Het Middelbaar

Het Middelbaar

42 afleveringen

1. Vooroordelen

Elke tekenles van lerares Span draait uit in chaos. Nikky en Jara doen er alles aan om haar weg te pesten.

2. De Conrector

Eva heeft Fiens moeder gezien met een andere vrouw. Eva denkt nu dat Fiens moeder lesbisch is en al snel gaat het verhaal de hele school rond.

3. Faalangst

Sascha moet een spreekbeurt houden en kijkt er tegenop. De jongen waar ze verliefd op is, zit namelijk in de klas.

4. De Conciërge

Sam en Timo hebben straf en moeten van de klusjesman de vloer dweilen. Timo krijgt ruzie met de klusjesman en dat loopt hevig uit de hand.
Milou is verliefd op turnleraar Marcel Eerkens, tot ze hem betrapt met de lerares Frans. Ze besluit wraak te nemen op hem.

6. Fraude

Brechtje haalt altijd goede punten op school en ligt daardoor niet echt goed in de klasgroep. Bij de laatste proefwerken liggen haar cijfers ineens veel lager dan die van Nina, tot grote verbazing van leraar Grimbergen.

7. Brandalarm

Max houdt van voetbal en hij laat zijn schoolwerk daarvoor links liggen. Als hij geen voldoende haalt op het examen wiskunde mag hij niet meer mee voetballen.
Maaike wordt gepest door Jesse. Ze wil daarom van school veranderen. Fien neemt Maaike in vertrouwen en vertelt haar dat Jesse binnenkort van school wordt getrapt. Al snel blijkt dat Fien deze informatie beter voor zich had kunnen houden.
Marlies en Gaya zijn beste vriendinnen, maar er is een probleem. Marlies is namelijk verliefd op het vriendje van Gaya. Marlies besluit het haar te vertellen, maar haar eerlijkheid wordt niet gewaardeerd.
Rob Grimbergen is leraar wiskunde en hij is niet geliefd bij de leerlingen. Als iemand een karikatuur van Grimbergen tekent, weet hij meteen wie hierachter zit.

11. Poker

Tirza wordt gepest door Rosalie omdat ze wat zwaarder is. Rosalie neemt op een dag Tirza's telefoon en komt achter een schokkend geheim.

12. Inbreken

Kai heeft weinig vrienden op school. Hij doet wel graag met de stoere jongens mee, maar ook daar hoort hij niet echt bij. Kai wordt uitgedaagd om een examen te stelen. Hij besluit zich te bewijzen en filmt heel de actie.

13. Eindfeest

Nienke is zenuwachtig voor de examens. Ze krijgt er zelfs lichamelijke klachten van, maar die blijken niet door de stress te komen. Nienke is voor de eerste keer ongesteld geworden.

14. Rapper

Hakim en Remy houden van rapmuziek. Tijdens de muziekles stellen ze aan de leerkracht voor om een rapper te regelen om een gastles te geven.
Yvette is een buitenbeentje en dat komt vooral door haar kleren. Haar ouders hebben het geld niet om nieuwe kleren te kopen. Yvette is het gepest meer dan beu en denkt een oplossing gevonden te hebben voor haar probleem.

16. Rugzakje

Lisa krijgt extra begeleiding op school omdat ze ADHD heeft. De andere leerlingen vinden haar wat raar, maar tijdens de les komt er een ongekend talent van Lisa naar boven.

17. Pleeggezin

Ersa moet een spreekbeurt houden over haar thuissituatie. Dat wil zeggen dat ze haar grootste geheim moet bekennen. Zal ze liegen of de waarheid vertellen?

18. Uit de Kast

Rick weet niet zeker of hij op jongens of op meisjes valt. Daarnaast heeft hij nog nooit gezoend en dat maakt hem onzeker. Lucas stelt voor dat Rick het bij hem uittest, maar dan worden ze betrapt.
De leerlingen zijn geschokt als de lerares vertelt dat Tirza's vader is overleden. Anouk stelt voor om een videoboodschap te maken voor Tirza.
Conciërge Gerrit Veldt is niet geliefd bij de leerlingen. Vooral Eric heeft een hekel aan hem. Hij heeft een plan bedacht om wraak te nemen, maar dat plan gaat helemaal mis en de turnleraar raakt gewond.

21. Muziekles

Charlie is verliefd op Kevin. Ze besluit hem te verrassen door een liedje voor hem te zingen tijdens de muziekles.

22. Mishandeld

Marieke wil zich nooit omkleden na de turnles. Ze is de opmerkingen van haar klasgenoten beu. Emma neemt het voor haar op in de kleedkamer, maar dat wordt niet gewaardeerd.

23. Musical

Niek houdt van zingen en dansen, maar is bang om als homo uitgemaakt te worden. Hij besluit uiteindelijk toch auditie te doen voor de schoolmusical.

24. Voetballen

Mirte is verliefd op Max. Als Max iemand zoekt om samen mee te voetballen grijpt ze haar kans.
Leon wil niets liever dan muziek maken in een band, maar van zijn vader moet hij eerst goede punten halen.

26. Schuldgevoel

Elvi's vriendje heeft een zwaar verkeersongeluk gehad. Elvi voelt zich zo schuldig dat ze niet meer kan functioneren.
Jochem en Milo gaan ervandoor met een rolstoel, maar deze keer komen ze niet weg met hun grapje.

28. Nerd

Robyn is nieuw op school en wordt bevriend met Fleur. Al snel blijkt dat ze vriendinnen is geworden met de nerd van de klas.

29. De Tweeling

Merel en Roos zijn een eeneiige tweeling. Merel is ernstig ziek en krijgt chemotherapie. Ze wil haar ziekte geheim houden op school omdat ze niet zielig gevonden wil worden.

30. Verkering

Hilde is sinds kort samen met Ludo uit het tweede jaar. Ze brengen heel veel tijd samen door en dat vinden haar vriendinnen minder leuk.

31. Zoenles

Niek heeft voor de eerste keer met Lisa gezoend. De volgende dag gaat op school rond dat hij er niets van kan.

32. Schoolband

Leon heeft met een paar vrienden een band 'The Peepers' opgericht. Maar de band dreigt uiteen te vallen door ruzie.

33. Schema's

Eva heeft meer aandacht voor haar vriendje Luka dan voor haar schoolwerk.

34. Helderziend

Sira kan aura's lezen. In de klas worden hier heel veel grappen over gemaakt.
De portemonee van lerares Wiggers wordt tijdens de pauze gestolen.

36. Nablijven

Joost kijkt enorm uit naar de schoolreis naar Londen, maar als hij hoort dat Anouk niet mee mag, bedenkt hij zich.

37. Fake emails

Nikki en Fay hebben allebei een onvoldoende op wiskunde en besluiten hun cijfers aan te passen. Hun plan lijkt te werken, maar niets is minder waar.

38. Het is Uit

Stijn zegt dat hij geen tijd heeft om een relatie te hebben. Hij maakt het uit met Nienke.

39. Anorexia

Brechtje schaamt zicht voor haar gewicht. Ze gaat op het internet op zoek naar manieren om af te vallen en komt op een extreme pro-ana website terecht.

40. Chantage

Dana wil het uitmaken met haar oudere vriend Jordy. Hij wil dat ze samen blijven en chanteert Dana met een naaktfoto.
Daan wil met een paar vrienden stiekem een nacht op school doorbrengen. Kim mag ook gaan en daar is ze maar al te blij mee, ze is namelijk verliefd op Daan.
Nadio kijkt stiekem naar de berichten en foto's op de telefoon van Leraar Steur. Ze komt iets te weten over Anouk.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.