Het Middelbaar

Het Middelbaar

25 afleveringen

1. Middelbaar, Het

Sam wil Fien voor hem winnen door zijn vader op school uit te nodigen om over zijn beroep te vertellen. Zijn plan loopt wel in het honderd als zijn vader met Fiens moeder op date wil gaan.

2. Middelbaar, Het

Nikky zet haar plan om Bram belachelijk te maken door, ondanks ze toch stiekem gevoelens voor hem krijgt.

3. Middelbaar, Het

Roos probeert haar tweelingzus Merel te helpen met haar examens. Merel heeft namelijk wat concentratieproblemen na haar chemokuur.

4. Middelbaar, Het

Fenno ontdekt dat Erik zijn fiets heeft gestolen. Als hij hoort waarom Erik de fietsen heeft gestolen, neemt Fenno de schuld op zich.

5. Middelbaar, Het

Mars heeft gekust met Inge, de oudere zus van zijn vriendin Nynke. Nu wil hij het met haar uitmaken zodat hij iets kan beginnen met Inge.

6. Middelbaar, Het

Judith heeft grote problemen met haar lerares Frans. Demi wil haar beste vriendin graag helpen, maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn...

7. Middelbaar, Het

Guusje wil beroemd worden. Ze loopt met haar moeder vele audities en castings af in de hoop snel door te breken. Maar niet iedereen gunt Guusje een doorbraak.

8. Middelbaar, Het

Britt wordt gepest door Milou en ze is al een aantal keer bestolen. Ze heeft het moeilijk op school en gaat klagen bij de directie.

9. Middelbaar, Het

Noah wordt gedumpt door haar vriendje, net voordat ze met hem naar een pretpark zou gaan. Ze besluit zonder hem te gaan, maar dat heeft grote gevolgen.

10. Middelbaar, Het

Mozes wordt met zijn ouders het land uitgezet. Ze moeten terug naar Angola, tot groot verdriet van Safa. Zij doet dan ook alles om één van haar beste vriendjes te laten blijven.

11. Middelbaar, Het

Anouk doet haar best om Leeloo een nieuwe look te geven, maar Leeloo blijkt helemaal geen hulp nodig

12. Middelbaar, Het

Manon haalt een grap uit met Fenske, maar de grap heeft ernstige gevolgen.

13. Middelbaar, Het

Senna maakt een vals account aan en begint een chatrelatie met turnleraar Marcel Eerkens. Het grapje krijgt al snel een serieuze wending.

14. Middelbaar, Het

Jochem heeft een hekel aan wiskundeleraar Grimbergen. Tijdens Halloween besluit hij de wiskundeleraar voor schut te zetten.

15. Middelbaar, Het

Katja heeft het moeilijk op school, ze blijkt dyslexie te hebben. Ze krijgt extra hulp, maar toch verbeteren haar cijfers niet.

16. Middelbaar, Het

Pascalle heeft weinig vrienden op school. Hij wil graag bij de computerclub, maar zijn toelatingsexamen loopt helemaal uit de hand.

17. Middelbaar, Het

Sofie en Dana zijn beste vriendinnen en gaan samen naar de dansles. Dana is veel veranderd door de scheiding van haar ouders. Ze heeft nergens meer tijd voor tot grote frustratie van Sofie.

18. Middelbaar, Het

Femkes moeder komt over homoseksualiteit praten op school. Ze hoopt dat haar klasgenoten het accepteren.

19. Middelbaar, Het

Johnny is verliefd op Jasmijn. Als hij haar probeert te versieren, gaat er iets mis.

20. Middelbaar, Het

Moniek heeft de ziekte van Crohn en mist vaak lessen op school. Haar vriendinnen willen haar een hart onder de riem steken en organiseren een sponsorloop.

21. Middelbaar, Het

Sheila maakt een foto van het komende examen Nederlands en geeft deze aan haar vriendin Kim. Kim blijkt een date te hebben met Kyan, een jongen dat Sheila ook leuk vindt. Ze besluit wraak te nemen.

22. Middelbaar, Het

Indie maakt filmpjes over de leerkrachten en leerlingen. Ze maakt een filmpje over Jeroen, een jongen die vaak ruzie heeft met de leerkrachten. Als hij een grap wil uithalen, komt Indie voor een dilemma te staan.

23. Middelbaar, Het

Serina staat voor een dilemma. Ze maakt zich grote zorgen over haar vriendin Gijsje. Gijsje heeft het thuis niet makkelijk, maar ze wil geen hulp aanvaarden.

24. Middelbaar, Het

Anne heeft een ouder vriendje dat ze voor iedereen verborgen wil houden. Fien maakt zich echter nogal zorgen om haar als ze samen willen inbreken in het zwembad.

25. Middelbaar, Het

Het eerste jaar wordt afgesloten met een schoolkamp. Anouk, Emma, Fien, Safa, Max en Kyan moeten er het toneelstuk Romeo en Julia opvoeren.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.