en Alex lastig. Dimitri denkt dat Camilla hem kan helpen zijn financiële problemen op te lossen.
Wim dringt bij Bea aan om Dimitri met zijn leugens te confronteren. Zij doet dit en leert een heel andere Dimitri kennen. Nellie en Frank gaan hertrouwen. Zij wil dat Belle na het huwelijk een ander onderkomen zoekt en geeft Frank de opdracht om met het meisje te praten. Sneyers wil een nieuwe geluidsinstallatie kopen en vraagt geld aan Max.
Nikki is kwaad op Sneyers omdat zij niet mag meedoen met zijn groep en Max wel. Nellie vertelt Wim dat Bea misschien niet naar Zwitserland is. Wim is razend en gaat onmiddellijk met Dimitri praten. Sneyers weet hoe hij aan een klankinstallatie kan geraken, maar Max vertrouwt het zaakje niet.
Wim maakt zich echt zorgen als hij er niet in slaagt Bea in Zwitserland te bereiken. Dimitri wil dat Camilla werk maakt van haar Thijssen-stichting en zet haar onder druk. Alex vindt dat zijn zus veranderd is sinds de komst van Dimitri. Zijn journalistieke nieuwsgierigheid wordt gewekt en hij gaat op onderzoek uit. Nellie nodigt Joe uit om te komen eten.
Wim gaat op zoek naar Bea. Luwaert verplicht Dimitri om de som terug te betalen. Hij beschikt niet over het geld en zet Camilla onder druk om hem te helpen. Dimitri krijgt nog een opdoffer als blijkt dat zijn moeder haar fortuin aan het tehuis wil schenken. Alex raakt meer en meer geobsedeerd door Dimitri. Sneyers vraagt aan Steyn om het geluid voor zijn rekening te nemen tijdens het optreden.
Alex wil weten wat de band is tussen Dimitri en Camilla. Zijn wantrouwen in Dimitri wordt nog groter na de dood van diens moeder. Ondertussen zet Dimitri Camilla meer en meer onder druk om zijn financiële problemen op te lossen. Frank en Nellie hebben de trouwdatum vastgelegd. Belle en Sneyers zijn bloednerveus voor hun eerste optreden. Ze ontmoeten Joke.
Joke is teruggekeerd naar Wittekerke en trekt in bij Steyn en Joe, die daar niet gelukkig mee is. Belle wil haar zangcarrière opgeven. Ze is ongelukkig en zoekt troost bij Frank. Sneyers ontdekt dat hij een zoon heeft. Deze ontdekking zal zijn leven drastisch veranderen. Alex vindt de wagen van Bea terug in de garage van Dimitri.
Dimitri betrapt in zijn garage Alex en slaat hem neer. Daarna haast hij zich terug naar Nellie en Frank. Sneyers durft niemand te vertellen dat hij een zoon heeft en verbergt Toontje op zijn kamer. Dimitri vernedert Camilla, die nu absoluut niet meer weet wat ze moet doen. Ina vindt de portefeuille van Alex voor de garage van Dimitri.
Georges ondervraagt Dimitri over Alex' portefeuille, die Ina gevonden heeft. De agent komt niets meer te weten. Sneyers probeert zo goed en zo kwaad als het kan voor zijn zoontje te zorgen. Ondertussen gaan Birgit en Max op zoek naar de moeder van het kind. Wim is terug in Wittekerke maar hij heeft geen nieuws over Bea. Luwaert blijft Dimitri onder druk zetten.
Zwerver Phil vindt Alex en neemt hem mee naar zijn caravan. Als hij de identiteit van zijn gast ontdekt, besluit hij losgeld voor hem te vragen. Ina informeert Wim over de verdwijning van Alex. Dimitri vindt dat het tijd wordt dat Camilla met geld over de brug komt. Hij terroriseert haar zo erg dat ze een zelfmoordpoging onderneemt. Bervoets, een oude vijand van Georges, wordt ingezet om het onderzoek naar de ontvoering van Alex te leiden.
De zwaargewonde Alex weet even aan de aandacht van zijn ontvoerder te ontsnappen en vlucht naar een telefooncel. Camilla heeft een zelfmoordpoging ondernomen en wordt in het ziekenhuis opgenomen. Dimitri wijkt niet van haar zijde omdat hij nog altijd geld van haar wil. Wim en Ina gaan op eigen houtje op zoek naar Alex. Ze komen heel dicht in de buurt, waardoor ontvoerder Phil begint te panikeren.
Klaartje heeft problemen op school : een aantal vriendinnen hebben een bende gevormd en beschuldigen haar van verraad. Klaartje vraagt hulp aan Steyn. De gruwelijke dood van Alex slaat heel Wittekerke met ontsteltenis. Ina is tegelijkertijd geschokt en boos. Nellie besluit om Camilla nog niet meteen op de hoogte te brengen van de dood van haar broer. Georges vindt het verschrikkelijk dat de politie de dood van Alex niet heeft kunnen voorkomen en hij reageert zich af op het zoontje van Sneyers.
Na de dood van Alex is Steyn de enige die Ina tot rede kan brengen. Georges en Wim hebben beiden het gevoel dat ze tekortgeschoten zijn en reageren hun frustraties op elkaar af. Dimitri probeert Nellie te overtuigen dat Camilla het best bij hem thuis verzorgd kan worden. Hij wil haar persoonlijk vertellen dat haar broer dood is. Door toedoen van Nellie kan Camilla toch nog uit de greep van Dimitri ontsnappen. Ze gaat naar Ina.
De ontdekking van Bea's lijk brengt Georges en Wim dichter bij elkaar. Nu is het ook duidelijk dat Bea en Alex het slachtoffer van dezelfde dader zijn. Dimitri wordt door de politie ondervraagd, maar er zijn geen bewijzen om hem vast te houden. Hij is zelfs de gehaaide Bervoets te slim af. Frank vertelt Belle dat ze niet kan blijven. Sneyers zoekt een huis waar hij met Toontje kan gaan wonen.
Georges kampt met zware gewetensproblemen over zijn werk, wat een invloed heeft op zijn relatie met Magda. Hoewel ze begrip kan opbrengen voor zijn problemen heeft ze het er knap moeilijk mee dat hij haar bitter weinig aandacht geeft. Dimitri wijkt geen duimbreed van Camilla. Hij vergezelt haar zelfs naar de begrafenis van Alex. Ina en Wim proberen het verlies van Alex en Bea te verwerken. Georges wordt bij zijn zieke broer geroepen.
Camilla vertelt aan Steyn en Wim alles wat ze weet over Dimitri. Zij overtuigen haar om naar de politie te stappen. Dimitri belandt opnieuw in de cel. Toontjes moeder komt opdagen. Sneyers is er als de dood voor dat hij de jongen zal verliezen. Bervoets wil Camilla inschakelen om Dimitri tot bekentenissen te dwingen.
Dimitri houdt Camilla in zijn cel gegijzeld. Het lijkt erop dat hij Bervoets plan om hem tot bekentenissen te dwingen, zal kunnen verijdelen. Al weet Sneyers nu dat hij niet de vader is van Toontje, toch valt het hem zwaar om afstand te doen van het kind. Gelukkig is Belle in de buurt om hem te troosten. Ina besluit het testament van Alex' vader aan te vechten, dat Camilla in haar voordeel heeft laten veranderen.
Na de mislukte gijzeling van Camilla slaagt Dimitri er niet in om te ontkomen. Hij wordt neergeschoten door Bervoets. Die had het hele plan beraamd en betreurt alleen dat Dimitri niet dood is. Birgit is nu zes maanden zwanger en krijgt opnieuw problemen. Ze moet met ziekteverlof. Marie-Jeanne zoekt een vervangster. Joke weet de plaats handig in te pikken.
Met de hulp van Steyn weet Camilla de nachtmerrie van zich af te schudden die ze met Dimitri heeft meegemaakt. Georges wacht een verrassing wanneer hij thuiskomt na het bezoek aan zijn zieke broer. Nellie twijfelt tot het laatste moment of het een goed idee is om te hertrouwen. Frank geraakt behoorlijk over zijn toeren. Klaartje en de ouders van Nellie maken het hen niet makkelijker. Joke doet het goed in het café, maar dan begint ze krediet te geven.
Camilla heft Kust-Actua op uit respect voor Alex. Ze ontslaat Belle maar biedt Ina een andere job aan. Zij neemt ontslag en zweert dat Camilla zal boeten. De vriend van Rita heeft een restaurant op Ibiza en ze komt bij haar zus Magda de kinderen terughalen. Het lijkt erop dat ze haar slag thuishaalt en dat Nikki en Koen bereid zijn om mee te gaan. Birgit verwijt Alex dat ze te ver gaat in haar wraakplannen tegen Camilla. Steyn tracht te bemiddelen en Frank kan de vernedering van het afgesprongen huwelijk maar moeilijk verwerken.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.