Het Middelbaar

Het Middelbaar

25 afleveringen

Sam wil Fien voor hem winnen door zijn vader op school uit te nodigen om over zijn beroep te vertellen. Zijn plan loopt wel in het honderd als zijn vader met Fiens moeder op date wil gaan.
Nikky zet haar plan om Bram belachelijk te maken door, ondanks ze toch stiekem gevoelens voor hem krijgt.
Roos probeert haar tweelingzus Merel te helpen met haar examens. Merel heeft namelijk wat concentratieproblemen na haar chemokuur.
Fenno ontdekt dat Erik zijn fiets heeft gestolen. Als hij hoort waarom Erik de fietsen heeft gestolen, neemt Fenno de schuld op zich.
Mars heeft gekust met Inge, de oudere zus van zijn vriendin Nynke. Nu wil hij het met haar uitmaken zodat hij iets kan beginnen met Inge.
Judith heeft grote problemen met haar lerares Frans. Demi wil haar beste vriendin graag helpen, maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn...
Guusje wil beroemd worden. Ze loopt met haar moeder vele audities en castings af in de hoop snel door te breken. Maar niet iedereen gunt Guusje een doorbraak.
Britt wordt gepest door Milou en ze is al een aantal keer bestolen. Ze heeft het moeilijk op school en gaat klagen bij de directie.
Noah wordt gedumpt door haar vriendje, net voordat ze met hem naar een pretpark zou gaan. Ze besluit zonder hem te gaan, maar dat heeft grote gevolgen.
Mozes wordt met zijn ouders het land uitgezet. Ze moeten terug naar Angola, tot groot verdriet van Safa. Zij doet dan ook alles om één van haar beste vriendjes te laten blijven.
Anouk doet haar best om Leeloo een nieuwe look te geven, maar Leeloo blijkt helemaal geen hulp nodig
Manon haalt een grap uit met Fenske, maar de grap heeft ernstige gevolgen.
Senna maakt een vals account aan en begint een chatrelatie met turnleraar Marcel Eerkens. Het grapje krijgt al snel een serieuze wending.
Jochem heeft een hekel aan wiskundeleraar Grimbergen. Tijdens Halloween besluit hij de wiskundeleraar voor schut te zetten.
Katja heeft het moeilijk op school, ze blijkt dyslexie te hebben. Ze krijgt extra hulp, maar toch verbeteren haar cijfers niet.
Pascalle heeft weinig vrienden op school. Hij wil graag bij de computerclub, maar zijn toelatingsexamen loopt helemaal uit de hand.
Sofie en Dana zijn beste vriendinnen en gaan samen naar de dansles. Dana is veel veranderd door de scheiding van haar ouders. Ze heeft nergens meer tijd voor tot grote frustratie van Sofie.
Femkes moeder komt over homoseksualiteit praten op school. Ze hoopt dat haar klasgenoten het accepteren.
Johnny is verliefd op Jasmijn. Als hij haar probeert te versieren, gaat er iets mis.
Moniek heeft de ziekte van Crohn en mist vaak lessen op school. Haar vriendinnen willen haar een hart onder de riem steken en organiseren een sponsorloop.
Sheila maakt een foto van het komende examen Nederlands en geeft deze aan haar vriendin Kim. Kim blijkt een date te hebben met Kyan, een jongen dat Sheila ook leuk vindt. Ze besluit wraak te nemen.
Indie maakt filmpjes over de leerkrachten en leerlingen. Ze maakt een filmpje over Jeroen, een jongen die vaak ruzie heeft met de leerkrachten. Als hij een grap wil uithalen, komt Indie voor een dilemma te staan.
Serina staat voor een dilemma. Ze maakt zich grote zorgen over haar vriendin Gijsje. Gijsje heeft het thuis niet makkelijk, maar ze wil geen hulp aanvaarden.
Anne heeft een ouder vriendje dat ze voor iedereen verborgen wil houden. Fien maakt zich echter nogal zorgen om haar als ze samen willen inbreken in het zwembad.
Het eerste jaar wordt afgesloten met een schoolkamp. Anouk, Emma, Fien, Safa, Max en Kyan moeten er het toneelstuk Romeo en Julia opvoeren.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.